Sayfa 79 / 220 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
2,341 ile 2,370 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Maçın özeti varmı ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Maçın özeti varmı ?
    Ancak bunu bulabildim.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=Kb4kOJ3FjKU"]BEŞİKTAŞ - M. CİTY[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buyur ya Cenk'ten adam olmaz. Bu adama başta güvenim tamdı ama yok yani kendini geliştireceğine..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Cenk Buffon gibi bir kaleci Libero olarak oynamayı seviyor işte yetenek de az olunca hatalı gol yemek su içmek kadar kolay oluyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cenk'in aslında kumaşı var ama ciddi eğitime ihtiyacı var. Tamam kaleciler hata yapa yapa öğrenirde Cenk'in uzun zamandır geliştiremediği bu çıkış problemi var. Özellikle bu maçta iyice ortaya çıkmış. İlk goldeki öne çıkışı hatalı, 2. goldeki çıkışı doğru ama fazla önde, yerini ayarlayamamış. Bizim neler dediğimiz Ufuk bile Taffarel'le 6 ay falan çalıştıktan sonra ne hale geldi. Oynadığı kupa maçlarında birebirde tuttuğu toplar hala aklımda. Cenk'inde Taffarel gibi bi hocaya ihtiyacı var. En azından Rüştü oynamak isteyeceğine Cenk'in üzerine biraz düşseydi Türk futbolu iyi bir kaleci daha kazanırdı.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Cenk'i hiç beğenmiyorum ve beğenmemekte de ne kadar haklı olduğumu her geçen gün daha iyi görüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yahu golleri izlemiosunuz galiba kaleci 2 gol yedi diye suç illa kalecidemi olcak savunmanin hicmi hatasi yok 2 goldede ersanin hatasi var yanlis hatirlamiyorsam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cenk'i bu maç baz alarak kötü göstermek haksızlık olur biraz. Ama genel olarak bende beğenmiyorum. Yani böyle bir yemek yaparsın hani bir şeyleri eksik olur anlamazsın çözemezsin ya Cenk'in ki de o hesap. Bir şeyleri eksik ama neyi...
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    yahu golleri izlemiosunuz galiba kaleci 2 gol yedi diye suç illa kalecidemi olcak savunmanin hicmi hatasi yok 2 goldede ersanin hatasi var yanlis hatirlamiyorsam.
    Abi zaten bütün suç Cenk'te demedik ki. Şahsen ben Cenk'in çıkışlarında tercih hatası yaptığını düşünüyorum. İlk golde Agüero yine oraya vurdu. Ronaldinho olsa madara edercesine üstünden aşırtır top süzüle süzüle gol olurdu, yine hatası o kadar meydana çıkmadı. 2. gol keza yine aynı fazla ileri çıktı. Hatırlarsan 3-2'lik maçtaki son golümüzü yine yerini ayarlayamadı çıkıştan sonra ön direğe geldi durdu arka direkten gol yediler. Orda 2 adım geride dursa top bizimkilere gelmeden tokatlardı mesela. Cenk bunu hep yapıyor yani.

Edit: Ama ben Beşitaş'ın maddi olarak zor bir dönem geçirirken sürekli yabancı kaleci peşinde koşmasına anlam veremiyorum. Eğer alınacak yabancı kalecinin aşısı tutmazsa o zaman daha büyük dert açılır Beşiktaş'ın başına. Şu anda yapılması gereken ne olursa olsun Cenk'e güvenip üstüne düşmektir. Tamam dünyanın sayılı kalecileri arasına girecek yeteneği yok belki ama boş adamda değil Cenk, ortalamanın üstünde bir kalecilik yeteneği var ve eksik yönlerini kapatmak için uğraşılırsa en azından bu dönemde Beşiktaş'ı maddi manevi rahatlatır.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Cenk'in aslında kumaşı var ama ciddi eğitime ihtiyacı var. Tamam kaleciler hata yapa yapa öğrenirde Cenk'in uzun zamandır geliştiremediği bu çıkış problemi var. Özellikle bu maçta iyice ortaya çıkmış. İlk goldeki öne çıkışı hatalı, 2. goldeki çıkışı doğru ama fazla önde, yerini ayarlayamamış. Bizim neler dediğimiz Ufuk bile Taffarel'le 6 ay falan çalıştıktan sonra ne hale geldi. Oynadığı kupa maçlarında birebirde tuttuğu toplar hala aklımda. Cenk'inde Taffarel gibi bi hocaya ihtiyacı var. En azından Rüştü oynamak isteyeceğine Cenk'in üzerine biraz düşseydi Türk futbolu iyi bir kaleci daha kazanırdı.
    Kaleci antrenörü çok önemli.2 sezon önce Schuster döneminde yabancı kaleci antrenörümüz varken,Cenk çok daha iyiydi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Bence Cenk'in bu iki goldeki çıkışlarıyla savunmanın uzaktan yakından bir alakası yok. Tamamen kendi tercihi. İki golde de aynı şey. Hele Kompany'nin golü bomba. Çapraza doğru sürüklenen bir defans oyuncusu yani bunu bile düşünmesi lazım. Şayet Cenk yerinde kalsa Kompany'nin bitirici bir vuruş yapması gerekecek ve bir stoper olarak bunu ne derece iyi yapabilecek tartışılır ama Cenk ileri çıkınca Kompany'ye aşırtma yapmak düşüyor bunu da en kötü futbolcu dahi yapabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beşiktaş'a hak veriyorum ben kaleci aramalarından dolayı yabancı kaleci ilaç gibi gelir...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benim gibi maçı seyredemeyenlerin maçla ilgili biraz fikir edinebilmeleri için.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=fkOO3oRN56U&feature=player_embedded"]Geniş Özet[/YOUTUBE]
    Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Temmuz.2012 at 15:53
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Istanbul'da çalisiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi bari en azından çalışıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Beşiktaş ile yollarını ayırmaya hazırlanan Ricardo Quaresma, kendisine yapılan teklifler karşısında şaşkına uğradı..

Yıllık ücreti Beşiktaş'a yüksek geldiği için gönderme kararı aldığı Portekizli yıldız için en ciddi teklifi İspanya'nın Deportivo la Coruna'nın yaptığı ortaya çıktı.

İSpanyol kulübünün bu teklifini ciddiye alan Quaresma'nın, önerilen rakamı duyunca büyük şaşkınlık yaşadı.

Deportivo'nun Portekizli yıldıza 1 milyon 150 bin euro garanti para ve üç yıllık anlaşma teklifinde bulunduğu bildirildi.

Menajere Jorge Mendes'le görüşen Quaresma'nın, Beşiktaş'ın indirimler dahil 2 milyon euro önerdiğini belirterek, İstanbul'da kalmak istediği belirtiliyor.

Her sabah Beşiktaş altyapı antrenörü Erkan Avseren ile antrenmalara katılan ve çalışmaları aksatmayan Quaresma'nın, siyah-beyazlı takım İstanbul'a döndükten sonra teknik direktör Samet Aybaba ile görüşmesi bekleniyor.

Quaresma'da bu gelişmeler yaşanırken Beşiktaş yönetiminin ısrarla takip ettiği kaleci Ospina için görüşmelerin devam ettiği ve Nice kulübünün ikinci satıştan istediği yüzde 40'lık paydan vazgeçmesinin beklendiği kaydedildi.

Kolombiyalı kalecinin kendisini ısrarla isteyen Beşiktaş'a gelmek istediği ve önümüzdeki yıldan geçerli olacak bir protokola imza atmaya hazır olduğu da gelen bilgiler arasında.

Öte yandan ilk ciddi sınavını Manchester City karşısında veren Beşiktaş'ta gençler ve Fernandes'in gösterdiği performans yöneticiler tarafından beğeni kazandı.

Lig TV

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gideydide kurtulaydık artık.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kalsın Kalsın iyidir Quaresma.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalsın Kalsın iyidir Quaresma.
    Koyu kalemle olan kısmı anlayamadım
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quaresma aklını başına toplar şartları kabul ederde kalırsa yılın transferi olabilir.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Koyu kalemle olan kısmı anlayamadım
    Daha iyisini alana kadar Quaresmadan iyisi yok yani Simao'yumu oynatacaksın yoksa Uğur Boral'ı mı ? Biraz feda ederse 1 sezon daha kalabilir takımda.Takımda gidecek onlarca kişi varken Quaresma niye ? Holosko , Simao , Almeida daha 5 tane daha rahat sayarım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

,Quaresma Beşiktaş'ın Avrupa'ya gitmesini sağlamıştır 2 sezondur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İndirim yaparsa Quaresma'nın kalmasını isterim ben de.Hocanın düşündüğü 4-3-1-2 sisteminde,forvetteki hareketli oyuncu veya forvet arkasındaki serbest oyuncu olarak oynayabilir bence.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Temmuz.2012 at 02:47
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Quaresma aklını başına toplar şartları kabul ederde kalırsa yılın transferi olabilir.
    O adam olmaz be kardeşim ya. Sezon başında bir iki hırslı hareketini görürüz ama 2-3 hafta sonra bildiğimiz Quaresma olur. Bunu hepimiz biliyoruz.

Daha iyisini alana kadar Quaresmadan iyisi yok yani Simao'yumu oynatacaksın yoksa Uğur Boral'ı mı ? Biraz feda ederse 1 sezon daha kalabilir takımda.Takımda gidecek onlarca kişi varken Quaresma niye ? Holosko , Simao , Almeida daha 5 tane daha rahat sayarım.
    Olcay'ı dün izledin mi? Ben çok beğendim şahsen. Quaresma'dan daha çok şey yapar gibi geliyor bana.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    ,Quaresma Beşiktaş'ın Avrupa'ya gitmesini sağlamıştır 2 sezondur.
    O olmasa eminim onun yerine oynayan başka bir adam götürürdü. Bu sene büyük ihtimal olmayacak, o zaman görecek herkes bakalım eksikliğini hissediyormuyuz
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    O adam olmaz be kardeşim ya. Sezon başında bir iki hırslı hareketini görürüz ama 2-3 hafta sonra bildiğimiz Quaresma olur. Bunu hepimiz biliyoruz.

Olcay'ı dün izledin mi? Ben çok beğendim şahsen. Quaresma'dan daha çok şey yapar gibi geliyor bana.

O olmasa eminim onun yerine oynayan başka bir adam götürürdü. Bu sene büyük ihtimal olmayacak, o zaman görecek herkes bakalım eksikliğini hissediyormuyuz
    Yok izleme fırsatım olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olcay ve Uğur Boral bu sezonun en formda isimleri olacak görürsünüz. Hissediyorum. Uğur Boral konusunda %100 konuşmayayım ama Olcay bomba olacak.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İndirim yaparsa Quaresma'nın kalmasını isterim ben de.Hocanın düşündüğü 4-3-1-2 sisteminde,hareketli oyuncu veya forvet arkasındaki serbest oyuncu olarak oynayabilir bence.
    Aynen katiliyorum serbest oyuncu olarak Quaresma çok iyi oynar. Ayrica 65 maç oynayip 18 gol 24 asist yapmistir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Samet hoca 4-4-1-1 yada 4-4-2 planlıyormuş. 4-3-1-2- falan hikaye bu sezon için. Quaresma 'da indirime gider takımda kalır bu saatten sonra nereye gidecek.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Oğuzhan hazırlık maçlarında forma giyiyor mu? Yıllardır Hollanda alt takımlarının kaptanı ve Arsenal'in altyapısında diye geleceğin yıldızı olarak gösteriliyordu. Bu sezon en çok merak ettiğim isimlerden.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Oğuzhan hazırlık maçlarında forma giyiyor mu? Yıllardır Hollanda alt takımlarının kaptanı ve Arsenal'in altyapısında diye geleceğin yıldızı olarak gösteriliyordu. Bu sezon en çok merak ettiğim isimlerden.
    İlk maçta ilk 11 çıktı,ikinci maçta ikinci yarıda girdi.İkinci maçı tamanını seyredemediğim için fikrim yok ama ilk maçta kumaşının sağlam olduğunu gösterdi.Hatta şöyle bir klas hareketi de vardı maçta:

http://s1.directupload.net/images/120716/pgayxdx4.swf
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri