1 ile 30 arası toplam 234 sonuç

Konu: TSL 8.Hafta Vestel Manisaspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Anlamadığım bir olgu var. CSKA maçında 23 şut çektik. O yetmedi Şampiyonlar Liginde en fazla şut çeken(gol pozisyonu bulan) takım biziz. Ligde bu maçta 10 şut çekebildik. Bana göre takım aynı oyunu sergiledi. Ama eksik nedir bilmiyorum.
    * En çok değil Batuhan 3.
    * Eksik ilk olarak belli hucum hattı diyebiliriz ama CSKA maçıda aynı kadroydu oyuncular maç ayırıyor maç seçiyor.. Ayrıca ligdeki takımlar kapanıyor Avrupa da açık oynuyolar bence fark burda...

Nesil
    2006

Sunderland'li oyuncu daha üç dakika önce Kezman'ın yapıtğını Arsenal kalecisine yaptı. Oyuncu sarı kart gördü?

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    * En çok değil Batuhan 3.
    * Eksik ilk olarak belli hucum hattı diyebiliriz ama CSKA maçıda aynı kadroydu oyuncular maç ayırıyor maç seçiyor.. Ayrıca ligdeki takımlar kapanıyor Avrupa da açık oynuyolar bence fark burda...

Sonuçta 32 takımdan üçüncüyüz. Zirvede sayılırız bunu kastettim.

Manisa kapalı oynamadı, sahada açıktı. Dün Taraftarda vardı. Sorun içerilerde bir durumç

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Sunderland'li oyuncu daha üç dakika önce Kezman'ın yapıtğını Arsenal kalecisine yaptı. Oyuncu sarı kart gördü?
    Zaten dün Fenerbahçe süper oynadı.Hakemler yaktı Fener'i.Maçı 1 dk erken bitirdi.Kezman'a gereksiz! kırmızı kart verdi

Mesaj Yetkileri