Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 326 sonuç

Konu: [STSL] Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Valla defalarca yazdim neden degistirmeye sicak bakmadigimi.

Paolo Maldini Milan'in efsanesidir, degil mi? Son macinda taraftarlar bu adami yuhaladi.
    Cruyff Ajax'in efsanesidir, degil mi? Ajax'i sadece para icin kac defa terk etti, yari yolda birakti?

Ziya Sengul ne yapti? Uc bes kurus paraya Fenerbahce'ye 11 yilini verdi. Kaptanlik yapti. Takim kume dusecek durumdayken para konusmadan geldi takimin teknik direktoru oldu ve ligde kalmasini sagladi. Ama kendisini sizden farkli ifade ettigi icin kulubun efsanesi olamaz diyorsunuz.

Valla benim sahsen tepkiden herhangi bi cekincem yok. Sirf tepki alacagim diye de dogru bildigimi degistirmeye de pek niyetim yok. Arastirmada degisiklik istiyorsaniz arastirmacilari ikna etmek size kalmis. Ikna edecek mantikli nedenleri ortaya koyamiyorsaniz, kabullenmek zorundasiniz. Tipki bizim sizden tepki gelebilecegini en basindan kabullendigimiz gibi.
    Üstte 2 kere yazdım, cevap yazmadınız. Sizi ikna etmek inanın çok zor. Anlık tepki değil Ziya Şengül'e gösterilen diyoruz, Maldini son maçında ıslıklandı diyorsunuz. Sabit bir fikriniz var, biz ne desek boş. Bu kadar çok yazıyoruz ya, eğleniyorsunuzdur, egonuzu tatmin ediyorsunuzdur. Herşeye rağmen mantıklı ve önyargısız birisi olduğunuzu düşünüyordum. Ama değilsiniz. Egonuz ve size başarılar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Üstte 2 kere yazdım, cevap yazmadınız. Sizi ikna etmek inanın çok zor. Anlık tepki değil Ziya Şengül'e gösterilen diyoruz, Maldini son maçında ıslıklandı diyorsunuz. Sabit bir fikriniz var, biz ne desek boş. Bu kadar çok yazıyoruz ya, eğleniyorsunuzdur, egonuzu tatmin ediyorsunuzdur. Herşeye rağmen mantıklı ve önyargısız birisi olduğunuzu düşünüyordum. Ama değilsiniz. Egonuz ve size başarılar.
    Ben elma'dan bahsederken, bana armut'u anlatirsaniz tabii elma konusunda ikna olmam cok zor.

Bana deyin ki futbolculuk yillarina bakarak Ziya Sengul'un onunde oraya yazilacak su 10 kisi var, onlari yazalim. Ziya Sengul ancak 11. veya 12. olur. O zaman dinleyeyim.

Ama bana anlattiginiz bir baskasinin farkli fikirlerine tahammulsuz oldugunuz. Ziya Sengul'un efsane olup olmadigi degil.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Söylüyorum ya, gerçekte olmayan bir şeyi, oynayanların gönlü hoş olsun diye ankete açtınız ama oyunun oynanışına etki etmeyecek çok basit bir şeyi, kullanıcıların gönlü hoş olsun diye değiştirmeyi düşünmüyorsunuz.

İkna etmeye ne gerek, ikna olma niyetiniz yok ki, şimdi yine dönüp play off editörden değişmiyor diye başlarsınız ama bu kullanıcıların gönlünü hoş tutmak için yaptığınız anketi değiştirmez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ziya Şengül kulüp üyesi diye orta yolu böyle buluyorsunuz, kulüp üyesi olmayanlar için nasıl bir orta yol bulacaksınız? Bu mudur orta yol mantığınız?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ziya Şengül kulüp üyesi diye orta yolu böyle buluyorsunuz, kulüp üyesi olmayanlar için nasıl bir orta yol bulacaksınız? Bu mudur orta yol mantığınız?
    Bence hic cikmamasi daha dogru demistim.

Kulup uyesi olmayanlar icin herhangi bir orta nokta bulma planim da yok acikcasi. Kulubun efsanesi, taraftarin efsanesi degil de demistim yukarida.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kullanıcıların memnuniyeti?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kullanıcıların memnuniyeti?
    Herkesi degil, ortalamayi memnun etmek onemli olan. Tabii dogrulari yansitmaya calisarak. Herkesin memnun olmayacagi zaten daha isin basindan belli.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Herkesi degil, ortalamayi memnun etmek onemli olan. Tabii dogrulari yansitmaya calisarak. Herkesin memnun olmayacagi zaten daha isin basindan belli.
    bence çıkartılsa bir tek siz memnun olmayacaksınız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ziya Şengül'ün çıkartılmasıyla büyük bir kısım memnun olacaktır. Fenerbahçelilerden başkasının umrunda olmayacağı bir durum zaten, bir oyuncu profili değil ki, itiraz edenler olsun, pek önemi olmayan basit bir şey, memnuniyet önemliyse memnun olacağız kesinlikle.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Play off devam edecek deniyor, büyük bir hata olacak oyunda, oynayanların keyfi için bu hata gerçekleşecek, yine oynayanların keyfi için başka bir değişiklik yapılmayacak. Kesinleşirse bu play off işi, 2013 çıkana kadar ben sürekli bunu dile getiririm.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003

Play off devam edecek deniyor, büyük bir hata olacak oyunda, oynayanların keyfi için bu hata gerçekleşecek, yine oynayanların keyfi için başka bir değişiklik yapılmayacak. Kesinleşirse bu play off işi, 2013 çıkana kadar ben sürekli bunu dile getiririm.
    Yazilanlara gore ayni statu ile devam etmeyecek ama playoff.

Hatta ilk yayinlanan statu bile degistirildi (normal sezonu lider bitirenin en azindan sampiyonlar ligi on elemesine gitme garantisi vardi Eylul'da yayinlanan ilk statude, Ekim'de degisti). Maclarin oynanacaklari tarihler/haftalar sezon ortasinda degisti. Sampiyonlar ligi macinin oynandigi gun lig maci oynandi. Ozellikle playoff haftalarinda sampiyonlar ligi veya uefa kupasinin son turlari ile ayni gunde kupa veya playoff maclarinin oynanmak zorunda kalinacagini da goreceksiniz. Oyunun sizi , sadece bu sezon icin tasarlanmis ve kuluplerin avrupa kupalarinda ceyrek finalin otesine gidemeyecegini varsayan bir statu ile oynamayi mi tercih ederdiniz?

Bu sezon lig statusunun maclar baslamadan sadece 1 gun once ve alelacele yayinlandigini da unutmayalim. Basindan sonuna kadar dusunsunler, duzenlesinler. Biz de gercekci yansitilmasi icin her seyi yaparak her sezon o statude oynayalim.

Benim itirazim playoff degil, dogru duzgun test etmemize izin vermeyecek bir zamanda ve bir cok hatanin ortaya cikabilecegi bir statu ile karsimiza cikmalariydi. Sonucta SI'a statunun Turkcesini verip, cikin isin icinden demiyoruz. Hatta statude yazilanlari sadece ingilizceye cevirip de vermiyoruz. Bunu sokaktan gecen herhangi birisinin de anlayabilecegi sekilde anlatiyoruz ki olabildigince az hata olsun. Hatta bununla kalmayip, sezonlar ilerledikce ortaya cikabilecek sorunlari da ongorerek talimat vermeye calisiyoruz. Ama buna ragmen hatalar oluyor. Oyun cikmadan sampiyonlar ligine giden takim yanlis belirleniyor diye 3 hafta defalarca test edip ugrasmak zorunda kaldim.

Bu ise basladigimizdan beri her yil liglerin statuleri degisti. Belki super lig degismedi ama alt ligler surekli degisti. Bunlari da mumkun oldugu kadar gercekci yansittik hep. Bunun arkasinda da statulerin liglerin baslamasindan 1 gun once degil, 1.5-2 ay once cikmasi ve olacaklari enine boyuna dusunerek SI'a talimat vermemiz vardi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu gerekçelerle play off ilk sezon sezonunda kullanımdan kalkıyor deseydiniz, eleştiri yine olurdu ama ben eleştirmezdim, kullanıcıların keyfi için anket dedikten sonra, ben bunu sürekli eleştiririm, çünkü basit bir olayda kullanıcıların keyfi umursanmazken, ciddi, değişmesi imkansız bir olayda kullanıcıların keyfine göre karar alınabiliyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003

Bu gerekçelerle play off ilk sezon sezonunda kullanımdan kalkıyor deseydiniz, eleştiri yine olurdu ama ben eleştirmezdim, kullanıcıların keyfi için anket dedikten sonra, ben bunu sürekli eleştiririm, çünkü basit bir olayda kullanıcıların keyfi umursanmazken, ciddi, değişmesi imkansız bir olayda kullanıcıların keyfine göre karar alınabiliyor.
    Anket basliginda bunlarin hepsini yazmistim.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=102357

Yeni bir lig statusunun oyuna yansitilmasi icin benim harcamam gereken sureyi kabaca olcmek gerekirse yaklasik 20 saatimi alir. Bunun 2 saati statunun raporlanmasi icin hazirlik ve yazilmasi, geri kalan 18 saat de test etme ve hatalarin duzeltilmesi icin raporlama. Buna bir de bu yil degisen ve oyunun ciktigi tarihte bile statusu ve mac oynama tarihleri bilinmeyen Turkiye Kupasini eklersen sureyi 1.5 ile carpmak lazim.

Bu sureyi harcadim. Ustune cikabilecek sorunlari da ortadan kaldirmak icin daha da ugrasmak gerekiyordu. Bu sureyi de bir yil sonra kalkabilecek bir statu icin harcama konusunda tereddutluydum. Mesela oyuna farkli ulkelerdeki vergi sistemlerinin eklenmesi, yapay zeka kuluplerinin kadrolarini daha mantikli bir sekilde kurmalari icin hata raporu vermek ve oyunda su anda oynadiginiz yeni alt yapidan oyuncu cikartma sistemindeki aksakliklar icin bu zamani ayirmak daha dogru geliyordu.

Ya oturup butun farkli durumlari bastan asagiya analiz edip, esasinda TFF'nin haziran ayinda yapmasi gerektigi sekilde detayli bir statu hazirlayacaktim. Veya oyunun baska yonlerinin gelismesi icin zaman harcayacaktim. Kisacasi anket, zamani ne icin harcamamin daha dogru olacagi konusunda sizlerden yorum almak icindi.

Eger playoff devam etsin karari ciksaydi vergi/kadro kurma mantigi uzerine hata raporlayip FM 2013 icin bunlarin yansimasi icin ugrasmak yerine playofflu statude olusabilecek gariplikleri arayacaktim. Su asamada playoff devam etse bile degisecegi icin anket sonucunun cok daha faydali sonuclar ortaya cikarttigini dusunuyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Ben bişey sormak istiyorum aykut kocaman oyunda hem hoca hemde sportif direktör olarakmı görünüyoru yoksa sadece hoca olarakmı eğer ikisi olarak görülüyorsa olası bi kovulma durumunda iki görevide biticekmi ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Ben bişey sormak istiyorum aykut kocaman oyunda hem hoca hemde sportif direktör olarakmı görünüyoru yoksa sadece hoca olarakmı eğer ikisi olarak görülüyorsa olası bi kovulma durumunda iki görevide biticekmi ?
    Oyundaki "Manager" zaten hem sportif direktor hem de teknik direktor gorevlerini yapiyor. Bu iki isin ayirimi oyunda pek mumkun degil. Birisi sportif direktor olunca "Director of Football" yani futbol direktoru gorevini veriyoruz ama bu gorevin oyunda hic bir islevi yok.

Umarim ileride bir gun oyunu sportif direktor olarak oynama (transferleri yapma, teknik direktoru belirleme, alt yapi, tesislesme, pilot takim secme vs. gibi konularda karar/teklif verme gorevi) ile teknik direktor olarak oynama (futbolcu transferi icin sportif direktore teklif verme, taktik ve antrenman kararlari) ayrilir.

Her ne kadar boyle bir yenilik cok gercekci olsa da, yakin zamanda gerceklestirilecegini tahmin etmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Anketi açma sebebi bu gösterilseydi sıkıntı yok, bu şekilde oyun için daha iyi denseydi yine sıkıntı yok ama oynayanların keyfini düşündüm dediğinizde, biz oynayan değil miyiz, bizim keyfimiz neden basit bir durumda düşünülmüyor diyorum.

Play off olması ya da olmaması değil konumuz, ben oyunda olsun isterim, zaten böyle değişik datalar hazırlıyorum kendime, hazır oyuna böylesi varken, hoşuma gider olması ama bu keyif için değil, sakıncalı durumlar ortaya koyuyor diye bu şekildeyse diyecek sözüm olmaz, ankete de pek gerek kalmaz aslında o durumda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003

Anketi açma sebebi bu gösterilseydi sıkıntı yok, bu şekilde oyun için daha iyi denseydi yine sıkıntı yok ama oynayanların keyfini düşündüm dediğinizde, biz oynayan değil miyiz, bizim keyfimiz neden basit bir durumda düşünülmüyor diyorum.
    Donup dolasip ayni seyi soyluyorsun, ben de ayni cevabi veriyorum. Playoff kalkmasin diyenler de oldu ama sayilari kalksin diyenlere oranla azinliktaydi. Ama surekli playoff ile oynamak isteyenler yeni yamalari yuklemeyerek her sezon playoff ile oynayabilirdi. Bu sayede herkes keyfine gore oynayabildi. Anket basliginda da oyunun butun sezonlarda playoff oynanacak sekilde cikacagini ve kararin ilerleyen yamalar icin verilecegini yazdigimi gormussundur. Her yil playoff ile oynamak istemeyenler yamayi beklemek zorunda kaldi, her yil playoff oynamak isteyenler de ilerleyen yamalarda ortaya cikan duzetlmelerden mahrum kaldi.

Ziya Sengul kalksin diyen kisilerin hepsi icin editoru acip Ziya Sengul'u kaldirmalari hic zor bir sey degil.

Ama Ziya Sengul'u tanimayan birisinin Fenerbahce'nin efsanelerine eklemesi icin Fenerbahce'nin tarihini arastirmasi gerekli. Bu isimleri eklemenin nedeni de kulubun tarihi konusunda kulubu tanimayanlara yardimci olmak degil mi? Bu tip Fenerbahce'yi tanimayan kisilerin kulubun efsanelerinin kim oldugunu gormesini neden engellemek istiyorsunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çünkü Ziya Şengül taraftarlar tarafından sevilmeyen hatta belki de çoğu tarafından nefret edilen birisi. Koyulabilecek çok sayıda efsane varken Ziya Şengül'ü bu kadar korumanızı da anlamıyorum ve laf kalabalığına, farklı muhabbetlere girmeye de hiç gerek yok, tekrarlayarak sonlandırıyorum, daha olmayacağı yönünde resmi açıklamayan, gerçekle alakası olmayacak şekilde düzenlenen ve oyuna etkisi % 100 olan bir değişiklik, ankete açılıp kullanıcı keyfine göre ayarlanabiliyor ama oyuna etkisi neredeyse hiç yok, çok basit bir değişiklik, taraftarı memnun etmek için yapılmıyor.

Ben oyunu gerçekteki gibi oynayamıyorum ama Ziya Şengül'ü efsane görenler, editörden onu efsane listesine alabilir, 30 saniyelik iş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003

Çünkü Ziya Şengül taraftarlar tarafından sevilmeyen hatta belki de çoğu tarafından nefret edilen birisi. Koyulabilecek çok sayıda efsane varken Ziya Şengül'ü bu kadar korumanızı da anlamıyorum ve laf kalabalığına, farklı muhabbetlere girmeye de hiç gerek yok, tekrarlayarak sonlandırıyorum, daha olmayacağı yönünde resmi açıklamayan, gerçekle alakası olmayacak şekilde düzenlenen ve oyuna etkisi % 100 olan bir değişiklik, ankete açılıp kullanıcı keyfine göre ayarlanabiliyor ama oyuna etkisi neredeyse hiç yok, çok basit bir değişiklik, taraftarı memnun etmek için yapılmıyor.
    Bak ne guzel soylemissin. Birisi taraftar tercihi, digeri kullanici tercihi. Bir grup taraftar memnun olacak diye zaten taraftar olmayan kullanicilar icin olan bir bilgiyi neden degistireyim?

Bunun isteklerin sonu ne?

Ben oyunu gerçekteki gibi oynayamıyorum ama Ziya Şengül'ü efsane görenler, editörden onu efsane listesine alabilir, 30 saniyelik iş.
    Empati yap.

Brondby'yi alip, sen bu listede neden Ole Bjur yok diyebilecek kadar taniyormusun Bronby'yi? Veya Koln'un listesinde neden Wolfgang Overath yok diyebilirmisin?

Bilmiyorsan Fenerbahce'yi tanimadan kulup profiline goz gezdiren birisinin Ziya Sengul'un eksik oldugunu bilmesini nasil bekleyebilirsin?

Sadece rasyonel dusunmezsen yukaridakini yazarsin, ki rasyonel dusundugunu hic tahmin etmiyorum. Taraftar goruslerine bakmak da bu yuzden teklikeli. Ne empati, ne de rasyonel dusunce hakim olur bir olaya tarafli sekilde bakan kiside. Bu sekilde de ortaya arastirma degil, propaganda cikar.

Haa desen ki Fenerbahce'de bu efsane isimler daha az olmalidir. Sayilarini azaltalim, hatta butun takimlar icin de bu calisma yapilabilir. O zaman cok farkli bir seyden bahsediyor oluruz ve iyi bir neden ortaya konulursa belki de katilirim cunku en azindan objektif bir bakis acisi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hala aynı noktadayım, ne kadar yazarsan yaz, kullanıcıların keyfi için ciddi bir değişiklik ankete açılıp soruluyorsa, basit bir olay, yine kullanıcıların keyfi için pekala değiştirilebilir, değiştirilmiyorsa ben bunda artık art niyet ararım ki Fenerbahçe'ye zaten art niyetle yaklaştığınızı düşünüyorum, her konuda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Hala aynı noktadayım, ne kadar yazarsan yaz, kullanıcıların keyfi için ciddi bir değişiklik ankete açılıp soruluyorsa, basit bir olay, yine kullanıcıların keyfi için pekala değiştirilebilir, değiştirilmiyorsa ben bunda artık art niyet ararım ki Fenerbahçe'ye zaten art niyetle yaklaştığınızı düşünüyorum, her konuda.
    Keyfi bir değişiklik olmadığını onlarca kez söyledik.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Alexi Lalas View Post
    Keyfi bir değişiklik olmadığını onlarca kez söyledik.
    Ömer abi ne söylediğini biliyordur diye geçmiş mesajları araştırıp, kullanıcıların keyfi için yaptık mesajını aramıyorum.

Bana gerekçe olarak diğer söylediği şeyleri gösterseydi ya da ankete gerek duymadan bu değişikliği yapsaydı, ses çıkaramazdım.

Neyse ben görüşümü belirttim, iş oyuncu profili söyle olsaydı böyle olsaydı değil, iş Fenerbahçe'ye karşı sizin art niyetinizin bizde oluşturduğu izlenim. Bu da tek bir olayla alakalı değil, bir birikim ürünü. Siz hayır öyle değil diyerek pek çok şey yazacaksınız yine ama bence durum bu, benim gözlemlediğim bu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'ye zaten art niyetle yaklaştığınızı düşünüyorum, her konuda.
    Sadece sen düşünmüyorsun abi
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2003

Yukarida da herkesi memnun etmenin mumkun olmadigini yazmistim, hatirlarsin. Herkesi memnun etme gibi bir amacimiz da yok ve zaten olamaz.

Ve yine yukarida yazdim. Playoff degisikligi sadece editor kullanarak yapilabilecek bir degisiklik olsa ne o anket acilirdi, ne de degisiklik yapilirdi. En fazla bunu yapacak kadar editor bilgisi olmayanlar icin editoru kullanarak degisikligi yapar ve burada yayinlardim.

Ziya Sengul meselesi ise editoru kullanarak kolaylikla yapilabilecek bir degisiklik. Bunu bir tartisma konusu olarak degil, bir firsat olarak gorup "Ziya Sengul'suz Oyun" yamasi cikartabilirsin mesela. Bu sayede bazi kisilere biz kotu oluruz, sen de kahraman olursun. Ne guzel iste.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kahraman olma niyetim yok, sadece sineğin mide bulandırması durumundan bahsediyorum. Olay sadece basit bir Ziya Şengül olayı da değil aslında, sayfalarca tartışılacak bir şey de değil bu, olay sizlerin bakış açınız, yoksa genelde bir sıkıntı olmasa, tek sıkıntı Ziya Şengül olsa, aman bu da böyle olmuş deyip geçilebilir ama bende oluşturduğunuz izlenim sebebiyle ben uzattım bu konuyu.

Siz keyif alıyor olabilirsiniz bizim sinir olduğumuz bir olaydan ki muhtemelen keyif alıyorsunuz bu mesajlardan. Bir şeyler söylüyoruz ama durup da, acaba bunların bu isteğini gerçekleştirsek ne olur, bu kadar yazılıyor ediliyor, çok da önemli olmasa gerek diye hiç düşünüp değişiklik yapmak yerine sürekli farklı farklı şeylerle önümüze geliyorsunuz, uzlaşmaya yanaşmayan, ben yaptım oldu, siz istediniz kadar konuşun ben ne istersem o, sizin isteklerinizin hiç önemi yok, Fenerbahçe efsanesini de ben belirlerim, benim keyfim ne isterse onu yaparım modunda cevaplarla devam ediyorsunuz.

Size karşı oluşmuş (oyuncu profiline bakıp bu niye az diye tepki verecek halim yok, ben oyunda gerçekteki gibi mi ona bakarım, isterse 1 olsun her özelliği) Fenerbahçe'ye karşı art niyetli düşüncesini yıkmak adına bazı şeyler ortaya koysaydınız daha iyi anlaşabilirdik ama doğru siz art niyetli değilsiniz ki, bu bizim kuruntumuz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003

Kahraman olma niyetim yok, sadece sineğin mide bulandırması durumundan bahsediyorum. Olay sadece basit bir Ziya Şengül olayı da değil aslında, sayfalarca tartışılacak bir şey de değil bu, olay sizlerin bakış açınız, yoksa genelde bir sıkıntı olmasa, tek sıkıntı Ziya Şengül olsa, aman bu da böyle olmuş deyip geçilebilir ama bende oluşturduğunuz izlenim sebebiyle ben uzattım bu konuyu.

Siz keyif alıyor olabilirsiniz bizim sinir olduğumuz bir olaydan ki muhtemelen keyif alıyorsunuz bu mesajlardan. Bir şeyler söylüyoruz ama durup da, acaba bunların bu isteğini gerçekleştirsek ne olur, bu kadar yazılıyor ediliyor, çok da önemli olmasa gerek diye hiç düşünüp değişiklik yapmak yerine sürekli farklı farklı şeylerle önümüze geliyorsunuz, uzlaşmaya yanaşmayan, ben yaptım oldu, siz istediniz kadar konuşun ben ne istersem o, sizin isteklerinizin hiç önemi yok, Fenerbahçe efsanesini de ben belirlerim, benim keyfim ne isterse onu yaparım modunda cevaplarla devam ediyorsunuz.

Size karşı oluşmuş (oyuncu profiline bakıp bu niye az diye tepki verecek halim yok, ben oyunda gerçekteki gibi mi ona bakarım, isterse 1 olsun her özelliği) Fenerbahçe'ye karşı art niyetli düşüncesini yıkmak adına bazı şeyler ortaya koysaydınız daha iyi anlaşabilirdik ama doğru siz art niyetli değilsiniz ki, bu bizim kuruntumuz.
    Fenerbahcelileri memnun etmek icin ilkelerden vazgecersek arastirma kulupler arasi savas alanina doner. Bazi kurallar belirliyoruz ve bu kurallari her takima, her oyuncuya uygulamaya calisiyoruz. Kurallarimizda hata olabilir ve bu mantik cercevesinde tartisilabilir. Ama bir takim taraftari memnun olsun diye koydugumuz kurallari cignemek bana cok ters bir sey. Simdiye kadar ortaya konulan Ziya Sengul meselesi de budur.

Baska tartisma mevzulari varsa da onlari kendi ozelinde tartisalim. Art niyetli olmadigimizi gormenizin tek yolu, tercihlerimizin nedenlerini ogrenmeye calismanizdir.

Fenerbahcelileri memnun etmek icin ilkelerden vazgecersek arastirma kulupler arasi savas alanina doner. Bazi kurallar belirliyoruz ve bu kurallari her takima, her oyuncuya uygulamaya calisiyoruz. Kurallarimizda hata olabilir ve bu mantik cercevesinde tartisilabilir. Ama bir takim taraftari memnun olsun diye koydugumuz kurallari cignemek bana cok ters bir sey. Simdiye kadar ortaya konulan Ziya Sengul meselesi de budur.

Baska tartisma mevzulari varsa da onlari kendi ozelinde tartisalim. Art niyetli olmadigimizi gormenizin tek yolu, tercihlerimizin nedenlerini ogrenmeye calismanizdir.
    Peki hocam orta yol bulalım diyordunuz daha önce,benden de bu orta yol için bi öneri ozaman;
    Ziya Şengül kulübün efsaneleri arasında kalsın.Ama aynı zamanda sevilmeyen kişiler arasınada koyulsun ozaman.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mortalknight View Post
    Peki hocam orta yol bulalım diyordunuz daha önce,benden de bu orta yol için bi öneri ozaman;
    Ziya Şengül kulübün efsaneleri arasında kalsın.Ama aynı zamanda sevilmeyen kişiler arasınada koyulsun ozaman.
    Bana uyar.

Sevilmeyen kisilerin arasinda olmasinin da bir etkisi olmaz oyun uzerinde, tipki sevilen kisilerin arasinda olmasinin bir etkisi olmayacagi gibi.

Bana uyar.

Sevilmeyen kisilerin arasinda olmasinin da bir etkisi olmaz oyun uzerinde, tipki sevilen kisilerin arasinda olmasinin bir etkisi olmayacagi gibi.
    tamam ozaman öle birşel yapılsın
    Kulube zamanında yaptıklarıyla efsaneler arasında yer alırken;
    Aynı zamanda taraftar tarafından sevilmeyen kişi olarak girilsin

İyi günler

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Felipe de souza da sevilenler listesine alınmalı

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri