Quote Originally Posted by lexoqe View Post
Ben bu beklentileri anlamıyorum. Dünya'nın neresinde görülmüş oyunun kendinizin tasarladığı bir hikaye ile oynandığı.

CrySis Türkçe, ama belli bir hikayesi var ve oyun belli bir süreden sonra bitiyor. Gelelim Fm'ye oyun bitmiyor ve ilerledikçe daha da farklı hale geliyor bu da oyuncunun tasarlamış olduğu (taktik,stil,plan) süreç içinde gerçekleşiyor. İki farklı oyun kurun sonra aynı isimdeki oyunculara bakın aynı profili elde ediyor musunuz?

Böyle bir oyunda, bence öz bir beklenti dışında susup oynamak gerekir diye düşünüyorum.
Öncelikli olarak buradaki önerilerle hikaye tasarlanmıyor.Sadece oyunun gerçekçiliğini artırmak adına bir tartışma konusu açtık.Football Manager zaten bir hikaye üzerine kurulu bir oyun değil.Yani oyunda istediğimiz yenilikler hikaye olarak yansımıyor oyuna.Gerçekte futbolda olan şeylerin oyunda da yansıtılmasını istiyoruz.Bu öz beklentinin dışında birşey.Yinede kimseyi zorla konuşturmak zorunda değiliz.Susup oynamayı içine sindirebiliyorsan kendin öyle yaparsın Ama biz burada devam ederiz istediğimiz yenilikleri konuşmaya.