Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

6 50.00%
  • Güney Kore kazanır

0 0%
  • Berabere biter

6 50.00%
Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 214 sonuç

Konu: Türkiye - Güney Kore [Hazırlık Maçı]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    ben tartışmak filan istemiyorum. Avatar içinde gerekli kişilere sordum herhangi bir sakıncası yok dediler.
    İyi etmişsin sormakla yoksa amacının tahrik olduğunu düşünürdüm.Hatta Emre sana naptı ki falan diye sorardım.

Sheriff Misafir

Birebir tartışmalara girmeyelim arkadaşlar. En azından abartmayalım.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Uzun uzun yazmak isterdim ben de ama ekşi sözlükten alıntı yapacağım , Ayrıca bu hazırlık maçlarında emreyle beraber 5 oyuncunun da kırmızı kart gördüğünü hatırlatmak isterim
    Emre'nin burada nesini savunuyorsun açıkçası anlamıyorum. Evet, tekme yemesi vs. normal. İnsandır, sinirlenebilir. Sarı kart görürsün, rakibine sen de sert oynarsın, ona da eyvallah. Ama daha bir hazırlık maçında sen -bahsettiğimiz kişi takımın kaptanı- rakibine kin güdüp, bir sonraki pozisyonda ona dalıp kırmızı kart görüyorsan, bırakın kaptanlığı, sen o formayı da haketmiyorsundur.

Dediğim gibi anlayabiliyorum sürekli tekme yediğinden dolayı sinire kesmesini ama Zidane'da Materazzi'den küfür yedi. Kafayı koydu. Noldu? İtalya dünya şampiyonu oldu. Hazırlık maçı diye olayı küçümsemeyelim. Kalkıp çok önemli bir maçımızda da bu kadar takımda olmazsa olmaz olarak gördüğünüz Emre, bu hareketi yaparsa n'olacak? Fransızlar geniş adamlardı. Zidane'ı halk kahramanı bile yaptılar kafa attığı için. Ama Türkiye'de yerin dibine sokarlar.

Emre'nin yaptığı hareketlerin açıklamasını yapmak, onu savunmaya çalışmak bence çok saçma. Savunduğunuz kişi takımın kaptanı. Bir kavga çıktığında hakemle veya karşı takımın oyuncularıyla diyaloğa girmesi gereken ilk oyuncu. Sinirlerine hakim olmak zorunda olan bir oyuncu. Ama suç onda değil. Liderli vasfı bulunmadan sırf bilmem kaç sene bu takımda oynadı diye Sabrileri, Emreleri kaptan yapan zihniyette.

Kaldı ki Emre 11 sene önce Uefa finalinde -bence haksız da olsa- kırmızı kart görerek bizi finalde yalnız bırakmıştı. O kadar yurtdışında da oynadı. Milim ilerleme kaydetmez mi bir insan soğukkanlı olabilme konusunda?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Emre nin Fenerbahçe ye geLdikten sonra oynadığı miLLi maç ve Fenerbahçe kariyerinin goL,asist ve yaptığı fauL istatistikLerini buLun, ne derece önemLi ondan sonra karar verin. Emre sahada sağa soLa koşmaktan başka birşey yapmıyor maaLesef. Emre bencede en kaLiteLi orta saha oyuncumuz ama son iki yıLdır bu meziyetLerini sergiLediği bir miLLi maç ya da Fenerbahçe maçı gösterin bana. Şu an ki durumunda onun yaptığı işi Yiğit İncedemir de yapıyor. O da koşmaktan başka birşey yapmıyor Manisa da meseLa. Koşmak iLe sert oLmak iLe iş bitmiyor futboLda. İcraat Lazım. Maç kazandırıcak, takımı taşıyacak. O zaman yıLdız oLursun.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Emre'nin burada nesini savunuyorsun açıkçası anlamıyorum. Evet, tekme yemesi vs. normal. İnsandır, sinirlenebilir. Sarı kart görürsün, rakibine sen de sert oynarsın, ona da eyvallah. Ama daha bir hazırlık maçında sen -bahsettiğimiz kişi takımın kaptanı- rakibine kin güdüp, bir sonraki pozisyonda ona dalıp kırmızı kart görüyorsan, bırakın kaptanlığı, sen o formayı da haketmiyorsundur.

Dediğim gibi anlayabiliyorum sürekli tekme yediğinden dolayı sinire kesmesini ama Zidane'da Materazzi'den küfür yedi. Kafayı koydu. Noldu? İtalya dünya şampiyonu oldu. Hazırlık maçı diye olayı küçümsemeyelim. Kalkıp çok önemli bir maçımızda da bu kadar takımda olmazsa olmaz olarak gördüğünüz Emre, bu hareketi yaparsa n'olacak? Fransızlar geniş adamlardı. Zidane'ı halk kahramanı bile yaptılar kafa attığı için. Ama Türkiye'de yerin dibine sokarlar.

Emre'nin yaptığı hareketlerin açıklamasını yapmak, onu savunmaya çalışmak bence çok saçma. Savunduğunuz kişi takımın kaptanı. Bir kavga çıktığında hakemle veya karşı takımın oyuncularıyla diyaloğa girmesi gereken ilk oyuncu. Sinirlerine hakim olmak zorunda olan bir oyuncu. Ama suç onda değil. Liderli vasfı bulunmadan sırf bilmem kaç sene bu takımda oynadı diye Sabrileri, Emreleri kaptan yapan zihniyette.

Kaldı ki Emre 11 sene önce Uefa finalinde -bence haksız da olsa- kırmızı kart görerek bizi finalde yalnız bırakmıştı. O kadar yurtdışında da oynadı. Milim ilerleme kaydetmez mi bir insan soğukkanlı olabilme konusunda?
    Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Emre nin Fenerbahçe ye geLdikten sonra oynadığı miLLi maç ve Fenerbahçe kariyerinin goL,asist ve yaptığı fauL istatistikLerini buLun, ne derece önemLi ondan sonra karar verin. Emre sahada sağa soLa koşmaktan başka birşey yapmıyor maaLesef. Emre bencede en kaLiteLi orta saha oyuncumuz ama son iki yıLdır bu meziyetLerini sergiLediği bir miLLi maç ya da Fenerbahçe maçı gösterin bana. Şu an ki durumunda onun yaptığı işi Yiğit İncedemir de yapıyor. O da koşmaktan başka birşey yapmıyor Manisa da meseLa. Koşmak iLe sert oLmak iLe iş bitmiyor futboLda. İcraat Lazım. Maç kazandırıcak, takımı taşıyacak. O zaman yıLdız oLursun.
    Saygıdeğer abilerim gerçekten benim bazı arkadaşlara anlatamadığım şeyleri yazmışsınız. noktası virgülü her şeyine katılıyorum yazdıklarınızın.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Emre sinirlidir, Emre sert oynar, Emre sinirlerine hakim olamaz ama Emre'yi bu duruma getirenlerin hiçmi suçu yok. Her maç defalarca tekme atıyolar. Israrla durmaya çalışsada, biryerden sonra olmuyo. Kore maçında yere düştükten sonra Kore'li oyuncunun tekme atması işi çığrından çıkardı. O dakikaya kadar dayanmasına şükretmek lazım. Kaç defa düştü Emre maçta ? Her oyun kurmaya çalıştığında Emre'ye tekme atıyolar. Guti'ye tekme atılınca Guti hazretleri itiraz edince Guti'ye tekme atmayın ama aynı tepki Emre'den geldimi vayy ahlaksız.

Mehmet Topal - Emre kıyasına girmek saçmalığına girmem burda. Çünkü Mehmet oyunun defans yönünü iyi yapabilen birisi ama Emre oyunun 2 yönünüde çok iyi oynayabilen ve Türk futbolunun bu yönüyle tek oyuncusu. Bırakın adam oynasın oyununu. Nefretinizi başka yerden çıkarın.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Zidane ın son maçıydı. Eğer o hareketi 28 yaşLarında ki bir Zidane yapmış oLsaydı FransızLarda o hareketin hesabını ondan sorarLardı eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben birde şunu merak ediyorum.Emre'nin sırtında Galatasaray forması olsa Fenerbahçe'li arkadaşlar böyle savuncaklar mıydı? : (
    Ben bir Galatasaray'lı olarak daha deli eleştirirdim o durumda...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Ben birde şunu merak ediyorum.Emre'nin sırtında Galatasaray forması olsa Fenerbahçe'li arkadaşlar böyle savuncaklar mıydı? : ( Ben bir Galatasaray'lı olarak daha deli eleştirirdim o durumda...
    eh bende bun Fenerbahçeli arkadaşlara sormak istiyorum buradan ne cevap vericekler acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre'nin sırtında Galatasaray forması olmasına gerek yok ki. Emre o meşhur kol hareketini yaptığında İngiltere'deydi. Burada Emre'ye neler deniyordu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Emre ye kadar MiLLi takımın haLLetmesi gereken çok sorun var. Hiddink efendi ve sevgiLi süper biLgiLi yardımcısı Oğuz bey Emre sayesinde şu anda epey rahat.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Emre özür dilemişse şayet kraldan fazla kralcı olup savunmamak lazım.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Olayı "gsliler emreyi eleştiriyor, fbliler savunuyor" gibilerinden bir tartışmaya dönüştürmeyelim. Herkesin kendi düşüncesi vardır. Emre'yi şu durumda savunmak bana saçma gelebilir. Ama başka arkadaşlar için haklı gerekçeleri olabilir.

Saygı çerçevesinde tartışalım. Biz burda tartışırken milyonlar alıp keyfine bakan oyuncular için birbirimizi kırmanın alemi yok .)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ortasaha oyuncularını sadece gol, asist üzerine değerlendirirsek yanılırız. Evet Emre hücum yetenekleri de olan bir oyuncu ancak ortasahanın genel yapısı da oyuncuyu etkiliyor. Ben Emre olsam yanımda Cristian'a güvenip ileri çıkmam. Ki o da öyle yapıyor zaten. Türkiye'de istatistik konusunda verilere kolay ulaşılmıyor. Maalesef federasyon bile bunun takibini yapmıyor, en azından sitesinde yayınlamıyor. Neyse, bahsettiğim meseleyi somutlaştırmak gerekirse Emre ile Ernst'in şu yaklaşık 3 yıllık dönemde gol sayıları hemen hemen aynı. Ernst Beşiktaş'ın şampiyonluğunda çok kilit oyunculardan bir tanesiydi. Dolayısıyla ortasaha oyuncularını rakamlarla eleştirmek bana pek mantıklı gelmiyor. Ama ben de Emre'nin yanında daha etkili bir defansif ortasahayla hücumda daha iyi işler çıkarabileceğine inanıyorum. Özellikle son 2 sezondur Fenerbahçe maçlarını izleyen bir kişi Emre'nin ne derece kilit rolde olduğunu ve sağladığı büyük katkıyı görür.

Edit: Örneğim Ernst'le kısıtlı kalmasın, Xavi'nin 30 maçta 3 golü var.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ortasaha oyuncularını sadece gol, asist üzerine değerlendirirsek yanılırız. Evet Emre hücum yetenekleri de olan bir oyuncu ancak ortasahanın genel yapısı da oyuncuyu etkiliyor. Ben Emre olsam yanımda Cristian'a güvenip ileri çıkmam. Ki o da öyle yapıyor zaten. Türkiye'de istatistik konusunda verilere kolay ulaşılmıyor. Maalesef federasyon bile bunun takibini yapmıyor, en azından sitesinde yayınlamıyor. Neyse, bahsettiğim meseleyi somutlaştırmak gerekirse Emre ile Ernst'in şu yaklaşık 3 yıllık dönemde gol sayıları hemen hemen aynı. Ernst Beşiktaş'ın şampiyonluğunda çok kilit oyunculardan bir tanesiydi. Dolayısıyla ortasaha oyuncularını rakamlarla eleştirmek bana pek mantıklı gelmiyor. Ama ben de Emre'nin yanında daha etkili bir defansif ortasahayla hücumda daha iyi işler çıkarabileceğine inanıyorum. Özellikle son 2 sezondur Fenerbahçe maçlarını izleyen bir kişi Emre'nin ne derece kilit rolde olduğunu ve sağladığı büyük katkıyı görür.
    GoL atmayabiLirsin, asist te yapmayabiLirsin, ama başka şekiLde takıma katkı sağLarsın. Emre sadece koşuyor. Ne kadar top kapıyor ortaLama her maç merak ediyorum. İzLediğim bütün maçLarda çaLdığı top sayısı 1-2 tane kadardır. Zaten çoğundan fazLasıda fauL oLuyor zaten.Ne kadar kritik pas atıyor. Attığı pasLarın ne kadarı takımı atağa kaLdırıyor veya takımı pozisyona sokuyor. Emre biLdiğin aL geride, ver sağa, tekrar aL, ver ALex e oynuyor. ALex eLeştiriLirken hep söyLüyordum ALex Emre bu şekiLde oynadığı için verimsiz kaLıyordu. Sonra baktı o da Emre den hayır yok aLdı sazı eLine. Geçen sezon Ernst iLe Emre aynı goLü atmıştır ama çok eminim ki Ernst Emre den daha fazLa top kazanmış, daha fazLa asist yapmış, daha çok koşmuştur. Bu katkıdır.

