Last edited by krasafcik : 21.Ağustos.2013 at 12:21
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
ne dedim ben üst üste 10 galibeyete doğru gidiyoz![]()
Bırakın beni Barça'ya gidiyim oynamak istiyorum artık Barça'da ilk 11'de oynarımKrasic versiyon 2 oldum resmen
![]()
Altyapı ile beslenmek iyi olacak lakin bu iş nasip kısmet işi sezonda çıkarsa 1 bilemedin 2 oyuncu çıkacak bu durumda gidecekelr yada yaşlananlar falan yerleri dolmayacak..biz daha mevcut kadronun yerini dolduramazken nasıl güçlenip yukarılara çıkacağız ve başarılı olacağız bilemiyorum. Mevcut sistemle sadece düşmemeye oynarız gibime geliyor ve 3-4 sezon sonra yükselemeyince sıkılırız sanırım önerisi olan var mı ? Şimdiden buna bir çare aramaya başlayalım bu sezonu kurtardık gibi (:
Hocam bence transfer yapmama olayını şöyle değiştirelim serbest ve 18 yaş altı oyuncuları takıma katmaya izin olsun
serbest oyuncularlada iyi bir takım kurulur transfer yapmayacaz dedik :F 18 yaş civarıda çok iyi gençler bulunur ne yapsak bilemedim
Dedim ya ne kadar iyi altyapın olursa olsun nasip işi hiç oyuncu cıkmayadabilir..ve her sezon 3-4 tane iyi oyuncu cıkacagının garantisi yok ama bizim her sezon en az 2-3 gence ihtiyacımız var..sürekli gelişebilelim
O zaman her sene serbest 18 yaş altı 3 oyuncu al hocam
Diaz az benide oynat la![]()
Haftaya golüm var kendi kaleme, Kawaguchi hazır ol çatala asıcam![]()
Cagri Allah seni bildiği gibi yapsın birazdan gücnelleyince anlarsın niye dedigimi (: o deil halen formül bulunamadı :F
Gençler şaka bir yana bu sezon altyapıdan gelecek oyuncuara bir bakalımda ciddi ciddi projeye ufak bir ekleme daha yapabiliriz yoksa zevk alamıcaz bir yandan da sowkay gibi 20 sezonda olsa oynamak var bakalım elimizden geleni yapacaz artık ama yönetim her sene beklentiyi yükseltebilri bu sene orta sırlar seneye de orta sıralar dese bile e sonradan yukarıya doğru oynamamızı isteyecek..sizler yaşlanıyorsunuz altyapıdan da oyuncu çıkmazsa halimiz harap (:
Hocam proje benim dediğim gibi olabilir bi düşün istersen Serbest ve 18 Yaş Altı 3 Oyuncu alma iznin olsun
Çağrı Şov yaptı..Sözünün eri çıktı atacam dedi ve attı şaka gibi yav..Karayerlede burda oynamıyom falan dediği sonra oyunda da aynısını yaptı konuştuk falan ilgiç olaylar oluyor tesadüflere bak
Patron az bana şans ver ilk 11de oynamak istiyorum bu isteğim gerçekleşmezse kulüpten ayrılabilirim![]()
La çağrıya bak komedi hemen bi kesik at ona kihkihkihstoperde oynarım bilirsin
sağlam adamım
![]()
La bari 5267'yi Berk Gördü yap la o ne öyle robot gibi![]()
La diaz atar yapıyodun şunu bunu yollicam edicem kovucam şimdi oyuncu kalmayınca herkese nasılda iki elle sarılıyo küstürmemek için ahahahah![]()
oynatıcam oynatıcam küsme sakin ol şansını bekle ve iyi değerlendir
![]()
![]()