peki ya oyuncusu az olan yani fazla tanınmayan bir lig seçersek nolucak olmayan oyuncuların yerine regen mi gelecek biz ligi seçtikten sonra
Her ülke seçilmez. Oyunda ligi oynanabilir ligler seçilir. Yani gidip bir Moğolistan Ligi'ni oynayamazsınız editörle ligi eklenmedikçe.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Editor data'dan eklediğimizde öyle olmaz sanırım durum.
Çok güzel bi yenilik olucak bizler için. İnsan bi süre sonra açtığı liglerden sıkılabiliyordu.![]()
hayırlı olsun diyelim
mesala sadece Türkiyeyi seçtin takım olarak Esesi seçtin.Barcelona maç yapacağın zaman önemli karşılaşmada ispanya ligini açıp oynayabilecen güzel olur
Kısa ve net açıklayayım size. Yeni oyununuz 2 ligten oluşuyor. "A" ve "B" ligi. ilerde "C" ligini istediğiniz zaman oyununuza dahil edebilirsiniz.
beyler özelliği okuduğumda iş yerinde 'olleey beeeeaaa' diye bağırdımyıllardır olmasını istediğim bi özellikti.. artık hindistan liginden premier lige geçiş yapabilicez sanırım
![]()
gözlemciler maximum seviyede geliştirilsin..
Öncelikli olarak buradaki önerilerle hikaye tasarlanmıyor.Sadece oyunun gerçekçiliğini artırmak adına bir tartışma konusu açtık.Football Manager zaten bir hikaye üzerine kurulu bir oyun değil.Yani oyunda istediğimiz yenilikler hikaye olarak yansımıyor oyuna.Gerçekte futbolda olan şeylerin oyunda da yansıtılmasını istiyoruz.Bu öz beklentinin dışında birşey.Yinede kimseyi zorla konuşturmak zorunda değiliz.Susup oynamayı içine sindirebiliyorsan kendin öyle yaparsınAma biz burada devam ederiz istediğimiz yenilikleri konuşmaya.
Konu başlığı '' FM 2012 de beklediğiniz yenilikler ''
İstekler arasında '' Uzay'a çıkmak bile olabilir '' her ne kadar saçma bile olacak olsa.
O yüzden yargılamak ve eleştirmek sonrası sadece ufak çaplı birbirinize uyuz olursunuz boşverin gitsin![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Yeni lig açılabilmesini herkes anladı da 4-5 sezon ilerledikten sonra yeni açtığımız ligin oyuncuları ve takımların son durumu nasıl ayarlanacak o meçhul.
Zaten 1 lig ile başladığında 2-3 sezon sonra diğer ligdeki takımların oyuncularını göremiyor musun. Bazı takımları göstermiyor doğru ama zaten arka planda oynanılıyor onlar.
Daha önceleri ben genelde 15 lig felan açıyordumyavaş ilerliyordu biraz ama daha gerçekçi ve daha çok keşfedilecek genç yetenek oluyordu ilerleyen zamanlarda
Bu sefer iyi olmus bu özellik.
O zaman oyun oynanırken bütün ülke ligleri ve oyuncuların geçmişleri arka planda gerçekçi oluşturulacaktır umarım. Gerçekçi oluşuturulmazsa mesela ülke seçili değilken 30 gol attığı yazılmış bir forvet ülke açıldıktan sonra gümlüyorsa bi olayı olmaz.
Bir Dost
Hellbells
oyunda lig sayısını azalttıktan sonra MUSTERİLERE sus payı olarak verilmis bir özellik diye dusunuyorum. Tahmin ettigimiz kdr guzel olacagını zannetmem, mtlaka acıkları olacaktır..
Sadece 2 sey soyleyebilirim: biri takimdan kovulduktan sonra bazen oyunda bir bozukluk oluyor ve yillar da gecse herhangi bir teklif yapmiyorlar, bunun duzeltilmesi. Digeri ise basin toplantilarinin zorunlu olmamasi. Zaten sorular kisitli, bir de zorunlu olunca hic tadi kalmiyor. Yardimcini yollama seceneginin oldugunu biliyorum ama onun da ne soyleyecegi belli degil guvenilip yollanmaz. Tumden katilmama hakki verilmeli.
Ilk soyledigim hatadan dolayi kariyerimi bitirdim; yeni kariyer acacagim sirf su medya olayi yuzunden acmiyorum.
cok enteresan surukleyıcı olabılır.. fakat demekkı acmadıgımız lıglerıde oynanır gosterecekler....
En güzel yanı ilk başta yöneteceğiniz ülkeyi açarsınız böylece hızlı bir şekilde oynarken sonra ayrılmak istediğinizde diğer ligleri açabilirsiniz. Oyunu hızlı oynamak için getirilmiş mükemmel bir özellik olarak görebiliyorum.![]()