Fenerbahçe
Sivasspor
Beraberlik
Petkoviç'in yapabiliceği birşey yoktu o pozisyonda Eralp![]()
Tam tahmin ettiğim gibi arkada güvenebileceği bir adam olduğu sürece(Cristian) Emre yeteneklerini sergileme imkanı bulacaktır.Daha az mücadele edip,yeteneklerini daha fazla önplana çıkaracaktır.Nitekim dün dripling yaptı,şut attı,gol attı vs.Geçen seneki Emre sadece koşan,mücadele eden,ekstra işler yapmayan bir Emre'ydi...
Bu sene Cristian'ın varlığı ile eski Emre'yi izleyeceğiz...
Zevkli bir maçtı , Sivas olabildiğine direndi gol yememek için ama ofsayttan gelen golle maç bitti . Goller Paslaşmalar Hırs Mücadele her şeyi ile Fenerbahçe dün çok iyiydi . Santos Denizli'de yapamadığını nihayet Kadıköyde yaptı Bu adam daha çok can yakar ...
Kim ne derse desin..Takımı özellikle ilk yarı hiç beğenmedim..Kazım ve DeSantos birer gol atmalarına rağmen takımın en kötüleriydi..Maçın bu kadar geç kopmasının baş sorumluları..DeSantos'u maç boyu yerinde hiç göremedim..Eğer Sivas biraz becerikli olsaydı sol kanattan bize çok ceza keserdi..Ama attığı gol bence şimdiden yılın golü olmaya aday..Emre ve Christian'ı çok beğendim..Benim saydığım en az beş kontraatak girişimini Christian başlamadan engelledi..Gerçek bir amele..Yine de kazanmak güzel..Yakalanan bu havayı yitirmemek lazım..
Söylenecek çok şey var aslında ama zaten çoğu şey söylenmiş, tekrar söylemeye gerek yok.
Benim herkesten farklı dikkat çekmek istediğim nokta var.
Andre Santos ve Cristian transferleri herkesi hayal kırıklığına uğratmıştı. Belki konuşmak için henüz erken ama ben ikisinin de isabetli transfer olduğunu düşünüyorum. İlk izlenimler bunlar, tabi böyle olmayabilir de ama görünen tablo o. Maldonado da Josico da ilk geldiğinde böyle ışık veren futbol oynamıyorlardı. Cristian'ın savunma yönünü de gördük dün, gerçekten kritik müdaleler yaptı, iyi toplar kazandı. Aurelio'yu izledim geçen gün eski bir Fenerbahçe maçında, sahanın her yerinde top kesiyormuş, Cristian'dan da dün ilk kez bunu gördük. Zaman zaman defansın kademesine de girdi, iyi işler yaptı. Ofansif oyununu söylemeye gerek yok, çok etkili bir ofansı var. Pasları çok isabetli, dikine oynamaktan korkmuyor ve isabetli oynuyor, top ayağındayken her an kaptırabilir korkusu yaşamıyoruz Maldonado'da, Josico'da, Selçuk'ta olduğu gibi. Andre Santos ilginç bir oyuncu, çünkü maç boyunca ben kendisini pek beğenmedim ama son dakika öyle bir hareket yaptı ki hem süper bir gol atarak moral buldu hem de tribünü ateşledi. Bizim takımda maçın kaderini beklenmedik şekilde değiştirecek oyuncu yoktu, Uğur 3 senedir sürekli oynuyor, hiç Uğur'dan böyle hareketler gördük mü şimdiye dek, o yüzden tuhaf geliyor bize belki deMaç berabere giderken böyle kritik bir gol atıp takımı ipten alabilirdi Andre Santos, bunun ışığını verdi ilerisi için. Sol bekten bozma sol kanat oyuncusu için fazla iyi ofansif özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum. Yönetimi tebrik ederim, çok iyi iki transfer yapmış gibi görünüyor, çok fazla umut verdi bana ikisi de.
Alex'in sakatlanmasıyla birlikte o bölgeye MEHMET TOPUZ monte edilirse çok akıllı bir hamle yapılmış olur. Rizespor maçında o bölgede oynadı ve müthişti, tam aradığı şans ayağına gelmiş oldu, ne şiş yanacak ne kebap, umarım o bölgede Deivid değil de Topuz'u kullanır Daum. Tabi yine Alex'in 1 ay sahadan uzak kalmasıyla Lugano da defanstaki yerini alabilecek kontenjana takılmadan.
Güiza
Mehmet Topuz
Andre Santos-Emre-Cristian-Kazım
R.Carlos-Bilica-Lugano-G.Gönül
Bu kadroyla yerimizi alırız umarım Alex iyileşene kadar, en ideali bu diye düşünüyorum.
Ben bu Santos'a taktim kafayi harika bir gol atti ama cok kotu oynayan deivid kadar Santos'ta kotuydu. Cristian'da bu macta oyuna neredeyse hic katilmadi dikine oyanamaktan kacindi halbuki diger maclarda bu kadar pasif bir oyun sergilememisti(Ofans anlaminda). Ikinci yari Emre takimi atesledi cok begendim gokhanda herzamanki gibi hic durmak bilmedi.
Insallah Mehmet'de takima girip Kazim'i keser onunda takimi atesleyici gucu hem taraftari hemde takim arkadaslarini pozitif yonde etkileyecektir. Hatta Tuncay'in transfer soylentileri dolaniyor umarim dogrudur Tuncay, Emre, Gokhan, Mehmet gibi inatci ve hirsli oyuncular cok gerekli bu takima
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Daum ile birlikte agresif futbol oynamaya başlamamız (hatta 1.ci Daum dönemine göre dönmemiz güzel) Zico ve Aragones'in kendi sahasında bekleyen o takımı yok artık.Lugano'nun da katılımı ile daha iyi olacağız.Alex'in sakatlığına üzüldüm,umarım kısa sürede iyileşir
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=RGGABe84tj0[/YOUTUBE]
Baroni bir pozisyonda savunmaya gelip kritik bir müdahale yapmıştı. Lugano'da gelirse bu kale aşılmaz gibi geliyor![]()
Yok yok Tello'nun pozisyonda penaltı. Rakibi indirmiş yere.