Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

29 63.04%
  • Berabere biter

9 19.57%
  • Spartak Moskova

8 17.39%
Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 306 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Spartak Moskova | Şampiyonlar Ligi Play-Off 2.Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post

Kimse sonuç taraftarlığı yapmazdı emin ol. Ben Aykut hocayı şu Spartak maçlarına kadar sürekli destekledim. Taki ilk yarı souna kadar. Ama artık gerçeği görmek gerekiyor. Aykut hocanın taktiksel zekası 0. Bunuda artık görmezden gelen yoktur sanırım.
    2 maçla taktik zekasını 0'a indiriyorsan sende bir sonuç taraftarısındır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aykut hocaya sizin kadar kızmıyorum , evet kızıyorum ama sizin kadar değl. kızmamın sebebi krasiç den sol açık yapması. yoksa selçuğu oynatmasına kızmıyorum. çünkü adam son 2 maçta çok iyiydi. ama o kadar sabretmesine kızdım. ama o hakem ve spartaklı oyuncuları Allah'a havale ediyorum. girmeyince girmiyor, yazık çok yazık.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    2 macla degil bu zamana kadar aykut kocamanin kenardan müdahale ile cevirdigi 1 mac söylesene bana? onu gectim son zamanlarda alexe bu kadar takmasida affedilir cinsten degil üstelik böyle önemli bir mactan önce.. cezasini biz cekiyoruz taraftar olarak.. aykut hocaya olan birsey yok parasini yine aliyor kulüpten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olmayınca olmuyor. Merak ediyorum şuan turu geçseydik neler konuşulacaktı ? Çok kötü oynadığımızı düşünmüyorum genel itibari ile. Sadece şansızdık eğer bu gol daha bulabilseydik burda kaç kişi şuan ki kadar hocanın teknik bilgisini eleştirebilecekti acaba ? Biz biraz sonuç taraftarıyız sanırım sonuç olmayınca en kötü hocadır diye düşünüyoruz.
    Bu işler varsayımla olmaz. Öyle olsaydı böyle olsaydı millet şunu konuşurdu demekle olmaz. Olanı konuşuyoruz burada. Ben ne Aykut Kocaman düşmanıyım ne de bir Fenerbahçeli. Dışarıdan bakıyorum sadece.

Bak Türkiye'de takımına en fazla maddi yönden katkı yapan Fenerbahçe taraftarı. Ekmeğinden suyundan arttırıyor forma alıyor millet. Geçmişinde çok iyi bir futbolcu olabilir Aykut ama bu iyi teknik direktör olacağı anlamına gelmez. İnsanlar o kadar para harcayıp senden bir şeyler bekliyor. Üstelik geçen sene takım o zor hallerdeyken sonuna kadar destek olmuşlar, artık bu sene de karşılık bekliyorlar. Sonuç taraftarlığı konusunda haklı olabilirsin, Türkiye'de var böyle bir şey ama Fenerbahçe için ayrı bir şey bu. Ne olduğu ve ne olacağı belli. Tekrar söylüyorum varsayımlar konuşmak boş bir şey. Olanı konuşacaksın önce ki gerçekleri görebilesin.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    2 macla degil bu zamana kadar aykut kocamanin kenardan müdahale ile cevirdigi 1 mac söylesene bana? onu gectim son zamanlarda alexe bu kadar takmasida affedilir cinsten degil üstelik böyle önemli bir mactan önce.. cezasini biz cekiyoruz taraftar olarak.. aykut hocaya olan birsey yok parasini yine aliyor kulüpten.
    17de 16 yaptığımız günleri çok çabuk unutuyorsun sanırım. O günlerde iyiydi de şimdi mi kötü? Tabi iyiysek oyuncular iyidir kötüysek hoca kötüdür bu mantığa göre ..

2 yıldır hangi maçında hangi taraftar çıldırmadı ? söylermisin 17 de 16 lık sezonda bile çok hatalar yapıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

17de 16 yaptığımız günleri çok çabuk unutuyorsun sanırım. O günlerde iyiydi de şimdi mi kötü? Tabi iyiysek oyuncular iyidir kötüysek hoca kötüdür bu mantığa göre ..
    Ozaman ile bir tutma bence bu seneyi. Geçen sene oyunculardan hocasına kadar herkes kenetlenmişti. O enerji, o kenetlenme hangi takımda olsa o takım 12 kişi gibi oynar. Tabi ki taktire şayan oyun oynadı fener hakkını yemiyorum yanlış anlaşılmasın ama o kenetlenmenin etkisi çok. Bu sene onu göremeyeceksin emin ol.

Edit : Yanılıyor olabilirim bir önceki sene de olabilir o 17'de 16
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

28 gol atan alexi de sen unutmussun.. alexsiz 17 de 16 olmazdi.. bu alexin fenerde oynadigi sürece takimin basina gecen her hoca icin gecerli bu zamana kadar kazanilan kupalar alex sayesinde kazanildi bu bir gercek.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımının Spartak Moskova'ya elenmesinin ardından yenilen gole dikkat çekti.
    Maçtan bir gün önceki basın toplantısında gol yememenin önemli olduğunu ısrarla vurgulayan Aykut Kocaman, Spartak Moskova'ya elendikleri karşılaşmasnın ardından yaptığı açıklamada takımın Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesini Ari'nin attığı gole bağladı.
    Kocaman 90 dakikanın ardından şunları söyledi;
    "2-1'lik bir handikapla buraya geldik ancak kendi evimizde bu dezavantajı gidereceğimizi düşünüyorduk. Ancak basın toplantısında da söylediğim gibi yenilen gol her şeyi alt üst etti. İlk yarıyı heba etti.Şuursuzca atak yaptık ve verim alamadık.
    İkinci yarıda saldırgan oyunumuzu sürdürüp futbol aklını kullanmak istedik. Rakibi kendi kalesine fazlasıyla ittik ancak öldürücü darbeyi yapamadık. Böyle bir sonuç, elenmek, Şampiyonlar Ligi'nin kapısından dönmek hepimizi çok üzdü.
    Yediğimiz gol ne kadar beklenmedikse Krasic'in sakatlığı da planlarımızı bozdu. Bu sakatlığın sonuçlarını kötü bir şekilde hissettik. Gol sağlıklı düşünmemizi etkiledi. Erken gelen gol bütün dengeleri bozdu.
    Artık UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmayı hedefliyoruz. Oradan da finale kadar gitmeyece çalışacağız."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gene ilk yarıyı çöpe atıp bir devreyle maç almaya çalıştık. Bu kaçıncı tekrar sayamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bu işler varsayımla olmaz. Öyle olsaydı böyle olsaydı millet şunu konuşurdu demekle olmaz. Olanı konuşuyoruz burada. Ben ne Aykut Kocaman düşmanıyım ne de bir Fenerbahçeli. Dışarıdan bakıyorum sadece.

Bak Türkiye'de takımına en fazla maddi yönden katkı yapan Fenerbahçe taraftarı. Ekmeğinden suyundan arttırıyor forma alıyor millet. Geçmişinde çok iyi bir futbolcu olabilir Aykut ama bu iyi teknik direktör olacağı anlamına gelmez. İnsanlar o kadar para harcayıp senden bir şeyler bekliyor. Üstelik geçen sene takım o zor hallerdeyken sonuna kadar destek olmuşlar, artık bu sene de karşılık bekliyorlar. Sonuç taraftarlığı konusunda haklı olabilirsin, Türkiye'de var böyle bir şey ama Fenerbahçe için ayrı bir şey bu. Ne olduğu ve ne olacağı belli. Tekrar söylüyorum varsayımlar konuşmak boş bir şey. Olanı konuşacaksın önce ki gerçekleri görebilesin.
    Abi tamam bu taraftar bu kadar şey yapıyorsa başarı gelmeli ama başarının gelmesi içinde topun o 3 direğin arasından da geçmesi lazım. Eğer o top geçmiyorsa başarı da gelmez. Bugün o topun geçmesi için elimizden geleni yaptık ama olmadı. Ben genede takımı kutluyorum yürekten ne kadar elensekte .. Son dakikaya kadar hakem ve Spartaklı oyunculara rağmen çok iyi mücadele ettiler. Maçtan öncede diyordum tur değil hayırlısı olsun diye halen daha diyorum belki Avrupa Ligi bizim için daha hayırlıdır ve bir belki de bir destanın başlangıcı olabilir ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi tamam bu taraftar bu kadar şey yapıyorsa başarı gelmeli ama başarının gelmesi içinde topun o 3 direğin arasından da geçmesi lazım. Eğer o top geçmiyorsa başarı da gelmez. Bugün o topun geçmesi için elimizden geleni yaptık ama olmadı. Ben genede takımı kutluyorum yürekten ne kadar elensekte .. Son dakikaya kadar hakem ve Spartaklı oyunculara rağmen çok iyi mücadele ettiler. Maçtan öncede diyordum tur değil hayırlısı olsun diye halen daha diyorum belki Avrupa Ligi bizim için daha hayırlıdır ve bir belki de bir destanın başlangıcı olabilir ..
    Bu arada ben UEFA için umutluyum Fenerbahçe için. Kayda değer bir başarı gösterecek gibi geliyor bana. Sanırım bu skora en çok Galatasaray sevindi. Tek başına alacak parayı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ozaman ile bir tutma bence bu seneyi. Geçen sene oyunculardan hocasına kadar herkes kenetlenmişti. O enerji, o kenetlenme hangi takımda olsa o takım 12 kişi gibi oynar. Tabi ki taktire şayan oyun oynadı fener hakkını yemiyorum yanlış anlaşılmasın ama o kenetlenmenin etkisi çok. Bu sene onu göremeyeceksin emin ol.

Edit : Yanılıyor olabilirim bir önceki sene de olabilir o 17'de 16
    Bu mantığa göre o enerjinin oluşması için Aykut Kocaman'ın hiç etkisi yok. Ama tam tersinde ise Aykut'un etkisi çok fazla.

Keşke ilk yarıdaki gibi oynasaydık da elenseydik .

Artık uefa da yolumuza bakıcaz 1. veya 2. torbadan katılıcakmışız

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Artık UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmayı hedefliyoruz. Oradan da finale kadar gitmeyece çalışacağız."
    ya birak bu ayaklari hoca ne finali bu kafayla sen o gruplardan cik o yeter final minal hayal bizim icin su anda..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

28 gol atan alexi de sen unutmussun.. alexsiz 17 de 16 olmazdi.. bu alexin fenerde oynadigi sürece takimin basina gecen her hoca icin gecerli bu zamana kadar kazanilan kupalar alex sayesinde kazanildi bu bir gercek.
    Ya kaybettiğimiz son dakika şampiyonlukları? Hepsindede Alex vardı takımda ? O kısımı unuttun galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk maçta yenilgiye rağmen avantajlı skor elde ettik diyenler umarım anlamıştır kim daha avantajlı.Adamlar bir tane atıp beraberlikle turu aldılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ya kaybettiğimiz son dakika şampiyonlukları? Hepsindede Alex vardı takımda ? O kısımı unuttun galiba.
    tamam iste alex oldugu icin bu takim sampiyonluga oynadi her sezon.. alexin istatistiklerini koymama gerek yok heralde.. aragones ile 6. oldugumuz sezon haric her sene ilk 2 ye oynadi bu takim.. kalkipta bu adami öyle pat diye kesmek ne kadar dogru böyle kritik bir mac öncesinde?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçtan önce söylemiştim rakip mutlaka gol atacaktır diye, öyle de oldu. Maçı çevirmek için gole ihtiyaç vardı ama geç geldi ve galibiyet golü de gelmeyince tur elden kaçtı gitti.

Basın'ın gazlamasıyla gözümüzde Muhteşem Sparta'yı yarattık ve sonunda elendik. Umarım Uefa'da işler yapar ve ülke puanımıza katkı sağlar Fenerbahçe.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post

2 yıldır hangi maçında hangi taraftar çıldırmadı ? söylermisin 17 de 16 lık sezonda bile çok hatalar yapıyordu.
    Son yıllarda gelen hocalardan hangisi çıldırtmadı ki ? Zico geldi yumurta attık hep aynı düzende oynuyor diye şimdi ise taktiki deva oldu. Şampiyon İspanyanın hocası geldi noel baba yaptık. Daum geldi neler neler denmedi.. Guardialo'u getirsen ne fayda 2 maç sonunda onuda asarız Aykut Kocaman'ı sezon başından beri astığımız gibi ..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

tamam iste alex oldugu icin bu takim sampiyonluga oynadi her sezon.. alexin istatistiklerini koymama gerek yok heralde.. aragones ile 6. oldugumuz sezon haric her sene ilk 2 ye oynadi bu takim.. kalkipta bu adami öyle pat diye kesmek ne kadar dogru böyle kritik bir mac öncesinde?
    Anlamadın galiba. Başarılı olduğumuz yere koyuyorsun Alex'i tamam ama kaybettiğimiz son dakika şampiyonluklarına yada diğer başarsızlıklara neden koymuyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

son yarim saatteki inancla uefa kupasini aliriz bence. umarim son 30 dakikadaki dizilis ve oyun anlayisi ligde de devam eder. ofansif yonden cok zengindik, zorla da olsa topuz-topal ortasahasina kavustuk. takim her gecen dakika daha ustune koyuyor. krasic sakatlanmayaydi iyidi. alexin girdigi dakika idealdi. bundan sonra zaten boyle kullanilmali, macin sonunda diri bir alexle neler oldugunu gorduk. macin basinda alex olsaydi emin olun macin sonu boyle olmazdi. avrupa liginden umutluyum, anlik dus kirikligi ile ofkelenmis olabilirsiniz aykut kocamana ama yapilabilecek herseyi yapti. top sadece 2.defa cizgiden gecmedi, olmayinca olmuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Anlamadın galiba. Başarılı olduğumuz yere koyuyorsun Alex'i tamam ama kaybettiğimiz son dakika şampiyonluklarına yada diğer başarsızlıklara neden koymuyorsun?
    cünkü alexe gelene kadar takimda olmamasi gereken bir sürü oyuncu var ondan.. basta selcuk sahin olmak üzere..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

cünkü alexe gelene kadar takimda olmamasi gereken bir sürü oyuncu var ondan.. basta selcuk sahin olmak üzere..
    Başarı takım işiyse başarısızlıkta öledir. Halen daha onu koyamıyorsun başarısızlıkların içine. Kendine göre bir günah keçisi bulmuş onları yargılıyorsun kafanda .. Adil olduğunu düşünmediğim içinde senle bu konuyu tartışmayacağım ..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ne güzel yazmış

"29 ağustos 2012 fenerbahçe spartak moskova maçından sonra ilk yarıdaki erken golden, şuursuz ataklar yapmaktan bahsetmiş. yani sorun erken gol ve şuursuz atak yapmak.

şöyle bir örnek vereyim. pek akıllı biri değilisiniz ve karşınızda duvar olmasına rağmen içinden geçmeye çalışıyorsunuz. kaçınılmaz olarak kafanız dan-dun diye duvara vurur neticede sorunun ne olduğunu keşfeder ve duvarın içinden geçmenin pek de iyi fikir olmadığını anlarsınız.

aykut kocaman, selçuk-topal merkeziyle hızlı ve şuurlu hücum beklentisine girip her seferinde hiçbir şey elde edememiş, tam aksine büyük fenalıklar görmüş bir hoca.

şimdi yukarıda verdiğim örneğe bu durumu uygularsak; aykurt kocaman defalarca duvara kafasını çarpıyor ama her seferinde sebep-sonuç ilişkisini doğru kuramadığı için suçu duvara ya da kafasının yeterince kalın olmamasına bağlamakta. yani aslında duvarın içinden geçeceğini sanıyor bir başka deyişle topal ve selçuk'tan şuurlu, hızlı hücumlar beklemekte. ne diyeyim; biri ona deli gömleği giydirene kadar kafasını duvara vurmaya devam edecek."

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=29994795
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aykut Kocaman'a elendiğimiz için kızmıyorum ben. İlk defa elenmiyoruz daha güçsüzlerine de elendik,sahada ALEX varken de. Ama Aykut Hoca hep demiyor mu pas futbolu pas futbolu diye. Yahu pas futbolu diyorsun 2buçuk senedir ama oynadığın maçı seyrediyoruz %80'inde şişirme yapıyorsun başka hiç bir şey değil.

Bunu yapıp sonra bize taktikten bahsetme. Neyleyim ben ligi şampiyonlar ligi olmadıktan sonra. Artık tek şanşı uefada en az çeyrek final yarı final görmek. İyi bir orta saha ve saçmalanmadan kadro seçilirse bu da gerçekleşir.

Şu spartak'tan fenerbahçe çok daha güçlü normal şartlarda.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Orta saha dışında Avrupa Ligi için bir de sol bek lazım sanki Fenerbahçe'ye.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bence iyi oldu, Fenerbahçe bu kadroyla Şampiyonlar Ligi'nden hezimetle dönerdi. Braga'nın bile oynadığı futbolu izledim dün harikaydı. Bence Avrupa Ligi Fenerbahçe için daha ideal. En azından gruplardan çıkar.

Galatasaray için bile ŞL'nde şüpheliyim. İşler iyi gitmezse ilk iki maç, ondan sonra dökülebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Orta saha dışında Avrupa Ligi için bir de sol bek lazım sanki Fenerbahçe'ye.
    final oynarsak lazim olur belki, o kadar abartmamak gerekir. hasan ali yeterli bence, ondan daha iyi yerli bir sol bek bulamayiz. takimda oynayip tecrube kazanmali. ortasaha yeter de artar, o eksikligi cok feci sekilde hissediyoruz. istikrarsiz bir selcukla nereye kadar, superligi kaldirir belki ama avrupada bizi zorluyor maalesef.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Bence iyi oldu, Fenerbahçe bu kadroyla Şampiyonlar Ligi'nden hezimetle dönerdi. Braga'nın bile oynadığı futbolu izledim dün harikaydı. Bence Avrupa Ligi Fenerbahçe için daha ideal. En azından gruplardan çıkar.

Galatasaray için bile ŞL'nde şüpheliyim. İşler iyi gitmezse ilk iki maç, ondan sonra dökülebilir.
    ben de aynen oyle dusunuyorum, 2008 deki SL ceyrek finalinden once de uefa da guzel isler yapmistik ve avrupada biraz olsun guven kazanmistik. damdan duser gibi SL ye girseydik hezimet olurdu kesin. GS icin de durum bu, uzun bir aradan sonra SLde olacaklar. isleri zor. FB UEFA da maksimum gidebilecegi yere kadar gitmeli, hem onumuzdeki sezon icin guven kazanilir hem de ulke puani icin cok onemli. yari final falan gorebilirsek cok iyi puan kazaniriz bu sene ki buyuk ihtimal 3 takimla giricez A.Ligine, umarim bol bol turlariz orda diger turk takimlariyla beraber. belki GS de gruplar sonrasi A.ligine gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    final oynarsak lazim olur belki, o kadar abartmamak gerekir. hasan ali yeterli bence, ondan daha iyi yerli bir sol bek bulamayiz. takimda oynayip tecrube kazanmali. ortasaha yeter de artar, o eksikligi cok feci sekilde hissediyoruz. istikrarsiz bir selcukla nereye kadar, superligi kaldirir belki ama avrupada bizi zorluyor maalesef.
    Avrupa ligi için yabancı da alınabilir. Zaten ligde genelde Yobo, Krasic, Kuyt ve Sow oluyor yabancı olarak yani 4 banko var. Bunlara ek olarak Stoch, Baroni, Alex var ama daimi değiller, yabancı sol beke illa ki yer var. Benim gördüğüm Hasan Ali istikrarlı çalışkan ama bal yapmayan bir arıdan farkı yok, Sabri gibi gereksiz hareketleri olmadığı için göze batmıyor olabilir ama pek olumlu oyununu göremiyorum Avrupa maçlarında.

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri