Sayfa 9 / 23 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

bişey sorabilir miyim. bazı arkadaşların verdiği profillerde türkçe kısımlar var. eski yamalardan falan mı, yoksa başka bir durumdan mı ?

sercanı yayınlayacak yok mu öğleden beri bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by sasa16 View Post
    sercanı yayınlayacak yok mu öğleden beri bekliyorum
    sercan demo da yokmuş..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

tribundergi.com'dan alıntıdır merak eden arkadaşlar için aşağı yukarı böyledir sanırım.

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    tribundergi.com'dan alıntıdır merak eden arkadaşlar için aşağı yukarı böyledir sanırım.

çok saol kardeş. ne biçim bitiriciliği var bu adamın 8 nedir yav küfür eder gibi 11 12 bari olsa iyi olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence bitiriciliği tam oturmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Vay hızı düşürülmüş Dia hızlıysa Sercandan tebrik edicem

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Vay hızı düşürülmüş Dia hızlıysa Sercandan tebrik edicem
    He yani diğer tüm oyuncuları iyi şekilde yapınca tebrik yok sadece Dia Sercan'dan hızlı olunca tebrik ediceksin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Dostum bir şey soracağım,Uefa'nın da Fenerbahçe karşıtı/düşmanı olduğunu düşünüyor musun acaba? Tam bir antu zihniyetinde yazıyorsun da,merak ettim. Burada eleştirilerinize adam akıllı cevaplar veriliyor,hala belden aşağı vurmanın peşindesiniz.Fenerbahçe araştırmacısı Cengiz abiyi tanıyorum.(reel yaşamda görüşmüşlüğüm de var) En az sizin kadar,belki sizden daha iyi bir Fenerbahçe'li ve futboldan da anlayan birisi.Sanki Fenerbahçe'yi Fenerbahçe'li olmayan birisi yapıyor gibi yorumlar yapıyorsunuz,bu da sizin niyetinizi belli ediyor.
    Konuya bir göz gezdiriyordum da.Boldladığım yer ne alaka yahu ? antu zihniyetiymiş,uefa'ymış.Pes .

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Konuya bir göz gezdiriyordum da.Boldladığım yer ne alaka yahu ? antu zihniyetiymiş,uefa'ymış.Pes .
    antu'yu taraftar forumu zihniyeti ile degistir, anlami degismez bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    antu'yu taraftar forumu zihniyeti ile degistir, anlami degismez bence.
    Anlamı bence de değişmez ben orayı "taraftar forumu zihniyeti" diye değiştirmekten hiç gocunmam mesela.Sizin de o mesajın amacını tam olarak anladığınızdan eminim.

Olay o değil.Birden topa girmiş gibi oldum ama bir yönetici antu zihniyeti,uefa'dan falan bahsedip gereksiz yerde kendi düşüncelerini kabul ettirmeye çalışıp bir üyeyle dalga geçmesine yazmasam olmazdı.

Bir kez daha diyim.Pes.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Son Heung-Min adlı oyuncu yeni bir Fm efsanesi olabilir.

14. Default

Tolga Ciğerci'nin profilini ekler misiniz ? Birde Milli takım tercihi ne yönde ?

15. Default

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Tolga Ciğerci'nin profilini ekler misiniz ? Birde Milli takım tercihi ne yönde ?
    Tolga Ciğerci Şimdilik Tercihi Alman Yönünde Profili Fena Değil Anadolu Kulüplerinin Yıldızı Olur Şu Haliyle

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

16. Default

Bayern Münih'te de Emre Can var, bana Mehmet Ekici'nin ilk çıktığı zamanları hatırlattı profili. p.a. ne durumdadır bilemem ama iyi bir ortasaha oyuncusu olabilecek potansiyeli gördüm

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Anadolu kariyerlerimde ilk alacağım adam olur Tolga ucuza gelir kiralık...

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Dostum bir şey soracağım,Uefa'nın da Fenerbahçe karşıtı/düşmanı olduğunu düşünüyor musun acaba? Tam bir antu zihniyetinde yazıyorsun da,merak ettim. Burada eleştirilerinize adam akıllı cevaplar veriliyor,hala belden aşağı vurmanın peşindesiniz.Fenerbahçe araştırmacısı Cengiz abiyi tanıyorum.(reel yaşamda görüşmüşlüğüm de var) En az sizin kadar,belki sizden daha iyi bir Fenerbahçe'li ve futboldan da anlayan birisi.Sanki Fenerbahçe'yi Fenerbahçe'li olmayan birisi yapıyor gibi yorumlar yapıyorsunuz,bu da sizin niyetinizi belli ediyor.
    ben ne demişim bakın bakalım. uefa isviçreye de dedi sionu oynatmayın diye. izin verdiler mi işviçrelilier? sanane dedi adamlar uefaya, bizim tffye bak: tabi hemen, dediler. fırsat kolluyorlarmış demek. futboldan anlayıp anlamadığı belli zaten. gökay pa 114 emre çolak 145... emrenin çalışma azmi 13 ya böyle bir dünya var mı? adamlar acaba kaç maçımızı izledi... emrenin long shotu alexin long shotu normale göre düşük... emrenin 1 maçı var diyor sadece... al ben sayıyorum şuan: Fenerbahçe-trabzonspor, Fenerbahçe-Kayserispor,kasımpaşa-Fenerbahçe,. Fenerbahçe İbb... Bir maçını kaçırmadım Fenerbahçenin bir de mehmet topuzunkini bekliyorum. o da umarım düşük olur. o zaman daha detaylı konuşuruz. oyun oynuyorum fm2011i emre presi full duruma getirdim hala bir topa şok pres yapmıyor. mehmet topuz oyuna yine kötü yansıtılmıştı oyuna girip tek tek bakamam şuan, düzeltmişlerse helal olsun...
    Last edited by meddah : 09.Ekim.2011 at 00:18 Reason: Kural 10: Konu Dışı Mesajlar

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Malpince her takımın araştırmacısı var çok yanlış gelmişsin sen FB araştırmacısı emin ol senden daha çok maç izliyordur bu araştırmacıları boşuna seçmediler heralde...Puanları da sallama vermiyordur...Ayrıca Emre ve Gökay'ın profilleri belli olmadıki...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

He bu arada Gökay olayına değinecek olursam geçen sene oynatılmaya başladığı içindir bu sene pası daha iyi olur rahat ol...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by malpince View Post
    ben ne demişim bakın bakalım. uefa isviçreye de dedi sionu oynatmayın diye. izin verdiler mi işviçrelilier? sanane dedi adamlar uefaya, bizim tffye bak: tabi hemen, dediler. fırsat kolluyorlarmış demek. futboldan anlayıp anlamadığı belli zaten. gökay pa 114 emre çolak 145... emrenin çalışma azmi 13 ya böyle bir dünya var mı? adamlar acaba kaç maçımızı izledi... emrenin long shotu alexin long shotu normale göre düşük... emrenin 1 maçı var diyor sadece... al ben sayıyorum şuan: Fenerbahçe-trabzonspor, Fenerbahçe-Kayserispor,kasımpaşa-Fenerbahçe,. Fenerbahçe İbb... Bir maçını kaçırmadım Fenerbahçenin bir de mehmet topuzunkini bekliyorum. o da umarım düşük olur. o zaman daha detaylı konuşuruz. oyun oynuyorum fm2011i emre presi full duruma getirdim hala bir topa şok pres yapmıyor. mehmet topuz oyuna yine kötü yansıtılmıştı oyuna girip tek tek bakamam şuan, düzeltmişlerse helal olsun...
    Ictenlikle soruyorum. O sok presi yaptirabildigin oyuncu var mi oyunda? Mesela Messi ve Iniesta yapiyor mu?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    He yani diğer tüm oyuncuları iyi şekilde yapınca tebrik yok sadece Dia Sercan'dan hızlı olunca tebrik ediceksin
    Yok bu geçen seneden beri tartışılan bir konuydu ve ısrarla Sercan savunuldu bundan vazgeçmek çok büyük bir adım bence ayrıca oyuncu profilleri yönünden önceki sayfalarda tebrik etmiştim %90 doğru yansıtıyorlar teşekkür ederim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ellerinden geleni yaptıkları kesin. şüphem yok. hatasız insan yoktur. sonuçta onlarda bizim gibi maçı izleyerek hazırlıyorlar. mesela; ben Burak Yılmaz ın profilini berbat buldum ama araştırma şefi oynatın göreceksiniz diyor. bu söze karşılık bir şey denemez zaten...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

24. Default

Ictenlikle soruyorum. O sok presi yaptirabildigin oyuncu var mi oyunda? Mesela Messi ve Iniesta yapiyor mu?
    Türkiye Liginde O Şok Presi En İyi Yapan Mustafa Sarp'ta Gördüm Oyunda O Yüzden Oyunda Severdim Mustafa'yı Hatta 2010'da Vazgeçilmezimdi

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sercan böyleyse Bank Asya topçusu yapmış olacaklar.

barcelona vs. büyük kulüpleri almıyorum. bir Fenerbahçe bir Adanaspor bir de ortak kariyerde seçtiğimiz takımı alıyorum. ara sıra fantezi için malaga gibi parası çok olan kulüpleri alıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sercan'ı o kadar düşürüceklerini sanmıyorum. O sallama bir profildir büyük ihtimalle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neden bu kadar büyütülüyor bu olay ben anlam veremiyorum. birincisi, bu bir oyun. Tamam önemli kaliteli kendini kanıtlamış bir oyun ama "oyun" işte. İkincisi, bunu yapanlar insan. Hata yapabilirler. Ama daha da önemlisi bunlar araştırma yapan insanlar. Biz burada evimizde bilgisayarımızın başında otururken, oyunun keyfini çıkarırken, adamlar gidiyor maç izliyor tüm sezon boyunca o takımı takip ediyor belkide. Hayır çok biliyorsanız siz yapın araştırma görevini. Öyle masa başındaki gibi kolay değil. Ben içinde değilim bu olayın ama tahmin etmek zor değil. Azıcık düşününce görebiliyorsun zor değil.

Yok Alex'in şu özelliği çıkmalıymış, yok Muhammet şöyle abartıymış, yok Gökay şöyle Emre böyleymiş... Tabi ki tartışılacak bunlar. Ama saygılı bir şekilde tartışılır bunlar. Birazcık emeğe saygı gerekiyor değil mi? Öyle kışın sıcacık evinde oturup FM oynamaya benzemiyor araştırmacılık. Çok önemli bir şey bu oyun için. Oyunun alt yapısı hatta bu. Yoksa neden dünyadaki bir çok teknik direktör bu oyunu takip etsin? Değil mi? Biraz düşünün, biraz saygı gösterin.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Neden bu kadar büyütülüyor bu olay ben anlam veremiyorum. birincisi, bu bir oyun. Tamam önemli kaliteli kendini kanıtlamış bir oyun ama "oyun" işte. İkincisi, bunu yapanlar insan. Hata yapabilirler. Ama daha da önemlisi bunlar araştırma yapan insanlar. Biz burada evimizde bilgisayarımızın başında otururken, oyunun keyfini çıkarırken, adamlar gidiyor maç izliyor tüm sezon boyunca o takımı takip ediyor belkide. Hayır çok biliyorsanız siz yapın araştırma görevini. Öyle masa başındaki gibi kolay değil. Ben içinde değilim bu olayın ama tahmin etmek zor değil. Azıcık düşününce görebiliyorsun zor değil.

Yok Alex'in şu özelliği çıkmalıymış, yok Muhammet şöyle abartıymış, yok Gökay şöyle Emre böyleymiş... Tabi ki tartışılacak bunlar. Ama saygılı bir şekilde tartışılır bunlar. Birazcık emeğe saygı gerekiyor değil mi? Öyle kışın sıcacık evinde oturup FM oynamaya benzemiyor araştırmacılık. Çok önemli bir şey bu oyun için. Oyunun alt yapısı hatta bu. Yoksa neden dünyadaki bir çok teknik direktör bu oyunu takip etsin? Değil mi? Biraz düşünün, biraz saygı gösterin.
    Hacı kaçtır bunu anlatmaya çalışıyorum yok olmuyor millet herşeyi rakam sanıyor profil sanıyor...Volkan Şen'in profili kaç senedir kötü ama adam çoşuyor her şey profil değilki zaten Alex ve Muhammet teknik tartışması insanı güldürüyor...Diğer özellikler olmadıktan sonra teknik neye yarar...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Sercan'ı o kadar düşürüceklerini sanmıyorum. O sallama bir profildir büyük ihtimalle.
    Sercan naptı ki geçen sene ? Yaşının avantajıyla 2-3 sene önceki ismiyle oynuyor.

Sayfa 9 / 23 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri