Sayfa 8 / 14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 408 sonuç

Konu: TFF'den yabancı sınırlandırması kararı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Temelini haluk ulusoy attı, yalan dolan konusuunda üstüne yoktur
    Haluk Ulusoy çok yaşa falan mı yazmışım ben ? Yıldırım Demirören gibi bir adamı savunmaya çalışmayın,şike yüzünden ömür boyu men alan bir oyuncu var,onu içirip içirip konuşturuyorlar,onun videosunu izlerseniz nasıl bir adam olduğunu anlarsınız Yıldırım Demirören'in.

http://www.youtube.com/watch?v=ejmDdJ7kWWc
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yeni vergi tasarisida kabul gordu

En azindan yabancilar gitmek icin zorluk cikarmiyacaktir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ülkede bir karar alındığı zaman kişi/kurum/oluşum ve toplulukların "Üzerimize oyunlar oynanıyor" paranoyasına yatmasına bayılıyorum, sanırsın dünya onların etrafında dönüyor : )

1 senedir alınmış bir karar var ve fatura ödemesini son güne bırakma alışkanlığımız gibi bunun tartışmasını da son güne bırakıp suni gündem yaratıyoruz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Oyunlar, oyunlar...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Facx View Post
    haberden cok verdigin link midemi bulandirdi, girmez olaydim hakan unsal da kazlicesmedeymis, onu ogrendim ne alakaysa

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    http://www.gazeteport.com.tr/haber/1...guven-vermiyor

herkes işine geldiği gibi konuşuyor al birini vur ötekine

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Demirören'in böyle bir karar alacağını ve hiç kimseyi dikkate almayacağını tahmin etmezdim. 1-2 takım değil, 17 takımdan bahsediliyor çünkü. Bunun dışında, görevlerinin başında olduğunu da söyledi. Ortalık karışacak yine.

Sansal büyükanın bugünkü yazısı herseyi ortaya çıkardı zaten yayıncı kuruluş ve onun masaları ne kadar uğraşırsa uğraşsın ; gs farkı acmaya devam edecek..

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Farkı açmaya devam edecekmiş. Adamlar resmen başarı odaklı takım tutuyorlar. Türk futbolun gelişmemesinin temel sebebi de bu zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Türk futbolu takım tutunca mı gelişiyor ?

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Türk futbolu takım tutunca mı gelişiyor ?
    Türk futbolu adam gibi takım tutunca gelişir evet.

Türk futbolu, taraftar başarı odaklı olmayı bırakınca gelişir. Türk futbolu, sabırlı taraftar sayısı arttıkça gelişir. Fakat bakıyorum da herkes biz farkı açacaktık biz uçacaktık Fener küme düşecekti nidaları atıyor gel gelelim 3 sene önce Galatasaray ligi dokuzuncu tamamladı ve neredeyse hiç destek görmedi boş tribünlere oynadı. Fatih Terim geldikten sonra ve diğer etkenlerle işler yola girdi, biranda taraftar sayısı katlandı. Özetle demek istediğim başarı odaklı taraftar oldukça futbol gelişmez. Çünkü bu adamlarda sabır denen birşey yok. Feneri ezelim geçelim, Cimbomu haşat edelim yeter zihniyetindeler.

Galatasaray örneğini verdim en yakın tarihte olduğu için.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Türk futbolu adam gibi takım tutunca gelişir evet.

Türk futbolu, taraftar başarı odaklı olmayı bırakınca gelişir. Türk futbolu, sabırlı taraftar sayısı arttıkça gelişir. Fakat bakıyorum da herkes biz farkı açacaktık biz uçacaktık Fener küme düşecekti nidaları atıyor gel gelelim 3 sene önce Galatasaray ligi dokuzuncu tamamladı ve neredeyse hiç destek görmedi boş tribünlere oynadı. Fatih Terim geldikten sonra ve diğer etkenlerle işler yola girdi, biranda taraftar sayısı katlandı. Özetle demek istediğim başarı odaklı taraftar oldukça futbol gelişmez. Çünkü bu adamlarda sabır denen birşey yok. Feneri ezelim geçelim, Cimbomu haşat edelim yeter zihniyetindeler.

Galatasaray örneğini verdim en yakın tarihte olduğu için.
    Haklısın hocam ancak karşındaki kişinin o zaman ne yaptığını bilmeden hakkında yargıya varmak doğru değil.Sanki Türk futbolunun gelişmemesinin bütün suçu arkadaştaymış gibi yazmışsın.

Maalesef eleştirdiğin tribün kültürü olan kulüpte Türkiye'nin en başarılı futbol kulübü.Ankaragücü olsun,Sakarya olsun,Göztepe olsun gelişmeleri lazım ama bakıyoruz bu 3 kulüp Bank Asya'da bile değil.İşin özü taraftarda değil işin özü yönetici de,teknik ekipte,futbolcular da.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Bu zamana kadar neler neler yaptılar ayaklarına dolandı Ben çok rahatım Galatasaraylılar da öyle olmalı ha ne olur 10 puan fark atmayız da 8 atarız. Fenerbahçeyi düşünüyorum, fenerbahçenin kültürünü düşünüyorum bunlar CL'ye gidemezlerse kümeye bile düşebilirler Ama bir arkadaş çok güzel söylemiş. Olur mu bilmem ama Arda gelirse, melo yerine İnler gelirse bu kararı alanlar o zaman kafalarını taşlara vururlar
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu karar ne zaman alındı? Geçen sene. O zaman niye konuşulmadı?

Ayrıca transfer döneminin ortasında ve liglerin başlamasına 6 hafta kala böyle bir karar alınsa bile rahatlıkla yargı yoluyla askıya alınırdı.

Sınırın olmamasından yanayım ama sadece bir kulüp eli sıkıştığı için Türk futboluyla oyuncak gibi oynayamaz. Sınır kalkacaksa ileriye dönük olmalı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kaos25 View Post
    Bu karar ne zaman alındı? Geçen sene. O zaman niye konuşulmadı?

Ayrıca transfer döneminin ortasında ve liglerin başlamasına 6 hafta kala böyle bir karar alınsa bile rahatlıkla yargı yoluyla askıya alınırdı.

Sınırın olmamasından yanayım ama sadece bir kulüp eli sıkıştığı için Türk futboluyla oyuncak gibi oynayamaz. Sınır kalkacaksa ileriye dönük olmalı.
    Bir kulüp mü ? Bir kulüp derken herhalde Fenerbahçe'den bahsediyorsunuz,çünkü Fenerbahçe hariç 17 kulüp itiraz etmişti sınırlamaya.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adnan Öztürk şu an Galatasaray yönetiminde değil,yöneticinin fikriyle yola çıkacaksak o zaman Ünal Aysal'ın hiç bir önemi yok

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Adnan Öztürk şu an Galatasaray yönetiminde değil,yöneticinin fikriyle yola çıkacaksak o zaman Ünal Aysal'ın hiç bir önemi yok

dediğim şey herkes günün şartlarına göre işine geldiği gibi konuşuyor.gs bizim durumumuzda olsa bu sefer daha öncedende olduğu gibi gs karşı çıkacaktı (yabancıl sınırının kaldırılmasına)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    dediğim şey herkes günün şartlarına göre işine geldiği gibi konuşuyor.gs bizim durumumuzda olsa bu sefer daha öncedende olduğu gibi gs karşı çıkacaktı (yabancıl sınırının kaldırılmasına)
    Yahu abi bu adam neyin çıkarını düşünüyor peki ? Beşiktaş başkanıyken öyle düşünüyormuş,şimdi başka kulübün başkanı mı oldu ? Bu açıklamadan 1 sene sonra TFF'nin başına geçti.Nasıl bir çıkarı olabilir bu işten ? Koskoca (!) Yıldırım Demirören 1 senede nasıl bu kadar çabuk fikir değiştirebilir ? Böyle oynak fikirli insanlara ihtiyacımız yok bizim,Adnan Öztürk TFF başkanı olsa belki 3 yabancıya düşürecek ne biliyorsun ? Adnan Öztürk'ün açıklamalarından yola çıkarak Galatasaray'ın da fikrinden döndüğünü niye ima etmeye çalışıyorsun ya da Galatasaray ne zaman yabancı sınırını desteklemiş de sanki önceden destekliyormuş gibi bir hava yaratılıyor.Ben kendimi bildim bileli Galatasaray cephesi yabancı sınırının kalkmasını istedi.

Arda ve Gökhan bize gelirse nolacak,çok merak ediyorum,çok.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yahu abi bu adam neyin çıkarını düşünüyor peki ? Beşiktaş başkanıyken öyle düşünüyormuş,şimdi başka kulübün başkanı mı oldu ? Bu açıklamadan 1 sene sonra TFF'nin başına geçti.Nasıl bir çıkarı olabilir bu işten ? Koskoca (!) Yıldırım Demirören 1 senede nasıl bu kadar çabuk fikir değiştirebilir ? Böyle oynak fikirli insanlara ihtiyacımız yok bizim,Adnan Öztürk TFF başkanı olsa belki 3 yabancıya düşürecek ne biliyorsun ? Adnan Öztürk'ün açıklamalarından yola çıkarak Galatasaray'ın da fikrinden döndüğünü niye ima etmeye çalışıyorsun ya da Galatasaray ne zaman yabancı sınırını desteklemiş de sanki önceden destekliyormuş gibi bir hava yaratılıyor.Ben kendimi bildim bileli Galatasaray cephesi yabancı sınırının kalkmasını istedi.

Genelde Şöyle bir tablo oluşması gerekir
    TFF BAŞKANI ---> Klüp , Milli Takım Başarısı
    Milli Takım TD. ---> Milli Takım Başarısı
    Klüp Başkanı ---> Klüp Başarısı
    Klüp TD. ---> Klüp Başarısı
    Abdullah Avcı'ya sorsak yabancı gelmesin ister Türkler oynasın ki Milli Takım'a performansı yüksek adam gelsin ister ama İBBdeyken bütün yabancı sınırını kullanırdı.
    Fatih Terim'e sorsak yabancı sınırı kalksın ister Yabancı getirebilsinki Avrupa'da kupa alabilsin ister ama Milli Takım'dayken sorsaydık düşürülsün isterdi.
    Açıkca söylemeseler bile böyle düşünürlerdi.
    Şimdi en uçtaki adama bakarsak . Beşiktaş'tayken klübün TFF'deyken 18 klübün + Milli Takımın içine etmiştir.Ne Klüp ne Milli takım başarısı için uğraşıyor.Tepedeki olmazsa diğerleride sağlanamaz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ne olacak soyleyeyim. GS'nin kasasindan bu iki oyuncu icin 30Milyon Euro'dan fazla para cikacak. Nasil FB Alper'e sirf Turk oldugu icin 7milyon verdiyse , Galatasaray da ayni sekilde kadrosunu guclendirmek icin Turklere fazla para bayilmak zorunda kalacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Ne olacak soyleyeyim. GS'nin kasasindan bu iki oyuncu icin 30Milyon Euro'dan fazla para cikacak. Nasil FB Alper'e sirf Turk oldugu icin 7milyon verdiyse , Galatasaray da ayni sekilde kadrosunu guclendirmek icin Turklere fazla para bayilmak zorunda kalacak.
    30 Milyon euro mu çıkacak,Arda'ya en fazla 8-9 veririz,ödenmeyen taksitler silinir,Gökhan'da 10-12 arası olur.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Seneye 5+3 mu olacakmis

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

arda kontratsiz kalmaz, merak etmeyin. ancak bizim ulkede olur oyle seyler (:

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    arda kontratsiz kalmaz, merak etmeyin. ancak bizim ulkede olur oyle seyler (:
    kontratsız kalır demiyorum seneye adamın 1 yıl kontratı kalıcak imzalmıcam diye diretirse büyük ihtimal satar at madrid ki 1 sene kontartı kalan ardaya 20 m € istemezler isteselerde kimse vermez tabi oyuncununda gitmeyi istemesi lazım ayrıca avrupada bu tip transferler çok oluyo lewandowski nin 1 yılı kaldı şimdi mecbur satıcak dortmund yada anlaşmaya zorlucak ki çok zor keza özil o şekilde real e rvp gene aynı şekilde manu ya gitti hatta holtby 6 ay kala 1 m €a gitti maxi rodriguez liverpool a öyle

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ama daha cazip maas ya da daha iyi bir kariyer icin bu dediklerin oluyor. arda icin pek mantikli degil, diretirse de a.madridden daha iyi bir takim icin bunu yapar. tabi 2 sene sonra sartlar neyi gosterir bilinmez. eger bu sene iyi bir sezon gecirirse zaten premier ligi garanti olur onun icin, istegi de o yonde. arda turkiyeyi en son tercih olarak dusunur, burda oynarken basina gelmeyen kalmamisti. avrupada oynamaktan cok memnun, keyfi de gayet yerinde. niye rahatini bozsun ki (:

isin asli, bunlar farazi gorusler. yabanci kurali mevcut haliyle kalmamali ama bunu da sezon baslamisken degistirmek pek mantikli degil. gelecek sezon icin planlar dusunulebilir. AB vatandasligi makul olabilir, avrupa arenasinda rekabet ediyorsak onlarin kurallariyla bu oyunu oynamak durumundayiz.

bu kurali sirf kadrodaki yabanci sisikligi yuzunden protesto etmek de var isin icinde. kluplerin bir cogu zamaninda bu kurala onay verirken kadrolarini temizleyemedikleri icin simdi yan ciziyorlar. gerekli gereksiz bir dunya yabanci oyuncuyla basbasa kaldi yonetimler, kendi tembelliklerini federasyona fatura ediyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mayıs ayında başvuru yapmışız biz yabancı sınırı ile ilgili.

Edit:

Yabancılarımız Federasyona başvuruyorlar AB kuralı ile ilgili.Büyük ihtimal kabul edilmez,sonra tahkimde de kabul görmez ve Nihat'da ki gibi büyük ihtimal Avrupa Adalet Divanı'nda kabul görecek.
    Last edited by europeanconquer : 12.Temmuz.2013 at 14:15

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

G.Saray yöneticisi Sedat Doğan: Drogba , Sneijder, Elmander, Dany, Chedjou, Riera ve Amrabat TFF'ye AB statüsünde oynamak için başvuracak.

Galatasaray yöneticisi Sedat Doğan: Bugün Drogba yerli statüsünde oynamazsa yarın Arda da İspanya’da oynayamaz.

Galatasaray yöneticisi Sedat Doğan: Ben bu konunun daha detaylı inceleneceğini ve müspet şekilde sonuçlanacağını düşünüyorum.

haydi bakalim...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

http://www.iha.com.tr/spor/demiroren...kalksin/154332

Demirörenin önceden yaptığı açıklamalardan.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İnşallah G.Saray'ın yaptığı başvuru kabul olur.

Sayfa 8 / 14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri