Sayfa 77 / 141 İlkİlk ... 2767757677787987127 ... SonSon
2,281 ile 2,310 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by cagri10 View Post
    FENERBAHÇE KADROSU:
    volkan
    gökan lugano edu drecena r.carlos
    deived aurelio emre uğur boral
    alex
    guiza(semih)

bence böyle ve gidecekler appiah ve kezman kesin yolcu
    çok transfere de gerek yok
    Tek forvet oynayacağını heleyse semihi yedek bırakacağını hiç sanmıyorum.. Kendisi de sölüyo Futbol Risk oyunudur..

Aragones imzaladı
    Fenerbahçe Kulübü, İspanyol teknik direktör Luis Aragones ile sözleşme imzaladı.

Luis Aragones, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantı odasında düzenlenen imza töreninde kendisini 2 yıllığına sarı-lacivertli ekibin teknik patronu yapan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile asbaşkanlar Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı ve yönetici Tahir Perek de yer aldı. Aragones ile birlikte yardımcıları Carlas Carcallano ve Cesar Mediondo da imza töreninde hazır bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, İspanyol çalıştırıcıyla daha önce sözleşme imzaladıklarını, bugün basın önünde bir kez daha tekrar ettiklerini bildirdi.

Yıldırım, törenin ardından Aragones ve yardımcılarına, adlarına düzenlenen taraftar kartları hediye etti.

ARAGONES: ÇOK MUTLUYUM
    İmza töreninde açıklamalarda bulunan Aragones, ''Çalışma felsefemde olan tek şey çalışmaktır. Bunu iki yıl boyunca herkes görecek. Sonuna kadar burada çalışacağım'' dedi.

Fenerbahçe Kulübü ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantısı odasında düşüncelerini aktaran İspanyol teknik adam, Fenerbahçeli olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Belli hedefler için ekibiyle Fenerbahçe'ye geldiğini kaydeden Aragones, Fenerbahçe'nin kaliteli bir ekip olduğunu geçen yıl Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla ortaya koyduğunu belirterek, ''Burada Fenerbahçeli olmaktan gerçekten çok mutluyum. Şu andan itibaren ben bir Fenerbahçeliyim ve Fenerbahçe teknik direktörüyüm. Anlaşmayı daha önceden yaptık. Ekibimle buraya belli hedefler için geldim. Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp, camia olduğunu biliyorum. Bunu son yıllarda bütün dünya ve Avrupa biliyor. Özellikle geçen sezon elde edilmiş Şampiyonlar Ligi'ndeki başarıdan sonra. Kendi adıma, buraya tamamen çalışmaya, Fenerbahçe'nin hedefleri, Fenerbahçe'nin başarıları doğrultusunda bu çalışmayı yapabilmek için geldim. Aynı zamanda kendi çalışma stilim her zaman en iyiyi başarmak içindir. Aklımla, tüm kalbimle, ikisini birleştirerek Fenerbahçe için, başarılar için buradayım. Onun dışında çalışma felsefemde olan tek şey çalışmaktır. Çalışmak dışında hiçbir şeyi düşünmem. İki yıl boyunca bunu herkes görecek. Sonuna kadar burada çalışacağım'' dedi.

Kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a, kendisiyle çalışmak istediği için teşekkür borçlu olduğunu ifade eden Aragones, ''Ben de bundan sonra umuyorum ki hem başkanımızla çok iyi ilişkilerde bulunup, hep beraber çalışacağız. El ele, bütün Fenerbahçeliler'in istediği gibi, Fenerbahçe Kulübü'nün istediği gibi başarılara doğru koşacağız'' diye konuştu.

''FUTBOL RİSK OYUNUDUR''
    İspanyol teknik adam, teknik adam olarak ilk kez ülkesinin dışında çalışacağı ifade edilerek, bunun bir risk olup olmadığı yönündeki soruya, ''Futbol zaten bir risk oyunudur. Bizlerin de bu riskleri almamız lazım. Ben de kariyerimde belli başarılardan sonra bu camiada çalışmaya karar verdim. Öncelikle Türk futbolu içinde olmaktan büyük mutluluk duyacağım. Uzun zamandır bir yükselme içinde. Avrupa'da yükselen bir değer. Ben de bir kez daha burada olmaktan duyduğum mutluluğu belirtmek istiyorum'' yanıtını verdi.

Aragones, İspanya'nın Marca gazetesinin muhabirinin, ''Çok hızlı bir geçiş oldu. Neler düşünüyorsunuz?'' şeklindeki sorusunu ise, ''Bu beni çok şaşırtmadı. Buna hazırlıklıydım. Burada büyük bir ilgiyle karşılaştım. İspanya Milli Takımı'nda büyük bir başarıdan sonra İspanya'dan belli nedenlerden dolayı ayrılmam gerekiyordu. Milli takıma ve İspanya'ya karşı her zaman özlem içinde olacağım. Çünkü ben bir İspanyolum ve takımımı seviyorum. Buraya daha önce de geldim. Ülkeyi tanıyorum, beklentileri biliyorum'' şeklinde yanıtladı.

2008 Avrupa Şampiyonası'nda Fenerbahçeli futbolcuları izleme şansı bulduğu ifade edilerek, en beğendiği Fenerbahçeli'nin kim olduğu sorulan Aragones, ''Tabii ki milli takımdaki Fenerbahçeli oyuncuları inceleme şansım oldu. Zaten Euro 2008'den önce Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nde izleme şansı buldum. Sevilla ve Chelsea maçlarını izledim. Çalışacağım futbolcuları çok iyi tanıyorum. Tabii ki aralarında beğendiklerim var ama tek tek isim vermem doğru olmaz. Takım olarak kaliteli bir ekibe geldiğimi biliyorum. Bu açıdan mutlu olduğumu söyleyebilirim'' şeklinde konuştu.

"HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"
    Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, ''Pozitif düşünceyle, Fenerbahçe Futbol Takımı için her şeyi yapacağız'' dedi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantı odasındaki imza törenin ardından yöneticilerle sahaya çıkan İspanyol teknik adam, başkan Aziz Yıldırım ile bir süre sohbet ettikten sonra, yardımcıları Carlos Carcallano ve Cesar Mendiondo ile FB TV'deki programa katıldı.

Avusturya kampının ikinci gününde ekibine bir de kaleci antrenörünün dahil olacağını bildiren ve kendisi için grup çalışmasının önemli olduğunu vurgulayan Aragones, ''Pozitif düşünceyle, Fenerbahçe Futbol Takımı için her şeyi yapacağız. Kısa sürede çok büyük bir ilgiyle karşılaştım. Başta başkan olmak üzere, diğer yöneticilerle konuştuk ve bana kulüp hakkında bilgiler verdiler. İlk izlenimlerim güzel ve her şey yolunda. Benim ekip çalışma anlayışımda bir grup olabilmek çok önemli. Bunu tüm futbolcularımıza aşılayacağız. En tecrübelisinden en gencine kadar bu bağ ve bütünlük sağlanacak'' dedi.

''FUTBOL TAKINTILI BİRİYİM''
    Özel yaşantısına da değilen Aragones, bir futbol aşığı olduğunu söyledi.

Kendisini futbol takıntılı biri olarak tanımlayabileceğini anlatan İspanyol çalıştırıcı, ''Ben bir futbol aşığıyım. Kendimi futbol takıntılı biri olarak tanımlayabilirim. Hayatım futboldur. Ancak bunun dışında 5 çocuk ve 11 torun sahibiyim. Burada eşimle yaşayacağım. Çocuklarım, torunlarım buraya gelip gidecek. İşim dışında eşimle yürüyüşler yapmak ve ailemle zaman geçirmekten hoşlanırım'' şeklinde konuştu.

Basınla ilişkileri konusundaki soruyu da yanıtlayan Aragones, ''Basınla kulüp arasında bir çizgi olmalı. Biz bu çizgiyi koruyacağız. Aynısını Türk basınından da bekliyoruz'' dedi.

İspanyol çalıştırıcının yardımcısı Mediondo da Aragones'in belirlediği program doğrultusunda çalışacaklarını belirterek, bunun bir ekip çalışması olacağını ifade etti.

Carcallano ise tüm deneyimlerini profesyonellik içinde takıma aktaracaklarını kaydederek, ''Fenerbahçe'nin büyüklüğünü biliyoruz. Amacımız bu camiayı daha da büyütmek. 28 yıldır futbolun içindeyim ve Aragones ile birlikte başarı için buradayım'' şeklinde konuştu.

İMZA DAĞITTI
    Aragones, FB TV'de katıldığı programdan sonra başkan ve yöneticilerle maraton tribününde bulunan Fenerium mağazasını gezdi.

Mağazadaki ürünleri inceleyen İspanyol teknik direktör, orada bulunan taraftarlara imza dağıttı.

Öte yandan, Fenerbahçe Futbol Takımı, 2008-2009 sezonu hazırlıkları kapsamında 15 günlük kamp için Avusturya'ya gidecek.

Teknik direktör Luis Aragones yönetimindeki sarı-lacivertliler, 6 Temmuz Pazar günü erken saatlerde uçakla Almanya'nın Münih kentine gidip, oradan karayoluyla Kitzbuhel kasabasına geçecek.

Sarı-lacivertli ekip, 20 Temmuza kadar 15 günlük kamp süresince hazırlık maçları da oynayacak. Milli takımlarda forma giydikleri için tatile geç çıkan ve bir haftalık süreçte antrenmanlara katılmayan futbolcuların da başından itibaren kampa katılacakları bildirildi.

NTV Spor

Seneye büyük ihtimalle çift forvet oynayacağız, bunlardan birisi yabancı forvet, diğeri de büyük ihtimalle Semih olur.

Avusturya kampında göreceğiz, oradaki hazırlık maçlarında nasıl bir şablonla oynatacağını ve kimleri oynatacağını göreceğiz.

Bir de Cesar Mendiondo ve Carcallana'nın yanı sıra Angel Ferez de ekibe katılacak, ekip baştan duyurulduğu gibi 4 kişilik değil, 3 kişilik.

Mendiondo: Baş Antrenör.
    Carcallana: Fitness (Form) Antrenörü / Kondisyoner
    Ferez: Kaleci Antrenörü.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Aurelio, Betis'le resmen anlaştı
    05 Temmuz 2008 Cumartesi 17:22
    Marca Gazetesi, Betis Başkanı Lopera’nın tazminatı ödemeyi kabul ettiğini ve transferin de resmen bittiğini yazdı.

Fenerbahçe'nin sözleşmesini uzatıp Futbol Federasyonu’na bildirdiği Marco (Mehmet) Aurelio için İspanya’dan dün kötü haber geldi.

Bir süredir Real Betis takımı ile transfer görüşmeleri yapan Aurelio’nun yeşil-beyazlılarla kesin olarak anlaşmaya vardığı iddia edildi. Aragones transferini ilk duyuran gazete olan Marca, Real Betis Başkanı Lopera’nın Brezilyalı futbolcuya 1 milyon Euro’luk olası tazminat parasını vermeyi kabul ettiğini ve tarafların anlaştığını yazdı.

Gazete, Everton’dan da teklif alan Aurelio’nun, La Liga’yı tercih ettiğini belirtti. F.Bahçe’den daha fazla bir paraya anlaşan Marco’nun durumu görülen o ki, sonunda FIFA’ya yansıyacak.

Arkadslar bu isin tam icerigini bilen varmi haber cok aydinlatici degil

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İnşallah doğru değildir bu haber.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Menajeri aklını çok buladı. AurelioLCU..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Gidecekse gitsin, hiçbir oyuncu takım etmez. Yerine çok daha iyisini alırız. Onu "yıldız" yapan takımı küçük bir takıma değişiyorsa bir dakika durmasın bu kulüpte.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Mehmet Aurelio'nun Real Betis'e transferi kesinleşti. İspanyol kulübü resmi açıklamayı ise Pazartesi günü yapacak.

İspanyol spor gazetesi As'ın haberine göre; Real Betis ile Aurelio'nun avukatı detaylı ve sıkı pazrlıklar sonucunda her konuda anlaştı. İki taraf sadece resmi açıklamayı Pazartesi gününe bıraktı. Aurelio'nun da bu hafta içi tatilini bitirerek, Real Betis kulübünü bulunduğu şehir olan Sevilla'ya gelmesi bekleniyor.

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by rsa07 View Post
    Mehmet Aurelio'nun Real Betis'e transferi kesinleşti. İspanyol kulübü resmi açıklamayı ise Pazartesi günü yapacak.

İspanyol spor gazetesi As'ın haberine göre; Real Betis ile Aurelio'nun avukatı detaylı ve sıkı pazrlıklar sonucunda her konuda anlaştı. İki taraf sadece resmi açıklamayı Pazartesi gününe bıraktı. Aurelio'nun da bu hafta içi tatilini bitirerek, Real Betis kulübünü bulunduğu şehir olan Sevilla'ya gelmesi bekleniyor.

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
    Aynı kaynaklar dün haber çıkarmışlardı.. Güya betis dün resmen açıklayacaktı ama nooldu?? Ben inanmıyorum gideceğine.. ama gidersede eyvallah yolu açık olsun der "Paşa Paşa" tazminatımızı da alırız FIFA'dan

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tazminat 1 milyon Euro değil, FIFA'ya giderse durum FIFA'nın genel tavrı kulüplerden yana oluyor. Bu riski göze alıyorsa gidebilir Aurelio.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Aureilo meselesi cok uzadı artık belirsizlik sürüyor resmi siteden de net bir acıklama gelmıyor

Nesil
    2006

Semih Şentürk, Fiorantina'yı Fenerbahçe'den küçük bir kulüp diye ret etti ama; bakıyoruz ki Mehmet Aurelio Fenerbahçe'den kat kat küçük ve İspanya'nın sıradan takımlarından Betis'e gidiyor. Giderse gitsin biri gider biri gelir.

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Semih Şentürk, Fiorantina'yı Fenerbahçe'den küçük bir kulüp diye ret etti ama; bakıyoruz ki Mehmet Aurelio Fenerbahçe'den kat kat küçük ve İspanya'nın sıradan takımlarından Betis'e gidiyor. Giderse gitsin biri gider biri gelir.
    İnsanlar sadece kulübe değil lige de gidiyorlar. Üç büyük kulübümüz bir İngiltere'de falan olsaydı, emin olun daha çok oyuncu gelmek isterdi.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    İnsanlar sadece kulübe değil lige de gidiyorlar. Üç büyük kulübümüz bir İngiltere'de falan olsaydı, emin olun daha çok oyuncu gelmek isterdi.
    Tabii ki oda var ama; Şampiyonlar Liginde oynamak var, La Liga'da oynamak var. Tuncay gibi genç değilki ileride daha büyük kulüplere gitsin. Aurelio şuan Betis'den başka takıma gitmeyebilirde. Son sözleşmeside olabilir. Tuncay gitti ama; büyük kulüplere gitme ihtimali olduğu için gitti, Aerelio'nun böyle bir ihtimali yok.

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Tabii ki oda var ama; Şampiyonlar Liginde oynamak var, La Liga'da oynamak var. Tuncay gibi genç değilki ileride daha büyük kulüplere gitsin. Aurelio şuan Betis'den başka takıma gitmeyebilirde. Son sözleşmeside olabilir. Tuncay gitti ama; büyük kulüplere gitme ihtimali olduğu için gitti, Aerelio'nun böyle bir ihtimali yok.
    Tugay'ın bir röportajını izlemiştim. Adam orada nasıl mutlu anlatamam. "Burada futbolculara gösterilen sevgi, saygı bambaşka birşey, çok mutluyum. Futbolu bıraktıkan sonra burada antrenörlük yapmak istiyorum" falan diyordu yani, ben bile imrenmiştim.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

real betiside o kadar kötülemeyin şurda 3 büyükler arasında kadro kalitesi olarak hangi takımdan çok düşük.2 sene önce onlarda şampiyonlar liginde oynadı ispanya liginden çıkarak.

bayram tutumlu tilkilik yapmış sanırım yüksek para istemiş fenerbahçeden ama fenerbahçe neden bu parayı kabul etmemiş.şurda kezmana yakın bir para alması çok mu anormal fenerbahçe tekrar gözden geçirmeli.artık şansları kaldıysa.aurelioda hak verin sonuçta çok zeki bir futbolcu olduğunu herkes kabul ediyor.bile bile küme düşcek bir takıma gitmez.aurelioyada saygı duyulmalı giderse umarım başarılı olur.sonuçta lejyonerimiz olacak giderse.

ha bana sorarsanız aurelio takımda kalmalı ama bazı faktörler var aurelio la ligada oynamak istiyor.barcelonadan teklif geldi de gitmedi mi imkanlar dahilinde betisten teklif gelmiş oraya gitmiş.aurelionun kezmandan daha az para almamlıydı bence.fenerin dinamosu çünkü aurelio.

giderse fenerin kaybı çok büyük olur yeri öyle kolay kolay doldurulamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Artık gitsin diyoruz,sıkıldık .Böyle yaparak kendisine 3 mn € teklif edileceğini mi düşünüyor bilmiyorum ama ayıp ediyor Aureilo

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Gidecekse gitsin zorla tutmuyoruz kimseyi.Gitsin Real Betis'e ligde kalmaya oynasın ya da kalsın Fenerbahçe'de Ş.Liginde oynasın.Kendi bilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aragones, Mehmet'i Senna olarak görüyor. Yönetime kesin talimatı varmış ne yapıp edip takımda tutarlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Aragones, Mehmet'i Senna olarak görüyor. Yönetime kesin talimatı varmış ne yapıp edip takımda tutarlar.
    İnsallah öyle olur ama hiç umudum yok acıkcası..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    34

Aurelio bu sene ayrılmazsa bir dahada Avrupa'ya gidemeyeceğini bildiği için gidiyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FENERBAHÇE sahaya herzaman 11 kişi çıkacak
    Last edited by ogcj_me : 06.Temmuz.2008 at 01:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mehmet Aurelio

amma çok basını meşgul etti yahu adamın gideceği varsada kısmetini kapıyacaklar ..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Her gün Bayram!

lDENİZ DERİNSU

F.Bahçe'nin opsiyon hakkıyla sözleşmesini uzattığı Aurelio hakkında transfer haberleri bitmek bilmiyor. Kaynak ise 'komisyon' derdindeki menajer Tutumlu..

- Koeman Aurelio'yu çok istiyor. Valencia transferi yapacak Koeman Aurelio'yu çok istiyor. Valencia transferi yapacak

- Laudrup, hangi takıma giderse gitsin Aurelio'yu götürecek Laudrup, hangi takıma giderse gitsin Aurelio'yu götürecek

- Fenerbahçe'nin sözleşmeyi tek taraflı uzatmaya hakkı yok Fenerbahçe'nin sözleşmeyi tek taraflı uzatmaya hakkı yok

- Real Betis Marco'yu çok istiyor. Bu transfer gerçekleşecek Real Betis Marco'yu çok istiyor. Bu transfer gerçekleşecek

F.Bahçeli Aurelio konusunda her gün yeni bir senaryo ortaya atan menajer Bayram Tutumlu, şimdi de İspanya'dan Real Betis'i gündeme getirdi. Geçen sezonun devre arasında Valencia'nın Aurelio'yu alacağını söyleyen Tutumlu, o dönem İspanyol takımını çalıştıran Koeman'ın sambacıyı çok istediğini belirtiyordu. Ama Valencia, F.Bahçe'nin istediği parayı vermedi; transfer yattı. Tutumlu daha sonra Laudrup'un hangi takıma giderse Aurelio'yu da götüreceğini açıkladı. Ama Laudrup da boşta. Tutumlu, F.Bahçe'nin sözleşmedeki bir yıllık opsiyonu tek taraflı kullanamayacağını söyledi.

OPSİYON HAKKI VARMIŞ!
    Ama sarı-lacivertli kulüp bu hakkını kullandı ve federasyona da onaylattı. Kulüp, Aurelio'nun 1.150 milyon dolar olan ücretini 2 milyona çıkarmayı; Tutumlu'ya da 700 bin dolar vermeyi önerdi. Ama Tutumlu, Aurelio'ya 3, kendisine 1 milyon dolar isteyince görüşmeler durdu. Ardından Real Betis gündeme geldi. Ama İspanyol basınındaki haberlere göre Betis, Aurelio için 1.150 milyon doları vermeye bile yanaşmıyor. Bu da, "Tutumlu, komisyon için sürekli transfer haberi yayıyor. Ama ortada F.Bahçe'den daha iyi şartları sunan bir kulüp yok" yorumlarını beraberinde getirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Deniz Derinsu'nun bu gerçekleri yansıtması güzel olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Fenerbahceye dayanarak amma isim yaptı adam yau Bayram Bayram sokakta dolasırken artık Bayram Bayram diyorum çünkü bu topicte Bayram yazısını cok gördüm.Mehmet Aureilo gidershiki öyle olacak hizmetleri için ona tesekkur ederiz.Ama bizi Bayram denen adam yüzünden yüz üstü bırakıp gittiği için de hep ona kırgınlık olaca içimizde.

Bizim yönetimin bu konuya netlik kazandırması lazım, açıkçası bu Tutumlu'nun bir dediği bir dediği tutmuyor, ben sadece yönetimin söyleyeceği söze güvenirim, umarım yakın zaman içinde resmi bir açıklama gelir de bilgileniriz adam gibi, bu Tutumlu'ya kalsa bir gün Aurelio Betis'te, diğer gün Everton'da, diğer gün Laudrup'la...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar tek taraflı düşünüyorsunuz bence.Aurellio Fenerbahçe ile şampiyonar ligi oynama şansı varken İspanya'da neden orta sıralara oynayan bir takıma gidiyor diyorsunuz.Sanki Aurellio hiç şampiyonlar liginde oynamamış gibi konuşuyorsunuz.Adam oranın tadını almış.Şimdide İspanya'da oynamanın zevkini yaşamak istiyor demekki.Bu adam gelmiş 30 lu yaşlara.İspanya'da oynama şansı bir daha kaç kere gelecek ki?

Bakın artık şunu kabul etmemiz gerekiyor.Tamam Fenerbahçe büyük kulüp ama Türkiye ligi ne kadar çekici.Oyuncular takımlara bakarken kriter olarak liginide bakıyorlar.Geçen Cabanas mıydı ne idi.Açıklama yapmıştı Türkiye'den teklif aldım ama İngiltere'den bilmem kimi tercih ederim cinsinden bir açıklaması olmuştu.Tuncay sırf İngiltere'de oynayabilmek için Middlesbrogh'a gitti.Çok mu büyük Middlesbrough Fenerbahçe'den? Hayır ama İngiltere liginde mücadele ediyorlar.Farklı bir lig,farklı bir ortam.Futbolcular bu işi bir meslek olarak icra ediyorlar.Bunu unutmamak lazım.Onlarında kendileri için istekleri olacaktır doğal olarak..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mehmet tatilden dönünce kesinleşir zaten. Pek kasmamak gerek.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Semsi benım kızdığım nokta kafasının karıstırılması yoksa kendisi gelse ben gitmek istiyorum a takımına b takımına benı zorlamayın dese neyse o Bayram denen adam Mehmetin aklını karıstırıyor.Yoksa zorlama tutacaz biz Memoyu.F tipi kapalı ceza evi değil ki burası.Ayrıca Şampiyonlar Liginde oynamanın zevki hiç bitmez bence ör:R.Carlos,Giggs,Scholes...Bu adamlar bıktı mı ki ya da o zevki alıp vazgeçti mi ki 3 yıl Şampiyonlar Ligi oynayan Mehmet bu sevdadan vazgeçsin.Tekrar söylüyorum Mehmet Aureilo'ya her zaman kızgın olacağım her zaman..

Mesaj Yetkileri