Öyle görünüyor. O konu benim de garibime gitti. Eskişehir'e gideceği bile söyleniyordu; bir baktık ki, kampta.![]()
Öyle görünüyor. O konu benim de garibime gitti. Eskişehir'e gideceği bile söyleniyordu; bir baktık ki, kampta.![]()
Koskoca Beşiktaş diyorsunuz 700 m tl borcu olan bir kulüp ne yapsın hangi parayla oynatsın camianın ne suçu var elbet böyle bir küçülmeye gidilcek aç susuz oyuncular oynayacak Beşiktaşın oyunculara çok para verme lüksü yok çünkü elde para yok.
Projeler üretip oyuncuları iyi paralara satmaya bakmalılar yoksa Beşiktaşın sonu bir zamanların Kocaelisinden farklı olmayacak.
Ben de onu anlamıyorum. Oyuncuya vermeye para yok, transfer yapmaya para yok, bir dünya borcu var, hala yeni stad yeni stad.
Yapın bakalım ne olacaksa.
Stadta oynayacak oyuncu kalmayacak bu gidişle![]()
Heh aynen bunuda yazacaktım unuttum stad olsa ne olacak en az 2 senelik bir proje,hiç olmazsa seyirciden gelen para gelir olacaktı oda olmayacak.
Beşiktaşın Digitürkten başka 3-5 sponsor geliri olacak bunlar anca oyuncuların parasına yeter.Yöneticiler zaten fıs bu takım nasıl düzlüğe çıkacak,hangi gelirle çıkacak çok merak ediyorum,ben bile böyle dertlendiysem Beşiktaşlıların halini düşünemiyorum.
Çarşının YD'den çok bu adama tepki göstermesi lazım. Adam klübü batıracak iyice.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
yeni stad ile gelirimiz çogalacak.
Bu duruma YD yüzünden geldik..
Yönetim projeler üretip para kazanmasi lazim ama simdiye kadar Feda disinda baska proje göremedik. Mesela Kartal yuvasinin örünleri çok dandik dogru dürüst bir antrenman takimi bile yok. 3 kupali basketbol t-shirtu daha çikmadi. bunlar daha basit örnekler.
Stad çözümü rasant'ın da dediği gibi uzun vadeli bir çözüm. Kulübe anlık sıcak para sağlayacak projeler lazım. Feda projesinden istenilen verim alınamasa bile belli bir kaynak sağladı. Bunun yanında baskebol takımı ile ilgili tshirt çıkartılmaması akıllara durgunluk verici gerçekten.
Yönetim zaten bu yüzden yeni stad yapılana kadar takımın TT Arena'da oynamasını istiyor.Şu şartlar altında yeni stad nasıl yapılacak,o konuda benim de bir fikrim yok.
So what?
Saike
Yönetim bütçeyi ona göre yapmıştı galiba. Sıcak para lazım fakat yatirim yapip ileriyi de düşünmek lazım. Açıkcası durumu tam bilmediğimiz için birsey diyemeyiz.
Uste'de dediğim gibi yönetim yaratıcı projeler üretmesi lazım mesela İnönü'de organizasyonlar düzenliyebilir(tabi stad bu sene yıkılmazsa).
yeni sezonda nasil ve kimler oynayacagini merak ediyorum. Aslinda o kadar umutsuz degilim.
Samet Aybaba çift forvet oynatmak istiyor ve 4132 diyordu.
Cenk
Hilbert/Furkan/Ridvan
Sivok/Berat/Toraman/Atinç/Sezer/Furkan
Ersan
Ismail/Tanju
Ernst/Necip/Transfer?
Fernandes/Oguzhan/Olcay
Quaresma
Burak
Pektemek
Almeida
böyle oynarsak baya ofansif bir kadro olur.
Cenk
Hilbert
Sivok
Ersan
Ismail
Ernst
Necip
Fernandes
Oguzhan
Almeida
Pektemek
Böylede oynatabilir tabi daha genç oyuncularin cogunu yazmadim onlarin kamp performansini merak ediyorum umarim iyi bir performans sergilerler.
Quaresma ve Almeida Avrupa kupasinda oynadiklari için galiba 2ci kampa katilacak fakat Ernst, Holosko ve Alves birinci kampa katilabilirlerdi galiba gidiciler. Alves geçen sene çok az bir süre aldi fakat oynadigi süre içerisinde begenmistim. Cift forvet oynayacaksak Holosko ise yariyabilirdi fakat aldigi ücrete bakarsak gitmesi faydali olacak.
Ernstin yerine hurriyet olabilir.
İMKB Beşiktaş’ın uyarılmasına karar verdi
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ’nin çeşitli konularda uyarılmasına karar verdi
22:16 | 05 Temmuz 2012 İSTANBUL (AA)
İMKB’nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayınlanan açıklamasında, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ ile ilgili olarak, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) tarafından yapılan bildirim üzerine, UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi nezdinde Şirketin mali konularıyla ilgili görüşmeler yapılacağının KAP’ta duyurulduğu hatırlatıldı.
Açıklamada, söz konusu duyuru sonrasında Borsa uzmanlarınca şirket nezdinde gerçekleştirilen inceleme çalışmaları çerçevesinde İMKB Yönetim Kurulunun bugünkü toplantısında, şirketin 31 Mayıs 2009, 31 Mayıs 2010 ve 31 Mayıs 2011 dönemlerinde özsermayesinin negatif olması sebebiyle uyarılmasının kararlaştırıldığı belirtildi.
Açıklamada, şunlar kaydedildi:
”Şirketin; UEFA nezdinde yürütülen ve UEFA Tahkim Kurulunca Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol Takımının 1 yıl süreyle UEFA tarafından düzenlenen kulüpler düzeyindeki bir adet müsabakadan men edilmesiyle sonuçlanan soruşturma sürecinde kamuyu aydınlatma yükümlülüklerini tam olarak ve zamanında yerine getirmemesi, sözleşmeli futbolculara olan ücret yükümlülüklerini yerine getirmesinde aksaklıklar yaşanması, yeniden yapılandırılan sosyal güvenlik ve vergi idarelerine olan borçların vadesi geldiği halde ödenemeyen kısımlarının olması, futbolcu bonservis bedellerinin ödenmesinde gecikmeler yaşanması nedenleriyle uyarılmasına karar verilmiştir.”
Bu arada, yatırımcıların bilgilendirilmesi ve Şirketin yakından izlenmesini teminen ilgili tebliğde düzenlenen bildirim süre ve esasları saklı kalmak üzere Temmuz 2012 bilgilerinden başlayarak, her ay itibariyle izleyen ayın sonuna kadar bir önceki ay ile karşılaştırmalı olarak, borçlar ve bu borçlarla ilgili gerçekleşen ödemelere ilişkin bilgilerin de kamuya duyurulmak üzere KAP’ta ilan edilerek, Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ tarafından Borsa Başkanlığına gönderilmesinin istenmesi de karara bağlandı.
Hürriyet mutlaka gelmeli. Takımın yıldızı olacak. Yılın transferi olur dünyada.
FM Gazetesi
FİKRET ORMAN BJK TV'DE AÇIKLAMALAR YAPIYOR
İnönü Stadı konusuyla ilgili açıklamalarda bulunan Orman, "2 hafta önce Ankara'da Futbol Federasyonu'nun Mali Genel Kurulu vardı ve Spor Bakanımızda katıldı. Konuşma yaparken, "Türkiye'de 18 tane stat inşaatı var" dedi. Fenerbahçe kulübü hariç bütün statlar devlet tarafından yapılmış. Stat projesi 2002 yılında benimde yönetimde olduğum dönemde gündeme gelmişti. Son 5 senedir Beşiktaş stat kazması vuruyor. Rakiplerimize baktığımız zaman 45-50 milyon dolar gelir elde etmiş. Beşiktaş'a baktığımız zaman 20-25 milyon civarı duruyor. Beşiktaş İnönü Stadında locaları ben yaptım. İlk etap 24 taneydi daha sonra 48 oldu. TT Arena'da bu sayının 4 misli. Beşiktaş eskiden de geldiği gibi statımızı yapın diye devlete gitmedik. Beşiktaş'ın 40 sene daha bulunduğu bölgede oynama hakkı var. Benden evvelki başkan Yıldırım Demirören statın yenilenmesi için talepte bulunmuş ve Kültür Bakanlığı tarafından reddedilmiş. Yıldırım Demirören ben gelmeden önce izin aldım demişti ama ortada alınmış bir izin yok. Bizde derhal ortadaki problemleri aşma çalışmasına gittik. Belli bir yolda izledik. Biz geldiğimizden itibaren bu izin konusunu belirli bir seviyeye getirdik. İzin prosedürleri açıkcası zor ilerliyor, fakat bizim en büyük gücümüz Sayın Başbakan, çünkü bu stadın yerinde yapılması için bize büyük destek veriyor. Kültür Bakanımız Ertuğrul Günay'ın, bazı ön yargıları ve yanlış bilgileri vardı. Bunu bize iletti. Burada otel gibi bir konsepti istemiyorum dedi. Bende kendisine alış veriş merkezi yapmak istemediğimizi ve stat yapmak istediğimizi ilettim. Bakanımıza durumumuzu ikna ettik. Sonuç itibari ile bakanımıza her seferinde izah ediyoruz. Her halde kısa bir süre içerisinde de sonuca geleceğiz. Bir an evvel statın başlamasını istiyorum. Rakiplerimiz her seferinde 30 milyon Dolar bizden önde oluyor. Eğer bizimde statımız istediğimiz düzeyde olsaydı belki de bu kadar borcumuz olmazdı. Ben olan şartlar içerisinde en hızlı davranıp, Beşiktaş menfaatlerini oluşturmak zorundayım. Yap, işlet, devret modelini düşünmüyorum. Türkiye'de ki 2-3 tane grup ile görüşmelerimiz devam ediyor. Stad isim hakkı gibi farklı sistemler üzerinde duruyoruz. Biz bu süreçte nerede oynayabiliriz diye düşündük. Olimpiyat Stadı'nda kesinlikle oynamayı düşünmüyorum. Çünkü bizim gelir sıkıntımız var. Bizim taraftar kitlemiz stata yürüyerek gelen insanlar. Şehir içi stadının daha makul bir yapısı var. Çok rüzgarı var.Bu yüzden Olimpiyat Stadını istemedim. Geriye oynayabileceğimiz 2 tane stat kaldı. Rakiplerimiz çok iyi localar satıyor. Yeni stadımızın maliyeti 70-85 milyon Dolar arasında olacak." dedi.
"F.BAHÇE VE G.SARAY BİZDEN 30 MİLYON DOLAR DAHA FAZLA KAZANIYOR"
"Stat konusunda acele etmiyoruz. 5 senedir uğraşılıyor. Ben artık stat inşaatının bir an önce başlamasını istiyorum. Çünkü rakiplerimiz her sezon Beşiktaş'tan 30 milyon dolar daha fazla kazanıyor. Beşiktaş'ın kasasına böyle bir para girmiyor. Artık acele etmemiz lazım. Fenerbahçe bu işi 10 sene önce yaptı. Biz öyle bir statta oynasak belki de böyle bir borcumuz olmazdı."
"FENERBAHÇE'YE KAYNAK SORULDU MU?"
Devlet olimpiyatları ya da Avrupa Şampiyonası'nı kazanırsak 'Stadı biz yaparız' demedi. Bu başvuralara verilecek cevaı bekleyecek vaktimiz yok. Kesinlikle yap, işlet, devret yöntemini benimsemiyorum. Görüştüğümüz çeşitli finans modelleri var. Türkiye'de iki üç firmayla konuştuk. Fenerbahçe stadını yenilerken, 'Kaynağı nerden buldunuz?' diye bir şey mi soruldu? Yapıldı ve bitti. Benim işimden biri konut geliştirme.
"OLİMPİYAT STADI'NA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ"
Biz bu süreçte nerede oynayacağımızı düşündük. Biz Olimpiyat Stadı'nda oynamayı düşünmüyoruz. Zaten orası bakımda. Beşiktaş'ın gelir sorun var. Galatasaray'ın oraya gittiğinde yaşadığı sıkıntıları gördük. Olimpiyat Stadı futbol açısından da keyifli değil. Mali sıkıntılarımız varken oraya gitmeyi düşünmüyoruz. Geriye Şükrü Saracoğlu ve Türk Telekom Arena kalıyor.
FM Gazetesi
"70-85 MİLYON DOLAR ARASINDA MALİYET OLACAK"
"İnönü Stadının yapım maliyeti 70-85 milyon doları bulacak."
"GALATASARAY İLE YAŞADIĞIMIZ STAT POLEMİĞİNDEN RAHATSIZIM"
"Galatasaray ile gelinen durumdan rahatsızım. Sanki biz zorla bir yere girecek gibi lanse edildik. Galatasaray'dan bazı isimler kırıcı davrandı. Rekabet sahada yaşanır başka yerde değil. Belki Olimpiyatları da düşünürsek 1 sene daha bekleyebiliriz. Ben stat konusunda Galatasaray Kulübü'ne kırıldım. Onlara evimizi yıkıcaz sizin evinize misafir olmaya gelmek istiyoruz ve stadınızın sıkıntılarını beraber ortak olarak çözelim dedik.Bazen duyuyorum biz de sizden zamanında istedik stadınızı diye. Kesinlikle öyle bir şey olmadı. Bize gelen bir talep olmadı. Eski yöneticilerimize sordum asla bir talep yok dediler."
FM Gazetesi
Sol bekte Türkiyenin e iyi 3 adamından birisi var.İsmail Köybaşı , Hakan Balta ve Hasan Ali bunalrdan başka sayılacak bir belki Özgür Çek olabilir.Sağ bek ise zamanında Almanyanın Sağ Beki olan Hilbert var daha ?
Galatasaray da yaparken oyuncularına para ödeyemiyordu.
Şuanda klübün batıcak birşeyi yok çünkü BATMIŞ batacağı kadar.Gelir Kaynağımız yok.Adam önce borcun ilerlemesini durdurmaya çalışacağını söylemişti zaten. FEDA t-shirtleri çok az satış yapmış olsada klübe para girdi.Bunları çoğaltmalı mesela nerde oynayacağı belli olunca sezona başlamadan 1 hafta önce R Madrid , Bacelona , Man C gibi takımlardan 1yle maç yaparsa biletler saatinde tükenir.
Kardeşim nedir sendeki bu sürekli Galatasaray'a laf sokuşturma çabası. Burda laf atıyosun, Galatasaray Sohbet Alan'ında atıyosun, Transfer alanında atıyosun, stad konusunda atıyosun. Sürekli ortamı geriyorsun. Galatasaray stada para harcamadı demeyi biliyosun sonra stad yapılırken GS'de bunları yapmıyordu diyosun. Lütfen artık üslubunu düzelt sıkıldım artık senin bu tahrik edici mesajlarını görmekten ayrıca kendi içinde ikileme düşmemeyede çalışırsan daha çok memnun olurum.
Screw you guys, I'm goin' home
CAS cezayı onamış.
Maalesef, CAS 1 yıllık cezayı onamış. NtvSpor SON DAKİKA..
Geçmiş olsun yazık oldu.Eskişehir öneleme oynayacak sanırım şimdi.
Yaşattığın herşey için teşekkürler! Yıldırım Demirören.. Sövgüyü, yergiyi dahi haketmiyorsun..
SağLık oLsun. Ama hakikaten çok üzücü bir durum. Demirören in karşısına dikiLerek bu kaybın faturasını kesmek gerek. Adamsa Beşiktaş a verdiği zararı da cebinden ödesin. Zamanın da cebinden ödemesini biLiyordu.
Bu günLerde, bu durumLarı gördükçe, Beşiktaş bağLıLığı ve sevgim daha da artıyor. Bitiremezsiniz içimizde ki Beşiktaş aşkını.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kararın böyle çıkacağı çok belliydi. Özellikle Bursaspor davasından sonra UEFA CAS'a sert çıkmıştı. Bir daha karşılarına almak istemezler zaten UEFA'yı. Bu da bu karardaki bir etkendi bence.
Steam ID: fotosuki