Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

6 50.00%
  • Güney Kore kazanır

0 0%
  • Berabere biter

6 50.00%
Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 214 arası toplam 214 sonuç

Konu: Türkiye - Güney Kore [Hazırlık Maçı]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Emre'nin burada nesini savunuyorsun açıkçası anlamıyorum. Evet, tekme yemesi vs. normal. İnsandır, sinirlenebilir. Sarı kart görürsün, rakibine sen de sert oynarsın, ona da eyvallah. Ama daha bir hazırlık maçında sen -bahsettiğimiz kişi takımın kaptanı- rakibine kin güdüp, bir sonraki pozisyonda ona dalıp kırmızı kart görüyorsan, bırakın kaptanlığı, sen o formayı da haketmiyorsundur.

Dediğim gibi anlayabiliyorum sürekli tekme yediğinden dolayı sinire kesmesini ama Zidane'da Materazzi'den küfür yedi. Kafayı koydu. Noldu? İtalya dünya şampiyonu oldu. Hazırlık maçı diye olayı küçümsemeyelim. Kalkıp çok önemli bir maçımızda da bu kadar takımda olmazsa olmaz olarak gördüğünüz Emre, bu hareketi yaparsa n'olacak? Fransızlar geniş adamlardı. Zidane'ı halk kahramanı bile yaptılar kafa attığı için. Ama Türkiye'de yerin dibine sokarlar.

Emre'nin yaptığı hareketlerin açıklamasını yapmak, onu savunmaya çalışmak bence çok saçma. Savunduğunuz kişi takımın kaptanı. Bir kavga çıktığında hakemle veya karşı takımın oyuncularıyla diyaloğa girmesi gereken ilk oyuncu. Sinirlerine hakim olmak zorunda olan bir oyuncu. Ama suç onda değil. Liderli vasfı bulunmadan sırf bilmem kaç sene bu takımda oynadı diye Sabrileri, Emreleri kaptan yapan zihniyette.

Kaldı ki Emre 11 sene önce Uefa finalinde -bence haksız da olsa- kırmızı kart görerek bizi finalde yalnız bırakmıştı. O kadar yurtdışında da oynadı. Milim ilerleme kaydetmez mi bir insan soğukkanlı olabilme konusunda?
    Emre'nin savunduğum yönü orda alıntı yaptığım yönü bir galatasarylını nefret etmesine rağmen söylediği şey , adam bizden , adam sen ve ben , herkes işine gelince ruh olacak abi sahada profesyonellik falan anlamam ben der sonra gelir eleştirir ben böyleyim ben milyonlar da kazansam bu kadar hırslı olucam emre de böyle emre de bizden biri işte , sen de ben de aynı hareketi yapardık kimse birbrini kandırmasın.

Daha önce de söylediğim gibi Emre , Lugano , Bülent Korkmaz , Hagi , Arda , Nouma vb. gibi adamlar kendi takımında olsa tapacağın ama başka takımda oldu mu nefret edeceğin insanlar.Ben işin diğer yanıyla düşünebiliyorum gerçeği kabulleniyorum bu adam bizde olsa aynı hareketleri yapsa ben bu adamı çok sevicektim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Emre nin Fenerbahçe ye geLdikten sonra oynadığı miLLi maç ve Fenerbahçe kariyerinin goL,asist ve yaptığı fauL istatistikLerini buLun, ne derece önemLi ondan sonra karar verin. Emre sahada sağa soLa koşmaktan başka birşey yapmıyor maaLesef. Emre bencede en kaLiteLi orta saha oyuncumuz ama son iki yıLdır bu meziyetLerini sergiLediği bir miLLi maç ya da Fenerbahçe maçı gösterin bana. Şu an ki durumunda onun yaptığı işi Yiğit İncedemir de yapıyor. O da koşmaktan başka birşey yapmıyor Manisa da meseLa. Koşmak iLe sert oLmak iLe iş bitmiyor futboLda. İcraat Lazım. Maç kazandırıcak, takımı taşıyacak. O zaman yıLdız oLursun.
    Yiğit İncedemirle karşılaştırabilecek kadar nefret ediyorsan bu adamdan zaten tartışmaya girmeye bile gerek yok şok oldum cidden 28 yaşında bir futbol takipçisinin bunları yazmasına

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Emre'nin bir daha milli takıma alınmaması saçma olur, mevkisinde önemli bir isim. Milli takım çok saçma bir şekilde kuruluyor, örneğin Kazım niye seçiliyor yıllardır anlam veremiyorum. Forma dağıtımı konusunda bir adalet olmalı, daha sonra da kaptanlık seçimlerine dikkat edilmeli. Bence kaptan olacak kişilerin, otokontrolünü iyi sağlaması gerekli. Arda, Emre, Sabri gibi oyuncular bunu başaramıyor, yerine göre hareket edemiyor. Milli takımın kaptanlığı için Hamit doğru bir isim olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Emre'nin bir daha milli takıma alınmaması saçma olur, mevkisinde önemli bir isim. Milli takım çok saçma bir şekilde kuruluyor, örneğin Kazım niye seçiliyor yıllardır anlam veremiyorum. Forma dağıtımı konusunda bir adalet olmalı, daha sonra da kaptanlık seçimlerine dikkat edilmeli. Bence kaptan olacak kişilerin, otokontrolünü iyi sağlaması gerekli. Arda, Emre, Sabri gibi oyuncular bunu başaramıyor, yerine göre hareket edemiyor. Milli takımın kaptanlığı için Hamit doğru bir isim olabilir.
    Aynen katılıyorum.Millet aksini nasılsa kanıtlanamaz diye saçma sapan argümanlarla tartışmaya çalışıyor.

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri