amksporun haberi balon gibi, telefonla ulaşıp bu kadar detay almaları mantıksız geldi. İtalya basınında çıkmış haber, onlarda hikayeyi yazmışlar bence.
http://twitpic.com/bxiphl
hazard dan sonra bu adam bağıra bağıra elden kaçmasa bari inşallah yalandır
inter devreye girmis olabilir ama 14m € trink para verir mi emin degilim. yalniz fransada yilin genc oyuncusu olmus birinin maliyeti yuksek olacaktir. dusunulenden epey fazla maliyete gelebilir. eliacik bir klup cikarsa ortaya belhanda transferi yatar. cok gec kaldik su transferde.
Shaqiri olayına çok benzemeye başladı
ntvspor spor servisine amkspor genel yayın müdür Gökmen Özdemir bağlandı bu transfer için, konuştuğunu söyledi Niccolin ile. Fenerbahçe 7.5 milyon veriyor bonuslarla 9'a çıkıyor ama 2.5 senede ödemek istiyorlar ben tek seferde istiyorum demiş. Inter ile 14 milyon'a anlaştığını söylemiş ama bu kısım palavra, İtalya basını Inter'in de Fenerbahçe gibi bir teklifi olduğunu yazmış. Gökmen Özdemir'e göre izin alınıp oyuncuyla görüşülmesine rağmen önce oyuncuyu ikna etmek kulübün elini güçlendirmiş, bizim Amrabat olayına benzetti. Inter oyuncuya Fenerbahçe'nin önerdiği maaşı öneremez, Türkiye'ye gelirse şimdikinin 3 katı maaş alacak, Inter ancak iki katına çıkarabilir bunu dedi. Hepsini düşününce Fenerbahçe'nin şansı yüksek, yakında biter bu iş.
Inter Kulübü Sportif Direktörü Marco Branca, Fenerbahçe'nin gündemindeki Younes Belhanda için hiçbir zaman transfer teklifinde bulunmadıklarını açıkladı. NTVspor
Ortada bir yalancı var ama kim acaba.
O adama inanmayın 1 lira fazla almak için elinden geleni yapar , yapıyor da![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
8 de yunus'un maçı var eurosportta
Sakatlıktan yeni çıkmış galiba Belhanda hiç iyi oynamıyor şu an.
Bu sene olmasa bile seneye kesinlikle Stoch'un yerine oyun içinde daha fazla olan bi sol açık almak gerek.
Dün Belhanda ve Amrabat' ı izlemek için açtım maçı ama Barrada top ile bu ikisinin toplamından daha fazla kat etti. Bilmiyorum sadece ben mi sevdim bu adamı
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/a...ler_93664.html
Football is simple,but Football Manager is not
Salih'i izledikçe Belhanda'nın gelmesini istemiyorum. Salih şans verilirse Belhanda kalitesini geçebilecek bir oyuncu ve bunun için 4-5 yıl beklemeye gerek yok bence 1,5 yıl içinde tam kıvama gelir. Boşuna 10 milyon bonservis 2,5 milyon yıllık vermeye gerek yok. Stoper alsınlar bir tane takım orta saha dolu.
Salih dün mükemmeldi.
Salih Meireles stilinde bir oyuncu. Salih'i sene başında izleme şansımız olsaydı belki Meireles alınmazdı ama Belhanda ile kıyaslanamaz. Belhanda maç kurtarır,Salih için bunu çok fazla söyleyemeyiz ama takımımızın oyununu çok güzelleştirdiği kesin.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Salih'ten harika bir ön libero olur bence, hem kesici hem savunmadan top alıp oyun kurma. Mehmet Topal'ın daha özelliklisi olur. Ama biz klüpler olarak eğitici klüpler değiliz daha çok tüketici klüpleriz. Umarım potansiyelini yakalayabilir ileride.
Salihten ön libero olmaz bence o mevki için fazlasıyla teknik ve ileriyi düşünen bir oyuncu.Mehmet Topal'da zayıf o bölgede.Bence Fenerin takviye yapması gerektiği bölgelerden.
Belhanda'da futbola ön libero olarak başlamış ve şu an ofansif orta saha. Ben Salih'i izlerken çok iyi arapasları görüyorum, mücadele görüyorum, top sürme görüyorum yani yeterli özelliğe sahip. Ofansif orta saha alana kadar Meireles ve Salih yan yana oynasın ilerde dünkü gibi çift forvet olsun takım gayet etkili oynar bence. FB'nin sorunu ileride ve geride hızlı çoğalamamak ama dün Meireles ve Salih ileri geri çok iyi gidip geldiler, Meireles etkili değildi o başka.
Robinho haberleri çıktı yine , berlusconi'nin sahibi olduğu gazetede , fenerbahçeyle anlaşıldı denmiş.
Robinho'nun asıl mevkisi neresi ? Sol açık mı forvet arkası mı forvet mi ?
Sıcak haber! Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Barış oruç Robinho transferinin bittiğini oyuncunun 2 gün içinde İstanbula gelerek resmi imzayı aticagini açıkladı..
Robinho bitik bir isim, ben bize ne yazık ki katkısı olacağını düşünmüyorum. Sokağa çok fazla para gidecek.
Bende senin ile aynı fikirdeyim abiİşimize yarayacağının kanatinde değilim.
Eğer bu doğru ise Galatasaray bir patlama yaptı bizde yapmalıyız yolundan gidilmiş olacak.
Çok kötü bir transfer diyemem Robinho'yu severim ancak ne derece yarar onu bilemem.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Robinho sakatlanmazsa ligimizde iş yapar, ama fazla birşey de beklemeyin. Bir sezonda 15 gole katkıdan (gol+asist) fazlasını yapacak durumda olduğunu sanmıyorum.
Belhanda geldi ne gerek var bu çakma neymara![]()
Robinho' nun Quaresma' ya benzeme potansiyeli var bence. Bu yüzden temkinli yaklaşılması gereken bir transfer.
Football is simple,but Football Manager is not