Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye Turuncu, Avrupa Kırmızı-Beyaz! | Türkiye&Adanaspor | 6. Sezon

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

ADANASPOR'UN YENİ SEZON FORMALARI BASINA TANITILDI!

Adanaspor Kaplan Yuvası'nın düzenlediği tören, forma alanında sorumlu yöneticinin rahatsızlığı nedeniyle ligler başladıktan sonra yapıldı. İşte son şampiyonun yeni sezonda giyeceği formalar:

1. Efsane Çubuklu(İç Saha)

2. Pasta Dilimi(Dış Saha)

3. Alternatif

"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Formalar da iyiymiş hani. Efsane çubuklu alıp kulübe destek olmayı planlıyorum.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Formalar da iyiymiş hani. Efsane çubuklu alıp kulübe destek olmayı planlıyorum.
    Hahahahhaha Kaplan Yuvası'na bekleriz
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Formalar güzel olmuş..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Formalar güzel olmuş..
    Eyvallah abi, senle DadasTrobzonLee'den özendim

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Eyvallah abi, senle DadasTrobzonLee'den özendim
    eywallahhh

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Formaları çok beğendim.Ben de Gloucester City'yi yönetiyorum BSBN'de.Bizim renk de turuncu takımın lakabı "The Tigers" ,kaplan kardeşliği

Ben de takıma forma yapmak istiyorum ama bildiğim kadarıyla photoshop ile yapılıyordu forma.daha önce facepack ve logopack yapmıştım ama eğer daha pratik bir yöntemi varsa benle paylaşırsan sevinirim.

Agyei transferine de değinmeden geçemeyeceğim oyunun en iyi ön liberolarından biri
    Last edited by Tuskarr : 30.Temmuz.2012 at 21:22 Reason: ufak bir düzeltme.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    Formaları çok beğendim.Ben de Gloucester City'yi yönetiyorum BSPN'de.Bizim renk de turuncu takımın lakabı "The Tigers" ,kaplan kardeşliği

Ben de takıma forma yapmak istiyorum ama bildiğim kadarıyla photoshop ile yapılıyordu forma.daha önce facepack ve logopack yapmıştım ama eğer daha pratik bir yöntemi varsa benle paylaşırsan sevinirim.

Agyei transferine de değinmeden geçemeyeceğim oyunun en iyi ön liberolarından biri

Smart Shirt Designer ı indir kolayca yapabilirsin..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

teşekkürler hocam deneyelim bir

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Rica ederim

Formalar güzel olmuş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Formaları çok beğendim.Ben de Gloucester City'yi yönetiyorum BSBN'de.Bizim renk de turuncu takımın lakabı "The Tigers" ,kaplan kardeşliği

Rica ederim
    Sana da Blue Square Bet North'da başarılar dilerim hocam. O ligleri bilirim, delirtiyor adamı fakirlikten, ağız kokusundan Yine North iyi, South daha kötü Sorunun cevabını Alper abimiz vermiş. Ben de o programdan yaptım. Sponsor formalarını internetten jpg olarak indirince arkaplan da beyaz oluyor, o nedenle Türk bayrağının ve Adanaspor armasının arkaplanını beyaz bir kısma denk getirmeye çalıştım. Çok zor oldu ama yapmayı başardık Agyei için dediğin laflara da ayriyetten teşekkür ediyorum. Kaliteli bir oyuncu gerçekten. Başarılar Tiger Brother

Bu arada şey diyeceğim ya, forma yapmanın oyuna özel bir katkısı yok. Kendimi tatmin etmek için yaptım sadece. Oyuncuların sahada giydiği formalar falan aynı kalıyor yani. Sadece kulüp ekranında ve maç istatistiklerinde falan gözüküyor. En beğendiğim forma paketi için şöyle bir link de vereyim, ihtiyacın var galiba:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=103769

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    Formalar güzel olmuş.
    Eyvallah hocam. Sayende

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Sana da Blue Square Bet North'da başarılar dilerim hocam. O ligleri bilirim, delirtiyor adamı fakirlikten, ağız kokusundan Yine North iyi, South daha kötü Sorunun cevabını Alper abimiz vermiş. Ben de o programdan yaptım. Sponsor formalarını internetten jpg olarak indirince arkaplan da beyaz oluyor, o nedenle Türk bayrağının ve Adanaspor armasının arkaplanını beyaz bir kısma denk getirmeye çalıştım. Çok zor oldu ama yapmayı başardık Agyei için dediğin laflara da ayriyetten teşekkür ediyorum. Kaliteli bir oyuncu gerçekten. Başarılar Tiger Brother

Bu arada şey diyeceğim ya, forma yapmanın oyuna özel bir katkısı yok. Kendimi tatmin etmek için yaptım sadece. Oyuncuların sahada giydiği formalar falan aynı kalıyor yani. Sadece kulüp ekranında ve maç istatistiklerinde falan gözüküyor. En beğendiğim forma paketi için şöyle bir link de vereyim, ihtiyacın var galiba:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=103769

Eyvallah hocam. Sayende

Şöyle bir durum var Jpeg arkaplan falan boşuna uğraşmışsın mesela adanaspor logo olarak arattın google dan yanına birde jpeg yerine svg yazarsan arkaplan transparan geliyor uğraşmana gerek kalmaz Mesela aşağıda ki fotoyu indir bak bilgisayarına ismi dosyanın vodafone logo.svg

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Bu da benim sana hediyem olsun

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Türk bayrağının yuvarlak resmini gönderirsen onuda yapabilirim bu sekilde..

Sende rahat rahat istediğin şekil formanı tasarlarsın

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şöyle bir durum var Jpeg arkaplan falan boşuna uğraşmışsın mesela adanaspor logo olarak arattın google dan yanına birde jpeg yerine svg yazarsan arkaplan transparan geliyor uğraşmana gerek kalmaz Mesela aşağıda ki fotoyu indir bak bilgisayarına ismi dosyanın vodafone logo.svg

Bu da benim sana hediyem olsun

Türk bayrağının yuvarlak resmini gönderirsen onuda yapabilirim bu sekilde..

Sende rahat rahat istediğin şekil formanı tasarlarsın
    Valla çok teşekkür ederim abi Gelecek seneye şampiyon olamazsak Türk bayrağına ihtiyaç kalmaz zaten Seneye çok daha güzel formalar yaparım o zaman. Off, süper olacak.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Valla çok teşekkür ederim abi Gelecek seneye şampiyon olamazsak Türk bayrağına ihtiyaç kalmaz zaten Seneye çok daha güzel formalar yaparım o zaman. Off, süper olacak.
    Rica ederim ..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Rica ederim ..
    Gelecek sezonun formalarını şimdiden hazırladım. Türk bayrağını da ''Şampiyon oluruz heralde ya'' diyerekten kondurdum oraya ama bakalım, ne olacağı belli değil

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Gelecek sezonun formalarını şimdiden hazırladım. Türk bayrağını da ''Şampiyon oluruz heralde ya'' diyerekten kondurdum oraya ama bakalım, ne olacağı belli değil

Paylaşsana formaları

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Paylaşsana formaları
    Olmaz abi seneyi bekliyorum

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Olmaz abi seneyi bekliyorum

Pekiii

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2. HAFTA

Hasan Ali'nin yaktığı bir maç daha. Adam genel olarak çok iyi oyuncu ancak kadroda bulunduruyorsan senede 2 maçı çöpe atmak zorundasın. Türk olarak mevkisindeki tek alternatifi Atila Turan ve İsmail Köybaşı olduğu için(ve onları da alamadığımız için) senede 2 maçı gözden çıkarıyoruz, napalım

3. HAFTA

Unutulmayacak bir maçtı. Büyük takımlardan pek zorlanmadığımız tek ekip olan Beşiktaş'la karşılaşıyorduk. Takımıma güveniyordum ancak önceki hafta aldığımız beraberlik kafamda biraz soru işaretleri bırakmıştı. Oyuncularım bunları tamamen silmeyi başardılar. Mükemmel bir futbolla mükemmel bir skor alarak Beşiktaş'ı düşme potasına ittik.

4. HAFTA

Zayıf rakibimizi rahat geçtik.

5. HAFTA

Rakibimiz bize fazla tehdit oluşturamayacağı için genç oyuncularımıza şans verdik. Gençlerbirliği'nden transfer edilen Emin Tuncer de, eski ezeli rakibine 2 gol atarak anlamlı bir gece yaşadı.

6. HAFTA

Zevkten dört köşe oldum dostlarım. Her ayağımıza aldığımız gol oldu, her vurduğumuz çizgiyi geçti. Özellikle oyuna 65'te giren Defoe'nun 4 gol atması inanılır gibi değildi. Her anlamda kusursuz bir maç çıkardık. Maça yine genç onbirimizle başladığımızı da belirtmek isterim.

7. HAFTA

Ordu iyi direndi ancak onların da iplerini çektik. Bu arada, bu maçta 4 yıldır giydiği formanın hakkını sonuna kadar veren ve her maçta beni kendine daha da çok hayran bırakan, BÜYÜK İNSAN Rémy Vasseur, Adanaspor adına ilk golünü kaydetti. TEŞEKKÜRLER FRANSIZ!

Trabzonspor ve Fenerbahçe'yle birlikte mükemmel bir başlangıç yaptık. Bu sezon mükemmel futbol oynuyoruz arkadaşlarım. Maçları izlerken çok büyük bir keyif alıyorum. AML ve AMR'yi ML ve MR'ye çekmem defansı biraz olsun daha rahatlattı ve ortasahadaki arkadaşlarına yardımı da artırdı. Çift forvete dönmemiz ise yardımlaşmayı had safhaya çıkardı. İyiyiz iyi.

B GRUBU 1. MAÇ

SAYILMAYAN GOLÜMÜZÜ MÜ SAYAYIM, VERİLMEYEN PENALTIMIZI MI SAYAYIM, DİREKTEN DÖNEN TOPUMUZU MU, VALDES'İN ADETA UZADIĞI POZİSYONLARI MI, ÇİZGİDEN ÇIKAN TOPLARIMIZI MI, DİREĞİ YALAN TOPLARIMIZI MI, VALDES'İN MAÇIN ADAMI OLMASINI MI, HANGİSİNİ SAYAYIM HANGİSİNİ? KULÜBE GELDİĞİMDEN BERİ EN İYİ MAÇLARIMIZDAN BİRİNİ OYNADIK ANCAK GALİP GELEMEDİK. AVRUPA'YI SARSACAK BİR GALİBİYET ALABİLİRDİK. İNANILMAZ BİR MAÇTI. BU RESİM HER ŞEYİ ÖZETLİYOR ZATEN:

B GRUBU 2. MAÇ

Adamlarda terminatör gibi kadro var baba, yapabileceğimizin en iyisini yaptık ama yenilmekten kurtulamadık. Teşekkür ediyorum koçerolarıma.

Gruplar açıklandığında olmayı istediğimiz yerdeyiz CSKA çok fena, adamlar bizden beter. Önce sahalarında Juve'den 3 yediler sonra da Nou Camp'ta 7 yediler. Şimdi önümüzde onlarla oynayacağımız çok kritik 2 maç var. En az 3 puan ve ikili averajı elimize geçirebilirsek inşallah UEFA'ya gitmeye hak kazanacağız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Genç Hırvat oyuncumuz Niko Celcic, bizim altyapımızdan çıkmaymış gibi görünüyor Bu nedenle ilk 18'de altyapıdan çıkan kaleci Volkan Yıldız'ı bulundurma zorunluluğumuz kalmadı. Çok güzel bir gelişme oldu gerçekten bu.

Antrenman tesislerimizin geliştirme çalışmaları tamamlandı! Böylelikle yönetimim altında, antrenman tesislerini ve junior coaching'i tam 2 kez, youth recruitment network ve genç tesislerini ise 1 kez geliştirmiş olduk. Kurumsallaşma yolunda dev adımlar atıyoruz!!!

İşte yenilenmiş ve modern Adanaspor tesisleri! İlk geliştirdiğimizde 3 sönük yıldızdan 5 sönük yıldıza çıkan tesislerimiz, artık 3 parlak yıldız! Gelişmeyi asla durdurmayacağız! Top training facilities ve state of art youth facilities'imiz olana kadar tesislerimizi geliştirmekten bıkmayacağız!

ADANASPOR EKOLÜ GELİYOR!

9-0 çok güzel hocam.Maçlarda çok iyi Juvents Barça normal.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

VE EREN AYDEMİR TÜRKİYE A MİLLİ TAKIMI TEKNİK DİREKTÖRÜ!

Türkiye Ne Yaptı?

2012 Avrupa Şampiyonası'na kalınamamasının ardından Guus Hiddink'in görevine son veren Türkiye, teknik direktörlüğe Şenol Güneş'i getirdi. Güneş önderliğinde Türkiye; Hollanda, Romanya, Macaristan, Andorra ve Estonya'nın bulunduğu eleme grubunda 2. oldu. Play-Off'larda Litvanya'yı eleyen Türkiye 12 yıl sonra bir Dünya Kupası'na katılmaya hak kazandı. 2014 Dünya Kupası'nda Fransa, Güney Kore ve Tunus'un bulunduğu grupta sonuncu olan Türkiye'de Şenol Güneş'in görevine son verildi. Menajerliğe kimin getirileceği konusundaki spekülasyonlar devam ediyordu ki, Eren Aydemir'in resmi olarak görevi istediğini beyan etmesine rağmen teknik direktörlüğe Mehmet Özdilek getirildi. Özdilek yönetiminde Kuzey İrlanda, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, San Marino ve Faroe Adaları'nın bulunduğu eleme grubundan 1. olarak çıkan ve 2016 Avrupa Şampiyonası'na katımaya hak kazanan Türkiye, buna rağmen böylesine kolay bir grupta 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Özdilek'le yollarını ayırdı. Eren Aydemir'in bir kez daha göreve başvurması üzerine, Türkiye A Milli Takımı teknik direktörlük görevine Eren Aydemir getirilmiş oldu.

Kafamda kurduğum kadro şu şekilde:

Onun dışında da herhangi bir sakatlık veya form düşmesi gibi durumlarda 23 kişilik aday kadroya dahil edebileceğim, bonus oyuncular şunlar: GK= Necati Yılmaz, Bayram Olgun(Adanaspor) - DL= Gökhan Süzen(İBB), Murat Kalkan(Gençlerbirliği) - DC= Diego Angelo(Bursaspor), Mustafa Yumlu(Trabzonspor) - DR=Okan Alkan(Getafe), Orhan Şam(Fenerbahçe), Serkan Balcı(Trabzonspor) - DMC= Emre Can(Barcelona), Orhan Gülle(Gaziantepspor), Yiğit İncedemir(Bursaspor) - MC= Okay Yokuşlu, Mehmet Topuz(Fenerbahçe), Gustavo Colman(Getafe), Furkan Özçal(Trabzonspor), Zeki Korkmaz(Galatasaray), Tolga Ciğerci(Wolfsburg), Alper Potuk(Adanaspor), Selim Teber(Aachen), Osman Şimşek(Mersin İY) - AML= Gökhan Töre(Hamburg), Caner Erkin(Adanaspor) - AMR= Sefa Yılmaz(Fenerbahçe), Ismael Sosa(Gaziantepspor), Sercan Sararer(Fürth), Colin Kazım Richards(Bursaspor), Serdar Gürler(Adanaspor) - ST= Burak Yılmaz(Trabzonspor), Cenk Tosun, Samed Yeşil(Galatasaray), Mustafa Pektemek(Beşiktaş), Ali Kuçik(Bursaspor).

Staff kadrosunu da 3 isim dışında tamamiyle yeniledim. Çok kaliteli isimlerden oluşan bir staff kadrosu kurduk. Hedefimiz, hazırlık maçlarıyla takımı iyice oturtarak EURO 2016'da başarılı bir turnuva geçirmek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    9-0 çok güzel hocam.Maçlarda çok iyi Juvents Barça normal.
    Eyvallah hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

ŞL maçları normal.CSKA'dan puanlar alıp UEFA'ya gidersek orada ilerleyebiliriz.Ligde ise iyi gidiyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Antrenman tesislerinin gelişmesi bizi doyurmadı, başkanla konuşup hemen genç tesislerini de geliştirme kararı aldık. Başkan ne dersek yapıyor, pamuk gibi adam vallahi. Bize bayağı pahalıya patlayacak olan genç tesislerinin yapımı tam 1 yıl sürecek.

8. HAFTA

Hafta içinde CSKA ile çok önemli bir maç oynayacağımız için yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktık. Ali Turan'ın inanılmaz hatasında Emin Tuncer'in golü ve Agyei'nin haftanın golü seçilen mükemmel füzesiyle yolumuza firesiz devam ettik.

B GRUBU 3. MAÇ

İstediğimizi almayı başardık!! Maçtaki 4 top da dönen top golü oldu. 2-1 öne geçmemize ve 11-10 oynamamıza rağmen Hasan Ali'nin akıllara zarar, dimağlara ziyan hatasıyla 2-2'ye razı olduk. Bu hataları git Konya maçında yap, Samsun maçında yap. Yok, illa Adanaspor tarihinin en önemli maçlarını berbat edecek. Çıldırtacak bu herif beni.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    ŞL maçları normal.CSKA'dan puanlar alıp UEFA'ya gidersek orada ilerleyebiliriz.Ligde ise iyi gidiyoruz.
    Aynen ben de böyle düşünüyorum. Deplasmanda puanı kapmamızın ardından, artık içeride de berabere kalsak bile bu bize yetebilir. Barça ve Juve'den, CSKA'nın yediğinden daha az fark yersek bu bizi UEFA'ya götürür. UEFA'da ilerleyebileceğimizi düşünüyorum, geçen seneden de tecrübemiz var.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Hocam görmemişim milli takım hayırlı olsun bu arada

Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri