Sayfa 80 / 156 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon
2,371 ile 2,400 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

başbakan sıfatıyla bulunan biri laftan anlamadıktan sonra ona oy verenler de bunu görmemekte ısrar ettikten sonra neyi tartışıyorsunuz ki arkadaşlar? Kalp kırmaya gerek yok.

Hasan hoca bugün konuya gelip dalga geçerek yaşına ve sıfatına pek yakışmayan bir şey yapmış olabilir ama kendisi bundan memnunsa ona diyecek bir şeyimiz yok.

yolcu için de aynısı geçerli. Karşı taraf da bizleri hatalı görüyordur ki bizler de hata yapıyoruz.

Şu an başbakanın tam istediği şey, ortamın iyice gerilmesi ve bundan nemalanmak. Bu konuyu açık tutmamızın sebebi, yasakçı zihniyete karşı sesimizi kısmamaktı.

Ne olursa olsun, siyasi görüşleri ne olursa olsun, karşıt görüşlü arkadaşlara saygım sonsuz. Burada bazı arkadaşların tayyibe oy vermelerine saygı duymuyorum ama kişiliklerine saygı duyuyorum.

Lütfen sakin olalım. Bir de burda gerilmesin ortam.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ayrıca ultraslanı hiç sevmezdim. maçı bırakıp kendilerine tezahurat yaptıkları için sevmezdim ama şimdi "tarafsız olacaz" kisvesiyle pısıp kaldıkları için sevmiyorum.

Neyse ki ultraslan demek, galatasaray demek değil.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Dinimizde "yalan" ın ve "iftira" nın büyük günah olduğunu biri başbakana söylemeli. Sanırım o orayı atlamış.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Emin üçyolda benim arkadaşımı otobüsten indirdiler okuldan kızları evlerine biz bırakmak zorunda kalıyoruz sözlü tacizlerin önüne geçmek için herkesi kastetmiyorum ama bunlar da olan şeyler
    Anıl o manada söylediysen tamam sıkıntı yok

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu arada başbakanı tt arenada yuhalayan ultraslan değil miydi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Oradaki yuhalama olayı tek bir gruba ait değildi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Öyle olsa bile bu ultrAslan üyelerinin yaptığı bir şey,ultrAslan'ın yönetim -veya başlarında kimler varsa- olarak yaptığı bir şey değil.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bir ALINTI !

Fanatik Bir Fenerbahce Taraftarı derki..

"POLİSE TAM 10 YIL SONRA FENERBAHCE KARŞILIK VERDİ.POLİS ARABALARINI YAKTI.POLİSİ İLK DEFA FENERBAHCE BU KADAR KÜÇÜK DÜŞÜRDÜ.TAM 10 YIL BİR STADDA "HÜKÜMET İSTİFA" DİYE BAĞRILDI.BEN MAÇI İZLERKEN ORDAN BİR ŞEY CIKCAĞINI ANLAMIŞTIM.BU KADAR BEKLEMİYORDUM"

DEMİŞ !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Bir ALINTI !

Fanatik Bir Fenerbahce Taraftarı derki..

DEMİŞ !
    Şair burada ne demek istemiş hocam ? Anlamadım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Şair burada ne demek istemiş hocam ? Anlamadım.
    Şair orda bu olayların kaynağını orası göstermiş.Öyle inanıyor.Bende ilginçlik katsın diye paylaştım

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

O değil de başbakan yine mazlum edebiyatına başladı. Danışmanlarından taktiği almış. Dinden girelim demişler herhalde.

Çünkü döndüğünden beri ağzından "faiz lobisi", "camiye ayakkabıyla girdiler, bira içtiler" lafı eksik olmuyor.

Tmm bışbıkınım.

Not: gerçi kendisi 12 eylül olaylarında bile mazlum ayağına yatıp nemalanmış birisidir. Normaldir.

Del Piero_10 Misafir

Polis arabasını yakan kendini küçük düşürür, polisi değil. Çünkü ilk başı sıkıştığında, polis tekrar onun en iyi dostu olacak.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Polis arabasını yakan kendini küçük düşürür, polisi değil. İlk başı sıkıştığında, polis onun en iyi dostu olacak çünkü.
    Aynen. Polis arabası yakmak övünülecek bir olay değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Polis arabasını yakan kendini küçük düşürür, polisi değil. Çünkü ilk başı sıkıştığında, polis tekrar onun en iyi dostu olacak.
    Polis acımasızca mermi sıksın, öldüresiye insanları dövsün sonra bi araba devrildi diye sorunmu edelim. O arabanın devriliş videosunu izlemeni tavsiye ederim. O arabadan polis inerken halk hiç bir şekilde kaba kuvvet kullanmıyor. bide tam tersini düşünelim o kadar polis var ve çapulcu 2 genç arabadan iniyor. o çapulcuların sence sag çıkabilecegini düşünüyomusun? Kusura bakma ama Katil polisi savunmak saçmalıktır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ultrAslan'a gerek yok binlerce Galatasaraylı vardı yürüyen zaten. Galatasaray Direniştir !

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

cüneyt özdemir ‏@cuneytozdemir 19

Londra'da Türkiye'yi yakından takip eden bir grup ekonomist ile yemek yedim. 'Faiz Lobisi' iddiaları burada bir espri ve dalga konusu olmuş!

"BU DA BİTECEK"

Yiğit Bulut, "Taksim'de adam kalmayınca taraftar gruplarını çağırdılar. Bu da bitecek...Sabırla sevgiyle herkesin gerçeği görmesini bekleyeceğiz..." dedi.
    Last edited by petrol_fb12 : 09.Haziran.2013 at 22:25

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

[YOUTUBE="I9fisY80bKk"]kilicdar......[/YOUTUBE]

yandas medyayi gorun, nasil da kaciyorlar kilicdaroglunu duyunca. iste bu kadar samimiyetsizler, haberi bunlardan takip edecegime halkimin birinci elden yayinladigi sosyal medyayi takip ederim daha iyi. yozlasan tvlerden hala medet ummak saflik olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    [YOUTUBE="I9fisY80bKk"]kilicdar......[/YOUTUBE]

yandas medyayi gorun, nasil da kaciyorlar kilicdaroglunu duyunca. iste bu kadar samimiyetsizler, haberi bunlardan takip edecegime halkimin birinci elden yayinladigi sosyal medyayi takip ederim daha iyi. yozlasan tvlerden hala medet ummak saflik olur.
    Bu arada beyaz tv Erdoğan ile birlikte 40 km konvoy oluştu diye başlık atmış.
    Not: Esenboğa-Ankara(Merkez) arası mesafe, 25 km'dir.
    Biz yaptığı faşistlikten, ayrımcılıktan, bilimi engelleyip, dini yükseltmesinden bahsediyoruz, adam hala "spor tesisi yaptık" diyor.
    Önceki sayfalarda herşeyi paylaştım. Objektif bir şekilde kimin ne yaptığını. Taş atan provakatör eylemcileri halkın nasıl engellediğinden, bir kıza 15 kişi saldıran polise, evlere laf, taş, gaz bombası atan polislere, durup dururken sakin kalabalıgı dagıtmak için TOMA'ların gaz sıkmasına herşeyi yorumsuz veriyorum. Ya izlemiyorlar ya da izlediklerini anlamıyorlar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

silinebilir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yazın arkadaşım o zaman. Nedir kısıtlanan özgürlükler ?Neyi daha önceden yapıp da şimdi yapamıyorsunuz? Ağaçların kesilip alışveriş merkezi ya da toplu kışlası yapılması olayı işin hikayesi çünkü ülke tarihinde defalarca bu tarz projeler hayata geçirildi ve hiçbirinde insanlar bu yüzden sokaklara dökülmedi.Dökülse de bu iş bu kadar uzamadı.

Özgürlük adına direniyoruz diyenlerin ne özgürlüğü kısıtlanmış ben de bilmek isterim.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yazın arkadaşım o zaman. Nedir kısıtlanan özgürlükler ?Neyi daha önceden yapıp da şimdi yapamıyorsunuz?

Özgürlük adına direniyoruz diyenlerin ne özgürlüğü kısıtlanmış ben de bilmek isterim.
    1) Yavaş yavaş gelen içki yasakları. Haftasonları Beyoğlu ve Cihangir gibi içki tüketilen semtlerde yaşanan ''elektrik kesintileri''. Gece 12'den sonra gece klüplerinin kapısına dayanan polisler ve zorla müziğin kesilmesi.

2) Haber alma özgürlüğünün kısıtlanması. Beşiktaş'ta insanlar gaz yerken , Taksim'de eylem yaparken bu halka ülkenin güya haber kanalları tarafından penguen belgeseli izletildi.

3) Atatürk isminin itibarsızlaştırılması ve yabancılaştırılması. Kutlanılmayan ve kutlanılamayan milli bayramlar. Başbakan'ın 19 Mayıs'larda 23 Nisan'larda 29 Ekim'lerde ya aniden ortadan kaybolması ya da birden hastalanması.

4) Milli bayramını kutlayan insanlara terörist muamelesi yapılması ancak Nevruz'da Apo bayrağı açanlara pkk bayrağı açanlara zerre kadar bir muamele yapılmaması.

5) Kpss ve Ygs kopya ve şifre skandalları. Dürüstçe ve ahlaklıca çalışan gerçek öğrencilerin eğitim hakkının gasp edilmesi. Kendi ideolojilerinden olan insanların yavaş yavaş devletin en iyi pozisyonlarını ele geçirmeleri.

Daha istermisin yazayım mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    5) Kpss ve Ygs kopya ve şifre skandalları. Dürüstçe ve ahlaklıca çalışan gerçek öğrencilerin eğitim hakkının gasp edilmesi. Kendi ideolojilerinden olan insanların yavaş yavaş devletin en iyi pozisyonlarını ele geçirmeleri.
    Ekleme yapmak istiyorum izninle. Öğrenim hayatımı devam ettirdiğim İngiliz üniversitesinde, ne hikmetse, devletin burslu olarak okuttuğu birçok dinine bağlı öğrenci var. Çoğunluğu doktora olmak üzere, farklı alanlarda yüksek lisans yapanlar da bulunmakta. Üç milli bayramımız geçti; fakat ne 29 Ekim'i, ne 23 Nisan'ı, ne de 19 Mayıs'ı kutladık.

Öğrencilerin dindar olup olmamaları beni zerre kadar ilgilendirmez; ancak bu bağlamda birbirine bu kadar benzeyen öğrencilerin bir arada bulunması size de garip gelmiyor mu? Bu ülkede dindar olmayıp da, yurtdışında yüksek lisans ve doktora yapmayı hak eden hiç mi öğrenci yok? Milli bayramları kutlamayalım; ama Kuran okuma geceleri yapmak için başka şehirlerden hocalar çağıralım... Düzenlenen Türk Günü'nde farklı bölgelerimizin müziğini tanıtmak yerine ilahiler çalalım...

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazın arkadaşım o zaman. Nedir kısıtlanan özgürlükler ?Neyi daha önceden yapıp da şimdi yapamıyorsunuz? Ağaçların kesilip alışveriş merkezi ya da toplu kışlası yapılması olayı işin hikayesi çünkü ülke tarihinde defalarca bu tarz projeler hayata geçirildi ve hiçbirinde insanlar bu yüzden sokaklara dökülmedi.Dökülse de bu iş bu kadar uzamadı.

İngilizce öğretmeni olmanıza güvenip anlayacagınızı umuyorum..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca bazı arkadaslar alın izleyin dinsiz dediğiniz capulcuları

http://www.odatv.com/vid_video.php?id=8BG4E
    Last edited by Nocna Mora : 09.Haziran.2013 at 23:13
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

soruma cevap versene arkadaşım sen. hangi özgürlüğün kısıtlandı bu ülkede ? neyi yapmak isteyip de yapamıyorsun sen ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bak hala sağa sola gidiyorsunuz. sorum açık ve net.Ben başbakanı desteklemiyorum diyorum siz hala bana RTE diyorsunuz. Hangi özgürlüğünüz elinizden alındı sizin?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hasan Hocam size tek örnek veriyorum; haber alma özgürlüğümüz kısıtlandı. Uzun uzadıya anlatmaya gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Bu hükümet bana hala REYHANLI'nın cevabını verememiştir ? Basın özgürlüğü.

Bunu yaparım onu yaparım.Her bayramı yasaklarım.kralım sutalnım ben varım siz yoksunuz.

Osmanlı bile insanları bu kadar ayırmadı hor görmedi.Adaletli davrandı.

Herkesi Ayyaş,çapulcu dedi.Her fırsaata suçu CHP'YE attı.Mahşerde amel defteri acıldığından böyle derler "YOK CANIM BUNLAR BENİM OLAMAZ,CHP VE MARJİNALLER VE BİR KAÇ ÇAPULCULAR YAPMIŞTIR" Derler..

Herkesde fişlenme korkusu kimse siyasi hakkında bir şey demiyor.AMAN SUS SANA BİR ŞEY OLMASIN ? Korku imparatorluğu..

Kendi polislerini getirdi.Kendi savcılarını getirdi.Kendi RTÜK üyelerini getirdi.TRT baştan başa değiştirdi.

12 EYLÜL en cok eleştirip onun bire bir yaptığını yapmıştır.

İşine geldimi tarihi kullandı gelmedimi hep "ESKİ HAVA" dedi.
    Hepsi hikaye. içlerinde tek gerçek iddaa kadrolaşmadır. Zaten cumhuriyet tarihinde bunu yapmayan siyasi bir irade yok. bugün CHP gelse emin olun ilk projeleri "kendi siyasi görüşlerine yakın insanları nasıl önemli kadrolara sokarız?" olur

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Hasan Hocam size tek örnek veriyorum; haber alma özgürlüğümüz kısıtlandı. Uzun uzadıya anlatmaya gerek yok.

Niye ?Çoğu kişinin "en obektif kanal" dediği HALK TV'de yayınlandıya her şey.Hem de en objektif haliyle! Ulusal basının ilk etapta yayınlamaması ülkenin dışında bu olayların duyulup hızlı yayılmaması adına iyi bir adımdı fakat sonrasında dış basında çıkınca zaten ulusal basın da yayına başladı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Niye ?Çoğu kişinin "en obektif kanal" dediği HALK TV'de yayınlandıya her şey.Hem de en objektif haliyle! Ulusal basının ilk etapta yayınlamaması ülkenin dışında bu olayların duyulup hızlı yayılmaması adına iyi bir adımdı fakat sonrasında dış basında çıkınca zaten ulusal basın da yayına başladı.
    Cevabım ;

Hepsi hikaye
    Hocam kendi alıntınla vereyim cevabı.

Harbiden hikaye yok duyulmamakmış falan. Duymayan kalmadı zaten olayı kendi ayıplarını saklamak istemeleri çok doğal.
    Yoksa diğer ülkelerde öyle ya da böyle duyulacaktı bu olay.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hocam ilk etap 1 hafta mı ? Şunu da ekleyeyim; binlerce kişinin katıldığı eylemin dış basında duyulmayacağını mı sanıyordunuz gerçekten ?

Olayları yanlış sayılarla ve yanlış şekillerde aktarmak da yine de o haberi yayınlamış olmak oluyor mu ?

Bu olayda bile sayıları bize yanlış aktaran bir basın ve hükümet var iken 10 yıldır doğudan gelen haberlere nasıl inanalım artık ? Şehit ve yaralı sayıları ? Bitirdik dedikleri terör olayları ?

Mesaj Yetkileri