Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 236 arası toplam 236 sonuç

Konu: Galatasaray - Girondins de Bordeaux | UEFA Kupası 3. Tur Rövanş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maçı Fenerbahçe'li arkadaşlarımla izledim ama görseniz sanki hepimiz Galatasaray'lıydık. Baran'ada anlattım maçta olanları. Yaa ilk yarı biterken aklımda hep Bülent hoca dedim yaa yapar o. UEFA kupasını aldı. Bu takımı soyunma odasında öyle bir havaya sokarki 2. yarıda bu takım çıkar bu Bordeaux takımına 5 atar. Neyseki korktuğum olmadı Arda'nın kendi çabasıyla (?) attığı 1. gol ( Burda Barış'ıda unutmamak lazım ) ve Kewell'in müthiş golu geldi.

Ben hep diyodum bu takımın yıldızı Lincoln - Kewell veya Baros değil Arda diye. Bugünde gördük nefis oynadı. Takım ruhunu yansıttı sahaya. Hele attığı 2. gol müthişş nefis daha ne denilebilirki. Kalecinin kapattığı köşeden içeri soktu topu helal olsun. Ve Hakan Balta. Onun bu defans için ne kadar önemli olduğunu 1 kez daha gördük. Hakan müthiş kademe yapıyo. Arda'yada güven veriyo bu oyunu. Arda rahatça hareket edebiliyo.

Evettt şimdi gelelim bu kadar iyi iş içinde kötü olmadımı tabikide oldu. Özellikle ilk gol. Yaa arkadaşım sen Portekiz gibi bir Milli takımın stoper oyuncususun. Nasıl kaçırırsın öyle bir topu. İlk yarıda adam üzerine gidiyo Meira geri geri gidiyo. Yaa bassana kaleciyle karşı karşıya kalmasımı lazım illaki. Emre zaten ayrı bir telden çalıyo. De Sanctis çıkıp alacak sen ne diye geri koşuyosun. Hiçmi defans eğitimi verilmedi size.

Vee zurnanın en son deliği Sabri. Maç boyunca salak saçma ortalar şutlar geldi son dkda golunu attı Kahraman oldu. Korkarım Sabri tekrardan tribünlerin bağrına basılır. Bülent hoca iyi oyuncu değişiklikleri yaptı. Ama skor 3-1 olduğunda en azından defansif bir oyuncu alabilirdi. Bu akşam Linderoth kadrodamıydı bilmiyorum maçın ilk 10dksını izleyemedim tam kadroları bilmiyorum. Ama Mehmet Güven'i almak biraz saçmaydı be hocam. Maç 3-3 olmuş sen kurtarıcı olarak Mehmet'i sokuyosun oyuna.

Herneyse Galatasaray artık Çeyrek Finalde ve Rakip Hamburg. Baros yok. Bence güzel bir ceza kesilmeli Baros'a her maçta yok yere sarı kart görüyo. inş. Hamburg maçında özellikle Almanya'da zor ama Hamburg'u o sahaya gömmeliyizki İstanbul'da rahat maç izleyelim.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Maçtaydım. öncelikle atmosfer mükemmeldi. tribünlerin maçtan kopmasını sağlayacak birçok şey olsa da kopmadık. desteğe devam ettik.

Sabri için birşey diyemiyorum. maç boyunca adama lugatımdaki bütün kötü sözleri söyledim. adam 1 gol atarak hepsini yutturdu bana. ama bu maçtan sonra umarım havaya girmez. çünkü turu geçen taraf olmasaydık baş sorumlu sabri olacaktı.

Baros yok yere sarı kart görmedi ayrıca. itirazdan dolayı görülen kartlar yok yere olsa da ayağına 6 dikiş atılmış o yediği darbeden dolayı. ve ikinci devre böyle devam etmiş.

crespo009, mehmet güven hamlesini saçma bulmuş ama çok çok akıllı bir hareketti. mehmet güvendenin futbolculuğunu hiç beğenmediğimi bu forumda bilen vardır. ama barış çok yorulmuştu. bir sakatlığı mı vardı bilmiyorum ama sakatlığı yoksa çok yorulmuştu ve defansif oynayabilecek tek oyuncu mehmet güven vardı. barışa ne kadar defansta dur desen de hücuma gitme potansiyeli yüksek olan bir oyuncu çünkü. mehmet güven oyuna girdiğinde adamların kontraya kalkabilecek 1-2 pozisyonunu kesti. defansı 3 lemişken mehmet güven hamlesi bence son derece yerindeydi.

Arda'ya söyleyecek sözüm yok. çünkü hep o bahsettiğimiz 2000 ruhu adamın kanında dolaşıyor. bu sene uefada yarı final oynarsak ve bu performansla devam ederse Arda, seneye 66 numaralı forma boş kalır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Baros yok yere sarı kart görmedi ayrıca. itirazdan dolayı görülen kartlar yok yere olsa da ayağına 6 dikiş atılmış o yediği darbeden dolayı. ve ikinci devre böyle devam etmiş.

crespo009, mehmet güven hamlesini saçma bulmuş ama çok çok akıllı bir hareketti. mehmet güvendenin futbolculuğunu hiç beğenmediğimi bu forumda bilen vardır. ama barış çok yorulmuştu. bir sakatlığı mı vardı bilmiyorum ama sakatlığı yoksa çok yorulmuştu ve defansif oynayabilecek tek oyuncu mehmet güven vardı. barışa ne kadar defansta dur desen de hücuma gitme potansiyeli yüksek olan bir oyuncu çünkü. mehmet güven oyuna girdiğinde adamların kontraya kalkabilecek 1-2 pozisyonunu kesti. defansı 3 lemişken mehmet güven hamlesi bence son derece yerindeydi.
    Hocam eğerki Diawara faulle almış olsaydı ben sonuna kadar haklı derdim. Ama Baros öyle birşey yaptıki her maçta ya itirazdan, ya kendini atmaktan bir sarı kartı var. O yüzdende biraz saçma geliyo. Haa tabi 6 dikişle oynaması yürek isteyen birşeyki 2. yarıda en çok koşan oyunculardan biriydi.

Biliyorum birazdan sende destek verirsin dedim ama sen bizi yüz üstü bıraktın Barış varken Mehmet'in girmesi bana birazda saçma geldi. Ama dediğin gibi sakatlık falan olabilir. Çıkarken ki yüz ifadesi normaldi Barış'ın. Ama tabi bilemeyiz yinede ne olduğunu.
    Birde şu var Mehmet Güven oyuna girdiğinde maç 3-3'tü. Yani artık herşey bitebilirdi ve bastırması gerekiyodu Galatasaray'ın. Neyse artık Galatasaray 4-3 kazandı ve artık rakip Hamburg.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

faul mü değil mi pek göremedim o pozisyonu. ama dediğin gibi boş yere gördüğü çok sarı kart var. bu da boştu ama en azından haklı yere itiraz ediyordu gibime geldi maçtayken. tv den izleme şansım olmadı. izlersem görüşüm değişebilir.

barış bence arda ile sahanın en iyisiydi. acayip koştu bastı. ama sakatlık değilse işte yukarıda yazdığım sebeplerden dolayı çıkmıştır. çünkü maç 3-3 olduğunda meira ve emre ileri çıktığında geride mehmet güvenle hakan balta kalıyordu. barış oynasa barış da kalabilirdi ama dediğim gibi ileri gitmeye meyilli olan bir oyuncu ve yani bence o kadar koştuktan sonra yorulmuştur gibime geldi. bu yüzden almıştır diye düşündüm mehmet güveni.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Güzel bir galibiyet ama yanıltmamalı Galatasaray'ı bu galibiyet çünkü atılan gollere bakarsak eğer gerçi yenenlerde pek farklı değil ama bu maç girdi başka zaman girmez ozaman sıkıntı olur.

Bülent Hoca ilk engeli öyle ya da böyle aştı bundan sonra takıma alıştıkça kendi sistemini oturttukça daha iyi şeyler yapacaktır.

Tebrikler Galatasaray.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Skibbe oLsa bu takım dün akşam eLenirdi. İkinci yarı takımı ateşLeyemez, maç 3-3 e geLdiğinde döndüremez, üstüne üstLük yeniLirdi de. BüLent Hoca maç 3-3 e geLince fırLadı yerinden. Saha kenarından sürekLi oyuncuLarına bağırdı, motive etti, hatta Sabri nin attığı goLden önce Sabri ye oraya gitmesi için bağırdı, gösterdi nerede duracağını.

İyi bir gaLibiyet oLdu. KaLan takımLar arasında artıK GS den daha iyi bir takım var. FinaL zor değiL.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barış aldığı bir darbe sonucu devam edememiş oyuna. O yüzden Güven girmiş.
    Bu arada maç 3-3 e geliyor Bülent Kaptan Nonda'yı oyuna alıyor. Eee ne var bunda diyeceksiniz? Çıkardığı oyuncu Hakan Balta. Skibbe daha 2 3 mac öncesi tartışılıyordu. Hangi maç oldugunu hatırlamıyorum ama kazanmamız lazım olan bir macta Nondayı oyuna alıyordu; Baros'u çkarıyordu. 2 si arasındaki fark işte. Skibbe Galatasarayın büyüklüğünü anlayamamıştı. Deplasmanda anadolu takımından 1 puan alınca sevinen bir teknik direktördü

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu maçı kazanmamızdaki en büyük etken ultrAslan ve Bülent Korkmaz dır. Eğer 18. saniyede yediğimiz golden sonra sussaydık , Eğer 3 -3 den sonra sussaydık o maç dönmezdi. Aynı bülent korkmaz gibi takıma sürekli destek verdik sürekli gaza getirdik. Yanarım yanarım maça gidemediğime yanarım

Geliyoruz ! Ama Siz Yoksunuz ! ve Galatasaray Türkiyedir pankartları çpk güzel olmuş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Çanakta problem vardı. D-Smarttan izleyemiyorum. Tabi maç başlamış. Neyse. Avrupa uydusundan Arap kanalında maçı veriyor. Açtım bir baktım. Arapça yazılmış iki takımında ismi ve 1-0 yazıyor. Dedim Allah atmışız. Koştum telefonuma bakmaya kim atmış diye. Baktım Bellion yazıyor. Kendi kalelerine atmışlar diyorum. Sonra dikkatimi çekti. Telefonda Bordo 1-0 yazıyor.

Arap kanalı olduğu için tersten yazıyorlar biliyorsunuz. Bizde Galatasaray - Bordo iken Bordo - Galatasaray yazıyor. Böyle komik başladı maç.

Sonrası zaten malum. 3-1 iken oyuncularımızın kondisyonları olsa maç farka gidebilirdi ama 3-3'e geldi. Sonrada galibiyet golü. Aslında çok süper oynadığımız bir maç değildi ancak Allah öyle bir hale getirdi ki yeniden doğuş halini aldı. Bu maç 3-1 , 10-1 bitseydi bu etkiyi yaratamazdı.

Sonuç olarak bir işi kabir azabına sokmadan, destanlaştırmadan kazanamıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Boğazın altın çocuğu!

Dünya futbolunun patronu, Galatasaray'ın genç yeteneği için "Geleceğin süper yıldızı" ifadesini kullandı...

HTSPOR.COM

UEFA Kupası'nda Bordeaux'u eleyen Galatasaray'da rövanş maçında 2 gol kaydeden ve 4-3'lük nefes kesen zaferde büyük katkısı olan Arda Turan, dünya futbolunun patronu FIFA'nın resmi sayfasında süper yıldız olarak tanıtıldı.

FIFA'nın resmi internet sitesinde, "Turan: Yeni süper yıldız" başlığıyla verilen haberde, Galatasaray'ın genç yıldızına övgüler yağdırıldı. "Ali Sami Yen'de top ne zaman 22 yaşındaki futbolcunun ayağına gelse, farklı bir uğultu yükseliyor. Galatasaray taraftarının kuşkusuz en favori ismi Arda. Rakip top onun ayağındayken her zaman risk altında..." ifadelerinin yer aldığı Arda Turan haberinde, genç yeteneğe "Boğaz'ın Altın Çocuğu" tanımı yapıldı.

Futbolun büyük bir tutku olduğu ülkede yetişen Arda'nın orta sahadaki yetenekleri ve hücuma verdiği katkının yazıldığı haberde, çalımları, hızı, futbol zekası ileri seviyede denilerek Arda'nın dünyanın yeni yeteneklerinden olduğunun altı çizildi.

FIFA'da yer alan haberde, "Avrupa'nın önde kulüpleri futbolun elitleri arasında girmesi beklenen Arda'nın peşinde" denilirken "Geleceğin süper yıldızı Arda Ali Sami Yen'de Galatasaray'ın evinde, en iyilerden biri olmak için oynuyor" ifadelerine yer verildi.

2010 Dünya Kupası elemelerinde yer alan Türkiye'nin en önemli silahlarından biri olarak gösterilen Arda'nın yanı sıra file bekçisi Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ve Galatasaray'dan defans oyuncusu Servet Çetin de Ay Yıldızlı ekibimizin önemli kozları olarak haberde yer aldı. "2010'da Güney Afrika'da Türkiye'nin de yer alması durumunda Arda'nın turnuvanın en önemli isimlerinden biri olması beklenecek" diyen FIFA Almanca olan haberinin sonuna da kullanıcılarından Arda hakkındaki düşüncelerini iletmelerini istedi. Kullanıcıların yorumlarıyla katkı yaptığı haberde yapılan yıldız oylamasında da Arda beş üzerinden beş yıldız aldı.

Rıdvan Dilmen'den alıntı:
    Arda mı? Son 25 yılın efsaneleri arasına seçildiğinde “Daha dur bakalım” dedik, dediler. Şimdi özür diliyorum. Dün öyle bir top oynadın ki, 25 yılın efsanesi olmayı çoktan hak ettin.
    Gerçekten de öyle bu takımın herşeyi Arda. 1-0 gerideyiz. Sabri yine actığı bir orta ile göğü deliyor. Taraftar sinirli tabi. Yuhalıyor. Arda Sabriye moral veriyor alkışlıyor sorun değil diyor. Sahada Kaptan Ayhan falan değildi. Ardaydı. 2 gol attı Kewell a asist yaptı falan bunun yanında da sahadaki duruşu ile ateşleyici tavrı ile galibiyetteki en büyük pay sahiplerindendi.

#66 !

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Böyle bir maça gittiğim için kesinlikle çok şanslıyım. Müthiş bir atmosfer,müthiş taraftar vardı gerçektende. 4. golümüzden sonra Fransızların yüz ifadeleri en çok hoşuma giden olaydı. Böyle bir maçta ne desek az. Kewell'ın fizik kurallarına aykırı golü, Arda'nın müthiş oyunu,mücadelesi. Zaten arkadaşlar herşeyi yazmış bilmem kaçıncı baskıya gerek yok. Yalnız Arda'ya gerçektende ayrı bir parantez açmak lazım.

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post

Gerçekten de öyle bu takımın herşeyi Arda. 1-0 gerideyiz. Sabri yine actığı bir orta ile göğü deliyor. Taraftar sinirli tabi. Yuhalıyor. Arda Sabriye moral veriyor alkışlıyor sorun değil diyor. Sahada Kaptan Ayhan falan değildi. Ardaydı. 2 gol attı Kewell a asist yaptı falan bunun yanında da sahadaki duruşu ile ateşleyici tavrı ile galibiyetteki en büyük pay sahiplerindendi.
    Çok önemli bir noktaya değinmişsin Emre. Benim tam önümde olmuştu o olay. Sabri o kötü ortayı açtığında ben dahil herkes yuhalamıştı Sabri'yi. Sonra Arda geldi Sabri'yi alkışladı. Gerçektende helal olsun ! En çok duygulandığım olaylardan biride yamulmuyosam son dk.larda Arda'nın kornere çıkacak topu son gücüyle koşarak çıkarmasıydı sanırım. Çok güçlükle çıkarmıştı. O kadar çok mücadale etti ki Arda çok fazla yoruldu. Kornere çıkmaması için o kadar yorulmasına rağmen elinden geleni yaptı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Vay be. Bir türk futbolcu fifanın resmi sitesinde SÜPER YILDIZ olarak tanıtılıyor. Bu gurur Galatasarayın , Bu gurur hepimizin !
    Last edited by Nedvedmania : 28.Şubat.2009 at 13:25

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Helal olsun galatasaraya maçı bırakmadılar kazanmasını bildiler önleri açık baaşrılar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tebrikler Galatasaray,tebrikler Bülent Hoca...

Turdan son derece umutsuzdum.Ama hafta içi Bülent Korkmaz göreve getirildiği andan itibaren turdan emindim...

İşte bir Beşiktaş'lı olarak ben bile Bülent Hoca'ya bu kadar inanmışsam,G.Saray futbolcusu,yönetimi ve taraftarı nasıl kenetlenmiştir tur için rahatlıkla anlayabiliriz.Nitekim dün G.Saray'ın çok iyi futbol oynadığını söyleyemeyiz,savunma ve kale fiyasko.Ama sahada,kulübede ve tribünde öylesine bir hırs,istek ve inanmışlık vardı ki golün son saniyede de olsa geleceği belliydi...

Şahsi fikrim G.Saray futbol olarak bu oyununa devam ederse Hamburg'u elemek biraz zor.Çünkü Hamburg G.Saray savunmasına çok ters futbolculara sahip ve savunmaları Bordeaux'tan daha iyi...

Ama şimdi konuşulması gereken bu değil G.Saray'ın turu geçmesi.Tekrar tebrikler...

Unutmadan Arda Turan'a sahip olduğu için çok şanslı G.Saray ve G.Saray taraftarları.Çünkü o inanılmaz bir futbolcu...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arda hızınıda tamamlarsa Messi'den daha iyi bir oyuncu haline gelecektir. Çünkü yetenek, zeka, hızın yanında yürekte var.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Arda hızınıda tamamlarsa Messi'den daha iyi bir oyuncu haline gelecektir. Çünkü yetenek, zeka, hızın yanında yürekte var.
    Arda'nın Messi'den tek eksiği hız değil
    O İspanya'da top oynuyor. İnsanlar sadece oynadığı futbolu ile ilgileniyor. Karı kızıyla değil abi. O yüzden bu ülkede yetişip, ilerleyip sonunda dünya yıldızı olmak daha zor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal Galatasaray'a.Çok iyi maç çıkardılar ama maçı zora sokmaları kötü oldu bir anda şoka girdik.Gerçi bunları kim takar

Nesil
    2006

Tebrikler Galatasaray, mükemmel bir maçtı. Galatasrayın turu geçeceğine sonuna kadar inanmıştım. Maç boyu Sabri'ye küfür ettim ama; adam turu getirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Off..tüyLerim ürperdi..
    Gerçekten Kaptanın ruhu yansımış takıma,bu ne hırs yahu...
    KeweLL oturtmuş gerçekten.Bravo GaLatasaray bizLeri de onurLandırmanın tam zamanı,iki oLsun...!

Zor , ağlatan , sevindiren, çoşturan bir maç izledim ...

böle maç izlemedim yaa... hadi hayırlısı diyerek koltuğa oturdum gol yedik

1-1 olunca acaip sevindim
    2-1 de sevinçten ağladım
    3-1 de havalara uçtum
    3-2 olunca dedim kesin şimdi bunlar 3 ü atar dedim oldu valla.
    3-3 olunca zaten öle bir ağladım ki yani maç yerine beni izleseniz ağlarsınız yani...
    4-3 olana kadar ellerimi açıp Dua ettim ve sonunda sabri golü attı ama ağlamam kesilmedi bu seferde sevinçten ağladım

oh beee içim rahatladı ne diyim!

ama hakikaten maçı biz oynadık 3-4 atak yaptılar gol oldu.... adeta tek kale oynadık

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tebrik ediyorum takımımızı..İnanılmaz bir maçtı.Umarım Hamburg'u da eleriz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tam bir Aslan kükreyişe bakın..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yensen de yenilsede arkndayız haydi ASlanlar Golün gelmesi lazım artık

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

A sabriyi unutmuşum Bu adama zaten gıcık oluyorum diğer tüm galatasaraylılar gibi Adam bütün maç berbat oynadı bir gol attı takımı kurtardı. İşte futbol böyle birşey Golden sonraki yalakalığı dahada gıcığıma gitti . Maçta kötü oynadı. Sürekli geri pas yaptı oyunu soğuttu. Yaptığı 2 şey var : 2 adet kaleyi bulan şut(1 i gol)

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri