Neden bu kadar büyütülüyor bu olay ben anlam veremiyorum. birincisi, bu bir oyun. Tamam önemli kaliteli kendini kanıtlamış bir oyun ama "oyun" işte. İkincisi, bunu yapanlar insan. Hata yapabilirler. Ama daha da önemlisi bunlar araştırma yapan insanlar. Biz burada evimizde bilgisayarımızın başında otururken, oyunun keyfini çıkarırken, adamlar gidiyor maç izliyor tüm sezon boyunca o takımı takip ediyor belkide. Hayır çok biliyorsanız siz yapın araştırma görevini. Öyle masa başındaki gibi kolay değil. Ben içinde değilim bu olayın ama tahmin etmek zor değil. Azıcık düşününce görebiliyorsun zor değil.

Yok Alex'in şu özelliği çıkmalıymış, yok Muhammet şöyle abartıymış, yok Gökay şöyle Emre böyleymiş... Tabi ki tartışılacak bunlar. Ama saygılı bir şekilde tartışılır bunlar. Birazcık emeğe saygı gerekiyor değil mi? Öyle kışın sıcacık evinde oturup FM oynamaya benzemiyor araştırmacılık. Çok önemli bir şey bu oyun için. Oyunun alt yapısı hatta bu. Yoksa neden dünyadaki bir çok teknik direktör bu oyunu takip etsin? Değil mi? Biraz düşünün, biraz saygı gösterin.