Zaten transfer sezonundak çoğu Fenerbahçelilerin beklentisi yırtıcı bir golcüydü...
Bencede Roberto yu forvete koyamassın
Semih'i görmüştük geçen sene ilk 10 maç Tuncay'la beraber oynamıştı hiç bir varlık gösteremeden.Semih sonradan girdiğinde etkili neden.Rakip defans yorulmuş,takımın gol arıyor top sürekli ceza sahasına ve çevresinde yani her dakika topla buluşuyorsun böyle gol bulmak çok zor olmuyor zaten Semih hiç bir zaman 11 oyuncusu değil.İlhan Parlak kadroya alınması gerekir bence çelimsiz görünmesine rağmen kafa topları çok iyi.En azından top duvar gibi geri dönmez.
semıh'e kezman kadar şans verilsin semih en az 15 gol atar
Anlamadığım bir olgu var. CSKA maçında 23 şut çektik. O yetmedi Şampiyonlar Liginde en fazla şut çeken(gol pozisyonu bulan) takım biziz. Ligde bu maçta 10 şut çekebildik. Bana göre takım aynı oyunu sergiledi. Ama eksik nedir bilmiyorum.
Sunderland'li oyuncu daha üç dakika önce Kezman'ın yapıtğını Arsenal kalecisine yaptı. Oyuncu sarı kart gördü?
Sonuçta 32 takımdan üçüncüyüz. Zirvede sayılırız bunu kastettim.
Manisa kapalı oynamadı, sahada açıktı. Dün Taraftarda vardı. Sorun içerilerde bir durumç
fenerbahcede avrupda oynadıgı futbolun yarısını burda oynasa maçaraı rahat kazanır . fenerbahçeli oyuncular lige iyi hazırlanmıyor galiba
Yav iğne deliğini doldurmayacak bahaneler ile avutuyorsunuz kendinizi, okudukça gülüyorum vallahi. Devam edin..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Golcü şart, Kezman dün yine çok güçsüz kaldı.
(/s)
Zico'ya birde geçen bir konuda Tsl'de en iyi teknik direktör deniliyordu.Baktın işler iyi gitmiyor.Akıllıca değişiklikler yap.Takımdaki oyuncularına göre bir taktik yapamıyorsan sen ne biçim teknik direktörsün diye adama sorarlar.Avrupa'dada işler iyi gitmemeye başlarsa o zaman Fenerbahçe karışır.
So what?
Saike
Kezman'ın kırmızı kartlık pozisyonunu gördüm de... Yazık yaa valla yazık..
Alex ortayı açmış kezman vuramadan bülent çıkmış kezman öne giderken ayağına basmış ve kırmızı. Yazık yaa diyecek bişey bulamıyorum artık.
Kezman haklı. Avrupa'da bu tip pozisyonlara bırak sarı kart faul bile vermiyorlar
iŞte avrupayla aramızdaki fark. Bravo federasyon sen hala uyu.
Avrupa'daki takımlar Fenerbahçe'yi tanımıyorlar, bu yüzden de Fenerbahçe çok pozisyon buluyor ve iyi oynuyor. Ligde herkes Fenerbahçe'yi ezberledi, dolayısıyla da teknik direktörler ona göre önlemlerini alıyorlar.
Burada da Zico devreye girmeli. Inter'e karşı, CSKA'ya karşı da aynı onbiri çıkarıyor, Ç.Rizespor'a, OFTAŞ'a, Vestel'e karşı da aynı onbir...
Avrupa'da en ideal diziliş, 4-4-1-1'dir, bunun kesinlikle değişmemesi gerekir. Volkan, Önder, Edu, Lugano, R.Carlos, Deivid, Appiah, Aurelio, Vederson, Alex, Kezman onbiriyle sahaya çıkılacaktır bundan sonra da zaten, zira Appiah iyileşti, ideal onbir bu olur her zaman. Ama Türkiye liginde 4-4-2 ile sahaya çıkılıp, tek forvet değil, çift forvet, hatta arkalarında da Alex ile tek ön libero oynanmalıdır. Semih-Kezman ikilisini hiç denemedi bugüne dek, keşke bir kez olsun deneseydi ama bu saatten sonra da denemez. Türkiye liginde artık Fenerbahçe çözüldü, bu yüzden sürekli Zico'nun taktik, sistem ve oyuncu değişiklikleri yapıp rakipleri yanıltması lazım. Her maça farklı bir onbir, farklı bir diziliş ve sistem ile çıkarsan, rakipler senin bir sonraki maça nasıl çıkacağını kestiremez ve önlemini alamaz.
Zico geldiği bugünden beri aynı sistem, aynı taktik ve aynı onbirle çıkıyor, değişen bir şey yok, kötü futbol, kötü skor.
Fenerbahce yine oldugu gibi kötü oynadi.
O degil de, cezasi geciktirilip bu macta oynamamasi saglanan Holosko eger oynasaydi sonuc farkli olabilirdi.
Demek ki neymis, federasyon oyle tek bir takimin onunu kesecek hareketler yapmiyormus. Genel olarak beceriksizmis. Gerci binlerce ornegi daha var ya neyse.
Vestel Manisaspor`un verilmeyen bir penaltisi var.Lugano topa kalkarken 2 eliyle Manisali futbolcuya yüklenip kalkiyor topa,rakibin dengesini bozuyor.Topa kalkmasina engel oluyor.Ahmet Cakar da diyor penalti diye,hani cok begendiginiz![]()
Kezman`in pozisyonu %100 kirmizi kartti,hic öyle yazik falan demeyin.Istese kalecinin üzerinden ziplardi,yani orada kasti yapilmis bir hareket olarak gördüm ben.