cok enteresan surukleyıcı olabılır.. fakat demekkı acmadıgımız lıglerıde oynanır gosterecekler....
cok enteresan surukleyıcı olabılır.. fakat demekkı acmadıgımız lıglerıde oynanır gosterecekler....
En güzel yanı ilk başta yöneteceğiniz ülkeyi açarsınız böylece hızlı bir şekilde oynarken sonra ayrılmak istediğinizde diğer ligleri açabilirsiniz. Oyunu hızlı oynamak için getirilmiş mükemmel bir özellik olarak görebiliyorum.![]()
Yıllardır fmde istediğim tek özellikti böylece o ligten sıkılıp başka bir lig için yeniden oyun açmayacağım . Gerçekten çok iyi düşünülmüş.
Önceki sayfalarda belirtildiği gibi istifa ederken de basın toplantısı düzenlenebilmeli !! İstifa nedeni de belirtilebilmeli,ligdeki kötü gidişat,avrupa kupalarından elenme,ezeli rakip karşısında alınan farklı malubiyet,yönetimin verdiği yetersiz transfer bütçesi vs...
Maç sırasında istediğiniz an istediğiniz zamanı tek tuşla kayıt altına alabileceksiniz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yenilik olacak bu sene. Daha önceden Youtube üzerinden kayıt alınıyor ve iş uzuyordu. Şimdi tek tuşla kayıt edebileceğiz istediğimiz zaman aralığını.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Daha önce sözkonusu oldumu bilmiyorum. Keşke şöyle bir şey olsa. Mesela 2-3 hafta sonra büyük bir takımla maçımız var. 2-3 hafta önceden o takıma gözlemci gönderip, maçlarında hangi taktiği, hangi oyuncuları oynattığı konusunda bize detaylı bilgi vermesini sağlayabilsek.
FM Gazetesi
Kimse yazdı mı bilmiyorum ama bence sezon başı takımı Fifa Manager'da olduğu gibi kampa götürebilmeliyiz. Her kamp merkezinin da farklı özellikleri olmalı. Örneğin Avusturya'daki fiziksel çalışmalar için uygunken, Antalya'daki takımın kaynaşması için filan uygun olsun.
Şöyle bir baktım da 8 sayfa yazmışsınız da yazmışsınız . Sanki burda yazılanları dikkate alıyorlarmış gibi .
Yıllardır oyundaki en büyük eksiklik oyun ilerledikçe rakiplerin sizinle aynı seviyede gelişememesidir.En fazla üç sezon sonra lig kalitesi yerlerde sürünüyor ve dişli rakip diye bişey kalmıyor.Hatta diğer ülkelerdeki bütün takımlardada durum aynı , 38 yaşında oyuncularla dolu bir sürü takım oluyor.3 Sezondan sonra oyun keyif vermiyor oyunun yapay zekasının rakiplerinde bizimle aynı oranda gelişmesini sağlayacak şekilde iyileştirilmesi en büyük gerekliliktir.
Bu biraz Barcelona'nın da yaşadığı bir sorun bence, bir takım çok ön plana çıkınca böyle bir durum oluşabiliyor. Ama FM'de takımlar uzun vadeli strateji oluşturamadığı için durum daha da kötü oluyor. Ayrıca saha içindeki yapay zeka da çok dinamik değil.
Oyunda kazandığımız paralar bir işe yaramalı.
Mesela ; Kazandıgımız paralarla bir futbol okulu kurup orada genc yetenekleri yetistirip klübe kazandırmak gibi..
beklediğimiz hiç bişe olmcak bu kesin
Ben bu beklentileri anlamıyorum. Dünya'nın neresinde görülmüş oyunun kendinizin tasarladığı bir hikaye ile oynandığı.
CrySis Türkçe, ama belli bir hikayesi var ve oyun belli bir süreden sonra bitiyor. Gelelim Fm'ye oyun bitmiyor ve ilerledikçe daha da farklı hale geliyor bu da oyuncunun tasarlamış olduğu (taktik,stil,plan) süreç içinde gerçekleşiyor. İki farklı oyun kurun sonra aynı isimdeki oyunculara bakın aynı profili elde ediyor musunuz?
Böyle bir oyunda, bence öz bir beklenti dışında susup oynamak gerekir diye düşünüyorum.
Öncelikli olarak buradaki önerilerle hikaye tasarlanmıyor.Sadece oyunun gerçekçiliğini artırmak adına bir tartışma konusu açtık.Football Manager zaten bir hikaye üzerine kurulu bir oyun değil.Yani oyunda istediğimiz yenilikler hikaye olarak yansımıyor oyuna.Gerçekte futbolda olan şeylerin oyunda da yansıtılmasını istiyoruz.Bu öz beklentinin dışında birşey.Yinede kimseyi zorla konuşturmak zorunda değiliz.Susup oynamayı içine sindirebiliyorsan kendin öyle yaparsınAma biz burada devam ederiz istediğimiz yenilikleri konuşmaya.
Keşke istifa edince önce bi yönetim kabul edip etmediğini söylese. 10 yıl başarılı bir şekilde bir kulübü yönetirken istifa et butonu ile hiç birşey olmamış gibi bir anda ayrılınca abest oluyo. En azından yönetim sözleşme sonuna kadar izin vermemeli.
gözlemciler maximum seviyede geliştirilsin..
Konu başlığı '' FM 2012 de beklediğiniz yenilikler ''
İstekler arasında '' Uzay'a çıkmak bile olabilir '' her ne kadar saçma bile olacak olsa.
O yüzden yargılamak ve eleştirmek sonrası sadece ufak çaplı birbirinize uyuz olursunuz boşverin gitsin![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Sadece 2 sey soyleyebilirim: biri takimdan kovulduktan sonra bazen oyunda bir bozukluk oluyor ve yillar da gecse herhangi bir teklif yapmiyorlar, bunun duzeltilmesi. Digeri ise basin toplantilarinin zorunlu olmamasi. Zaten sorular kisitli, bir de zorunlu olunca hic tadi kalmiyor. Yardimcini yollama seceneginin oldugunu biliyorum ama onun da ne soyleyecegi belli degil guvenilip yollanmaz. Tumden katilmama hakki verilmeli.
Ilk soyledigim hatadan dolayi kariyerimi bitirdim; yeni kariyer acacagim sirf su medya olayi yuzunden acmiyorum.