Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 380 sonuç

Konu: [802 için] Total Dominasyon - Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!!!

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

İlhan abi Şimdi Zaragozayla bir kariyer açtım Henok Goitom ve Oscar Cardozo arasında kaldım.Sence hangisini alayım ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cardozo komple bir oyuncu, onu tercih edebilirsin ancak Goitom da süper.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Compusure : Soğukkanlılık
    Rushing out : Açılma , Toplara çıkma
    Tackling : Top Kapma
    Positioning : Pozisyon Alma
    Work rate : Çalışma oranı
    Pace : Hız
    Anticipation : Ön görü
    Jumping : Sıçrama
    Marking : Markaj
    Dribbling : Top sürme
    Stamina : Dayanıklılık
    Off the ball : Topsuz Alan
    Crossing : Orta Yapma
    Finishing : Bitiricilik
    Technique : Teknik
    Strength : Güç
    Long shots : Uzun şut

Smile

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Compusure : Soğukkanlılık
    Rushing out : Açılma , Toplara çıkma
    Tackling : Top Kapma
    Positioning : Pozisyon Alma
    Work rate : Çalışma oranı
    Pace : Hız
    Anticipation : Ön görü
    Jumping : Sıçrama
    Marking : Markaj
    Dribbling : Top sürme
    Stamina : Dayanıklılık
    Off the ball : Topsuz Alan
    Crossing : Orta Yapma
    Finishing : Bitiricilik
    Technique : Teknik
    Strength : Güç
    Long shots : Uzun şut
    yardımın için teşekkür ederim
    Last edited by rameryem : 07.Nisan.2008 at 02:44

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Gk: Orkun
    Dc: Song
    Dc: Servet
    Dr: Sabri
    Dl: Volkan
    Dmc: Linderoth
    sağ mc: barış
    sol mc: lincoln
    aml: arda
    amr: hasan şaş
    Fc adını tam hatırlayamadım oyunda değilim ama jumping 15 boy 1:87 heading 15 finishing 16 strength: 16 off the ball: 12

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

İlhan abi bilgiler için teşekkürler.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Dün fenerbahçe ile kayıtlı oyunuma devam edyordum. şampiyonlar lgi yarrıfinalinde barca ile eşleştim.

ilk maçı evimde 1-0 kaybettim.ikinci maçtan hiçbir ümidim yoktu..4-3-1-2 taktiğini kullanıyordur.

artık turdan hiçbir ümidim kalmadığı için total dominasyonu denemek için iyi bir fırsat dedim..son bir ümit..çünkü bu işin benim taktikle olacak hali olmadığı ilk maçtan belli olmuştu zaten...

total dominasyonu kullandım..maçta dakikalar 26 yı gösterirken skorbort 4. golümü işlemekle meşgulşdü...sonra bir gol yedim deplasmanda 4-1 ile tur atladım..

finalde manu ya 4-2 yenildim ama olsun..deplasmanda 4 tane atıp barcayı elemek bile yett bana..

total dominasyonun şu yönü bu yönü iyi demeyeceğim herşey ortada zaten...

bu taktiği yapanı tebrik ediyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    Dün fenerbahçe ile kayıtlı oyunuma devam edyordum. şampiyonlar lgi yarrıfinalinde barca ile eşleştim.

ilk maçı evimde 1-0 kaybettim.ikinci maçtan hiçbir ümidim yoktu..4-3-1-2 taktiğini kullanıyordur.

artık turdan hiçbir ümidim kalmadığı için total dominasyonu denemek için iyi bir fırsat dedim..son bir ümit..çünkü bu işin benim taktikle olacak hali olmadığı ilk maçtan belli olmuştu zaten...

total dominasyonu kullandım..maçta dakikalar 26 yı gösterirken skorbort 4. golümü işlemekle meşgulşdü...sonra bir gol yedim deplasmanda 4-1 ile tur atladım..

finalde manu ya 4-2 yenildim ama olsun..deplasmanda 4 tane atıp barcayı elemek bile yett bana..

total dominasyonun şu yönü bu yönü iyi demeyeceğim herşey ortada zaten...

bu taktiği yapanı tebrik ediyorum...
    barcayı 4-1 yenerken nasıl bir kadron vardı. Örnek alıcam bende seni

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by howarda3 View Post
    barcayı 4-1 yenerken nasıl bir kadron vardı. Örnek alıcam bende seni

iyi bir kadro ama çok çok abartı bir kadro değildi..geleceğin yıldızlarıyla bezeli daha çok..

kalede : volkan

dr: samba

dc: edu

dc:lgano

dl: vederson

mc: banega

mc: hamsik

aml: piatti

amr: mehmet topuz

amc: lulinha

st: saivet

bu arada oyunda 5. yıllarını doldurdukları için edu ve lugano türk..

total dominasyonun üzerinde biraz oynama yaptım..sahibinden iyi bilecek değiliz ama aynı total dominasyon taktiğinde ben full ataching yaptım ve closing downı da full yaptım.ayrıca tempo da full

oyuncular için ayrıca bir taktik bile vermedim..

bu taktik ile inanılmaz oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebriği alayım o zaman, ben de size teşekkür ediyorum
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İlhan üstadım birde antreman programı ayarlasan bize.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu forumda verilen ant. programını kullanıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Closing down,mentality takım ayarlarından yaparsan hiç birşey değişmez.Tempoda yaptığın değişiklik belki olumlu yansımış olabilir.

Smile

ilhan abi tekrardan teşekkürler fiorentina ile oyun açtım hazırlık maçlarını yardımcı antrenöre oynattım ligin ilk maçıyla başladım total dominasyonu kullanmaya ilk sezonda taktiğinle 6 puanla farkla 2.oldum uefada çeyrek finalda 1-1 0-0 blackburn elendim depslanmandaki blackburn maçında tek kale oynamama rağmen gol atamayınca elendim montolivo 4ay kuzmanoviç 6ay 2.yarı sakatlandılar onların yerine transfer ettiğim georginio wijnaldum ve per clijan skeljbred ile devam ettim sakatlıklar olmasa şampiyon oluyordum belkide pazzini 50 maçta 41 gol ile sezonu tamamladı mutu yu 50 milyona chelsea ye sattım yerine monacodan menezi aldım yeni sezon için transfer önerebilirmisin ilhan abi bu arada ekran görüntüsü koymayı bilmiyorum arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz? ekran görüntülerini sunarım kariyer hikayesi yazmam arkadaşlar kariyer hikayeni yazdın diye eleştirebilirler diye düşünüyorum sözün kısası total dominasyonu takımınıza kullanın başka taktik aramayın çünkü bir efsane total dominasyon

Nesil
    2008
    Yer
    Bursa

Pas stilleri ve tempo konusunda bilgi edinmek için yabancı forumları araştırmaya başladım. İngiltere kaynaklı bir sitede İlhan arkadaşımızın taktiğini yayınladığını gördüm ve dünyanın çeşitil ülkelerinden taktiği deneyenlerin olumlu görüşlerini okuyunca cidden ben de gururlandım, tebrik ederim. Küçük takımlara karşı pozisyon üretme ve gol sıkıntısı orada da belirtilmiş , bence o tip maçlarda tempo'nun 2-3 kadem arttırılıp , closing down'un 2-3 kademe düşürülmesiyle bu sorun ortadan kalkar gibime geliyor. Taktiğin başarısı için SS görme meraklıları bence önce gitsinler yabancı forumlarda bu taktik için yapılan yorumları okusunlar.
    İngilizce düzeyinde dikkatimi çekti , tekrardan tebrik eder , başarılarının devamını dilerim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Teşekkür ederim. FM Britain'de de yayınladım taktiği, malum SI'da pek rağbet olmuyor, biz de o sitelere açıldık Ayrıca ben de Bursa'lıyım, pek çok Bursa'lı tanıdık var sitede, konuşalım kaynaşalım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Teşekkür ederim. FM Britain'de de yayınladım taktiği, malum SI'da pek rağbet olmuyor, biz de o sitelere açıldık Ayrıca ben de Bursa'lıyım, pek çok Bursa'lı tanıdık var sitede, konuşalım kaynaşalım
    Ben de Bursa'lıyım yahu.

Bu arada taktiği tekrar denedim ve 5-0 yenildim ilk maçımda Milan'a. Kadrom iyiydi aslında.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Konuşuyoruz ya zeten İlhancım biz Bursalı Anti-Totalciler olarak doğru yolu bulmandan dolayı çok sevinçliyiz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aaa kim demiş doğru yolu bulduğumu

hocam öncelikle taktiğin için ellerine sağlık demek istiyorum. sonradan da sorunumu aktarmak istiyorum. fm 2007 de tanıştığım taktiğinle. hayattan bezmiş bir şekilde taktik araken detaylı anlatımın ve diğer arkadaşların yorumlarıyla bir deneyeyim dedim. sonuç oldukça başarılıydı. bu yılda 8.0.2 çıktıktan sonra tekrar başladım oyuna ve her sıkıldığımda yaptığım gibi ingiltere blue square den bir takım seçtim. ilk yıl eastleigh ile blue square premier e çıktım. inanılmaz iyi sonuçlar alıyordum. sonra bir kaç takviye ile bir üst ligde mücadele etmeye başladım. ilk haftalar ağır yenilgiler ve de berbat bir futbolla geçti. ha çıkışa geçtim geçeceğim derken ligde yaklaşık 20 maç oynadım sonuç hüsran. taktik adeta dağılmıştı. bunun üzerine barça ile ayrı bir oyuna başladım tek bir kaleci transferi ile ilk sezonda tüm kupaları topladım. ikinci sezonda gayet iyi giderken kapattım oyunu. iyi de bunu niye anlatıyorsun diyebilirsin. taktiğin ikinci yıl çöküp çökmediğine bakmak istedim sadece. neyse asıl soruma geçmek istiyorum. sence neden taktik bu kadar başarısız oldu ya da taktikte bir sorun yoksa neden takım bu hale geldi. umarım bu konuda yardımcı olabilirsin. sakın yanlış anlaşılmasın taktiğe çamur atmak gibi bir düşüncem yok aksine taktik inanılmaz başarılıyken nerdee bir hata yapılmış olabileceğini öğrenmek istiyorum.

biraz uzun oldu kusura bakma

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Quasimodo. View Post
    hocam öncelikle taktiğin için ellerine sağlık demek istiyorum. sonradan da sorunumu aktarmak istiyorum. fm 2007 de tanıştığım taktiğinle. hayattan bezmiş bir şekilde taktik araken detaylı anlatımın ve diğer arkadaşların yorumlarıyla bir deneyeyim dedim. sonuç oldukça başarılıydı. bu yılda 8.0.2 çıktıktan sonra tekrar başladım oyuna ve her sıkıldığımda yaptığım gibi ingiltere blue square den bir takım seçtim. ilk yıl eastleigh ile blue square premier e çıktım. inanılmaz iyi sonuçlar alıyordum. sonra bir kaç takviye ile bir üst ligde mücadele etmeye başladım. ilk haftalar ağır yenilgiler ve de berbat bir futbolla geçti. ha çıkışa geçtim geçeceğim derken ligde yaklaşık 20 maç oynadım sonuç hüsran. taktik adeta dağılmıştı. bunun üzerine barça ile ayrı bir oyuna başladım tek bir kaleci transferi ile ilk sezonda tüm kupaları topladım. ikinci sezonda gayet iyi giderken kapattım oyunu. iyi de bunu niye anlatıyorsun diyebilirsin. taktiğin ikinci yıl çöküp çökmediğine bakmak istedim sadece. neyse asıl soruma geçmek istiyorum. sence neden taktik bu kadar başarısız oldu ya da taktikte bir sorun yoksa neden takım bu hale geldi. umarım bu konuda yardımcı olabilirsin. sakın yanlış anlaşılmasın taktiğe çamur atmak gibi bir düşüncem yok aksine taktik inanılmaz başarılıyken nerdee bir hata yapılmış olabileceğini öğrenmek istiyorum.

biraz uzun oldu kusura bakma

Fm 08 serisinin bu versiyonLara kadar oLupta bu versiyonda oLan tek bir özeLLiği var, artık rakipLerin senin taktikLerini anaLiz ediyorLar var seninLe iLeride ki karşıLaşmaLarında taktiğine özeL önLemLer aLarak maçLara gidiyorLar. Bu yüzden ikinci yıLında ve ondan sonra ki yıLLarda zorLanman çok doğaL bir durum. Bunuda ufak değişikLikLer ve oyuncu değişikLikLeri iLe çözebiLirsin. Artık sadece biz yapay zekayı çözmeye çaLışmıyoruz, Yapay zeka da bizi çözmeye çaLışıyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

anlıyorum zaten ufak tefek değişiklikler yaptım defansı biraz daha geriye çekmek ya da mentality i biraz daha defansif yapmak gibi ama olmuyor. gerçekten garip geliyor bu durum bana bazı arkadaşlarım abuk subuk taktiklerle(gerçek hayattan arkadaşlar) mükemmel sonuçlar alabiliyorken ben fransızca ve ingilizce yayın yapan sitelere göz atıyorum buradan baya bir bilgi edinmeye çalışıyorum ve dahası dediğim gibi 2000 yılından beridir bu oyunu oynuyorum ama başka sitelerde ya da burada okuduğum kariyer hikayelerinin yanına yaklaşamıyorum. cm zamanında en alt ligden rushden ı aldım premier lige çıkartıp bir kaç yıl içinde şampiyonluk ve de şampiyonlar ligi yarı finali görmüşlüğüm vardı ama artık imkansızlaştı benim için. hayır cehalet erdemdir diyerek hiçbir şey okumadan abuk subuk taktikler mi geliştirsem diyorum ama bilimsel yollardan ve doğruları uygulayarak devam edersem uzun vade de başarı yakalayabileceğimi biliyorum

bu taktik üzerinden yazıyorum bunları peluk umarım kusura bakmazsın ama kullandığım ve en uçları gördüğüm taktik bu.

taktiğin özüne dokunmadan ne yapabilirim. hatırladığım kadarıyla taktiği hazırlayan arkadaşta italya'da ortalama bir takımla oynuyordu. çözüldüğünü hissettiğimiz zaman ne yapmak lazım. veya deplasman atıyorum 5-3-2 ye dönmek mi yeğdir?

umarım sıkmıyorumdur sorularımla ama sıkıldım bu durumdan ve bu sorularımın cevabına tam olarak ulaşabilirsem sanırım daha anlamlı bir oyun oynayacağım

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu oyunun zorluğundan kaynaklanıyor. Her sene aynı taktikle bütün kupaları toplamak insanı oyundan soğutur. Bunun içinde yapay zeka da zamanla senin taktiğini çözüyor. Oyunun gerçekciliği de burda zaten.

O İtalya'daki takım Genoa. Bildiğim kadarıyla ilk sene şampiyon olmamış zaten.2.sene galiba şampiyon olmuş. Bu da demek oluyor ki taktik zamanla oturur takımına. Ama sen bakma öyle ilk senesinde ne var ne yok bütün kupaları toplayanlara. Çoğu için demiyorum ama daha geçen bu taktik altında bir arkadaş her maçı 5-10 kez oynuyorum dedi. Tabi böyle yapanlar da var sonuçta herkesin fm anlayışı bir değil.

Bana kalırsa oyuncu komutlarına çok girme. Sadece oyuncu mantalitelerini ayarla.Sonuçta karşındaki yapay zeka takım halinde oynuyor. Tek tek komutlarla değil. Ayrıca takımın genel mantalitesini 2-3 kademe artırıp-yada azaltmak birşey değiştirmeyecektir. Oyuncu komutlarından oyuncu mantalitelerini değiştirmen lazım. İlk sene tek forvet olarak hızlı bir oyuncu kullanıyorsan ikinci sene uzun pivot bir oyuncuyu deneyebilirsin. Tabi komutlarınında bu oyuncuya uyması lazım. Bir de her sezon bu taktikle oynayacan diye bir kural yok heralde , en azından oyuncu dizilişlerini değiştirip farklı bir formasyona döndürebilirsin.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Çoğu için demiyorum ama daha geçen bu taktik altında bir arkadaş her maçı 5-10 kez oynuyorum dedi.
    Sanırım bu arkadaş ben oluyorum... Ama yanlış anlaşılma olmasın ben her maçı değil sezon boyunca yenildiğim 3-4 maçı (onlar da derbiler genellikle) tekrar oynuyorum ve bunu da 5-10 kez oynayarak değil, mesajımda da yazdığım gibi 2-3 kez oynayarak yapıyorum, beraberlik alınca da devam ediyorum.Ama bunu sadece GS ile oynarken yaptım, o da dediğim gibi yenilmezlik reorunu sürdürmek için...

Ayrıca şunu da söylemek istiyorum, benim FM anlayışım kesinlikle bu değil. Ben bu seneye kadar çıkan oyunların hiçbirinde maçları tekrar oynamadım.Benim FM anlayışım şöyle aslında; bütün maçlar full izlenecek,hiçbir maç tekrar oynanmayacak ve antreman,taktik hepsini ben hazırlayacağım, hiçbir taktik indirmeyeceğim internetten.Ama zaman sorunu ve bu oyunda gördüğüm kadarıyla taktik indirmeden başarının zor gelmesi veya gelmemesi bunları yapmamı engelliyor...
    Last edited by ua_anil : 15.Nisan.2008 at 22:13 Reason: İmla hataları...

teşekkür ederim tavsiyelerin için. seninde bir taktiğin vardı ya bu yıl ya da geçen yıl onunla da güzel sonuçlar almıştım. dediklerinde haklısın devamlı aynı şekilde oynamamak lazım ama mesela bu taktiği baz alarak konuşmak gerekirse en fazla am r/l ler ortasahaya çekilebilir ya da dmc ortasahaya alınabilir. tabi bu yapabileceklerimiz taktiğin kimyasıyla fazla oynamadan yapabileceklerimiz. benim her zaman yaptığım şey oyuncu ve takım komutlarıyla ayrı ayrı uğraşmak yalnız bir çok yerde okuduğuma göre alt düzey takımlarda oyuncu komutlarına fazla girmek ters etkiler yaratabiliyormuş. açıkçası kilitendim kaldım takımın maçlarını uzun uzun seyrediyorum. geçen yıl baya bir gol pozisyonuna giriyorlardı bu yılsa gerzek geri paslar saçma sapan top kayıpları...(bunlar bi yere kadar normal sonuçta takım bir üst lige çıktı ama aşırısı bende olduğu gibi deli ediyor adamı ki çoğu transferim geçmişlerinde üst düzey liglerde oynamış oyuncular)

sorum şu olsun umarım pelukta bir ara okuyup cevaplayabilir: bir taktikle taktiğin kimyasıyla fazla oynanmadan ne çeşit değişikliklerde bulunulabilir. sonuçta bu taktik başarılı bir taktikti. ya da şöle diyeyim taktik çöktüğünde başka bir taktiğe geçmek mi daha faydalı olur

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

taktik çökmesi olayına bayılıyorum ne güzel işte karşımızda kurduğumuz sistemin esiri olan değil ona karşı önlemler alan bir yapay zeka olması süper bi durum böylece yeni taktik varyasyonlar arama gerekliliği doğuyor..

total dominasyon bende farklı farklı sonuçlar verdi...aynı hafta içinde liverpoolu 3-0 yenip çankırı belediyespora 2-1 yenildim..

buradan çıkan sonuç şu : her şeyi taktiğe bağlamamak lazım çankırı maçına çıkan oyunculara verdim fırçayı ...tabi liverpoola esip gürlediler...

oyuncu performanslarıda taktiğin işleyebilmesi için muhakkak ön şart...ama eğer 20-30 maç bir taktikle sürekli kaybedersem kesinlikle yeni arayışlarada girerdim...

şimdilik total dominasyon ve 4-4-2 yi dönüşümlü kullanıyorum...ben ligde total dominasyonla ufak takımlara zorlanıyorum ama şampiyonlar liginde çok işime yarıyor..yapanın ellerine sağlık...tabi bir iki oyuncu yapısına göre ekleme yaptım ve iyi sonuçlar aldım...bu arada oyuncu mantaliteleri ile çok oynanamamak lazım hele creativityi yükseltirseniz o zaman zaten sahada sizin taktiğinizi uygulamayan canı istediği gbi oynayan oyuncularla karşılaşıyorsunuz...

creativty freedoma dikkat.. özellikle forvetlerinizde yüksek tutmayın yoksa yanı başındaki arkadaşına pas verketense saçma sapan vuruşlar yapan forvetlerinize çok kızabilrsiniz...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Özellikle maç öncesi , devre arası konuşmaları çok işe yarıyor. Devre arasına girildiğinde kötü oynayan bir forveti değiştirmek ve yerine giren oyuncuya ''sana güveniyorum'' demek o maçı sana kazandırabiliyor.

Wolfsong's team talks - Fm08

Sigameste bulabilirsiniz gerçekten de çok büyük etkisi oluyor bu konuşmaların

Default Total

Benim bi sorum olacak.Bir arkadaşa sizin yaptıgınız ilk taktigi denedigimi,ilk maçların hepsini kazandıgımı sonradan da sürekli puan kayıplarına başladıgımı anlattım.Arkadaş,taktigi diger takımlar çözmüştür dedi.Bu sefer 8.0.2 için yaptıgınız yani bu taktigi denedim.İlk kariyerim Dortmund kariyeriydi.5 maç üstüste kazanıp sonradan yine puan kayıpları üstüste almaya başlayınca.Benimde aklıma böyle birşey geldi.Acaba böyle birşey varmıdır ? Yani takımlar zaman geçtikçe bu taktigi çözüyorlar mı ?

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Benim bi sorum olacak.Bir arkadaşa sizin yaptıgınız ilk taktigi denedigimi,ilk maçların hepsini kazandıgımı sonradan da sürekli puan kayıplarına başladıgımı anlattım.Arkadaş,taktigi diger takımlar çözmüştür dedi.Bu sefer 8.0.2 için yaptıgınız yani bu taktigi denedim.İlk kariyerim Dortmund kariyeriydi.5 maç üstüste kazanıp sonradan yine puan kayıpları üstüste almaya başlayınca.Benimde aklıma böyle birşey geldi.Acaba böyle birşey varmıdır ? Yani takımlar zaman geçtikçe bu taktigi çözüyorlar mı ?
    bnce ondan kaynaklanmıyo hep kazanacaksın die bir şey yok takımda sakat oyuncu olur form düşüklüü olur vs.
    abi 802 yi yeni yükledim ve taktiğini denedim süpersin ellerine sağlık valla gs 802 de o kadar kötü yapılmasına rağmen namağlup liderim çok teşekkürler...

Smile

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    bnce ondan kaynaklanmıyo hep kazanacaksın die bir şey yok takımda sakat oyuncu olur form düşüklüü olur vs.
    abi 802 yi yeni yükledim ve taktiğini denedim süpersin ellerine sağlık valla gs 802 de o kadar kötü yapılmasına rağmen namağlup liderim çok teşekkürler...

Ya tabi mutlaka her maçı kazanmak zorunda degilim ama,Frankfurt-Hertha Berlin-Werder Bremen-Leverkusen-Nürnberg gibi daha ligin başında zorlu bir fikstürden 5 galibiyetle çıkmışken ardarda puan kayıplarının başlaması da biraz saçma gelmiyor mu size ?

Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri