Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

6 50.00%
  • Güney Kore kazanır

0 0%
  • Berabere biter

6 50.00%
1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Türkiye - Güney Kore [Hazırlık Maçı]

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Emre nin Fenerbahçe ye geLdikten sonra oynadığı miLLi maç ve Fenerbahçe kariyerinin goL,asist ve yaptığı fauL istatistikLerini buLun, ne derece önemLi ondan sonra karar verin. Emre sahada sağa soLa koşmaktan başka birşey yapmıyor maaLesef. Emre bencede en kaLiteLi orta saha oyuncumuz ama son iki yıLdır bu meziyetLerini sergiLediği bir miLLi maç ya da Fenerbahçe maçı gösterin bana. Şu an ki durumunda onun yaptığı işi Yiğit İncedemir de yapıyor. O da koşmaktan başka birşey yapmıyor Manisa da meseLa. Koşmak iLe sert oLmak iLe iş bitmiyor futboLda. İcraat Lazım. Maç kazandırıcak, takımı taşıyacak. O zaman yıLdız oLursun.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Emre'nin burada nesini savunuyorsun açıkçası anlamıyorum. Evet, tekme yemesi vs. normal. İnsandır, sinirlenebilir. Sarı kart görürsün, rakibine sen de sert oynarsın, ona da eyvallah. Ama daha bir hazırlık maçında sen -bahsettiğimiz kişi takımın kaptanı- rakibine kin güdüp, bir sonraki pozisyonda ona dalıp kırmızı kart görüyorsan, bırakın kaptanlığı, sen o formayı da haketmiyorsundur.

Dediğim gibi anlayabiliyorum sürekli tekme yediğinden dolayı sinire kesmesini ama Zidane'da Materazzi'den küfür yedi. Kafayı koydu. Noldu? İtalya dünya şampiyonu oldu. Hazırlık maçı diye olayı küçümsemeyelim. Kalkıp çok önemli bir maçımızda da bu kadar takımda olmazsa olmaz olarak gördüğünüz Emre, bu hareketi yaparsa n'olacak? Fransızlar geniş adamlardı. Zidane'ı halk kahramanı bile yaptılar kafa attığı için. Ama Türkiye'de yerin dibine sokarlar.

Emre'nin yaptığı hareketlerin açıklamasını yapmak, onu savunmaya çalışmak bence çok saçma. Savunduğunuz kişi takımın kaptanı. Bir kavga çıktığında hakemle veya karşı takımın oyuncularıyla diyaloğa girmesi gereken ilk oyuncu. Sinirlerine hakim olmak zorunda olan bir oyuncu. Ama suç onda değil. Liderli vasfı bulunmadan sırf bilmem kaç sene bu takımda oynadı diye Sabrileri, Emreleri kaptan yapan zihniyette.

Kaldı ki Emre 11 sene önce Uefa finalinde -bence haksız da olsa- kırmızı kart görerek bizi finalde yalnız bırakmıştı. O kadar yurtdışında da oynadı. Milim ilerleme kaydetmez mi bir insan soğukkanlı olabilme konusunda?
    Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Emre nin Fenerbahçe ye geLdikten sonra oynadığı miLLi maç ve Fenerbahçe kariyerinin goL,asist ve yaptığı fauL istatistikLerini buLun, ne derece önemLi ondan sonra karar verin. Emre sahada sağa soLa koşmaktan başka birşey yapmıyor maaLesef. Emre bencede en kaLiteLi orta saha oyuncumuz ama son iki yıLdır bu meziyetLerini sergiLediği bir miLLi maç ya da Fenerbahçe maçı gösterin bana. Şu an ki durumunda onun yaptığı işi Yiğit İncedemir de yapıyor. O da koşmaktan başka birşey yapmıyor Manisa da meseLa. Koşmak iLe sert oLmak iLe iş bitmiyor futboLda. İcraat Lazım. Maç kazandırıcak, takımı taşıyacak. O zaman yıLdız oLursun.
    Saygıdeğer abilerim gerçekten benim bazı arkadaşlara anlatamadığım şeyleri yazmışsınız. noktası virgülü her şeyine katılıyorum yazdıklarınızın.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ortasaha oyuncularını sadece gol, asist üzerine değerlendirirsek yanılırız. Evet Emre hücum yetenekleri de olan bir oyuncu ancak ortasahanın genel yapısı da oyuncuyu etkiliyor. Ben Emre olsam yanımda Cristian'a güvenip ileri çıkmam. Ki o da öyle yapıyor zaten. Türkiye'de istatistik konusunda verilere kolay ulaşılmıyor. Maalesef federasyon bile bunun takibini yapmıyor, en azından sitesinde yayınlamıyor. Neyse, bahsettiğim meseleyi somutlaştırmak gerekirse Emre ile Ernst'in şu yaklaşık 3 yıllık dönemde gol sayıları hemen hemen aynı. Ernst Beşiktaş'ın şampiyonluğunda çok kilit oyunculardan bir tanesiydi. Dolayısıyla ortasaha oyuncularını rakamlarla eleştirmek bana pek mantıklı gelmiyor. Ama ben de Emre'nin yanında daha etkili bir defansif ortasahayla hücumda daha iyi işler çıkarabileceğine inanıyorum. Özellikle son 2 sezondur Fenerbahçe maçlarını izleyen bir kişi Emre'nin ne derece kilit rolde olduğunu ve sağladığı büyük katkıyı görür.

Edit: Örneğim Ernst'le kısıtlı kalmasın, Xavi'nin 30 maçta 3 golü var.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ortasaha oyuncularını sadece gol, asist üzerine değerlendirirsek yanılırız. Evet Emre hücum yetenekleri de olan bir oyuncu ancak ortasahanın genel yapısı da oyuncuyu etkiliyor. Ben Emre olsam yanımda Cristian'a güvenip ileri çıkmam. Ki o da öyle yapıyor zaten. Türkiye'de istatistik konusunda verilere kolay ulaşılmıyor. Maalesef federasyon bile bunun takibini yapmıyor, en azından sitesinde yayınlamıyor. Neyse, bahsettiğim meseleyi somutlaştırmak gerekirse Emre ile Ernst'in şu yaklaşık 3 yıllık dönemde gol sayıları hemen hemen aynı. Ernst Beşiktaş'ın şampiyonluğunda çok kilit oyunculardan bir tanesiydi. Dolayısıyla ortasaha oyuncularını rakamlarla eleştirmek bana pek mantıklı gelmiyor. Ama ben de Emre'nin yanında daha etkili bir defansif ortasahayla hücumda daha iyi işler çıkarabileceğine inanıyorum. Özellikle son 2 sezondur Fenerbahçe maçlarını izleyen bir kişi Emre'nin ne derece kilit rolde olduğunu ve sağladığı büyük katkıyı görür.
    GoL atmayabiLirsin, asist te yapmayabiLirsin, ama başka şekiLde takıma katkı sağLarsın. Emre sadece koşuyor. Ne kadar top kapıyor ortaLama her maç merak ediyorum. İzLediğim bütün maçLarda çaLdığı top sayısı 1-2 tane kadardır. Zaten çoğundan fazLasıda fauL oLuyor zaten.Ne kadar kritik pas atıyor. Attığı pasLarın ne kadarı takımı atağa kaLdırıyor veya takımı pozisyona sokuyor. Emre biLdiğin aL geride, ver sağa, tekrar aL, ver ALex e oynuyor. ALex eLeştiriLirken hep söyLüyordum ALex Emre bu şekiLde oynadığı için verimsiz kaLıyordu. Sonra baktı o da Emre den hayır yok aLdı sazı eLine. Geçen sezon Ernst iLe Emre aynı goLü atmıştır ama çok eminim ki Ernst Emre den daha fazLa top kazanmış, daha fazLa asist yapmış, daha çok koşmuştur. Bu katkıdır.

Xavi 30 maçta 3 goL atmış. Kaç asist yapmış peki baktın mı ? kaç top kazanmış ya da ne kadar pas yüzdesi iLe oynuyor ve verdiği pasLarın ne kadarı dikine ya da sağa soLa..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

GoL atmayabiLirsin, asist te yapmayabiLirsin, ama başka şekiLde takıma katkı sağLarsın. Emre sadece koşuyor. Ne kadar top kapıyor ortaLama her maç merak ediyorum. İzLediğim bütün maçLarda çaLdığı top sayısı 1-2 tane kadardır. Zaten çoğundan fazLasıda fauL oLuyor zaten.Ne kadar kritik pas atıyor. Attığı pasLarın ne kadarı takımı atağa kaLdırıyor veya takımı pozisyona sokuyor. Emre biLdiğin aL geride, ver sağa, tekrar aL, ver ALex e oynuyor. ALex eLeştiriLirken hep söyLüyordum ALex Emre bu şekiLde oynadığı için verimsiz kaLıyordu. Sonra baktı o da Emre den hayır yok aLdı sazı eLine. Geçen sezon Ernst iLe Emre aynı goLü atmıştır ama çok eminim ki Ernst Emre den daha fazLa top kazanmış, daha fazLa asist yapmış, daha çok koşmuştur. Bu katkıdır.

Xavi 30 maçta 3 goL atmış. Kaç asist yapmış peki baktın mı ? kaç top kazanmış ya da ne kadar pas yüzdesi iLe oynuyor ve verdiği pasLarın ne kadarı dikine ya da sağa soLa..
    Emre Fenerbahçe'de muhtemelen yanındaki daha defansif oyuncudan bile daha fazla top kazanıyor. Sadece koşan Emre Fenerbahçe'ye geldiği ilk sezonun ilk devresindeydi. Sonrasında Emre tekrar yükselişe geçti. Fenerbahçe'de şuan yokluğu en çok hissedilecek oyuncu bana göre Emre'dir. Ligtv her maç sonrası yayınladığı istatistikleri sitesine koysaydı daha net konuşma şansımız olurdu ama şimdi söylediklerimiz havada kalır. Emre Fenerbahçe'de öyle sadece koşan bir oyuncu konumunda değil.

Xavi 30 maçta 3 goL atmış. Kaç asist yapmış peki baktın mı ? kaç top kazanmış ya da ne kadar pas yüzdesi iLe oynuyor ve verdiği pasLarın ne kadarı dikine ya da sağa soLa.
    Varsa öyle bir site yararlanmak isteriz tabi ki. Arada bizim oyunculara da bakmış oluruz rakamsal olarak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yiğit İncedemirle karşılaştırabilecek kadar nefret ediyorsan bu adamdan zaten tartışmaya girmeye bile gerek yok şok oldum cidden 28 yaşında bir futbol takipçisinin bunları yazmasına

Mesaj Yetkileri