Abi zaten bütün suç Cenk'te demedik ki. Şahsen ben Cenk'in çıkışlarında tercih hatası yaptığını düşünüyorum. İlk golde Agüero yine oraya vurdu. Ronaldinho olsa madara edercesine üstünden aşırtır top süzüle süzüle gol olurdu, yine hatası o kadar meydana çıkmadı. 2. gol keza yine aynı fazla ileri çıktı. Hatırlarsan 3-2'lik maçtaki son golümüzü yine yerini ayarlayamadı çıkıştan sonra ön direğe geldi durdu arka direkten gol yediler. Orda 2 adım geride dursa top bizimkilere gelmeden tokatlardı mesela. Cenk bunu hep yapıyor yani.
Edit: Ama ben Beşitaş'ın maddi olarak zor bir dönem geçirirken sürekli yabancı kaleci peşinde koşmasına anlam veremiyorum. Eğer alınacak yabancı kalecinin aşısı tutmazsa o zaman daha büyük dert açılır Beşiktaş'ın başına. Şu anda yapılması gereken ne olursa olsun Cenk'e güvenip üstüne düşmektir. Tamam dünyanın sayılı kalecileri arasına girecek yeteneği yok belki ama boş adamda değil Cenk, ortalamanın üstünde bir kalecilik yeteneği var ve eksik yönlerini kapatmak için uğraşılırsa en azından bu dönemde Beşiktaş'ı maddi manevi rahatlatır.

Alıntılı Yanıtla

Simao'yumu oynatacaksın yoksa Uğur Boral'ı mı ? Biraz feda ederse 1 sezon daha kalabilir takımda.Takımda gidecek onlarca kişi varken Quaresma niye ? Holosko , Simao , Almeida daha 5 tane daha rahat sayarım.