Bende de hata veriyor delirecem
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
bence 2009 tam bir balon oldu
steami kaldirdim oteki secenegi denicem birde haydi hayirlisi
Öteki seçenek nedir?
ya su oyunu oynayanlar, ss felan eklese hayrına yaw.. pzt ye kadar bekleyeceğiz biz..
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
dostum oyunların oynanısı aynı,sigames forumlarını okusana istersen..
oyun amerikada football denirse Amerikan futbolu akla geldiğinden Soccer diye satılıyor tek o doğru,
asla turkce dil paketi yukleyemezsin.turkiyede yapılmıs eklentiler calısmaz oyunda.
Eğer farklılık olmadığına kefilsen herkes WWSM alsın steamden sonra sana saldırmasınlar ama kefilsen.Bunun yoluda steame ktunnelle falan bağlanmak kadar basit. Herkes youtube vs sitelere nasıl giriyosa öyle girsin steame alsın 29,9 dolar.17sinde cıkıyor.
bu arada oyunu gittigidiyor üzerinden steam downloadu satılıyor. Steam versiyonunu karta taksitle satıyolar. Az önce linkte verdim ama reklam oluyo diye silindi sanırım.
secenekte steamla yukle netten active et ikincisi unilocla yukle netten veya telefondan active et dio bu sefer uniloc u sectim denicem bakalim
Yeter yahu,daha ne kadar bekleyeceğiz,halletsinler şu işi.
Steam'den satın alacağınız oyun Football Manager 2009gidip sakın WWSM almayın.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
istesende worldwide soccer ı alamazsın zaten.o usa kullanıcıları için, onların lügatında football kelimesi yok, soccer var.tamamen pazarlamayla alakalı bir durum.oyun orada o isimle satılıyor. 2008 versiyonunda her iki ayrı şekildede denedim.ikiside aynı.
ok !!
Oyun gerçekten farklı . Taktik yapmak vs . İstikrarlı bi görüntü elde etmek zor . Oynadığınızda görüceksiniz . Genelde maçlarda çok gol olmuyor . 2-1 1-1 1-0 veya 0-0 bitiyo . Gerçekten zor oyun . Ayrıca ben sabah Steam den aldım oyunu hiçbir problem yaşamadan oynuyorum . Akşam problem çıktı heralde Steam serverlerında falan.
Korsanı cıkacaktır bu engellenemez gibi birşey adamlar bunları kırabilmek için neler yapıyorlar şimdiye kadar kıramadıkları bir oyun oldumu? hayır bunuda kıracaklardır o yüzden kendimizden emin konusmayalım imkanı olan orjinal alır olmayan korsan cıkınca korsan alır kimisi ortaklaşa 5 kişi alır vs. ama bu orjinal oyun alan arkadaşlarımızada burnu havadalık yapma hakkı vermez bikaç kişi yapmaya başlamış ve bikaç arkadasta onlara iyi cevap vermiş durumu olan var olmayan var Türkiye'de yaşıyorsun sonuçta hayat şartları belli...
Allah be
Akfit etim sonunda,2 saattir ugrasıyodum.
%1...nihayet...belki 1 saattir uğraşıyorum. hep son aşamaya geldiğinde takılıyordu.
bu gece uyku yok o anlaşıldı![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Artik nedenini bilemiyorum ama "paranla rezil olmak" boyle birsey olsa gerek!
Ha daha uye bile olamadigim icin "paramla" sayilmaz ama ben bu eziyeti cekmek zorunda degilim yani..
Olaya bak, orjinale tesvikte sinir yok...![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
yahu daha orjinal alanlar bile oynayamıyorken oyunu ben 2-3 yerde korsan linklere rastladım hemde 9.0.1 le beraber...
Valla çok enteresan bir memleketteyiz...
neyse biz 3 kişi ortak alacaz pazartesiyi bekliyorum...