Xavi 30 maçta 3 goL atmış. Kaç asist yapmış peki baktın mı ? kaç top kazanmış ya da ne kadar pas yüzdesi iLe oynuyor ve verdiği pasLarın ne kadarı dikine ya da sağa soLa..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

GoL atmayabiLirsin, asist te yapmayabiLirsin, ama başka şekiLde takıma katkı sağLarsın. Emre sadece koşuyor. Ne kadar top kapıyor ortaLama her maç merak ediyorum. İzLediğim bütün maçLarda çaLdığı top sayısı 1-2 tane kadardır. Zaten çoğundan fazLasıda fauL oLuyor zaten.Ne kadar kritik pas atıyor. Attığı pasLarın ne kadarı takımı atağa kaLdırıyor veya takımı pozisyona sokuyor. Emre biLdiğin aL geride, ver sağa, tekrar aL, ver ALex e oynuyor. ALex eLeştiriLirken hep söyLüyordum ALex Emre bu şekiLde oynadığı için verimsiz kaLıyordu. Sonra baktı o da Emre den hayır yok aLdı sazı eLine. Geçen sezon Ernst iLe Emre aynı goLü atmıştır ama çok eminim ki Ernst Emre den daha fazLa top kazanmış, daha fazLa asist yapmış, daha çok koşmuştur. Bu katkıdır.

Xavi 30 maçta 3 goL atmış. Kaç asist yapmış peki baktın mı ? kaç top kazanmış ya da ne kadar pas yüzdesi iLe oynuyor ve verdiği pasLarın ne kadarı dikine ya da sağa soLa..
    Emre Fenerbahçe'de muhtemelen yanındaki daha defansif oyuncudan bile daha fazla top kazanıyor. Sadece koşan Emre Fenerbahçe'ye geldiği ilk sezonun ilk devresindeydi. Sonrasında Emre tekrar yükselişe geçti. Fenerbahçe'de şuan yokluğu en çok hissedilecek oyuncu bana göre Emre'dir. Ligtv her maç sonrası yayınladığı istatistikleri sitesine koysaydı daha net konuşma şansımız olurdu ama şimdi söylediklerimiz havada kalır. Emre Fenerbahçe'de öyle sadece koşan bir oyuncu konumunda değil.

Xavi 30 maçta 3 goL atmış. Kaç asist yapmış peki baktın mı ? kaç top kazanmış ya da ne kadar pas yüzdesi iLe oynuyor ve verdiği pasLarın ne kadarı dikine ya da sağa soLa.
    Varsa öyle bir site yararlanmak isteriz tabi ki. Arada bizim oyunculara da bakmış oluruz rakamsal olarak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ömer abi de öyLe bir site vardı. Ona sormak gerek. HatırLamıyorum şimdi ama önceden kuLLanıyordum.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Şimdi şöyle bi durum var. Tabiki Emrenin maçta yaptığı hareket doğru değildi onu savunan yok burda zaten . Burda anlatılmak istenen ona karşı yapılan bazı gereksiz sallamalar. Tamam Emre agresif hatta çok agresif ama ona yapılanlar çok göz ardı ediliyor. Herkes elini vicdanına koysun azıcık herkes haklıda bir Emre haksız. Sebebsiz yere bağırıyor çağırıyor hakaretler savuruyor.

Emrenin yaptıklarına terbiyesizlik diyenler hiç mi hayran olduğunuz bir futbolcu böyle aşırı hareketler yapmadı. Bi Nouma Beşiktaşlı taraftarlar için idoldür bir kahramandır ama bu zamanında yaptığı terbiyesizliklerin üstüne örter dimi. Tamam onu geçtim koskosca Rijkaard'ın Völler di yanılmıyosam ona tükürmesi yada Cantona'nın taraftara tekmesi falanda filan bir sürü örnek verilebilir. Yanlış anlaşılmasın bunlar futbolun içinde olan şeylerse bende bi kaç örnek verdik sadece. Bunların bir çoğunu biliyordunuz zaten ben tekrar dile getirdim. Şimdi soruyorum hangisi gözünüzde değerini yitirdi ? Hiç biri değil mi ? O yüzden Emreyi öyle kolay değil silip atmamız.

Orda saydığım isimlerle bi alıp veremediğim yok sadece bu duruma birer örnek olsun diye söyledim amacım gönderme yapmak değil.Benim bu anlattıklarımda yanlış anlaşılmasın. Ama en azından yanlış anlaşılmadan korkuyorum o yüzden o cümleyi kurdum. Öyle sırf taraftarlık olsun diye değil burda yazdıklarım. Bir Bursasporlu kolay çizer üstünü belki ama bizim için öyle değil. Bursalı Secanlar, Volkanlar sütten çıkmış ak kaşıktır onlar olsaydı acaba böyle bir çırpıda çizilirmiydi isimleri bilemiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Anlaşılmamaya çalışılan nokta burada şu, bu Emre'nin ilk vukuatı değil. Kulüp takımlarında yaparsın hadi, oynadığın formayı taraftar olarak da tutuyorsundur, yapılan bir şey oyuncu olarak değil de taraftar olarak ağırına gitmiştir, kendini kontrol edemez tepki gösterirsin, profesyonel bir oyuncu bunu yapmamalıdır gerçi ama, yine bir dereceye kadar anlarım.

UEFA Kupası yarı finalinde gördüğü kırmızı kart, İsviçre maçı ardından yapılanlardaki katkısı, ardından Macaristan maçında basın tribününe kol hareketi, Kayserispor maçında yaptığı boğaz kesme hareketi vs. şeklinde sayabileceğimiz bir çok vukuatı zaten var. Bir değil iki değil, bu kadar agresiflik de normal değil. Orası savaş meydanı değil ki, spor meydanı. Neden Metin Oktay, Lefter Küçükantonyadis, Hakkı Yeten büyük futbolcular? Çünkü her ne kadar içlerinde bir taraftarlık olsa da bunun spor olduğunun farkındaydılar. Ve bu nedenle hepsi halen daha saygıyla anılıyor. Emre yaptığının spor olduğunun farkında değil, savaş olarak görüyor ve karşısındakini yaralayacak hareketlerde bulunabiliyor çok rahatlıkla. En bariz örnek, kontrollü ya da kontrolsüz tartışmasına girmeden, Baros'un ayağını kırmasıdır mesela. Orada topa müdahale etme gayesinde olabilir ancak karşısındaki bir insan ve aynı meslekten ekmek yiyorlar? Yarın öbür gün kalkıp bir futbolcu kontrolsüz bir hareketle Emre'ye girse ve ayağını kırsa nasıl olur acaba hiç düşünmüyor. Oysa ki yıllarca yan yana oynadığı bir abisi var bunu sorabileceği, Okan Buruk. Ama Emre bunu aklına bile getirmiyor ki, ne yaparsa ona dokunulmayacağını, kendisine bir zarar gelmeyeceğini düşünüyor. Ve bu yetkinlikte olmayan bir adamın bırak Milli Takım kaptanlığını formasını bile haketmediğine inanıyorum ben. Takıma yararını vs. tartışırız, sabaha kadar da tartışırız bunu, ben o noktada değilim zaten ben mental açıdan yeterlilik noktasındayım ve Emre yeterli değil.

Bu maçta bu hareketi yapan Emre diye üzerinden yazıyorum ama benim anlatmak istediğim Emre değil, genel olarak bu yeterlilikte olmayan tüm oyuncular.
    Last edited by Belgorth : 12.Şubat.2011 at 03:07 Reason: Yazım hatası

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Emre'nin sahada zaman zaman yaptığı gereksiz agresifliğin savunulacak yanı yok ama dünyada hiç mi böyle oyuncu yok , sırf bi adam böyle diye vazgeçilirmi ondan tam verim almak varken , siz kabul edin veya etmeyin Emre Türkiye'de mevkisinin en iyi oyuncusu Fenerbahçe'nin o olmadığı zaman nasıl afalladığını biliyoruz aynı şekilde Milli Takımdada yerinin doldurulacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Haklısın suç Fenerli arkadaşlarda.Halbuki sen ne kadar iyi niyetli ve sadece tartışmak istiyorsun avatarından da anlaşılacağı üzere.
    Bu nasıl bi mantıktır yahu.Seninde avatarda Emre var onu ne yapacağız

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emre'nin vazgeçilemez bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum, 4-3-3 oynadığımızı varsayarsak Mehmet Topal-Nuri-Hamit ortasahası oluşturulabilir ki bence Nuri ve Hamit Emre'den daha faydalı oyunculardır, Nuri'nin banko oynadığı takım Bundesliga'da şampiyonluğa oynuyor, bu sezon sadece Almanya maçında oynadığı için milli takımdaki oyunu hakkında bir fikir edinemedik, onda da Aurelio sakatlandığı için geride kaldı. Hamit de asıl mevkisine döner.
    Emre'nin yaptığına bir yaptırım uygulanmazsa yarın Volkan rakibin forvetini yıkıp kırmızı yer, İbrahim Toraman, Sabri biriyle kavga eder, yine kaybeden biz oluruz. Sırf disiplin için bile bu karar doğrudur bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Bu nasıl bi mantıktır yahu.Seninde avatarda Emre var onu ne yapacağız
    Ümit saçmalamışşsın .2 avatarı karşılaştır istersen .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

SPOR YORUMCULARININ EMRE HAKKINDA SÖZLERİ....

EMRE'DEN VAZGEÇİLMEZ !
    Erman Toroğlu'nun, "Artık milli takımda görmek istemiyorum" dediği tecrübeli futbolcuya, diğer futbol otoriteleri sahip çıktı.

Maçlarda zaman zaman yaptığı agresif hareketleriyle gündeme gelen Emre Belözoğlu'nun, son olarak Güney Kore ile oynanan hazırlık karşılaşmasında rakibi Koo Ja Cheol'a tekme atarak ikinci sarı karttan kırmızı kartı görmesi, "Emre milli takımda oynamalı mı, oynamamalı mı" tartışmasını gündeme getirdi.
    Yazarımız Erman Toroğlu, dünkü gazetemizde yer alan yazısında, "Emre'yi milli takımda görmek istemiyorum" ifadesini kullanırken, görüşlerine başvurduğumuz diğer otoriteler, "Agresif hareketleriyle zaman zaman takımına zarar verse de Emre'den vazgeçilmez" dediler.
    Sinan ENGİN: İhtiyacımız var
    Emre'nin biraz agresif hareketleri var. Ama bunlar tamamıyla kazanmak' adına yapılan hareketler. Takımının daha iyi durumda olması için yapıyor. Milli Takımımızın şu an Emre'ye ihtiyacı var.
    İLKER YASİN: Evet ve hayır
    Emre saha içerisinde kendini kontrol etmekte zorlanan bir oyuncu. Emre'yi bir futbolcu olarak milli takımda tabii ki isterim, ama böyle agresif ve takımına zarar veren bir Emre'yi istemem.
    Hakan ÜNSAL: Emre gibisi yok ki
    Elimizde Emre Belözoğlu gibi bir oyuncu varsa, gönderelim hemen... Mehmet Aurelio milli takımda oynarken, Mehmet Topal kadroya alınmıyorken, Emre'nin gönderilmesi acımasızlık ve hata olur.
    Altan TANRIKULU: Hain ilan etmeyin
    Bütün dünyada Emre tipinde agresif oyuncular var. Tabii ki Emre daha sakin olmalı. Ama iki sarı karttan atıldı diye, vatan haini' ilan edenlerin, "Ben bu ülke için ne yaptım" diye düşünmesi lazım.
    Ercan SAATÇİ: Milli formayı giymeli
    Emre kesinlikle milli formayı giymeye devam etmeli. Milli takım bir değişim süreci yaşarken, hem faydalanma hem de takımın ağabeyliği görevini yapma adına en önemli kişi Emre'dir.
    Kanat ATKAYA: Acımasız olmayın
    İnsanlar üzerine kararların bu tür olaylarla verilmesini acımasız buluyorum. Emre'nin yaptığını onaylamıyorum. Ama sırf buradan hareket ederek, "milli takımı bıraksın" demek bana uygun gelmiyor.
    Ercan GÜVEN: Tadına doyulmaz
    Emre oynasın mı sorusuna bir yorumcu elbet "evet" demek zorunda. Birincisi Emre aklını başına toplasın diye, ikincisi Emre'yi örnek alacaklara örnek olsun diye. Ammaaa...Oynarsa da... Tadına doyum olmaz hani.
    Güvenç KURTAR: Hatasını tekrarlamaz
    Emre gibi değerler kolay yetişmiyor. Önemli olan hatasından ders alıp bir daha yapmaması. Bence Emre gereken dersi aldı. Bu nedenle de milli takımda oynamaya devam etmeli.

Mynet

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Önceki sayfalarda Aydın abinin dediği gibi ona verilecek en güzel ceza kaptanlığı elinden almak olacak. Sinirlerini tutamayıpta atılan bir adam kaptan olmasın zaten. Ama Emre'ye ihtiyaç varken kırmızı kart gördü diye milli takıma almamak resmen intihar olur. Her oyuncu kart yer, disiplinsiz davranır... Emreyi milli takımdan kesip yerine Nuri'yi dahi koysanız onun kadar etkili bir adam olamaz çünkü Nuri'yi hiç bir zaman milli takım için düşünmedi hiç bir hoca. En azından zaman zaman Emre'yi kesip Nuri'yi baş adam yapmadılar. Böyle bir sorumluluğu bir anda yüklersen kaldıramaz.

Ben olsam Emre'nin yerinde bırakırdım milli takımı... Yıpranmaması F.Bahçe için daha sağlıklık olacak... Hemde çıkarılmalı diyenlerin de ne derece haklı olduklarını görürdük... Birde olayın şu yönü var Emre kaç gol attı ne kadar krtik paslar yapıyor gibi sorular oluyor. Eğer daha iyi bir oyuncumuz varsa bunların hepsini bir anda yapabilen onu oynatalım. Milli takımdaki oyuncu kalitesi çok kötü bence. Bu haliyle iyi oyuncularıda etkiliyor.
    Last edited by SAİT71 : 12.Şubat.2011 at 13:14

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Emre üzerine ligimizde de çok oynuyorlar. Adamın üzerinde baskı, sinir herbirşey var. En basitinden Manisa maçının sonunda koridorda olanlara bakın. O ve benzeri olayların birikmesiyle oluyor bunlar. Koreli oyuncunun yaptığı hareket sadece fitili ateşledi. Koreli suçlu değil ama Emre olayında da tek suçlu Emre değil.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Ümit saçmalamışşsın .2 avatarı karşılaştır istersen .
    Ne var Oğuzcum bana Emre'nin avatarı yaptığı kavgaları,agresif hareketlerini çağrıştırıyo.Ne farkı var.Adamın ettiği laf düzgün mü.Avatarda kavga varmış adamda kavgacı olacakmış.Ne saçma mantıktır yahu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu kadar baskı altında veya tekme yiyen bir tek futbolcu Emre değil ki , bir sporcu böyle durumlarda kendini kontrol etmeli. Kontrol edemiyorsa milli takımdan affını istemeli, Euro 2008'de Volkan'ın sinirini kontrol edememesi gruptan çıkamamamıza mal oluyordu, bir daha böyle bir durum yaşamayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Emre'nin Ntvspor'da programını izlemiştim. Futbolcu vücudunu tanımalı profesyonellikte budur diyordu.

Profesyonellik kendini kontrol etmektende geçer. Bu oyuncunun futbol kişiliği yanlıştır ancak Emre'de budur. Kabul eden alır takımında oynatır, kabul eden milli takıma seçer. Etmeyende seçmez.

Medya da yakaladı tabi. Daha uzattıkça uzatıyor.

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri