Ziegler !!! Bek dediğin adam öncelikle rakip kanadına orta açtırmayacak en azından bunu engellemeye çalışacak. bu adamın kanadından gelen giden orta açtı . Hilbert , Holosko. hiçbirini engelleyemedi , engellemeye de pek çalışmadı.
Sow . bu adam merkezde oynayınca ne kadar etkili olduğunu gösterdi. Ömer abiye katılıyorum. Sow'un oyun görüşü pek yok. Çok iyi aldığı topları çok alakasız yerlere bırakmaya çalışıyor ve başarısız oluyor. onun yerine ceza sahası yayından şut çekse belki Webo dönen topu tamamlayacak. Bunları geçiyorum ama adam tam bir golcü. GG ile ikisi bizim için bir nimet , kıymetlerini bilelim.
GG. Hücum anlamında en etkili ismimiz. hayranlıkla izliyorum ben bu adamıhele ilk yarıdaki kendi topuna koştuğu pozisyonda benim hız-hızlanmam 15 olamaz diye bağırdı resmen
Caner. Bu adam bu takımda çok rahat oynar. girdiği anda takıma hareketlilik kazandırdı. ki bence takımda en iyi orta açan adam bu. 442 de 11 oynasa Sow ve Weboya çok gol attırır.
Webo. hiç beğenmedim. geldiği günden beri pek beğendiğim de söylenemez zaten.
İyi mücadele ettik , tebrik ediyorum takımı.
ek: Bekir. bu adam şuanki formuyla ligdeki en 3-5 stoperden biri benim için , tartışmasız.

hele ilk yarıdaki kendi topuna koştuğu pozisyonda benim hız-hızlanmam 15 olamaz diye bağırdı resmen