Maçı Fenerbahçe'li arkadaşlarımla izledim ama görseniz sanki hepimiz Galatasaray'lıydık. Baran'ada anlattım maçta olanları. Yaa ilk yarı biterken aklımda hep Bülent hoca dedim yaa yapar o. UEFA kupasını aldı. Bu takımı soyunma odasında öyle bir havaya sokarki 2. yarıda bu takım çıkar bu Bordeaux takımına 5 atar. Neyseki korktuğum olmadı Arda'nın kendi çabasıyla (?) attığı 1. gol ( Burda Barış'ıda unutmamak lazım ) ve Kewell'in müthiş golu geldi.
Ben hep diyodum bu takımın yıldızı Lincoln - Kewell veya Baros değil Arda diye. Bugünde gördük nefis oynadı. Takım ruhunu yansıttı sahaya. Hele attığı 2. gol müthişş nefis daha ne denilebilirki. Kalecinin kapattığı köşeden içeri soktu topu helal olsun. Ve Hakan Balta. Onun bu defans için ne kadar önemli olduğunu 1 kez daha gördük. Hakan müthiş kademe yapıyo. Arda'yada güven veriyo bu oyunu. Arda rahatça hareket edebiliyo.
Evettt şimdi gelelim bu kadar iyi iş içinde kötü olmadımı tabikide oldu. Özellikle ilk gol. Yaa arkadaşım sen Portekiz gibi bir Milli takımın stoper oyuncususun. Nasıl kaçırırsın öyle bir topu. İlk yarıda adam üzerine gidiyo Meira geri geri gidiyo. Yaa bassana kaleciyle karşı karşıya kalmasımı lazım illaki. Emre zaten ayrı bir telden çalıyo. De Sanctis çıkıp alacak sen ne diye geri koşuyosun. Hiçmi defans eğitimi verilmedi size.
Vee zurnanın en son deliği Sabri. Maç boyunca salak saçma ortalar şutlar geldi son dkda golunu attı Kahraman oldu. Korkarım Sabri tekrardan tribünlerin bağrına basılır. Bülent hoca iyi oyuncu değişiklikleri yaptı. Ama skor 3-1 olduğunda en azından defansif bir oyuncu alabilirdi. Bu akşam Linderoth kadrodamıydı bilmiyorum maçın ilk 10dksını izleyemedim tam kadroları bilmiyorum. Ama Mehmet Güven'i almak biraz saçmaydı be hocam. Maç 3-3 olmuş sen kurtarıcı olarak Mehmet'i sokuyosun oyuna.
Herneyse Galatasaray artık Çeyrek Finalde ve Rakip Hamburg. Baros yok. Bence güzel bir ceza kesilmeli Baros'a her maçta yok yere sarı kart görüyo. inş. Hamburg maçında özellikle Almanya'da zor ama Hamburg'u o sahaya gömmeliyizki İstanbul'da rahat maç izleyelim.