Sayfa 8 / 15 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 435 sonuç

Konu: Fetih 2017 Britanya ! | Yıkılmaz Kale St.James Park (2016-17)

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Süper Kupaya üzülme Rahat Çıkarız

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Transferleri beğendim , şampiyonlar ligi süper oldu grup zor ama imkansız degil
    You'll Never BeatThe Irish !

Spoiler: Alıntılar 

-

UEFA SUPER CUP | BARCELONA - KARABÜKSPOR

Spoiler: Maç Detayları 

Müthiş bir galibiyet aldık Barcelona karşısında ! Barça'lanmadık, BARÇALADIK !.. Oyunun hakimiyeti maç genelinde Barcelona'daydı fakat daha akıllı oynayan bizdik, kalemizi iyi savununca, Barça'dan gol gelmeyince rakipte iyice stres oluşmaya başladı, Javi Espinosa'yı 65. dakika'da Stanciu'nun yerine oyuna almam bir anda maçın kaderini değiştirdi. 2-1 öne geçiren golü atmakla kalmadı Espinosa oyuna hareketlilikte getirdi. Altyapısında yetiştiği takımı kupadan etti adeta.. Maçın son anlarında Tanju'nun ısrarıyla 3. golü bularak Avrupa'nın en büyüğü olduk !

1.HAFTA | KARABÜKSPOR - ALTINORDU

2.HAFTA | RİZESPOR - KARABÜKSPOR

3.HAFTA | GENÇLERBİRLİĞİ - KARABÜKSPOR

4.HAFTA | KARABÜKSPOR - FENERBAHÇE

5.HAFTA | KARABÜKSPOR - ERCİYESSPOR

Ligde 5 haftayı geride bıraktık. 1 beraberlik 4 galibiyetle 5 haftalık periyodu tamamladık. Oyun olarak fenerbahçe maçında üzerimizde biraz hantallık vardı bir kaç hafta sonra onuda atıp büyüklere karşı daha iyi oynar duruma geliriz. Yeni transferlerden oldukça memnunum, Mustafa'ya hazırlık kampında forvette daha çok yer vermiştim ama verim alamadım. Lig maçlarında Nadir'i kullanmayı tercih ettim, şimdilik güzel oynuyor ligde iyi top saklıyor. Zaten skor yükümüzü çekenler orta saha oyuncularım olduğu için forvetin gol atmasından çok verimli oynaması benim için önemli..

Başarımız ve gelecekteki başarılarımızın acemi yada kura şansı olmadığını barçalayarak kanıtladık.

Üstelik lige geçen sezondan katbekat iyi başlayarak Karabüksporun altıncı büyük olma yoluna girdiğini söyleyebiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Lige güzel başlamışson. Barçayı barçalamışsın. Bak leo seninyapamadığını yapan var

Acaba son 10 maçta bu taktiği ara ara kullansammı? Hem zaten 12 pıan fark var mağlup olsakta sorun olmaz bir deneyelim bakalım

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Lig 10 numara. Süper kupa

Darısı da bana
    ADANA DEMİRSPOR

Spoiler: Alıntılar 

-

6.HAFTA | SİVASSSPOR - KARABÜKSPOR

7.HAFTA | BURSASPOR - KARABÜKSPOR

8.HAFTA | GALATASARAY - KARABÜKSPOR

9.HAFTA | KARABÜKSPOR - GAZİANTEPSPOR

10.HAFTA | KARABÜKSPOR - TRABZONSPOR

Ligde 10. hafta itibariyle liderlik koltuğuna oturduk ! Beşiktaş ve Eskişehir dışında ligin önemli takımlarıyla oynadık ve zor maçları tamamladık diyebilirim. Süper Kupada 3-1'in intikamını Ligde oynadığımız maçta Galatasaray'dan aldık. Bursa maçında as oyuncularımın kondisyon sorunu nedeniyle rotasyona gittim, berabere kalmamıza rağmen yedeklerdende güzel verim aldık. 10. haftaya doğru bazı sakatlıkların ve cezaların olması nedeniyle yedek oyuncularımız sık sık ilk 11'e koymaya başladık ve güvenimizi boşa çıkarmadılar. Iancu'yu formsuzluğu nedeniyle yedek takıma gönderdik, orada ısınsın biraz kendini kanıtlasın. Iancu gelene kadarda Levent veya Yunus'u onun bölgesinde oynatmayı düşünüyorum...

-

ŞAMPİYONLAR LİGİ B GRUBU 1.MAÇ | İNTER - KARABÜKSPOR

ŞAMPİYONLAR LİGİ B GRUBU 2.MAÇ | KARABÜKSPOR - MANCHESTER UNITED

ŞAMPİNLAR LİGİ B GRUBU 3.MAÇ | SPORTİNG LİZBON - KARABÜKSPOR

Şampiyonlar ligine ise İnter deplasmanında müthiş başladık, karakterimizi sahaya yansıttık e İtalyanları evinde duman ettik. 2. maçta evimizde bir dünya devini ağırladık, şüphesiz sadece grubun değil şampiyonlar ligininde favorilerinden olan Manu karşısında efsane bir oyun ortaya koyduk. 90 dakika boyunca sahanın tek hakimiydik ve gol bulmakta zorlandı. De Gea'yı geçemedik ve rakibimiz tecrübesiyle 3 puanı almamızı engelledi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul, Muğla

Muhteşem bir performans. İnter, ManU ve Lizbon maçları harika geçmiş. Zaten birkaç yıla kalmaz ligi domine etmeye başlarsın.

Hocam yine döktürmüşsün eline sağlık yalnız bir detayı yeni fark ettim

Cekette İnter amblemi tatlı tatlı göz kırpıyor futbolseverlere. Ve 17 Nisan 2013

Mourinho'dan ödünç almıştık ceketi

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Mourinho'dan ödünç almıştık ceketi
    Mourinho olabilmek için ceketi bile taklit ediyoruz

Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Mourinho olabilmek için ceketi bile taklit ediyoruz
    Yavaş yavaş napıcan Yanız performans böyle giderse Porto'daki Mourinho olacağız harbiden ilk sene UEFA 2. yıl ŞL... yazması bile güzel be

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Müthiş gidiyorsun Ama keşke Man.Unitedı yenseydik

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

O gruptan çıkarsın gibi duruyor, Nadir'den iyi verim almışsın.

11.HAFTA | BAŞAKŞEHİR - KARABÜKSPOR

12.HAFTA | KARABÜKSPOR - KAYSERİSPOR

13.HAFTA | KARABÜKSPOR - KASIMPAŞA

14.HAFTA | KONYASPOR - KARABÜKSPOR

15.HAFTA | OSMANLISPOR - KARABÜKSPOR

16.HAFTA | BEŞİKTAŞ - KARABÜKSPOR

17.HAFTA | KARABÜKSPOR - ESKİŞEHİRSPOR

Ligin ilk yarısını bitirdik, 12. haftaya kadar lider götürdüğümüz ligde Kayseri mağlubiyeti sonrası 2.liğe düştük ve ilk devreyi 2. olarak tamamladık. Beşiktaş bu sezon harika bir performans ortaya koyuyor. 17 maçta hiç mağlup olmadılar, 16. haftada biz çok yaklaştık onları yenmeye ama olmadı. Liderle aramızda 6 puan fark var şuan kapanmayacak bir fark değil, biz kendimizden eminiz. Ama sanırım ligdeki takımlar yavaş yavaş taktiğimizi çözmeye başladı, bazı maçlarda sıkıntı yaşıyoruz. Şl maçlarıda olunca artık iyice rotasyona gitmeye başladık, Iancu'yu son haftaya kadar kadro dışı bırakmıştım akıllanmıştır diyerek Beşiktaş ve Eskişehir maçlarında kadroya aldım, oyun olarak etkiliydi fakat skor üretemedi. Iancu'nun yokluğunda 2milyona aldığımız Espinosa harikalar yarattı hem ligde hem avrupada çok memnunum ondan. Forvetteki ilk tercihim olacak diye aldığım Mustafa ilk devre boyunca yokları oynadı, ilk golünü 15. haftada Osmanlıspor'a attı.. Nadir lige iyi başladı fakat onunda formu son haftalarda düşüşe geçti..

4.HAFTA | KARABÜKSPOR - SPORTİNG LİZBON

5.HAFTA | KARABÜKSPOR - İNTER

6.HAFTA | MANCHESTER UNİTED - KARABÜKSPOR

Spoiler: 6.Maçlar sonunda gruplardaki puan durumu 

Medyamı diyordu kim diyordu birileri diyordu ?? Karabük çıkamaz diyordu ! Biz imkansızı yapmaya geldik ! Alnımızın akıyla sonuncu olur dedikleri gruptan namağlup çıktık ! 1. sırada 16 puanla bu sezon şampiyonlar liginde en fazla puan toplayan iki takımdan biri olarak çıktık ! Fazla birşey söylemeye gerek var mı,
    işte Karabük; işte ''Düşler Arenası''...
    İnter, Lizbon ve Manu'yu geçtikten sonra 1. eleme turundaki rakibimiz İtalya Şampiyonu Juventus oluyor...

Şampiyonlar Ligindeki diğer eşleşmeler ise bu şekilde oldu...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Şaka mısın sen yahu
    Barcelona'yla ben zar zor baş etmeye başladım sen daha yeni başlamışken bir de tahminimi yanıltırcasına hard yapmışsın Bravo valla o gruptan da namağlup nasıl çıktın şaşırıyorum, elini uzat öpelim

Bursa'yı yenememişsin haaha

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Kariyer Muhteşem bir şekilde ilerliyor.Gruptan çıkacağımızı düşünüyordum ama Barça galibiyeti harika.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Karabük avrupanın kabusu olmuş

Bu ne hız tebrikler
    ADANA DEMİRSPOR

İnanılmaz bir performans cidden.Oyuncuların uçuyor.
    Last edited by emirby : 08.Ağustos.2014 at 15:01

çok iyi gidiyorsun Vi'King. benimde gözümden bir şey kaçmadı. şuan alıntı yapamıyorum ama şu sezon başında paylaştığın Süper Lig takımlarının logoları arasında Altınordu ve Osmanlıspor'unkileri göremedim?

Galatasaray yine Realle eşleşmiş ahahahahaha.

Süpersin patron fazla söze ne hacet

İlk sezon güzel geçmiş. İkinci sezona da Türkiye Süper Kupası olmasa da Avrupa Süper Kupası ile başlamışsın tebrikler. İkinci sezon da gayet iyi geçiyor. Gurbetçi futbolcu avına devam etmelisin güzel yetenekler çıkıyor.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Helal Olsun reyiz süpersin

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Valla boyle gidersek Juve karsimizda asla duramaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Üstadım önünde saygıyla eğiliyorum
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

diyecek bir şeyler bulamıyorum. Muhteşem gidiyorsun.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    diyecek bir şeyler bulamıyorum. Muhteşem gidiyorsun.
    Eyvallah abi

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Şaka mısın sen yahu
    Barcelona'yla ben zar zor baş etmeye başladım sen daha yeni başlamışken bir de tahminimi yanıltırcasına hard yapmışsın Bravo valla o gruptan da namağlup nasıl çıktın şaşırıyorum, elini uzat öpelim

Bursa'yı yenememişsin haaha
    Şov daha yeni başlıyor Leoo sakin ol

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Kariyer Muhteşem bir şekilde ilerliyor.Gruptan çıkacağımızı düşünüyordum ama Barça galibiyeti harika.
    Eyvallah

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Karabük avrupanın kabusu olmuş
    Bu ne hız tebrikler
    Kaptırdık bi kere kendimizi napalm

Quote Originally Posted by emirby View Post
    İnanılmaz bir performans cidden.Oyuncuların uçuyor.
    Oyuncular geçen senenin çok gerisinde performans gösteriyor aslında kişisel olarak, bu yıl takım oyununu iyi oynuyoruz

Quote Originally Posted by master_zngldk67 View Post
    çok iyi gidiyorsun Vi'King. benimde gözümden bir şey kaçmadı. şuan alıntı yapamıyorum ama şu sezon başında paylaştığın Süper Lig takımlarının logoları arasında Altınordu ve Osmanlıspor'unkileri göremedim?
    Kendim yapmadım hazır aldım görseli o yüzdendir dostum

Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Galatasaray yine Realle eşleşmiş ahahahahaha.

Süpersin patron fazla söze ne hacet
    Çaktılar Reale ama

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    İlk sezon güzel geçmiş. İkinci sezona da Türkiye Süper Kupası olmasa da Avrupa Süper Kupası ile başlamışsın tebrikler. İkinci sezon da gayet iyi geçiyor. Gurbetçi futbolcu avına devam etmelisin güzel yetenekler çıkıyor.
    Bu yıl aldıklarımız kişisel olarak çok üst düzey performans vermeselerde özellikle Espinosa başta olmak üzere hepsinden memnunum

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Helal Olsun reyiz süpersin
    Eyvallah kardeşim

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Valla boyle gidersek Juve karsimizda asla duramaz.
    Darma duman olduuu

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Üstadım önünde saygıyla eğiliyorum
    Eyvallah dostum

Evet arkadaşlar Türkiye Kupasından malesef elendik. Kupa maçlarını Tobi'ye oynatmıştım gayet güzel giderken Altınordu karşısında tökezlemiş ve kupaya veda etmemize sebep olmuş... Neyse olur böyle şeyler, diğer alanlara odaklanırız diyoruz...

18.HAFTA | ALTINORDU - KARABÜKSPOR

19.HAFTA | KARABÜKSPOR - RİZESPOR

20.HAFTA | ERCİYESSPOR - KARABÜKSPOR

21.HAFTA | FENERBAHÇE - KARABÜKSPOR

22.HAFTA | KARABÜKSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ

23.HAFTA | KARABÜKSPOR - SİVASSPOR

24.HAFTA | KARABÜKSOR - BURSASPOR

25.HAFTA | KARABÜKSPOR - GALATASARAY

26.HAFTA | GAZİANTEPSPOR - KARABÜKSPOR

27.HAFTA | TRABZONSPOR - KARABÜKSPOR

Spoiler: 27.Hafta Eskişehir - Beşiktaş maçı 

Ligde zirve yarışında Beşiktaş'la yalnız kalmıştık. Yaklaşık 15 haftadır NAMAĞLUP şekilde liderliği sürdürüyordu siyah beyazlılar... Beşiktaşın bu performansına hayran kaldım doğrusu. Hem oyununa, hemde transferlerine.. Ligde 27 haftada kalelerinde sadece 14 gol gördüler, ve bu takım savunması onları 15 hafta liderlikte tuttu. Son hafta eses deplasmanında iki golle kaybettikleride nihayet şans yüzümüze gülmüş ve uzun bir aradan sonra liderliğe kurulmuştuk.. Ligde bildiğiniz gibi devam ediyoruz, inişli çıkışlı grafiğimiz sürsede skor olarak bize yakışanı yapıyoruz...

ŞAMPİYONLAR LİGİ 1.ELEME TURU | JUVENTUS - KARABÜKSPOR

Spoiler: Takımların Sahaya Dağılımı 

Spoiler: 1. Eleme Turu Toplu Sonuçlar 

Avrupa'da destan yazmaya devam ediyoruz ! Rakip İtalyan, rakip bir dünya devi !, Tevez, Buffon, Pogba, Vidal gibi bir çok yıldızın takımı ! İşte şan şöhret para bir yanda; diğer yanda davasına inanmış insanlar ...! İstatistiklere bakın ve maçın hakimini görün...
    Juve'yi deplasmanda da evimizdede harika bir oyunla karşıladık. İki maç boyuncada topun hakimiyeti tamamen bizdeydi. Allegri fena tırstı galiba... Topun hakimiyetinin bizde olması bi yana maç boyunca öldük öldük dirildik. Deplasmandan 1 gol atarak dönmemizin avantajını evimizde az kalsın kaybedecektik ki yanıtımız gecikmedi. Geriye düştüğümüz maçtan 2 golle galibiyeti söküp almasını bildik ve adımızı çeyrek finale yazdırdık !
    Peki çeyrek finalde ki rakibimiz mi kim? Tanıdık bir ekip: Galatasaray !

ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ

Arkadaşlar oyuna fena kaptırdım anladığınız üzere, biraz fazla ilerledim toplu paylaştım hepsini kusura bakmayın, okuyan gözleriniz, yazan parmaklarınız dert görmesin dostlar..

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Hahahaha kaderin cilvesi Türk takımları karşılaşıyor bunu bende istiyorum bu sene gelsin biri benimle eşleşsin
    Harikasın dostum bu arada

Sayfa 8 / 15 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri