Sayfa 9 / 19 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 547 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupası | Beşiktaş - Fenerbahçe (05.08.2007)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İlk yarı oldukça iyi geçti tempolu hızlı.

Delgado'nun şutu gerçekten maçın en güzel anlarından biriydi. Beşiktaş'ta İ. Akın biraz tutuk fb de ise Uğur Boral'ı çok beğendim gerçekten ilk yarı itibarıyla.

Güzel maç oluyor kazanmak yada kaybetmekten çok keyif alarak izliyorum bu maçı iyi karşılaşma oluyor.

Tabii Beşiktaş kazanırsa dahada iyi olur.

Birde bu fb arkadaşların bu Deivid inadı nedir yahu adam iyi oynuyor işte mevkisi olmamasına karşın sağ tarafta etkiliydi.

Nesil
    2007
    Yer
    34

alex çok ağlıyor ya sıkıntı verdi
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    İbrahim akın yerine tello girebilir(sakat degılse) tello girerse golü var

Ayrıca deivid attıgı gole ,ilk 18 de yerini garantiledi........

Arkadaslar devre arasında olay tv izleyin...Bursaspor-Gaziantepspor macı var ugur yıldırım da oynuyor..........
    Deivid bir gol daha atarsa fenerbahce belki forvette almaz bellimi olur

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Aurelio her zamanki gibi iyidi Beşiktaş'ta ise Delgado ve Serdar Kurtuluş iyiydi.Roberto Carlos fazla etkili olamadı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gökhan Gönül-Ali Bilgin oyuna girmesi lazım fenerbahçenin bütün atakları soldan bjk sağ tarafını tıkayınca atak geliştiremiyoruz sağ kanat bomboş i.üzülmezi gören var mı ? yada önderi top ayağındayken gören ?

Deivid geçen yılın acısını Beşiktaş'tan çıkarıyor İlk kez bu kadar hırslı, istekli ve iyi oynadığını görüyorum Geçen seneki Deivid gitmiş, başka bir Deivid gelmiş sanki.

İki takım da iyi oynuyor, Fenerbahçe'nin savunması çok kötü, bunun sebebi de Can Arat. Ayrıca Deivid iyi oynuyor diyoruz ama sağ kanattan bir tane bile atağımız yok, sağ kanatta da Deivid var. Deivid sürekli içe kat ederek oynuyor, sağ kanat çok boş kalıyor, tek kanattan saldırıyoruz, hep soldan Uğur ile. Serdar Kurtuluş çok kötü sağ bekte şu ana dek, koridor gibi oldu orası

Delgado, Bobo ve Koray süper şu ana dek, üçünü çok beğendim, ha bir de İbrahim Akın harika.

Fenerbahçe'den ise Alex, Deivid ve Deniz'i çok beğendim, üçü çok iyi oynuyor.

İkinci yarıda Fenerbahçe'nin acilen sağ kanada Ali veya Gökhan'ı alması lazım, tek kanattan nereye kadar atak yapacağız bilemiyorum.

R. Carlos için ayrı parantez açmak gerek, şu ana dek vasat oynuyor, ne iyi ne kötü. İki frikiği de kötü kullandı, Alex'in frikiği de kötüydü. Hücuma katkısı çok azdı, defansta da iyi değildi zira hep oradan atak yedi Fenerbahçe. Hücumda kaçırdığı gol vardı ki çok basit bir pozisyondu. Bakalım 2. yarı nasıl bir performans sergileyecek komutan Carlos, inşallah daha aktif olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

R10 gelmiş
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Arkadaşlar yuh diyorum bu futboluyla Deivid'i beğenmeyen varsa.. Adam pas yapıyor, koşuyor, mücadele ediyor, uzaktan-yakından şut çekiyor. Daha ne bekliyorsunuz Deivid'den? Gidip Serdar'dan topu alsın kendi yarı sahasından sürerek gol mü atsın?
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Deivid gol attı tamam acaip iyi oynuyor mükemmel harika olmaz böle bir oyuncu müthiç bravo zico deivid takımda kalmalı sözleşmesini 2020 yılına kadar uzatmak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ben iki takımıda hazır gördün daha sezon'un başı olmasına rağmen böyle devam ederseler iki takımımızıda Avrupada başarılı görebiliriz..

Fenerbahçe kaleyi cephe'den gören noktalardan çok faul kazanıyor bir Frikik gölü izleyebiliriz R.Carlos veya Alex'den.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Egemen ibrahim akını begendinmi gercekten?????

Bence cok pas hatası top kaptırdı........Tello girebilir..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Arkadaşlar yuh diyorum bu futboluyla Deivid'i beğenmeyen varsa.. Adam pas yapıyor, koşuyor, mücadele ediyor, uzaktan-yakından şut çekiyor. Daha ne bekliyorsunuz Deivid'den? Gidip Serdar'dan topu alsın kendi yarı sahasından sürerek gol mü atsın?
    Sende Haklısın gol attıya Kral şimdi ne diyelim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Beşiktaş 2-3 düzün orta açarsa golü bulur Can'la Edu çok kötü adam tutuyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Köşeden frikiklerde Carlos boşa geliyor Alexin ortalaması lazım

Tello umarım girer oyuna...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Beşiktaş 2-3 düzün orta açarsa golü bulur Can'la Edu çok kötü adam tutuyorlar.
    Özellikle Önder acaip kademe hatası yapıyor golde i.akının kaçrdığı pozisyonda çok açık zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Şmid mac baslarken tello girer merak etmeyin.........Tellonun golüde var.......benidedi dersiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Deivid hırs küpü olmuş.Yaramış ona taraftar baskısı. Ama takımda kalacağı belli olunca böyle devam etmesi önemli. - Hiç sanmıyorum -

Takımın en kötüsü Can şuan.Kezman da pek varlık gösteremiyor.Lugano'nun bir an önce yetiştirilmesi lazım.Can-Edu ikilisi anlaşamıyor.

FB'de en iyi oynayan Aurelio ve Uğur Boral.Deivid ne yaparsa yapsın ona ısınamam artık

Beşiktaş'ta Delgado - İbrahim Akın'ı beğendim.

Fenerbahçe'nin sağ kanadı yok gibi bir şey. Bunun sorumlusu da Deivid. Deivid iyi hoş oynuyor, çok beğendim ama asıl görevini yerine getiremiyor. Hep içe kat ederek oynuyor, dikkat ederseniz ortada veya sol içte görüyoruz onu sürekli, sağ kanatta, çizgide veya sıfırda hiç oynayamıyor. Sağdan bir tane bile orta yapmadık sanırım

Uğur Boral süper, Tuncay'ı aratmayacak gibi gözüküyor, biraz daha isabetli orta yaparsa milli takımın da değişmezi olur ilerde.

Alex süper, kaptanlık ona yaramış gibi gözüküyor, ha bir de kellik yakışmış İlk geldiği yılki gibi sorumluluk alarak ve hırslı oynuyor. Deivid gol attı belki ama ona o golü attıran Alex'ti.

Golümüz süperdi gerçekten, Alex-Kezman-Deivid işbirliğiyle süper bir gol attık. Alex'in attığı hızlı serbest vuruşla Kezman Alex'e güzel bir pas attı ve o da Deivid'e al da at dedi resmen ve gol oldu. Hazırlanış bakımından çok güzel bir goldü.

İki takımda tempolu oynadı ilk yarıda.

Deivid attığı golle bu takımda yerini garantiledi Şaka bir yana çok beğendim.Ama tam bir kanat oyuncusu değil

Uğur Boral Tuncay'ı arattırmayacak gibi görünüyor.Kezman'ı vasat gördüm yine yalnızları oynadı.İkinci yarı Colin,İlhan veya Semih girebliri oyuna.

Beşiktaş'ta Delgado ve Bobo'yu çok beğendim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dedigim yine cıktıTello giriyor

Ah bir de gol atar dedim birde o cıkarsa

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Fenerbahçe'nin sağ kanadı yok gibi bir şey. Bunun sorumlusu da Deivid. Deivid iyi hoş oynuyor, çok beğendim ama asıl görevini yerine getiremiyor. Hep içe kat ederek oynuyor, dikkat ederseniz ortada veya sol içte görüyoruz onu sürekli, sağ kanatta, çizgide veya sıfırda hiç oynayamıyor. Sağdan bir tane bile orta yapmadık sanırım
    İşte bunu demek istiyorum deivid boş pozisyonda golü attı tamamda ya sağ kanadımız deivid oraya uğramadı bile

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İbrahim Akın çıkıyor.. Tello Giriyor..

Serdar Kurtuluş da fena değil R.Carlos formda Uğur Boral karşısında ara sıra sarksada iyi oynuyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İşte tello gibi hızlı bir adamda oyuna girdi soldan çökertir bjk

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

tello girdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aurelio 1 dkde 2 bacak arası yedi ilginç bir başarı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Haydi tello dedigim dogru cıksın tello atacak gol merak etmeyin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tam tellonu portoya attıgı yer.......

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok iyi yerden frikik inş. atlatırız bu pozisyonu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yyuh bee tellonun portoya attıgı yerdı atamadı........

Sayfa 9 / 19 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri