Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

13 25.00%
  • Fenerbahçe

31 59.62%
  • Berabere

8 15.38%
Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 276 sonuç

Konu: TSL 28. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence Beşiktaş'ın son 2 haftada oynadığı futbol mağlubiyeti hakediyordu ve taraftar bugün olacakların farkındaydı, o yüzden bu gerginlik..

Küfür ve gerginlik her derbide oluyor, bunlar bahane olamaz. Federasyon hemen yazar 2-3 maç saha kapatma Beşiktaş'a olur biter. Alıştılar ya hani, o bakımdan..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Maç varmış yahu yenildik mi ne oldu?

Tüh neyse artık başka zamana şampiyonluk.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Yine diyorum Besiktas bu defansla daha cok.. oooooooofffffffffffff ceker...

Alex yine cekti cepten bir galibiyet. Delgado cok kötü oynadi, buda Besiktasin maglubiyetinde büyük rol oynadi.

Fenerbahce tebrik ederim, önemli 3 puan aldilar .

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Alex o boyla kafayı vururken Beşiktaş savunması ne yapıyordu ? 2.gol de Alex yere düşüyor Beşiktaş savunması daha avantajlı haldeyken Alex yerden kalkıyor ve Semih'ten aldığı pasla golünü atıyor. Hep Baki Baki demeyin. Daha 2 hafta öncesine kadar Baki'yi yumruk şova çağırıyolardı Beşiktaş tribünleri.

Artık şunu kabul edelim Beşiktaş'ta her an oyunun kaderini değiştirebilecek oyuncu yok. Eğer olsaydı bugün Alex'in yerine Delgado çıkar 2 golü atar maçı aldırırdı.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ben taraftarımıza tekrar tekrar teşekkür ediyorum. DERBİ maçta hemde deplasmanda iç saha seyircisi kadar etkili olabilmek gerçekten her babayiğitin harcı değildir.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Öncelikle ne mutlu bana ki Galatasaraylıyım o açıdan deribiyi oynayan takımlar adına konuşmuyorum.

Şunu söylemek istedim. Çizgiyi geçen toptan bahsediliyor. Top çizgiyi geçti ve ordan öbür kanada gitti. Beşiktaş 3 pas yaptı kaptırdı Fenerbahçe 3 pas yaptı gol geldi. Şimdi karar yanlış olabilirde golün bu yanlış kararla ne ilgisi var. Hatalı kararın gole sebebiyet vermesi gibi bir yorum gelirse bende şunu söylerim. Doğru karar gelseydi Beşiktaş tacı atıp topu kaptıracaktı ve gol olacaktı. İtirazı olan var mı?

Penaltı diyorsunuz Edu'nun top dizine veya daha yukarsına doğru çarpıyor ordan eline geliyor. Eli açma yok hiçbirşey yok. Top geçsin diye o el ordan kalkamaz ya. Bir ellik pozisyon daha vardı görmeden yorum yapmak istemiyorum.

Ordan Baki'ye suç atılıyor. Bu adam hem Kazım'ı hem Kezman'ı hem Semih'i hem Alex'i tutup oyun kuracaksa ve kurduğu oyundan golü kendisi atacaksa Beşiktaş transfer niye yapıyor. Bir topu kaptırarak, pas hatası yaparak veya şut çekip auta atarak topu rakibe geçirmeniz gerekir ki rakip gelip gol atsın. Vay efendim Nobre kaleye şut attı auta gitti. Top ordan geldi bize gol oldu. Öldürün Nobre'yi demek nasıl yanlışsa topla ta nerede pas hatası yapıpta ordan gelip gol olmasını Baki'ye yüklemekte aynı şeydir.

Delgado ne yaptı, Tello ne yaptı demekte anlamsız. Takım olarak ne yaptılar. Bunu tartışmak gerekir.

Takımımız berbat oynadı ve kaybettik. Yapılacak tek yorum bu ve maç analizleri olabilir. Onun haricinde söylenecek herşey benim fikrime göre kulp bulmaktır. Bu düşüncem yanlıştır doğrudur orası sizin takdirinizdir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Güzel maç oldu..Skorda farkıda yakalayabilirdik ama olmadı..Fakat Bugün Bizde tek bi kötü yan vardı O da Maldonado ama galibiyeti konuşmaktansa bunu konuşmak yersiz..

Güzel futbol oldu Kazım çok iyiydi..Ali Bilgine ise yuh diyorum ben bile atardım

Semih yine çok etkiliydi..Kralexe ise diyecek birşey yok Her zamanki gibi mahostro görevini üstlendi

Ama Bugün hayatımda gördüğüm en kötü Beşiktaş taraftarı vardı bunu negatif eleştiri olarak algılamayın ben baskılı taraftar beklerdim ama olmadı ki iyiki olmadı

Neyse galip tarafız mutluyuz Hem Fenerbahçeme Hemde Beşiktaşa bu güzel maçı bizlere izlettiği için teşşekür ediyorum..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Ben taraftarımıza tekrar tekrar teşekkür ediyorum. DERBİ maçta hemde deplasmanda iç saha seyircisi kadar etkili olabilmek gerçekten her babayiğitin harcı değildir.
    Rakip Beşiktaş iken kolay oluyor sanırım, İnönü'de yaptığımız koreografiyi hatırlıyorum da..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post

Semih yine çok etkiliydi..Kralexe ise diyecek birşey yok Her zamanki gibi mahostro görevini üstlendi
    Maestro olacak be gocaoğlan..
    Last edited by TürkuAz : 29.Mart.2008 at 23:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

espğri sanırsam o maho olayı..

ah ah Beşiktaş FB taraftarına Dolmabahçede oley çektirdin ya ne diyim...

Bu arada çirkeflik yapim biraz penaltımız yendi.C.Kazım topla taca çıktı hakem vermedi gol yedik

Taraftar konusunda ceza yicez kesin yaptıkları kabullenemez ama özellikle 2.yarı FB li oyuncular yerde yatma olayını biraz abartı tabi prof.luk normal...

Aslında FB ilk 12 dk v 90 dk sonra çok çok baskılı oynadı diğer bölümlerde biz daha ataktık aslında FB bizi bu kadar baskılı oynatmazdı ama 1-0'ın psikolijisi tabi.. Derhal bir sol bek almamız lazım böyle olmaz alternatif dmc lazım. Tello'nın da kendini toparlaması lazım kayseri maçından beri yok ortalıkta...

Baki Beşiktaş formasını haketmiyor en kısa zamanda umarım gönderilir... Ayrıca G.Zan o boyla nasıl kafa vurdurdu Alex' e anlaşılır değil acil bir operasyon lazım...

S.Özkan'a bir parantez açayım aslında beni çok sinirlendiriyor ama bugün attı golünü alt yapının adamı üzerinde durulması lazım çok daha ii olucaktır...

Fenerbahçe'li arkadaşlarımı tebrik ediyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Güzel bi maç olmadı malesef ama tabi çok heyecanlıydı. Maç için söylencek çok şey malesefki ne güzel bir çalım ne güzel bir hareket ne de ard arda güzel paslar göremedik.

Maçı bence tecrübe kazandı Fenerbahçe bu sene özellikle böyle maçları iyi oynuyor oynayamadığı zaman bile kazanmasını biliyor.

Alex'in ikinci golden sonra taraftarlara gitmesi beni inanılmaz mutlu etti çok şaşırdım, çok sevindim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maça iyi başladık, golü de bulduk artık Chelsea maçı akıllarda o nedenle mi bilmiyorum geriye yaslandık. Böyle olunca da Kezman ileride çok yalnız kaldı ve etkili olamadı.

Tempoyu Fenerbahçe istediği zaman istediği şekilde ayarladı. Beşiktaş bizim sol tarafımızdan saldırırken Zico'nun ondan beklenmeyecek bir hamle yapması sanırım tüm Fenerbahçelileri şaşırtmıştır. İlk defa önde olduğu bir maçta çift forvete döndük, üstelik sol kanadı tek adama bırakarak. Neyse ki Beşiktaş o açığı iyi değerlendiremedi.

İlk yarı Beşiktaş'ın sol kanadına giden her top atak oldu, Üzülmez artık bırakmalı, Tello da çok kötüydü. Kazım'ın de yetenekleriyle sağ kanadı iyi kullandık.

Beşiktaş'ın golü de çok güzeldi. Poziyonu başlatan devam ettiren ve golü atan oyuncuları tebrik ederim.

Golü yedikten sonra Fenerbahçe yine tempo yaptı ve golü de buldu. İşte bu güven çok önemli, artık derbilerde takımımız nasılsa kazanırız havasında oynuyorlar. JKötü sonuç olduğunda demoralize olmuyorlar ve oyuna devam ediyorlar.

Alex ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu tekrar gösterdi, Pası verdikten sonra düşmesine rağmen kalkıp pozisyonu takip etti ve golünü de attı. Ondaki bu inanç zaten takıma da yansıyor, golü attıktan sonraki sevinci de nasıl hırslı olduğunun göstergesi.

Fenerbahçe o kadar güzel uyuttu ki rakibini, boş ataklarla geldiler ve taraftar da sustu. Taraftar için beklentiler çok yüksekti ama hayal kırıklığı oldu bence. Lig TV sık sık sesi de kestiği için bize yansımamış da olabilir. Ama Fenerbahçe taraftarının sesini daima duyduk, orada takımını detsekleyen taraftarıma da teşekkürler.

İlk el pozisyonuna zaten penaltı verilmez, ben Kazım'ın pozisyonunda penaltı olabilir diye düşündüm ama Lig TV farklı açılardan pozisyonu gösterince Kazım'ın topa isteyerek değmediğini düşünüyorum, çalabilirdi ama çalmadı diye de maça etti etti diyemeyiz.

Chelsea maçı öncesi çok efor sarfetmedik ve yorgunluk olmayacak, takım moral de kazandı. BEşiktaş için geçen hafta ligi 4. bitirir yorumu yapmıştım, haftaya oynanacak Sivas maçı onlar için çok önemli, kaybederlerse olası seiycisiz maçları da hesaba katarsak moralleri bozulur kötü gidiş devam eder.

Kartlar biraz fazla olsa da sahada centilmence bir mücadele vardı, maçtan sonra oyuncular sarmaş dolaştı. İşte örnek almamız gereken hareketler bunlar. Bugün çok keyif aldığımız bir maç olmadı ama futbolu keyiflendirmek için mücadele eden herkese teşekkür ediyorum.
    Last edited by Sekopej : 30.Mart.2008 at 03:02
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Maç başlerken tüm FB'li taraftarlar Chelsea maçının bir etksi olup olmayacağını merakla bekliyordu. Düdük çalar çalmaz Alex ''küçük maçların adamı'' diyenleri utandıracak nitelikte takımının dümenine geçti, kaptalığını konuşturdu.

Kanatlarda Kazım'ın maç eksilğinin ne gibi bir dezavantaj yaratacağı düşünülüyordu. Ama Kazım bize antremanlarda yeterince çalıştığını gösterdi. Uğur'la birlikte Beşiktaş beklerini ilk 15-20 dakika içinde maça çıktıkalrına pişman ettirdiler.

Takımın komutasındaki Alex attığı 2 golle Fenerbahçe'ye şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan kazandırdı.

Ancak bnm anlayamadığım bir diğer konu da Semih'in ne zman ilk 11'de başlayacağı. Bu maçta oynatmıyacaksın da hangi maçta oynatacaksın Sn.Zico ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maçı 90 Dk izledim.Maçı hakeden tarafta Fenerbahçe'ydi bence ve kazandılar.İlk golde Alex iki kişinin arasından kafa vurdu 170'lik boyuyla.İkinci golde yerde yatıyodu bi baktım geldi vurdu topa gol oldu.Helal olsun adama.Beşiktaş o kadar iyi değildi.İlk yarı İbrahim Üzülmez Kazım karşısında bişey yapamadı.Deivid ve R.Carlos olsa Fenerbahçe nasıl oynardı bilemiyorum.Rüştü'de maçta baya iyiydi.O olmasa fark değişebilirdi.Beşiktaş için şuan çöküş resmen başladı.Haftaya Sivas karşısında yenilirlerse garanti 4.olurlar eğer kazanırlarsa 3.olurlar..İki takımada tebrikler.Yarın Antep'te maçı +3 averajla kazanırız ve lider oluruz inş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kazım'ın eli kadar Baki'nin Colin'e attığı tekme de tartışılmalı o pozisyon kesinlikle kırmızı karttı .

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kazım'ın eli ile ilgili birşey söyleyeceğim. Öncelikle benim fikrim top geldiğinde Kazım eliyle kendine avantaj sağlamak istiyor. Fakat top yere sekip onun tarafına geldiği için eline çapıyor.

Birde şu yönden bakarsak top zaten Kazım'ın olduğu yere gelirken ne diye topa elle vursun.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Devre arasında da söuledim oyunun kontrölü bizde bi tane yesek bitane atarız yani bu gücümüz ve tecrübemiz var.0-1 öne geçtikten sonra Chelsea maçını düşünürek oyunu rölantiye aldık.Bjk baskı kurdu deniliyo Allah aşkına Bjk şişirmekten başka ne yaptı her neyse golü yedikten sonra dedim "Şimdi hareketleniriz" takımım beni yanıltmadı makine düzeninde oynamaya devam ediyoruz ve kazanıyoruz.Bkj artık yarıştan bence kopmuştur ligi 3.bitirmeye baksınlar.

Ayrıca bugün Bjk taraftarı rezaletti küfür vardı,yabancı maddeler vardı.Alex 90 dakikanın 75 inde ayttı diyenler var adamın önce midesine şişe sonra kafasına demir para geldiş acaba yere yığılmayıp ne yapmalıydı.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Beşiktaş artık o formayı giymez heralde bizim maçlarda

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hayatımdaki en rahat derbiyi izledim.Sanki normal bir maçmış gibi ilk 15 dk tempo yaptık golümüzü attık sonra chelsea maçını düşünürek oyunu rölanteye aldık ama bu zaman diliminde yaptığımız bazı ataklarda tempo yapınca bu savunmaya gol atabileceğimizi gördük.2. yarıyada aynı düşünce ile çıktık maça ve aslında içimede doğdu kesin çok garip bir gol yiyeceğiz diye ve nitekimde 3 pasta gol yedik.sonra yine tempo yapmaya başladık ve 7 dk sonra golü bulduk maçıda kazandık.

Bence kimsenin Bakiyi suçlamaya hakkı yok neymiş top kaybı yaptıda sonra top dolandı göbekte Alex e geldi alex Semihe verdi yere düştü yerden kalktı Semih ona attı oda golü attı yok böyle bişey abi tüm bunlar olurken bu takımın ön liberosu veya stoperleri nerde bence eğer bir suçlu aranıyorsa bunlar Cisse-Toraman-Gökhan dır garibim Baki günah keçisi olmuş bikere!

dün ilk defa Çarşı yı susmuş halde gördüm bunun akabinde de bizmkiler hemen ''İnönü sustu bizi dinliyor'' diye bağırdılar ve bazı tezahüratları Kadıköydeki kadar duyduk(kadıköyde ki maçta sesi 2-3 bin kişiye indirgediği için Lig Tv)

Maç sonuna kadar bizim hakkımızdı biz oynadık Beşiktaş hiç bişe yapmadı.

Son olarakta maçtan sonra fubolcular içeri girerken yine yabancı maddeler atıldı ve bu arada baya küfür edildi bizimkiler artık montlarını üstlerine çekip girdiler soyunma odasına en son giren Lugano ise girerken eliyle 8 işareti yaptı son kişide lugano oldu ve daha madde atacak adam kalmayınca BJK taraftarı iyice yoldan çıkmıştır heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçtan önce çok fazla umutlu değildim.Bu sezon İnönü'deki büyük maçlarda taraftarımızın desteğiyle kazanmamız bir umuttu benim adıma.Taraftarın desteğini arkasına alan takımımız iyi bir oyunla Fenerbahçe'yi yenebilir diye düşünüyordum onca eksiğimize rağmen..Ama olmadı..Maçtan sonra kahroldum adeta.Maçın özetini seyrettim,biraz yorumları dinledim sonrada gittim yattım..

Maçı seyretmek için gittiğim arkadaşımın evinde maça 10 dakika kala elektiriklerin gitmesi zaten ayrı moral bozucu bir durumdu..Serdar'ın golle biraz heyecanlandık ama olmadı maalesef..

Neyse Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum.Çok önemli bir 3 puan alarak yollarına devam ediyorlar.Böyle giderlersede ipi göğüsleyeceklerdir..

Bize gelirsek bu yenilgiye rağmen şampiyonluktan koptuğumuzu düşünmüyorum.Beşiktaş şampiyonluktan koptu demek için Sivas maçının sonucu önemli bence.Sivas'ı yenersek kendi maçlarımızı yenip rakiplerimizin yenilgilerini bekleyeceğiz.Ben dünkü yenilgiye rağmen takımımın arkasındayım.Bu senede şampiyon olmayalım.Ben beklerim..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Beşiktaş artık o formayı giymez heralde bizim maçlarda

Bravo Tarık süper bir noktaya değinmişsin.

Bu kadar uğuru var diye aynı forma giyilmez.Her sene aynı olay.Sezon formamız nasıl olursa olsun FB maçlarına özel bağcıklı formalarımız oluyor.Bu da beni rahatsız etti aslında.

Tamam forma çok güzel çok şık duruyor ancak uğur'a bu kadar inanılmaz.Önemli olan forma değil içinde o formanın değerini bilen oyuncular.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'a ağır ceza kapıda

Fenerbahçe maçında çıkan olaylardan dolayı Beşiktaş'a seyircisiz oynama cezası verilmesi bekleniyor.

Fenerbahçe derbisi, Beşiktaş'a yaramadı. Dün oynanan maç 2-1 Fenerbahçe galibiyetiyle sonuçlanmıştı. Milliyet'te yer alan habere göre, Beşiktaş tribünleri, dün de federasyona, hakeme ve Fenerbahçe tribününe küfürlü tezahüratta bulundu. Disiplin Talimatı'nın 31. maddesine göre daha önceden ihtar alan Beşiktaş'ın, bir maç seyircisiz oynama cezası alacağı iddia edildi.

Ayrıca maç sırasında sahaya atılan yabancı cisimler de, Beşiktaş'ın başını ağrıtacak. 36. dakikada Alex'in yüzüne isabet eden pet şişe ve madeni paranın gözlemci raporuna yansıdığı, bundan dolayı da siyah-beyazlılara ağır para cezası uygulanabileceği öğrenildi.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Tebrikler Fenerbahçe , iyi oynamadık evet , küfür de vardı maçtaydım zaten ama yapılan şımarıklıklar ve zaman geçirmeler de bir kenara atılamaz değil mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Tebrikler Fenerbahçe , iyi oynamadık evet , küfür de vardı maçtaydım zaten ama yapılan şımarıklıklar ve zaman geçirmeler de bir kenara atılamaz değil mi ?
    Hangi şımarıklardan bahsediyorsun 30 yaşına gelmiş Alex bu zaman kadar kendini yere atmamışta böyle rahat giden bir maçta neden kendini yere atsın ? Alex ne heyecanlı tansiyonu yüksek maçlar çıkardı bu maç kritik bir maç değildi bizim için ... Ayrıca tvden maçı izle Alex'in karın bölgesine şişe geldiinde oradaki gazetecinin suratına bak şişenin şiddetini oradan anlarsın ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

30 yaşına gelmiş Alex'ten de ben bunu beklemiyordum zaten. Yani onun gibi bir kaptana pek yakışmadı. Hani 1.si neyse de 2.sinde iki saat yerde durdu. İnandırıcı gelmedi bana ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

2 maç falan ceza alırız herhalde.Bu çok kötü olacak..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sarper o pozisyon için topun tamamının çıkması gerekiyor dendi ama ne kadar doğru bilemiyorum tabi.

Gökay ayrıca Alex'in bilerek kendini yere attığını söylüyorsan hiç objektif bakmıyorsun. İlk pozisyon ortada karnına pet şişe geliyor. İkincisinde ise bozuk para çakmak tarzında sert bir cisim ve isabet ettiği yerde boynu. Bugün gazetelerde de yer alıyor açıklamalar.

Alex için yalan yere yerde yattı diyorsanız diyecek söz bulamıyorum yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ve gördüğünüz gibi topun tamamı çıkmış.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    30 yaşına gelmiş Alex'ten de ben bunu beklemiyordum zaten. Yani onun gibi bir kaptana pek yakışmadı. Hani 1.si neyse de 2.sinde iki saat yerde durdu. İnandırıcı gelmedi bana ...

Bende bunu söylemeye çalışıyorum 1. pozisyona lafım yok evet kötü bir olaydı o ama 2. pozisyonda ne oldu da attı kendini ? Her kaptan hata yapar bizim İ. Üzülmez'de dün bir pozisyonda foul bekledi ve 1 dk rakip yarı sahada kaldı , Alex'in dünkü futboluna lafım yok ama 2. hareket beni kızdırdı gerçekten

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri