Sayfa 80 / 149 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon
2,371 ile 2,400 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Sadece hazırlık maçlarında oynuyor zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Tayfun müzmin sakat bundan sonrada oynayamaz. Alper olayı da doğru değildir. Şenol Hoca zaten Alan'a bu sene formayı verdi, 6 şampşyonlar ligi maçında ilk 11 çıkmış bir adamı takas etmez sanıyorum. zaten Alper bize tuzlu gelir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Olcan ilk maçtan bu takıma katkı sağlayacağını gösterdi. Yıllar sonra düzgün bir sol açık bulduk diyebileceğiz sanırım. Aykut'ta fena degildi bence Zokora'nın yokluğunda oraya adam almaya gerek yok. Tek ihtiyacımız stoper orası içinde Costa ismi geçiyor. İlla Costa'nın gelmesine gerek yok ben olsam direk Danny'e yönelirim uyum sorunu vs gibi şeyleride azaltırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Nounkeu iyi olur gerçekten. Çok dinamik ve çevik bir oyuncu. Bu arada Jebrin maçta oynadı mı?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Nounkeu iyi olur gerçekten. Çok dinamik ve çevik bir oyuncu. Bu arada Jebrin maçta oynadı mı?
    Hayır oynamadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ben Antep'in Dany'i şu anda satacağını düşünmüyorum. ayrıca Dany'de afrika kupasında oynayacak sanırım. birde defansta 4 yabancı lüks. bence yerli oyunculara bakılmalı. mesela Emre Güngör olabilir bu isim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    ben Antep'in Dany'i şu anda satacağını düşünmüyorum. ayrıca Dany'de afrika kupasında oynayacak sanırım. birde defansta 4 yabancı lüks. bence yerli oyunculara bakılmalı. mesela Emre Güngör olabilir bu isim.
    Bize Emre'den çok daha ekstra özellikleri olan bir isim lazım bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Antep Danny için en az 4 milyon € ister zaten bu fiyatlar konuşuluyordu. Hiç uğraşmam bu adamlar ile gider Gladbach'tan Dante'yi alır gelirim.

5 Milyon € serbest kalma maddesi var sözleşmesinde.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bize Emre'den çok daha ekstra özellikleri olan bir isim lazım bence.
    en iyi yerlilerden biri alabileceğimiz. yabancı çok oyuncu var ama defansta da çok yabancı var. yoksa Emre çok üst düzey değil. ama kendini geliştirebilir.

Quote Originally Posted by COLMAN20 View Post
    Antep Danny için en az 4 milyon € ister zaten bu fiyatlar konuşuluyordu. Hiç uğraşmam bu adamlar ile gider Gladbach'tan Dante'yi alır gelirim.

5 Milyon € serbest kalma maddesi var sözleşmesinde.
    şu anda Gladbach bırakmaz Danteyi bana kalırsa. serbest kalma maddeleri genelde yaz transfer dönemi için geçerli oluyor. Dante de gelirmi bilmiyorum. ama gelse harika transfer olur o ayrı.

-----------

Jaja kararını verdi..

Bordo-mavili kulübün eski futbolcusu Jaja, transfer olasılıklarını Milliyet’e anlattı. Trabzonspor’un kendisi için özel olduğunu belirten Brezilyalı yıldız Türkiye’ye dönme ihtimalinin yükseldiğini belirtti

Geçtiğimiz günlerde ismi Galatasaray ve Trabzonspor’la sıkça anılan Brezilyalı yıldız Jaja, Milliyet’e konuştu. Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığını vurgulayan belirten Jaja, Trabzonspor’a geri gelmenin kendisi için yüksek bir olasılık olduğunu ifade etti.

Al Ahli kulübünde sorunlar yaşayan ve kulübün kendisini transfer listesine koyduğunu belirten tecrübeli futbolcu, “Türkiye’ye dönme ihtimalim var. Gidebileceğim bir kaç yer var ve Türkiye bunların içinde. Direkt olarak adres veremiyorum ama Türkiye’ye geri dönmek harika olur. Galatasaray’dan kimse benimle doğrudan irtibata geçmedi. Ama Trabzonspor dönüş adresim olabilir” dedi.

Trabzonspor’un kendisi için özel bir kulüp olduğunu vurgulayan Brezilyalı oyuncu, “Trabzonspor benim için çok özel bir kulüp. Orada çok mutluydum ve taraftarla güzel bir bağ kurmuştum. Oraya geri dönmek çok güzel olur. Dediğim gibi Türkiye’ye dönmem benim için çok güçlü bir ihtimal ama tam olarak neler olabileceğini ancak gelecek haftalarda söyleyebilirim” diye konuştu.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin El Ahli kulübünde de iyi vakit geçirdiğini söyleyen Jaja konuşmasını şöyle noktaladı: “Oraya gittiğim için hiç pişman değilim. Bana yeni deneyimler kattı. El Ahli’den ayrılsam bile bu takıma gittiğim için pişmanlık yaşamayacağım. Çünkü farklı bir hava sorgulamak güzeldi.”

Milliyet

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Aslında Jaja gelse süper olurdu 4-2-3-1 için.

Tek sorun stoper olurdur şu kadroda.

----------Colman-----Zokora------
    Volkan------------Jaja------Olcan
    -------------Burak-----------------

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Alan veya Adrian ne olacak ??

Stoper alsinlar yeterli .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Stoper işi olmayacak gibi.

Alacak olsaydık şimdiye çoktan işi bitirip oyuncuyu takıma katmamız lazımdı. Glowacki gibi bir saatli bomba ile lige devam etmeyiz umarım. Kiralık'da olsa iyi bir stoper şart.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Stoper işi olmayacak gibi.

Alacak olsaydık şimdiye çoktan işi bitirip oyuncuyu takıma katmamız lazımdı. Glowacki gibi bir saatli bomba ile lige devam etmeyiz umarım. Kiralık'da olsa iyi bir stoper şart.
    işi bitirmeyi bırak Trabzon yönetimi stoper konusunda çalışma yapmıyor galiba ortada stoper için bir dedikodu bile yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Aslında Jaja gelse süper olurdu 4-2-3-1 için.

Tek sorun stoper olurdur şu kadroda.

----------Colman-----Zokora------
    Volkan------------Jaja------Olcan
    -------------Burak-----------------

şu kadro aslında süper olur aslında. ama biraz defans sıkıntısı çekeriz. Volkan ve Olcan'a defans öğretmek lazım.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Alan veya Adrian ne olacak ??

Stoper alsinlar yeterli .
    bu da kesinlikle cevaplanması gereken bir soru olur ütteki kadro için. gerçi geçen sene Alan çok süre almıştı Jaja ile, Adrian da sol kanattada oynayabiliyor. tabi bu adamlara 1 milyon vermedik, dünyaları verdik. bu yüzden yararlanmamız lazım.

bu yüzden Jajanın gelişine karşıyım. eğer Volkan - Henrique - Olcan üçlüsüdnen iyi verim alırsak hücumda sorun yaşamayız. o zaman da Alan-Adrian ikilisi de daha rahat oynar, başarılı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Omrumde ilk defa subat ayinda avrupada gorecem takimi belki bi dahasi olmaz, ben Sadri Senerin oraya birini alacagini dusunuyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Volkan kadrolara falan yazılıyor ama bu bencillikle hiç birşey olmaz. Fiyasko transfer görüntüsü veriyor şuan. Volkan mı Henrique mi denilse ilk önce Henrique'den faydalanılması lazım derim.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Volkan kadrolara falan yazılıyor ama bu bencillikle hiç birşey olmaz. Fiyasko transfer görüntüsü veriyor şuan. Volkan mı Henrique mi denilse ilk önce Henrique'den faydalanılması lazım derim.

Volkan adapte olamadı ama bencil değil. zaten hatalarının çoğunu pas verirken yapıyor.bence kumaşı iyi ve katkı sağlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kanattan oynayacapız biz diyorsan Volkan Olcan oynayacak.Yok dersen ki böyle iyi devam edelim diye o zaman olur başka isimler ama ben artık sıkıldım bu durumdan.Sürekli aynı şey olmamalı.Çizgiye inip gol atalım duran toptan atalım he kontradan Burak'la da atalım ama bunlara yeni şeylerde ekleyelim böyle tek silahla savaşa gidersen yenilirsin biri gerli o silahı kırar sonra yumruk atacam diye debelenirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

http://www.htspor.com/futbol/haber/7...bzonu-sasirtti

Haberi yaparken kafası güzeldi sanırım burdakilerin.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=105877

Şenol hoca haklı alınmalı bir stoper

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Defansada bi maestro lazim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ajax , Burak Yılmaz İçin Trabzonspor'a 7 MİLYON 500 BİN EURO Vericek.

Kaynak : Mynet

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Çok ama çok mantıklı olur her iki taraf içinde. Ama doğruluğu tartışılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Haber doğruysa ben olsam satmazdım.Bildiğim kadarıyla Trabzonspor'un acil nakide ihtiyacı yok ve devre arasında yerini doldurmaları zor.Ayrıca uzun süreli sakatlanmadığı sürece piyasası olacak,daha iyi fiyata satabilirler de.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Burak devre arası satılmaz. Zaten kendisininde şuan gitmek isteyeceğini sanmıyorum. Onünde Tanju Çolak'ın gol rekorunu kırmak gibi bir şansı var. Bunu değerlendirmek isteyecektir. Ayrıca şu takıma hala bir stoper alınmamasının nedenini merak ediyorum. Şenol hoca istiyor, taraftar istiyor ama yönetim bu konuda hala somut bir adım atabilmiş degil.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Burak şu anda biryere gidemez.Takımın bütün yükünü o çekiyor zaten böyle oynamaya devam ederse sezon sonuda teklifler gelir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Burak stadyumda konuk olmuş.Bonservisinde 5 milyon €'yaa serbest kalır maddesi varmış.Böyle bir maddeyi koyarken az daha düşünüp bu rakamı neden arttırmamışlar anlamak güç doğrusu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kendisi ; ''Beşiktaş taraftarıyım ancak Trabzon için ölürüm'' demeci vermiş
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Engin Baytar'in Trabzonsporluyum diyecegine Burak boyle desin canimizi yesin.

Ayrica Eskisehire Alper icin teklifimiz halen gecerliymis duyumlari var

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Kendisi ; ''Beşiktaş taraftarıyım ancak Trabzon için ölürüm'' demeci vermiş
    Türkiye'de başka takımda oynarmısın diye sordu seyircilerden birisi.Oda 'Beşiktaşlıyım taraftar olarak ama sadece taraftar olarak.Burada mutluyum dedi.Ve sonra yine öyle bir soru gelince 'Beşiktaş taraftarıyım ancak Trabzon için ölürüm' dei.

Mesaj Yetkileri