Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
49. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

39 79.59%
  • Sivasspor

5 10.20%
  • Beraberlik

5 10.20%
Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 221 arası toplam 221 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor [ TSL 2. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zevkli bir maçtı , Sivas olabildiğine direndi gol yememek için ama ofsayttan gelen golle maç bitti . Goller Paslaşmalar Hırs Mücadele her şeyi ile Fenerbahçe dün çok iyiydi . Santos Denizli'de yapamadığını nihayet Kadıköyde yaptı Bu adam daha çok can yakar ...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Kim ne derse desin..Takımı özellikle ilk yarı hiç beğenmedim..Kazım ve DeSantos birer gol atmalarına rağmen takımın en kötüleriydi..Maçın bu kadar geç kopmasının baş sorumluları..DeSantos'u maç boyu yerinde hiç göremedim..Eğer Sivas biraz becerikli olsaydı sol kanattan bize çok ceza keserdi..Ama attığı gol bence şimdiden yılın golü olmaya aday..Emre ve Christian'ı çok beğendim..Benim saydığım en az beş kontraatak girişimini Christian başlamadan engelledi..Gerçek bir amele..Yine de kazanmak güzel..Yakalanan bu havayı yitirmemek lazım..

Söylenecek çok şey var aslında ama zaten çoğu şey söylenmiş, tekrar söylemeye gerek yok.

Benim herkesten farklı dikkat çekmek istediğim nokta var.

Andre Santos ve Cristian transferleri herkesi hayal kırıklığına uğratmıştı. Belki konuşmak için henüz erken ama ben ikisinin de isabetli transfer olduğunu düşünüyorum. İlk izlenimler bunlar, tabi böyle olmayabilir de ama görünen tablo o. Maldonado da Josico da ilk geldiğinde böyle ışık veren futbol oynamıyorlardı. Cristian'ın savunma yönünü de gördük dün, gerçekten kritik müdaleler yaptı, iyi toplar kazandı. Aurelio'yu izledim geçen gün eski bir Fenerbahçe maçında, sahanın her yerinde top kesiyormuş, Cristian'dan da dün ilk kez bunu gördük. Zaman zaman defansın kademesine de girdi, iyi işler yaptı. Ofansif oyununu söylemeye gerek yok, çok etkili bir ofansı var. Pasları çok isabetli, dikine oynamaktan korkmuyor ve isabetli oynuyor, top ayağındayken her an kaptırabilir korkusu yaşamıyoruz Maldonado'da, Josico'da, Selçuk'ta olduğu gibi. Andre Santos ilginç bir oyuncu, çünkü maç boyunca ben kendisini pek beğenmedim ama son dakika öyle bir hareket yaptı ki hem süper bir gol atarak moral buldu hem de tribünü ateşledi. Bizim takımda maçın kaderini beklenmedik şekilde değiştirecek oyuncu yoktu, Uğur 3 senedir sürekli oynuyor, hiç Uğur'dan böyle hareketler gördük mü şimdiye dek, o yüzden tuhaf geliyor bize belki de Maç berabere giderken böyle kritik bir gol atıp takımı ipten alabilirdi Andre Santos, bunun ışığını verdi ilerisi için. Sol bekten bozma sol kanat oyuncusu için fazla iyi ofansif özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum. Yönetimi tebrik ederim, çok iyi iki transfer yapmış gibi görünüyor, çok fazla umut verdi bana ikisi de.

Alex'in sakatlanmasıyla birlikte o bölgeye MEHMET TOPUZ monte edilirse çok akıllı bir hamle yapılmış olur. Rizespor maçında o bölgede oynadı ve müthişti, tam aradığı şans ayağına gelmiş oldu, ne şiş yanacak ne kebap, umarım o bölgede Deivid değil de Topuz'u kullanır Daum. Tabi yine Alex'in 1 ay sahadan uzak kalmasıyla Lugano da defanstaki yerini alabilecek kontenjana takılmadan.

Güiza
    Mehmet Topuz
    Andre Santos-Emre-Cristian-Kazım
    R.Carlos-Bilica-Lugano-G.Gönül

Bu kadroyla yerimizi alırız umarım Alex iyileşene kadar, en ideali bu diye düşünüyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Fenerbahçeyi Tebrik Ederim
    Maç İçinse Kıran Kırana Bir Maç Oldu Dirençliydik Kamanan İle Ersenle Bulduğumuz Pozizyonların 1i Gol Olsa Belkide Kazanan Biz Olurduk Ama Olmadı Sağlık Olsun
    Yediğimiz Birinci Golde Ofsaytın Olduğunu Gördüm Bir Çok Yorumcuda Ofsayt Dedi Ama Ofsaytı Görmeyen Hakem Kadar Bizim Futbolcununda Suçu Var Kazımı Orda Bomboş Bırakırsan Golü Atar Hakem Bu Makina Değil Ya Yanılır
    Nitekim Kazımın Ayağından 1-0 Yenik Durumu Düştük
    2.Gol İçin Hiç Bir Şey Demiyeceğim Çünkü Kaleye 2 Tane Kazık Çaksam Öyle Gol Olmazdı Nasıl Yedin O Golü Petkovic Aklım Almıyor
    Bu Sene Hiç Güven Vermiyor Petkovic İnşallah Toparlar Kendini
    3.Golde İse Andre Santos Müthiş Gol Attı Gerçekten Harika Bir Goldü Bireysel Yeteneklerini Konuşturdu
    Maç İle İlgili Söyleyeceklerim Bu Kadar Fenerbahçe Daha Hırslıydı Ve Kazandı
    Bundan Sonraki Avantajımız Galiba Fikstürümüz Fenerbahçeyi Takip Ediyor Fenerbahçenin Oynadığı Takımla Haftaya Biz Maç Yapıyoruz
    İnşallah Shakhtar Donetsk Maçında Daha İyi İşler Yaparız
    Mehmet Yıldız Bu Takımın Önemli Bir Parçası Onsuz Hücümda Etkili Olamıyoruz
    Umarım Bir An Önce Sahalara Döner Sezerde İyileşip Bizi Onurdan Kurtarır
    Teşekkürler tebrik için.

Ofsayt kuralı eskiden sadece ayaktı, iki-üç yıldır bütün vücud oldu. Farkettiyseniz Kazım'ın ayaklar geride, kafası ve gövdesi önde. Bu nedenle hakem ayaklara baktıysa yanılmış olabilir. Ama dediğin gibi eğer ceza sahasında oyuncuyu boş bırakırsan golü yersin.

Fenerbahçe Shaktar'dan çok daha güçlü bir takım. Geçen yılki Shaktar yok artık, havaları söndü, zaten Sivasspor'dan daha kötü bir takıma elendiler Şampiyonlar Liginden. Sivasspor ilk yarıda Fenerbahçe'yi yaptığı kalabalık ortasaha ile durdurdu. Shaktar önünde de böyle oynaması gerek ve girdiği her pozisyonu gole çevirmesi şart. Yoksa işleri çok zor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Ben bu Santos'a taktim kafayi harika bir gol atti ama cok kotu oynayan deivid kadar Santos'ta kotuydu. Cristian'da bu macta oyuna neredeyse hic katilmadi dikine oyanamaktan kacindi halbuki diger maclarda bu kadar pasif bir oyun sergilememisti(Ofans anlaminda). Ikinci yari Emre takimi atesledi cok begendim gokhanda herzamanki gibi hic durmak bilmedi.

Insallah Mehmet'de takima girip Kazim'i keser onunda takimi atesleyici gucu hem taraftari hemde takim arkadaslarini pozitif yonde etkileyecektir. Hatta Tuncay'in transfer soylentileri dolaniyor umarim dogrudur Tuncay, Emre, Gokhan, Mehmet gibi inatci ve hirsli oyuncular cok gerekli bu takima

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Yönetici vasfı tasıyan kişilere bu tür alaycı vs konusmalar yakısmıyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Maç 2-1 idi ama bu ofsayt anında mac 0-0 dı
    İsterse maç 20-0 olsun.Yanlış karar yanlış karardır.

Daum ile birlikte agresif futbol oynamaya başlamamız (hatta 1.ci Daum dönemine göre dönmemiz güzel) Zico ve Aragones'in kendi sahasında bekleyen o takımı yok artık.Lugano'nun da katılımı ile daha iyi olacağız.Alex'in sakatlığına üzüldüm,umarım kısa sürede iyileşir

Nesil
    2006

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=RGGABe84tj0[/YOUTUBE]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Baroni bir pozisyonda savunmaya gelip kritik bir müdahale yapmıştı. Lugano'da gelirse bu kale aşılmaz gibi geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Dostum ama bakarsan bu pozisyondaki rakib oyuncu sadece kafa topunna çıkıyor yani onu görüpde kasti bir faul yaptığı falan yok bu net bir hava topu mücadelisi kaldı ki orda görse zaten o adam öyle bir çıkış sergilemez..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fenerbahçe pozisyonunu şimdi izledim, eğerki sen buna penaltı değil diyorsan harbiden bence sana yorum yok..

görmüyormusun elleri eller adamın belinde kaldıki hava topuna çıkan bir defans oyuncusu her türlü eller açık bir vaziyette bir pozisyon alıp hava topuna yükselir bu net bir penaltıdır..
    Kasti bir hareket yok ne demek kardeşş.. Benım bıldıgım faul kural dısı harekettır. Yanı rakıbe darbe, darbeye teşebbüs vs vs.. Bunu istemeden yapınca faullukten cıkıyor mu yanı?? O zaman ele carpan toplar ıcın endırek verılmesın ıstem dısı ne de olsa kasıtlı degıl ..

Bıraz objektıf olalım lutfen arkadaslar.. Dedıgın dogrudur Hayrettın'ın topa cıkısı yanlıs olabılır penaltıdır kabul ederım ama sız de bıraz sepmatızanlıgı bırakın yanı dıger takımların maclrına objektıf yaklasmayı bılın .. Kötü birşey söylediysek affola ..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok yok Tello'nun pozisyonda penaltı. Rakibi indirmiş yere.

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri