Sadece hazırlık maçlarında oynuyor zaten.![]()
Sadece hazırlık maçlarında oynuyor zaten.![]()
Tayfun müzmin sakat bundan sonrada oynayamaz. Alper olayı da doğru değildir. Şenol Hoca zaten Alan'a bu sene formayı verdi, 6 şampşyonlar ligi maçında ilk 11 çıkmış bir adamı takas etmez sanıyorum. zaten Alper bize tuzlu gelir.
Olcan ilk maçtan bu takıma katkı sağlayacağını gösterdi. Yıllar sonra düzgün bir sol açık bulduk diyebileceğiz sanırım. Aykut'ta fena degildi bence Zokora'nın yokluğunda oraya adam almaya gerek yok. Tek ihtiyacımız stoper orası içinde Costa ismi geçiyor. İlla Costa'nın gelmesine gerek yok ben olsam direk Danny'e yönelirim uyum sorunu vs gibi şeyleride azaltırım.
Nounkeu iyi olur gerçekten. Çok dinamik ve çevik bir oyuncu. Bu arada Jebrin maçta oynadı mı?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
ben Antep'in Dany'i şu anda satacağını düşünmüyorum. ayrıca Dany'de afrika kupasında oynayacak sanırım. birde defansta 4 yabancı lüks. bence yerli oyunculara bakılmalı. mesela Emre Güngör olabilir bu isim.
Antep Danny için en az 4 milyon € ister zaten bu fiyatlar konuşuluyordu. Hiç uğraşmam bu adamlar ile gider Gladbach'tan Dante'yi alır gelirim.
5 Milyon € serbest kalma maddesi var sözleşmesinde.
en iyi yerlilerden biri alabileceğimiz. yabancı çok oyuncu var ama defansta da çok yabancı var. yoksa Emre çok üst düzey değil. ama kendini geliştirebilir.
şu anda Gladbach bırakmaz Danteyi bana kalırsa. serbest kalma maddeleri genelde yaz transfer dönemi için geçerli oluyor. Dante de gelirmi bilmiyorum. ama gelse harika transfer olur o ayrı.
-----------
Jaja kararını verdi..
Bordo-mavili kulübün eski futbolcusu Jaja, transfer olasılıklarını Milliyet’e anlattı. Trabzonspor’un kendisi için özel olduğunu belirten Brezilyalı yıldız Türkiye’ye dönme ihtimalinin yükseldiğini belirtti
Geçtiğimiz günlerde ismi Galatasaray ve Trabzonspor’la sıkça anılan Brezilyalı yıldız Jaja, Milliyet’e konuştu. Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığını vurgulayan belirten Jaja, Trabzonspor’a geri gelmenin kendisi için yüksek bir olasılık olduğunu ifade etti.
Al Ahli kulübünde sorunlar yaşayan ve kulübün kendisini transfer listesine koyduğunu belirten tecrübeli futbolcu, “Türkiye’ye dönme ihtimalim var. Gidebileceğim bir kaç yer var ve Türkiye bunların içinde. Direkt olarak adres veremiyorum ama Türkiye’ye geri dönmek harika olur. Galatasaray’dan kimse benimle doğrudan irtibata geçmedi. Ama Trabzonspor dönüş adresim olabilir” dedi.
Trabzonspor’un kendisi için özel bir kulüp olduğunu vurgulayan Brezilyalı oyuncu, “Trabzonspor benim için çok özel bir kulüp. Orada çok mutluydum ve taraftarla güzel bir bağ kurmuştum. Oraya geri dönmek çok güzel olur. Dediğim gibi Türkiye’ye dönmem benim için çok güçlü bir ihtimal ama tam olarak neler olabileceğini ancak gelecek haftalarda söyleyebilirim” diye konuştu.
Birleşik Arap Emirlikleri’nin El Ahli kulübünde de iyi vakit geçirdiğini söyleyen Jaja konuşmasını şöyle noktaladı: “Oraya gittiğim için hiç pişman değilim. Bana yeni deneyimler kattı. El Ahli’den ayrılsam bile bu takıma gittiğim için pişmanlık yaşamayacağım. Çünkü farklı bir hava sorgulamak güzeldi.”
Milliyet
Aslında Jaja gelse süper olurdu 4-2-3-1 için.
Tek sorun stoper olurdur şu kadroda.
----------Colman-----Zokora------
Volkan------------Jaja------Olcan
-------------Burak-----------------
Alan veya Adrian ne olacak ??
Stoper alsinlar yeterli .
Stoper işi olmayacak gibi.
Alacak olsaydık şimdiye çoktan işi bitirip oyuncuyu takıma katmamız lazımdı. Glowacki gibi bir saatli bomba ile lige devam etmeyiz umarım. Kiralık'da olsa iyi bir stoper şart.
şu kadro aslında süper olur aslında. ama biraz defans sıkıntısı çekeriz. Volkan ve Olcan'a defans öğretmek lazım.
bu da kesinlikle cevaplanması gereken bir soru olur ütteki kadro için. gerçi geçen sene Alan çok süre almıştı Jaja ile, Adrian da sol kanattada oynayabiliyor. tabi bu adamlara 1 milyon vermedik, dünyaları verdik. bu yüzden yararlanmamız lazım.
bu yüzden Jajanın gelişine karşıyım. eğer Volkan - Henrique - Olcan üçlüsüdnen iyi verim alırsak hücumda sorun yaşamayız. o zaman da Alan-Adrian ikilisi de daha rahat oynar, başarılı olur.
Omrumde ilk defa subat ayinda avrupada gorecem takimibelki bi dahasi olmaz, ben Sadri Senerin oraya birini alacagini dusunuyorum.
Volkan kadrolara falan yazılıyor ama bu bencillikle hiç birşey olmaz. Fiyasko transfer görüntüsü veriyor şuan. Volkan mı Henrique mi denilse ilk önce Henrique'den faydalanılması lazım derim.
Kanattan oynayacapız biz diyorsan Volkan Olcan oynayacak.Yok dersen ki böyle iyi devam edelim diye o zaman olur başka isimler ama ben artık sıkıldım bu durumdan.Sürekli aynı şey olmamalı.Çizgiye inip gol atalım duran toptan atalım he kontradan Burak'la da atalım ama bunlara yeni şeylerde ekleyelim böyle tek silahla savaşa gidersen yenilirsin biri gerli o silahı kırar sonra yumruk atacam diye debelenirsin.
http://www.htspor.com/futbol/haber/7...bzonu-sasirtti
Haberi yaparken kafası güzeldi sanırım burdakilerin.![]()
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=105877
Şenol hoca haklı alınmalı bir stoper
Defansada bi maestro lazim.
Ajax , Burak Yılmaz İçin Trabzonspor'a 7 MİLYON 500 BİN EURO Vericek.
Kaynak : Mynet
Çok ama çok mantıklı olur her iki taraf içinde. Ama doğruluğu tartışılır.
Haber doğruysa ben olsam satmazdım.Bildiğim kadarıyla Trabzonspor'un acil nakide ihtiyacı yok ve devre arasında yerini doldurmaları zor.Ayrıca uzun süreli sakatlanmadığı sürece piyasası olacak,daha iyi fiyata satabilirler de.
So what?
Saike
Burak devre arası satılmaz. Zaten kendisininde şuan gitmek isteyeceğini sanmıyorum. Onünde Tanju Çolak'ın gol rekorunu kırmak gibi bir şansı var. Bunu değerlendirmek isteyecektir. Ayrıca şu takıma hala bir stoper alınmamasının nedenini merak ediyorum. Şenol hoca istiyor, taraftar istiyor ama yönetim bu konuda hala somut bir adım atabilmiş degil.
Burak şu anda biryere gidemez.Takımın bütün yükünü o çekiyor zaten böyle oynamaya devam ederse sezon sonuda teklifler gelir.
Burak stadyumda konuk olmuş.Bonservisinde 5 milyon €'yaa serbest kalır maddesi varmış.Böyle bir maddeyi koyarken az daha düşünüp bu rakamı neden arttırmamışlar anlamak güç doğrusu.
Kendisi ; ''Beşiktaş taraftarıyım ancak Trabzon için ölürüm'' demeci vermiş![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Engin Baytar'in Trabzonsporluyum diyecegine Burak boyle desin canimizi yesin.
Ayrica Eskisehire Alper icin teklifimiz halen gecerliymis duyumlari var