kardesim ben klube diorum takim bulamiolar banada gelse takim bende kabul etcem ama klup bulamiolar:S
kardesim ben klube diorum takim bulamiolar banada gelse takim bende kabul etcem ama klup bulamiolar:S
sivasın basındasın adam sana nası bulsun anıl![]()
ole sey olur mu ya gıtsın amatorlerden bulsun turkıye 3. lıgınden bulsun onu da bulamıo *****lar dıvrıgıdemırcelıkspor var onu bıle bulamıo *****lar dıvrıgı sıvasın ılcesı
ii o saman dicek bişi yok işalla baskanın deişir![]()
bende 4 tane var![]()
1 tane var yetiyor oda zaten![]()
En fazla 3 tane pilot takımım vardı. Ayrıca klüp değil kulüp.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
1 tane yetmio mu?
tosunpasa kulup diil cunku klup saten turkce bişi diil ingilizce club tan turkceye grmiştir we bazı yerlerde kulup bazı yerdelerde lşup olarak kullanılır.. ama ağırlıklı olarak kulubu derken u kullanılır sadece klup derken u kullanılmas
7tane var ama 3ünü kullanıyorum
''0'' tane var![]()
2 tane var galatasaraydayim biri istanbul b.b. digeri kartalspor bana yetio bunlar zaten finans kotu
benim 10 tane var butun reserve takimi kiraliyorum onlara.Ama genede chelsea ninki gibi PSV gibi bir kardes kulubum olsun isterdim.
Arkadaslar ben cok farkli bisey sorucamBenim takimim ingiltere north conference da.malum butce fln yok.adam da yok dogru duzgun....Acaba diyorum biz feeder club olabilirmiyiz ?
bi takimin kanatlari altina siginayim bariii
eet olabilirsin yonetim odasında ana klup bul die bişi war onu yaparsan olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pilot klup ii bişi cok cesitli katkıları war.. kimisi sana para sağlıo kimisi iş izni sorunarını halledio kimisi oyuncu yollamak için war.. yonetim odasından kardes klup bul yaparsan yonetim sana bulr sende secersin istediini![]()
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
bende 9 tane var 1 japonya 1 amerika diğerleri karışık
yıl 2013 takım sporting lizbon
4 tane var bende
ama artık bnm yonetim yeni klup bulamıo yaa napıcam bn acaba işe yaramayanlardan bi kac tanesini bıraksam mı?
ya nasıol aldın 29 tane birden.habire sen scout'tan 17 yaşında oyuncu araştırıp transfer ediyosun heerhalde.birzz takım deniştirhep aynı takım da oynama ya bayar admı.bnim en fazla 4 tane olmustu biride trabzondu
o kadarını ne yapacaksınız. 3 kulup bence ideal sayı
benim 6tane war suan ençok para werende chicago nedir o takım amerikadaki 3m ytl weriyoo şu an
arkadaşlar pilot takım nasıl birşey takımda ne gibi etkileri var ve nasıl oynayacağım lütfen biraz bilgi ne yapmam gerekiyo !
24 tane var.Başkandan yenilerini istedim ama artık bulmuyor.
arkadaşlar biraz yardım lütfen
29 pilot kulüpünü hangi takımda ve kaç yılda yaptın ?
abiler pilot kulüp nasıl oluyor bilgilendirirseniz çok ama çok sevinir ve teşekkürlerimi iletirim