bişey sorabilir miyim. bazı arkadaşların verdiği profillerde türkçe kısımlar var. eski yamalardan falan mı, yoksa başka bir durumdan mı ?
sercanı yayınlayacak yok mu öğleden beri bekliyorum
tribundergi.com'dan alıntıdır merak eden arkadaşlar için aşağı yukarı böyledir sanırım.
![]()
Bence bitiriciliği tam oturmuş.
Vay hızı düşürülmüş Dia hızlıysa Sercandan tebrik edicem![]()
Anlamı bence de değişmez ben orayı "taraftar forumu zihniyeti" diye değiştirmekten hiç gocunmam mesela.Sizin de o mesajın amacını tam olarak anladığınızdan eminim.
Olay o değil.Birden topa girmiş gibi oldum ama bir yönetici antu zihniyeti,uefa'dan falan bahsedip gereksiz yerde kendi düşüncelerini kabul ettirmeye çalışıp bir üyeyle dalga geçmesine yazmasam olmazdı.
Bir kez daha diyim.Pes.
Son Heung-Min adlı oyuncu yeni bir Fm efsanesi olabilir.
Tolga Ciğerci'nin profilini ekler misiniz ? Birde Milli takım tercihi ne yönde ?
Bayern Münih'te de Emre Can var, bana Mehmet Ekici'nin ilk çıktığı zamanları hatırlattı profili. p.a. ne durumdadır bilemem ama iyi bir ortasaha oyuncusu olabilecek potansiyeli gördüm![]()
Anadolu kariyerlerimde ilk alacağım adam olur Tolgaucuza gelir kiralık...
ben ne demişim bakın bakalım. uefa isviçreye de dedi sionu oynatmayın diye. izin verdiler mi işviçrelilier? sanane dedi adamlar uefaya, bizim tffye bak: tabi hemen, dediler. fırsat kolluyorlarmış demek. futboldan anlayıp anlamadığı belli zaten. gökay pa 114 emre çolak 145... emrenin çalışma azmi 13 ya böyle bir dünya var mı? adamlar acaba kaç maçımızı izledi... emrenin long shotu alexin long shotu normale göre düşük... emrenin 1 maçı var diyor sadece... al ben sayıyorum şuan: Fenerbahçe-trabzonspor, Fenerbahçe-Kayserispor,kasımpaşa-Fenerbahçe,. Fenerbahçe İbb... Bir maçını kaçırmadım Fenerbahçenin bir de mehmet topuzunkini bekliyorum. o da umarım düşük olur. o zaman daha detaylı konuşuruz. oyun oynuyorum fm2011i emre presi full duruma getirdim hala bir topa şok pres yapmıyor. mehmet topuz oyuna yine kötü yansıtılmıştı oyuna girip tek tek bakamam şuan, düzeltmişlerse helal olsun...
Last edited by meddah : 09.Ekim.2011 at 00:18 Reason: Kural 10: Konu Dışı Mesajlar
Malpince her takımın araştırmacısı var çok yanlış gelmişsin sen FB araştırmacısı emin ol senden daha çok maç izliyordur bu araştırmacıları boşuna seçmediler heralde...Puanları da sallama vermiyordur...Ayrıca Emre ve Gökay'ın profilleri belli olmadıki...
He bu arada Gökay olayına değinecek olursam geçen sene oynatılmaya başladığı içindir bu sene pası daha iyi olur rahat ol...
ellerinden geleni yaptıkları kesin. şüphem yok. hatasız insan yoktur. sonuçta onlarda bizim gibi maçı izleyerek hazırlıyorlar. mesela; ben Burak Yılmaz ın profilini berbat buldum ama araştırma şefi oynatın göreceksiniz diyor. bu söze karşılık bir şey denemez zaten...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sercan böyleyse Bank Asya topçusu yapmış olacaklar.
Sercan'ı o kadar düşürüceklerini sanmıyorum. O sallama bir profildir büyük ihtimalle.
Neden bu kadar büyütülüyor bu olay ben anlam veremiyorum. birincisi, bu bir oyun. Tamam önemli kaliteli kendini kanıtlamış bir oyun ama "oyun" işte. İkincisi, bunu yapanlar insan. Hata yapabilirler. Ama daha da önemlisi bunlar araştırma yapan insanlar. Biz burada evimizde bilgisayarımızın başında otururken, oyunun keyfini çıkarırken, adamlar gidiyor maç izliyor tüm sezon boyunca o takımı takip ediyor belkide. Hayır çok biliyorsanız siz yapın araştırma görevini. Öyle masa başındaki gibi kolay değil. Ben içinde değilim bu olayın ama tahmin etmek zor değil. Azıcık düşününce görebiliyorsun zor değil.
Yok Alex'in şu özelliği çıkmalıymış, yok Muhammet şöyle abartıymış, yok Gökay şöyle Emre böyleymiş... Tabi ki tartışılacak bunlar. Ama saygılı bir şekilde tartışılır bunlar. Birazcık emeğe saygı gerekiyor değil mi? Öyle kışın sıcacık evinde oturup FM oynamaya benzemiyor araştırmacılık. Çok önemli bir şey bu oyun için. Oyunun alt yapısı hatta bu. Yoksa neden dünyadaki bir çok teknik direktör bu oyunu takip etsin? Değil mi? Biraz düşünün, biraz saygı gösterin.
FM Gazetesi
Hacı kaçtır bunu anlatmaya çalışıyorum yok olmuyormillet herşeyi rakam sanıyor profil sanıyor...Volkan Şen'in profili kaç senedir kötü ama adam çoşuyor her şey profil değilki zaten Alex ve Muhammet teknik tartışması insanı güldürüyor...Diğer özellikler olmadıktan sonra teknik neye yarar...