Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 366 sonuç

Konu: Alex'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Aziz Yıldırım'ın Samet Güzel'e karşı olan tavrı çok kötüydü. Sanki sınıf öğretmeniymiş gibi davrandı. Twitter'da da gündeme girdi Doğru mu Samet olayı.
    http://www.ligtv.com.tr/haber/aziz-y...lex-aciklamasi

Nesil
    2006

Samet Güzel'e yapılan unutulmamalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Ben bu tarz şeyleri görünce mutlu oluyorum açıkcası, renk farketmeksizin herkesin sevgilisi idi o
    Sahada iyi işler yapanı herkes severde bence bunu biraz abarttı diğer takım taraftarları.Kör ölür badem gözlü olur atasözü bizim millet için söylenmiş en doğru sözlerden.Bir sanatçımız vefat eder, birkez şarkısını dinlememiş adamlar sosyal paylaşım sitelerinde abartacak seviyede paylaşımlar yapar falan filan buda öyle işte.

Bu olay çok abartıldı bence tamam süreç yanlış idare edildi ama olay artık başka bir boyut kazandı.Bakıyorum millet takımından çok Alex savunur oldu.Alex bu ülkeye gelmiş en iyi oyunculardan birisi olabilir ama kimse armadan üstün değildir.Onun burada büyük olmasını sağlayanda o armadır.

Ben takımıma gönül verirken top oynayana değilde renklere ve o renklerin gayesine gönül verdim diyorum ama başkları ne düşünür onu bilemem tabi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Doğru Mu Samet olayı derken soru anlamında değil "Doğru mu Samet" olayı anlamında Yani #dogrumusamet tag'ı altında paylaşım yapılıyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Doğru Mu Samet olayı derken soru anlamında değil "Doğru mu Samet" olayı anlamında Yani #dogrumusamet tag'ı altında paylaşım yapılıyor.
    Anladım, ufak bir yanlış anlaşılma oldu. Yalnız, şu videoyu hayretler içerisinde izledim. Fenerbahçe, Aziz Yıldırım'a bu kadar bağlı olmamalı bence. Aziz Yıldırım da herkesi, babasının oğlu gibi azarlayarak konuşmamalı. Videodaki konuşma adabına, Samet Güzel'e yaptığı hareketlere, söylediği sözlere bak! Çok yazık, çok ayıp!

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Samet Güzel'e yapılan unutulmamalı.

Ne yapılmış samet güzele

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@Perpetua

Sana geçen gün ne dedim? Alex çıkacak, konuşacak ve ortalık karışacak dedim Tahminim doğru çıktı ama keşke Alex bu konuşmayı, bu açıklamayı yapmamış olsaydı. Aziz Yıldırım'ın açıklamalarından sonra Alex'in gerçekten bu şekilde gitmeyi hakettiğini anladım. Amaaaaa...

Öncelikle Aziz Yıldırım bu kulüp içinde diktatör pozisyonun almış açıkça belli. Sen milyonlara hitap eden bir TV kanalında açıklama yapıyorsun ve yanındaki tercüman çocuğu ne kadar baskı altında ve zor durumda bırakıyorsun. "Birazcık şerefi varsa doğruları söyleyecektir" gibisinden ithamlarda bulunuyorsun. Ayıptır ayıp. Kızdığın zamanlarda kendine hakim olamayacaksan, soğukkanlı konuşamayacaksan kulüp başkanlığı yapmayacaksın. Kimseyi böyle baskı altında bırakmaya hakkın yok. İşte bu yüzden Fenerliler hariç kimse sevmiyor seni. Sevmemekte de haklılar. Okadar antipatik ki anlatılacak gibi değil.

Her neyse söylemek istediğim şu, bu günkü açıklamalardan sonra Alex'in gitmesi gerektiğini anladım gerçekten. Adama veda için yemek bile teklif etmişler ama kabul etmemiş. Sürekli dikine gitmiş, gerçek bu.

Bir lafım da Aykut Kocaman'a. Aziz Yıldırım onu ana kuzusu gibi yetiştiriyor belli ki. Yağcısı olup çıkacak Aziz Yıldırım'ın.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Ne yapılmış samet güzele
    Adamı zorla konuşturtuyor çok belli. Birde yüksek sesle söyle falan emirvaki konuşuyor hiç hoş değil Samet'de hiç hoşnut durmuyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

gerçek ne olursa olsun Samet'i o pozisyona getirmemeliydi başkan. kameralar arkasında çek konuş ama adamı hem öyle azarlar gibi konuş hem de Samet'in Alex'i ne kadar sevdiğini biliyorsun o duruma sokma adamı..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    @Perpetua

Sana geçen gün ne dedim? Alex çıkacak, konuşacak ve ortalık karışacak dedim
    Hakliymissin.

Ben Alex'in yazdiklarinda Aykut Kocaman'i kucuk dusurecek pek bir sey gormuyorum acikcasi. Ama belli ki Aziz Yildirim'in onu sip sak silmesine bozulmus. Bu da cok dogal.

Simdi Alex'i itibarsizlastiriverirler olur biter.

Bu arada aman arastirma bolumunde Alex efsanelerden kaldirilmalidir diye yazmayin bu olup bitenden sonra.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

abi rahat ol Alex'e en çok kızanlardanımdır belki ama onun yeri bambaşka
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Amacım, gergin havayı biraz olsun dağıtmak. Yanlış anlaşılma olmasın.

https://www.youtube.com/watch?v=ME79...layer_embedded

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Alex: Hoca bana "Ben teknik direktörüm ve takımın liderliği bende. Ama sen çok büyüksün ve kuvvetlisin. Seni planlarım içerisine alamam, bundan dolayı böyle bir karar aldım" dedi.

Aykut Kocaman: Alex'in kullandığı bir ifade beni rahatsız etti. Alex'e, 'sen çok büyüksün, seni idare edemiyorum' demedim.
    Biraz da bu nedenle o ceviriyi acaba kim yapti diye sordum. Portekizcesi ile Turkcesi arasinda biraz farklilik var anladigim kadariyla. Ozellikle Portekizcesinden anladigim kadariyla Aykut Kocaman'in "seni planlarimin icerisine alamam" dedigini degil, benim dusuncelerime karsit olmani kabul edemem gibilerinden bir sey soyledigini yaziyor.

Kisacasi saniyorum ki Aykut Kocaman ile Alex futbol konusunda anlasmazlik yasiyorlar. Alex, Aykut Kocaman'in oynattigi futboldan memnun degil (belki kendisi oynamadigi icin, belki de Kocaman'in kafasindaki futbolun takima faydali olmayacagini dusundugu icin) ve Aykut Kocaman'i soyunma odasinda desteklemiyor. Aykut Kocaman da Alex takimin kaptani ve onemli bir oyuncusu, baska oyunculari da etkileyebilecegi icin, Alex'i soyunma odasinda ve antrenmanlarda gormek istemiyor.

En azindan bana yapilan bu ceviri, sitesinin Turkce bolumundeki ceviriden daha mantikli geldi.

Zaten o mesajin onemli tarafi bence Alex ile Aykut Kocaman arasinda yasananlar degil, Alex'in bir anda bu kadar emek verdikten, bu kadar yil oynadiktan sonra Aziz Yildirim tarafindan da bir anda silinmesi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

görünen köy klavuz istemiyordu aslında. sezon başlamadan beri Alex-Kocaman sürtüşmesi var deniyordu ama sadece deniyordu pek inandığım söylenemez. sezon başında böyle birşey varsa yollasalardı keşke , hem adam oynamak için beklemezdi de , he eğer beklediysen devre arasına kadar bekle benzeri görülmemiş bir uğurlamayla yolla kaptanını. zaten Alex kafaya koymuştu gitmeyi. çocuklarının okul kayıtları bunu gösteriyor. attığı o beni kıskanıyor twitini taraftarımızın normal görmesini normal karşılayamıyorum. yani Alex yollanmak için çok şey yaptı. bunu isteyen kabul etsin isteyen etmesin ama gidişi böyle olmamalıydı. olay resmen Kocaman-Yıldırım vs Alex ' e döndü. biri konuşuyor ardından diğeri falan.. hepsinin hatası var ama farklı farklı yerlerde bu hatalar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Gerçekten tam isabet, ellerine sağlık Meleke'nin.. keşke o son paragraf gerçek olsa ama zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bir şey soracağım.Sürekli "Alex çocuklarının okul kaydını yarım dönem yaptırmıştı zaten,gitmeyi kafasına koymuştu yani" deniliyor ya.Bu kayıt muhabbetinin kaynağı nedir,bilen var mı acaba? Merak ettim sadece.

Ek olarak şimdi Aziz Yıldırım'ın açıklamalarını seyrettim.Büyük diye adlandırdığımız kulüplerimizin neden sadece kendi sınırlarımız içerisinde büyük olarak kaldıklarının resmini gördüm resmen.Kulüp başkanının çıkıp kulüp tercümanıyla girdiği diyaloglara bak Allah aşkına.Başka hangi ülkede böyle bir tabloyla karşılaşabiliriz acaba?
    Last edited by GeNç KaRTaL : 04.Ekim.2012 at 07:22
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Anladığım kadarıyla Aykut Kocaman'ın, "Alex takımda kaldığı sürece kafasındaki futbolu oynatamamak" gibi bir kaygısı vardı. Umarım yanılırım, fakat, kazın ayağı pek öyle değil gibi görünüyor; sorun daha çok Aykut Kocaman'ın kafasındaki (3 senedir herhangi bir pratik karşılığını göremediğimiz) futbolda.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Alex ile ilgili her şeyi haftaya açıklayacağım” diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın salı günü düzenleyeceği basın toplantısına Murat Özaydınlı’nın telefonunda yer alan bir ‘sms’ damga vuracak!

Bu mesaj yaklaşık 1 ay önce Alex tarafından Fenerbahçe’nin eski asbaşkanına gönderilmiş. Mesajda, “Daha önce kalmam için yardımcı olmuştunuz. Şimdi de yardım edin de gideyim” yazdığı öğrenildi.

Başkan Yıldırım’ın bu mesajı basın mensuplarına da göstermesi bekleniyor. Ayrıca Fenerbahçe Yönetimi’nin son zamanlarda Alex ile ilgili çeşitli duyumlar aldığı bildirildi. Bunların en çarpıcı olanı muhalefet ile çok yakınlaşması ve eski kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık’a, “Bekle, seni geri aldıracağım. Yakında sportif direktör olacağım, Lüksemburgo da teknik direktör. Hakan Bilal Kutlualp de futbol şubesine dönecek!” demesi.

KAYNAK

Yok artık Fanatik!!Ortamı daha da germeye çalışıyorlar.Bugün maç var ama maç konuşturmayacaklar heralde

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Anladığım kadarıyla Aykut Kocaman'ın, "Alex takımda kaldığı sürece kafasındaki futbolu oynatamamak" gibi bir kaygısı vardı. Umarım yanılırım, fakat, kazın ayağı pek öyle değil gibi görünüyor; sorun daha çok Aykut Kocaman'ın kafasındaki (3 senedir herhangi bir pratik karşılığını göremediğimiz) futbolda.
    Sunu da goz onunde bulundurmak lazim bence. Kadrodaki bir cok futbolcu oldukca uzun suredir Alex ile oynamis, sahada yaraticiligi Alex'e birakarak oynamaya alismis oyuncular. Alex olmayinca da genelde cuvalliyorlardi.

Simdi oynarken kafalarini biraz daha fazla calistirmak, Alex'in skor uretme becerisine guvenmek yerine baska cozumler uretmek zorundalar. Veya farkli bir Alex uretecekler takim icinden. Mesela "topu Alex'e ver oyun kursun" donusup, "topu Krasic'e ver top sursun"e donusecek. Veya uzun oyna Kuyt topu ileride tutsun Caner/Topuz/Krasic gibi oyuncularla donen toplari kovala vs. gibi alternatiflere donusecek.

Devre arasinda da belki Alex kadar yuksek yuzde ile skor uretemeyen ama daha tempolu bir oyuncunun alinacagini tahmin ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Bu arada aman arastirma bolumunde Alex efsanelerden kaldirilmalidir diye yazmayin bu olup bitenden sonra.

Alex'i ellemek olmaz ama Aykut Kocaman'ın puanı düşürülebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Sunu da goz onunde bulundurmak lazim bence. Kadrodaki bir cok futbolcu oldukca uzun suredir Alex ile oynamis, sahada yaraticiligi Alex'e birakarak oynamaya alismis oyuncular. Alex olmayinca da genelde cuvalliyorlardi.

Simdi oynarken kafalarini biraz daha fazla calistirmak, Alex'in skor uretme becerisine guvenmek yerine baska cozumler uretmek zorundalar. Veya farkli bir Alex uretecekler takim icinden. Mesela "topu Alex'e ver oyun kursun" donusup, "topu Krasic'e ver top sursun"e donusecek. Veya uzun oyna Kuyt topu ileride tutsun Caner/Topuz/Krasic gibi oyuncularla donen toplari kovala vs. gibi alternatiflere donusecek.

Devre arasinda da belki Alex kadar yuksek yuzde ile skor uretemeyen ama daha tempolu bir oyuncunun alinacagini tahmin ediyorum.
    gayet guzel bir tespit yapmissin ama bir cok fenerbahce taraftari bunu anlamamak icin kendilerini zorluyorlar. takimda bariz bir sekilde alex tembelligi olusmus durumda, hersey alexe endeksliydi.bu psikolojiyi bertaraf etmedikce aykut kocamandan gram katki beklemesin taraftarlar. bundan sonrasi icin aykut hoca ve oynattigi oyun daha dikkatli izlenmeli. umarim daha pozitif olur hersey, oyle umuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Alex'i ellemek olmaz ama Aykut Kocaman'ın puanı düşürülebilir.
    Neye göre ? Sen istedin diye mi

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Neye göre ? Sen istedin diye mi
    taraftarın en az yarısı artık aykut kocaman'a eski gözle bakmıyor, sevmiyor.Teknik direktörlüğünü bırak insanlığını sorgular hale geldi.

gir bak antu ya gfb ve bilimum taraftar sitelerine veya twitter facebook taraftar sayfalarını gözden geçir durumu anlarsın

yada seyircili maçlar başladığında tribüne gel orda da anlarsın neye göre dediğimi.

taraftarın en az yarısı artık aykut kocaman'a eski gözle bakmıyor, sevmiyor.Teknik direktörlüğünü bırak insanlığını sorgular hale geldi.

gir bak antu ya gfb ve bilimum taraftar sitelerine veya twitter facebook taraftar sayfalarını gözden geçir durumu anlarsın

yada seyircili maçlar başladığında tribüne gel orda da anlarsın neye göre dediğimi.
    Aykut Kocaman > Alexsandro De Souza

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

nasil boyle 180 derece donebiliyorsunuz anlamis degilim. gecen seneki kahraman aykut kocamandan karaktersiz, serefsiz aykut kocamana nasil bu kadar cabuk donduk. helal olsun.

tum bunlardan sonra kume bile dussek aykut kocamanla sonuna kadar deme noktasina geldim. sahsi fikrim boyle, isteyen istedigini dusunsun. bunu degistirecek degilim, aykut kocamanin da dedigi gibi herseyi zamana birakmali.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Aykut Kocaman > Alexsandro De Souza
    bana göre taraftarın yarısından fazlası tam tersini çook keskin bir farkla düşünüyor.
    alex>>>aykut
    bunu da dediğim platformlardan taraftar görüşlerinden ve çevremdekilerden çıkarıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    nasil boyle 180 derece donebiliyorsunuz anlamis degilim. gecen seneki kahraman aykut kocamandan karaktersiz, serefsiz aykut kocamana nasil bu kadar cabuk donduk. helal olsun.

tum bunlardan sonra kume bile dussek aykut kocamanla sonuna kadar deme noktasina geldim. sahsi fikrim boyle, isteyen istedigini dusunsun. bunu degistirecek degilim, aykut kocamanin da dedigi gibi herseyi zamana birakmali.
    biz kendi kendimize durduğumuz yerde birden aykut kocaman a cephe aldık

bana göre taraftarın yarısından fazlası tam tersini çook keskin bir farkla düşünüyor.
    alex>>>aykut
    bunu da dediğim platformlardan taraftar görüşlerinden ve çevremdekilerden çıkarıyorum.

O taraftarların hepsi 11 - 19 yaş arasıdır .

Baban annen dayın amcan kim varsa yetişkin fenerbahçeli git sor

Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri