1 ile 30 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sercan'ı o kadar düşürüceklerini sanmıyorum. O sallama bir profildir büyük ihtimalle.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Sercan'ı o kadar düşürüceklerini sanmıyorum. O sallama bir profildir büyük ihtimalle.
    Sercan naptı ki geçen sene ? Yaşının avantajıyla 2-3 sene önceki ismiyle oynuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Sercan naptı ki geçen sene ? Yaşının avantajıyla 2-3 sene önceki ismiyle oynuyor.
    Şu anki özellikleri Bank Asya topçusu gibi. Sizce Sercan Bank Asya topçusu mu ?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Tabiki değil gelecek vaad eden yetenekli bir oyuncu ama profiller biten senenin ardından oluşturulduğu için böyle bir düşüş olması kaçınılmaz CA düşük PA yüksek tutulmuş olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Tabiki değil gelecek vaad eden yetenekli bir oyuncu ama profiller biten senenin ardından oluşturulduğu için böyle bir düşüş olması kaçınılmaz CA düşük PA yüksek tutulmuş olabilir.
    Sercan'da düşüş olduğunu biliyorum Fakat bu kadar kötü yapılmamalıydı bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Hız hızlanma 17 olan hiç bir adam bank Asya oyuncusu değildir hele ki bu kadar gencse
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri