Tebrikler...
gs için şampiyonluk gitti
fnerede tebrikler![]()
helal olsun bursaya bisey demiyorum baska
Bursada tribünde biz sahada 11 kanarya mücadelesini verdi.Onlar kazandı.Bizde tribündeki artık klasikleşen olay dışında çok iyiydik.Özelllikle "Hindi Baba" nın televizyonlarda duyulması iyi oldu![]()
ilk yarıda ki direnci 2. yarıda nasıl bıraktılar anlamadım .... çok mücadele içinde bi maç olmadı ama f.b yi tebrik ederim ... bursanın savunması 2. yarı çok kötüydü .... f.b hücum gücü her zaman ki gibiydi ....
bu maçı satanın .........
bursayı sattın .......
fenerli başkan istemıyoruz..
levent-aziz elele levent-aziz elele hep beraber tribune
Böyle düşünmen çok üzücü mert.. Fanatik Bursalı olmanın verdiği coşkudan dolayı böyle düşünüyosun bence. Fener'i kendi sahasında yenen tek takım bile bile bu maçı mı verecek fenere. Hem de oyuncularının içinde eski Fb'liden çok eski bjk-gs karması oyuncular varken.. Lütfen kendi oyuncularınızın emeğine saygı gösterin bari... Eminim ki 30. saniyede Bursa golü atsaydı, FB puan kaybederdi..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Ne oldu? Hani kardeslik yoktu?![]()
Ayrica bu maci ilk yaridaki macla karistirmak sacmalik. O zaman Bursa kotu gunler geciriyordu ve 3 puana hasretti, sampiyonluk yarisi ise hic kizismamisti. Bu gunku ortam ise cok farkliydi. Bursa'li bir arkadasin bile kabul etmesi, ama Fener'lilerin hala kabul etmemesi resmen komedi, herseyi gorduk sahada.
Neyi gördün anlatır mısın? 8. haftada neyin düşme tehlikesini yaşıyordu Bursa. Fenerbahçe'yi hatırla, bu sezonun en kötü günlerini geçiriyordu FB. Zico'nun gönderilmesi bile gündeme gelmişti o dönem. Eğer satılacak olsayı o maç satılırdı.
Maç satıldı diyen arkadaşlar, eğer satılmadıysa, sahada mücadele edenlerin şerefine, namusuna attığınız bu çamurun hesabını nasıl vereceksiniz ahirette? O kişilerin hakkını alıyorsunuz, size hakkını helal eder mi peki onlar?
2. yarının başında FB golü bulunca Bursa'nın direnci kırıldı, 2. golü de bulduktan sonra fark geldi. Herkes alışmış, maçı hakem sattı, yok rakip sattı. İşin kolayını bulmuşuz, ne güzel...
"YÜCE ATATÜRK"
En azindan berabere biter diyordum ama fb farklı kazandı tebrikler
biz levent gibi istanbulun değil bursanın uşağıyız.
İyi de bu başkan değil mi Bursa'yı şampiyon yapan? Buralara getiren bu başkan değil mi?
Türkiye'deki taraftar profili işte, işler yolundaysa ne güzel, işler kötü gitti mi biz böyle başkan istemiyoruz. İlk yarıda Kadıköy'de Bursa yenerken de başkan aynı başkandı...
"YÜCE ATATÜRK"
Yine bıçak!
Fenerbahçe taraftarları, Bursa'da bıçaklarla birbirine girdi, tribünde yedi kişi yaralandı. Sarı-lacivertlilere saha kapama cezası gelebileceği bildirildi
AZ Alkmaar maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Migros Tribünü'nde yaşanan olayların bir benzeri de dün Bursa'da gerçekleşti.
Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma sırasında Fenerbahçeli taraftarlar arasında çıkan kavgada, 7 kişinin yaralandığı belirlendi. Tribünden sökülen koltuklar havada uçuşurken, 17 yaşındaki Musa U. isimli taraftarın sağ böbreğinden bıçakla yaralandığı belirlendi.
Olaylar sırasında 16 yaşındaki Fatih S. ve 26 yaşındaki Berkin Celayir başlarından, 20 yaşındaki Ömer Çiçek, 21 yaşındaki Mümtaz Acar , 27 yaşındaki Volkan Yücesan ve Sezgin Şentürk ayaklarından yaralandı. Yaralılar Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağ böbreğinden bıçakla yaralanan Musa Uslanmaz'ın hastanede ameliyata alındığı bildirildi.
Alkmaar maçında UEFA gözlemcisinin olayları raporuna yazmaması nedeniyle ceza almaktan kurtulan Fenerbahçe'nin, Bursa'da yaşanan olaylardan sonra Disiplin Kurulu'na sevkedilebileceği bildirildi. Maçın gözlemcilerinin rapor etmesi halinde Fenerbahçe'nin sahasının kapanabileceği ifade edildi.
http://www.milliyet.com.tr/2007/03/18/spor/spo02.html
Bu da yok Fener taraftarı çok iyi taraftardır,yok Fener taraftarı olay çıkarmaz diyenlere kapak olsun
tribünler çok fazla karışmaya başlandı ve bıçaklarda arttı bunlaru durdurmalıyız yoksa lig durcak.bu taraftar yapar bu yapmaz die bişi yok yapan yapar kesin bişi söylenemez
işi bilmiyorsunuz bari konuşmayın..bursaspor 2.ligteyken kıl payı kaçırdı zaten.2.senesinde zaten belliydi çıkacağı.levent kızıl sadece vesile oldu...
biz bu başkanı neden sewmiyoruz..bizi bazı deplasman maçlarına götürmedi.hele sakarya deplasmanı.olay çıkarmışş.birde şoyle lafı var''ben taraftarı götürürüm olay çıkar ama çıkmazsa özür dilerim.!!demişti.ee noldu bizden 50 kişi sakaryalıların arasındaydı.olay çıktı mı?? ahyır .niye özür dilemedi..bu hafta niye fenerlilere izin verdi.kapıların açılmasında.kalsalardı ya bursaspor tarafında bak sesleri çıkıomu.sen fenerbahçeliler hariç aziz yıldırım ı sevmeyen insanları hiçe saydın.sırf federasyonluk için ulusoy u çökertmek için .aziz yılırım la iş birliği yaptın.sen naptın gittin paraya fenerbahçe davetiyelerinden aldın ve cepten f.bahçe nin kasasına attın.Sen ilk önce takımının borçlarını ödemeye çalışda elalemi boşver..Bu taraftar UEFA ya FIFA ya binlerce mail gonderdi.ama sen imza topladın,basına karşı öyle böyle konuştun.sonuç kocaman bir 0.EE sen bu takımın başında kalırsan nolacak,taraftar seni sevecek mi? hayır.Yine protestolar olacak.Sayın Levent Kızıl birazcık kendine gel ve kendi kuyunu kazma federasyonla uğraşmayı,Aziz Yıldırım la iş birliğini bırakta Bursaspor için çalış.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
katılıyorum.İstiklak Marşı okunurken bile kendi aralarında kavga ediyolar.İnsanın birazcık saygısı olur.Ayrıca polisle kavga edip sonra yukarı kaçan,koltukları kıran ben değildim..
Appiah'tan müjdeli haber!..
Kasığında yırtık şüphesiyle oyundan çıkan Ganalı, maç sonrası, “Avustralya’ya karşı oynayamam. Ama Brezilya’ya maçında sahada olmak istiyorum” dedi
Bursaspor karşısında farklı bir galibiyet alan Fenerbahçe’de, Appiah teknik heyet ve taraftarı korkuttu. İkinci yarının başında girdiği bir ikili mücadele sonrası yerden kalkamayan Ganalı yıldızın, kasığında yırtık olduğu iddia edildi. Bu gelişme, mücadeleyi 3-0 önde götüren Fenerbahçe’de şok etkisi yarattı. Ancak Appiah, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada yüreklere su serpti. Sempatik yıldız, kasığında yırtık değil, gerilme olduğunu ifade ederek, “Gana’nın Avustralya ile oynayacağı maçta forma giyebileceğimi sanmıyorum. Ama Brezilya karşısında takımdaki yerimi almak istiyorum” şeklinde konuştu.
biz maçı unutuyoruz..biz bursasporu her zaman desteklıyoruz.kımse taraftardan büyük olamaz.
kayseri erciyes - galatasaray kupa maçı öncesi çok yaratıcı bazı f.b li arkadaşlar bursa -f.b maçında aynı yaratıcılıklarını gösteremiyorlar neden acaba ......
Fenerbahce maci falan satmadi,bursanin tamamen kendi hatasi,macin baslarinda mutlak golü atsalardi belki su anda bursanin galibiyetini kutlardik.Gercektende serkan cok hakli eger mac satilmamissa bu iftiralari öbür dünyada nasil ödeyeceksiniz?Ben bir fanatik galatasarayliyim,bunu bilirsiniz.Fenerbahceye hicbir sucta bulunamayiz,cünkü biz kendi hatalarimizla bu duruma düstük.Fenerbahcenin 23 puan kaybettigi sezonda biz 32 puan kaybettik.Bu durumda suc kimde oluyor?
Eger bir takima laf atacaksak ilk önce kendimize bakmaliyiz.Igneyi kendimize cuvaldizi baskasina hesabi.
Mac oldu bitti,konu kapatilsin bence,bosu bosuna gereksiz tartismalar cikmasin.
Yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu fenerli olmayan birinden bu konu hakkında bu kadar objektif yorumlar duyunca.. Helal olsun sana... Benim düşüncelerimi de ifade etmişsin aynı zamanda..
GS'ın 32 fenerin 23 puan kaybetmeleri tamamen kendilerini ilgilendirir..Bahane bulmak kolaya kaçmaktır...
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Tribün olayları bizim kendi meselemizdir.Kendi içimizde halledeceğiz.Kimin yaptığı kimin olay çıkardığı tüm Fenerbahçe'liler tarafından biliniyor...