Sayfa 8 / 16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2009 Steam Üzerinden Alanlar / Almak İsteyenler

Quote Originally Posted by cankatcug View Post
    world wide soccer ile football manager tamamen aynı oyundur.sadece amerika pazarında oyun soccer adıyla satılır.yıllardırda böyledir.oyunlar tamamen aynı..
    databaseler farklı bu 1
    exeler farklı bu 2
    en önemliside fmye yapılan eklentiler çalışmaz bu 3

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende de hata veriyor delirecem
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by murtesa34 View Post
    databaseler farklı bu 1
    exeler farklı bu 2
    Benim de bildiğim kadarıyla, dbler aynı, exeler farklı, eklentilerin aynısı aynı gün ikisi için de çıkıyor zaten. bence hiç fark olmaz.

4. Default

bence 2009 tam bir balon oldu

steami kaldirdim oteki secenegi denicem birde haydi hayirlisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öteki seçenek nedir?

Quote Originally Posted by murtesa34 View Post
    databaseler farklı bu 1
    exeler farklı bu 2
    oyunlar tamamen aynı, bu 1

Quote Originally Posted by elensar77 View Post
    Öteki seçenek nedir?
    orginal cd de 2 secenekli yukleme var biri steam digeri ne daha denemedim bu konuyuda tam anlamadim steam ne falan filan her yolu deniyorum iste ogenince daha duzgun seyler anlatabilirim

ya su oyunu oynayanlar, ss felan eklese hayrına yaw.. pzt ye kadar bekleyeceğiz biz..

ya su oyunu oynayanlar, ss felan eklese hayrına yaw.. pzt ye kadar bekleyeceğiz biz..
    ztn active edemeyecektin buyuk ihtimal hic uzulme sevin bence suan sinirden cd kabini yiyorum aldikta ne oldu

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

rica edersem konuyu değiştirmeyelim, wwsm ile fm arasında exe dışında birde isim farkı vardır buda lisans nedeniyle. Bunu farklı bir başlıkta tartışmak gerekli.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

dostum oyunların oynanısı aynı,sigames forumlarını okusana istersen..
    oyun amerikada football denirse Amerikan futbolu akla geldiğinden Soccer diye satılıyor tek o doğru,
    asla turkce dil paketi yukleyemezsin.turkiyede yapılmıs eklentiler calısmaz oyunda.
    Eğer farklılık olmadığına kefilsen herkes WWSM alsın steamden sonra sana saldırmasınlar ama kefilsen.Bunun yoluda steame ktunnelle falan bağlanmak kadar basit. Herkes youtube vs sitelere nasıl giriyosa öyle girsin steame alsın 29,9 dolar.17sinde cıkıyor.
    bu arada oyunu gittigidiyor üzerinden steam downloadu satılıyor. Steam versiyonunu karta taksitle satıyolar. Az önce linkte verdim ama reklam oluyo diye silindi sanırım.

secenekte steamla yukle netten active et ikincisi unilocla yukle netten veya telefondan active et dio bu sefer uniloc u sectim denicem bakalim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeter yahu,daha ne kadar bekleyeceğiz,halletsinler şu işi.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Steam'den satın alacağınız oyun Football Manager 2009 gidip sakın WWSM almayın.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Steam'den satın alacağınız oyun Football Manager 2009 gidip sakın WWSM almayın.
    bende onu diyorum ama bazı arkadaşlar aynı oldugunu iddia ediyorlar

ewet mesala 4 buyuklerın transfer butceleri falan

istesende worldwide soccer ı alamazsın zaten.o usa kullanıcıları için, onların lügatında football kelimesi yok, soccer var.tamamen pazarlamayla alakalı bir durum.oyun orada o isimle satılıyor. 2008 versiyonunda her iki ayrı şekildede denedim.ikiside aynı.

ok !!

Oyun gerçekten farklı . Taktik yapmak vs . İstikrarlı bi görüntü elde etmek zor . Oynadığınızda görüceksiniz . Genelde maçlarda çok gol olmuyor . 2-1 1-1 1-0 veya 0-0 bitiyo . Gerçekten zor oyun . Ayrıca ben sabah Steam den aldım oyunu hiçbir problem yaşamadan oynuyorum . Akşam problem çıktı heralde Steam serverlerında falan.

Korsanı cıkacaktır bu engellenemez gibi birşey adamlar bunları kırabilmek için neler yapıyorlar şimdiye kadar kıramadıkları bir oyun oldumu? hayır bunuda kıracaklardır o yüzden kendimizden emin konusmayalım imkanı olan orjinal alır olmayan korsan cıkınca korsan alır kimisi ortaklaşa 5 kişi alır vs. ama bu orjinal oyun alan arkadaşlarımızada burnu havadalık yapma hakkı vermez bikaç kişi yapmaya başlamış ve bikaç arkadasta onlara iyi cevap vermiş durumu olan var olmayan var Türkiye'de yaşıyorsun sonuçta hayat şartları belli...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah be
    Akfit etim sonunda,2 saattir ugrasıyodum.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Allah be
    Yahu cok cok alakasiz ama ben steam'e uye olamiyorum yahu..
    bilgilerimizi girdigimiz yerde guvenlik icin 6hanelik kodu giriyorum "tekrar gir" diyor, ardindan ikinci denemede "uyelik basvurunuz basarisiz oldu" diyor delirdim :S

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Yahu cok cok alakasiz ama ben steam'e uye olamiyorum yahu..
    bilgilerimizi girdigimiz yerde guvenlik icin 6hanelik kodu giriyorum "tekrar gir" diyor, ardindan ikinci denemede "uyelik basvurunuz basarisiz oldu" diyor delirdim :S
    aynısı benimde başıma geldi . 6-7 kere denedim öyle kabul etti . denemeye devam et elbet kabul eder .

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by jay-jay View Post
    Korsanı cıkacaktır bu engellenemez gibi birşey adamlar bunları kırabilmek için neler yapıyorlar şimdiye kadar kıramadıkları bir oyun oldumu? hayır bunuda kıracaklardır o yüzden kendimizden emin konusmayalım imkanı olan orjinal alır olmayan korsan cıkınca korsan alır kimisi ortaklaşa 5 kişi alır vs. ama bu orjinal oyun alan arkadaşlarımızada burnu havadalık yapma hakkı vermez bikaç kişi yapmaya başlamış ve bikaç arkadasta onlara iyi cevap vermiş durumu olan var olmayan var Türkiye'de yaşıyorsun sonuçta hayat şartları belli...
    Bunu zaten firmada belirtiyor yakın bir zamanda çıkar

Quote Originally Posted by Onralp99 View Post
    aynısı benimde başıma geldi . 6-7 kere denedim öyle kabul etti . denemeye devam et elbet kabul eder .
    yoğunluktan mı acaba
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

%1...nihayet...belki 1 saattir uğraşıyorum. hep son aşamaya geldiğinde takılıyordu.
    bu gece uyku yok o anlaşıldı
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Artik nedenini bilemiyorum ama "paranla rezil olmak" boyle birsey olsa gerek!

Ha daha uye bile olamadigim icin "paramla" sayilmaz ama ben bu eziyeti cekmek zorunda degilim yani..

Olaya bak, orjinale tesvikte sinir yok...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah be

kardeş aktif ederken ki antivürüsün firewallın vs. ne durumdaydı_?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

yahu daha orjinal alanlar bile oynayamıyorken oyunu ben 2-3 yerde korsan linklere rastladım hemde 9.0.1 le beraber...

Valla çok enteresan bir memleketteyiz...

neyse biz 3 kişi ortak alacaz pazartesiyi bekliyorum...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by kral_67 View Post
    yahu daha orjinal alanlar bile oynayamıyorken oyunu ben 2-3 yerde korsan linklere rastladım hemde 9.0.1 le beraber...

Valla çok enteresan bir memleketteyiz...

neyse biz 3 kişi ortak alacaz pazartesiyi bekliyorum...
    O dosyalar daha çok ilgi çekmek için sahte linkler. Şimdi herkes takır takır FM 2009 arıyor
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    O dosyalar daha çok ilgi çekmek için sahte linkler. Şimdi herkes takır takır FM 2009 arıyor
    bende p.tesiyi bekliyorum steamden alacaz 3 kişi sistemin nasıl işlediğini tam anlamadım ama bakacaz artık...
    gerçi kartta limit olsa hemen saldıracam ama...

Sayfa 8 / 16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri