Batuhan'in derdi baska, bence hic bulasilmamasi gereken bir isim![]()
Batuhan'in derdi baska, bence hic bulasilmamasi gereken bir isim![]()
Bu sene özellikle Ersun Yanal geldikten sonra beğendim performansını. Saha içindeki hal-hareketleri de uçuk kaçık değildi eskisi gibi. Hatta play-off'larda oldukça iyi maçlar çıkardı. Ben beğeniyorum keratayı ama işte dizginlenmesi lazım![]()
http://www.ligtv.com.tr/haber/pesini-burakmiyorlar
Iyi sallamis Lig tv
Ula Ligtv beklemezdimPeşini Burakmıyorlar başlıkta fena
![]()
Trabzonspor have been linked with a move for Maurice Edu who reportedly has a £300,000 buy out clause in his contract. #Rangers
Serbest kalma maddesi 300 bin olan Edu ile ilgileniyorlarmış.Adam orta sahaymış nasıl oynuyor acaba bilen gören var mı?
Fm"de alirim hep ozellikleri baya iyiydi 22 yada 23 yasinda galiba tam emin degilim
Yillardir istiyorlar bu adami bi turlu almadilar![]()
Alper bitmis haberleri gelmeye basladi![]()
Heleki merkez orta sahaAntepin oyunculari 15 gun sonra serbest kalmaya basliyabilirmis, paralarini felan alamiyorlarmis, radyosporda demistiler galiba. Dany,Mami ve Cenk hamleleri gelebilir.
Gelecek senenin sonunda 2 ortasaha oyuncumuzda Türk olabilir. Colman'ın 5 yılı doluyor ve vatandaşlık hakkı kazanıyor. Umarım yönetimde bu durumun farkındadır.
Dany manyak bir stoper ilaç gibi gelir Trabzon savunmasına...Hem de siyahi tam olur yanidiğer taraftan Muhammet'i de alırlarsa güzel olabilir...
Onlar serbest kalırsa sadece biz çullanmayız ama İstanbul ekipleri almak ister.
Dany'yi bende isterim ama ozaman Bamba'dan vazgecsinler derim.
Hani Fm'de Stopper ve Cover gorevleri var Dc icin. Bizim eldekilerin hepsi Stopper, Dany'de Stopper. Bir tane cover bulmamiz sart, Turkiye ici yine idare edilir ama avrupada mucadele edersek oyle tip bir adam lazim, Egemen gibi yani![]()
Cenk Tosun, Besiktasli diye biliyorum. Su durumda Besiktas Almediayi satip bedava bi Cenk ile cok iyi is yapmis olur., hatta serbest kalmasa bile bu transferi yapsinlar isterim, neyse Besiktas alani degil burasil
Ben M.Demir'i istiyorum hem Trabzonsporluda, o gelsin yeter. Burak bugun var yarin yok onun yerine adam alinmasi lazim.
Bide Burak Galatasaray ile anlasti deniliyor, pek ihtimal vermesemde korkum odurki yakinda tesisleride onlarin ustune yapacagiz adamlar butun gecen seneden adamlarimizi topladiBurak bir sonuca varmasi lazim kendi kafasinda ve bunu bizim yonetime acilen soylemeli.
[YOUTUBE="rRGb9JS_-OU"]Buttner[/YOUTUBE]
Stocha benzettim tipini, Trabzonun transfer listesindeymis. Cech'e musteri araniyormuski bu transfer yapilsin.
http://fanatik.com.tr/Aykut-kendine-..._35_264742.htm
Isim karistirilir anlarimama resimdemi karistirilir
Bu gazetelerime inanip eve alalim![]()
İsim, resim, eski takım hepsini karıştırmışlar![]()
eto'o bitmiş.
Lig TV'nin "Son Dakika" haberine göre; golcü oyuncunun Trabzonspor yönetimine, gelecek sezon Avrupa'da top koşturmak istediğini söylediği iddia edildi.
Trabzonspor ile sözleşmesi devam eden ancak kontratında "5 milyon euro karşılığında serbest kalır" maddesi bulunan Burak Yılmaz'ın, menajeri yoluyla Lazio ile görüştüğü belirtildi.
Lig TV'de gittikçe fanatikleşiyor : )
...
Olurda giderse 5milyon euro çok az.Yani Burak gitmek istese Trabzon bir şey yapamıyacak.Bastırır 5milyon'u alır.
Burak'ın gerçekten bu kadar isteyeni varsa zaten tutamazsınız.Gidecektir bu haberler doğruysa ama sorun o 5 milyon meselesinde umarım bu kadar ucuza gitmez.He biz zarar etmeyiz ama karlı olmak varken neden bu kadar az para alalımki.
Italya olmamaliydi, benim gonlum Almanyaya gitmesinden yanaydi orasi ona daha uygundu. Oyle boyle yolu acik olsun, bizi oralardada gururlandirir insAllah.
Bugun olmasa yarin olacak bir transferdi, onun icin erkenden olmasi hepimizin hayrinadir. Tek zoruma giden su transfer piyasasinda Kayseri Amrabat icin 10+ isterken bizim Buraki 5 milyona vermemiz![]()
Twitterda donen haberlere gore rakam
7.5 milyonmus
Burak Yılmaz'ı Türkiye içine 10 küsüre çok rahat satabilme potansiyelimiz var ama rakiplere satılmayacaktır. Avrupa'dan bir kulübün bence Burak için vereceği ücret 8 civarı olur. Varsın 5'e gitsin biz 3 milyon euro daha az kazanalım sorun degil bence. Burak, oynadığı dönem boyunca takıma sürekli daha fazlasını vermeye çalışan bir oyuncu oldu ve şimdide kulübe 5 milyon euro gibi bence iyi bir para kazandırarak gidiyor. Yolu açık olsun, yaptıkları için teşekkürler.
Simdi o 5 milyonu yoneticilerden birine verip Polonyaya yollarlar![]()
Kaçırdıkları ne olursa olsun, stili, tekniği ne olursa olsun. 30 küsur gol atan oyuncu 5 Milyon Euro'ya gitmemeli.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Burak'ın sözleşmesinde o madde olmasaydı bence bu sene de Avrupa'ya transfer olamazdı. Çünkü Trabzon 15+ Milyon euro değer biçerdi, o parayı da veren çıkmazdı. Menajeri büyük akıllılık etmiş o maddeyi koydurmakla.
Burak Yılmaz, 4 Milyon € bonservis bedeli karşılığında İtalyan ekip Lazio'ya transfer oldu.
Italyan 'La Gazzetta Della Sport'un haberine göre Burak Yılmaz, Lazio'dan sene başına 2 Milyon € ve bonus alacak.
boyle haberler var.