Deivid gol attı tamam acaip iyi oynuyor mükemmel harika olmaz böle bir oyuncu müthiç bravo zico deivid takımda kalmalı sözleşmesini 2020 yılına kadar uzatmak lazım
Deivid gol attı tamam acaip iyi oynuyor mükemmel harika olmaz böle bir oyuncu müthiç bravo zico deivid takımda kalmalı sözleşmesini 2020 yılına kadar uzatmak lazım
Ben iki takımıda hazır gördün daha sezon'un başı olmasına rağmen böyle devam ederseler iki takımımızıda Avrupada başarılı görebiliriz..
Fenerbahçe kaleyi cephe'den gören noktalardan çok faul kazanıyor bir Frikik gölü izleyebiliriz R.Carlos veya Alex'den.![]()
Egemen ibrahim akını begendinmi gercekten?????
Bence cok pas hatası top kaptırdı........Tello girebilir..
Beşiktaş 2-3 düzün orta açarsa golü bulur Can'la Edu çok kötü adam tutuyorlar.
Köşeden frikiklerde Carlos boşa geliyor Alexin ortalaması lazım
Tello umarım girer oyuna...
Şmid mac baslarken tello girer merak etmeyin.........Tellonun golüde var.......benidedi dersiniz.![]()
Deivid hırs küpü olmuş.Yaramış ona taraftar baskısı. Ama takımda kalacağı belli olunca böyle devam etmesi önemli. - Hiç sanmıyorum -
Takımın en kötüsü Can şuan.Kezman da pek varlık gösteremiyor.Lugano'nun bir an önce yetiştirilmesi lazım.Can-Edu ikilisi anlaşamıyor.
FB'de en iyi oynayan Aurelio ve Uğur Boral.Deivid ne yaparsa yapsın ona ısınamam artık
Beşiktaş'ta Delgado - İbrahim Akın'ı beğendim.
Fenerbahçe'nin sağ kanadı yok gibi bir şey. Bunun sorumlusu da Deivid. Deivid iyi hoş oynuyor, çok beğendim ama asıl görevini yerine getiremiyor. Hep içe kat ederek oynuyor, dikkat ederseniz ortada veya sol içte görüyoruz onu sürekli, sağ kanatta, çizgide veya sıfırda hiç oynayamıyor. Sağdan bir tane bile orta yapmadık sanırım
Uğur Boral süper, Tuncay'ı aratmayacak gibi gözüküyor, biraz daha isabetli orta yaparsa milli takımın da değişmezi olur ilerde.
Alex süper, kaptanlık ona yaramış gibi gözüküyor, ha bir de kellik yakışmışİlk geldiği yılki gibi sorumluluk alarak ve hırslı oynuyor. Deivid gol attı belki ama ona o golü attıran Alex'ti.
Golümüz süperdi gerçekten, Alex-Kezman-Deivid işbirliğiyle süper bir gol attık. Alex'in attığı hızlı serbest vuruşla Kezman Alex'e güzel bir pas attı ve o da Deivid'e al da at dedi resmen ve gol oldu. Hazırlanış bakımından çok güzel bir goldü.
İki takımda tempolu oynadı ilk yarıda.
Deivid attığı golle bu takımda yerini garantilediŞaka bir yana çok beğendim.Ama tam bir kanat oyuncusu değil
Uğur Boral Tuncay'ı arattırmayacak gibi görünüyor.Kezman'ı vasat gördüm yine yalnızları oynadı.İkinci yarı Colin,İlhan veya Semih girebliri oyuna.
Beşiktaş'ta Delgado ve Bobo'yu çok beğendim.
Dedigim yine cıktıTello giriyor
Ah bir de gol atar dedim birde o cıkarsa![]()
İbrahim Akın çıkıyor.. Tello Giriyor..
Serdar Kurtuluş da fena değil R.Carlos formda Uğur Boral karşısında ara sıra sarksada iyi oynuyor...
İşte tello gibi hızlı bir adamda oyuna girdi soldan çökertir bjk
tello girdi.
Aurelio 1 dkde 2 bacak arası yedi ilginç bir başarı
Haydi tello dedigim dogru cıksın tello atacak gol merak etmeyin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tam tellonu portoya attıgı yer.......
Çok iyi yerden frikik inş. atlatırız bu pozisyonu
yyuh bee tellonun portoya attıgı yerdı atamadı........
10 dk.dır top bizde tek kale...
kezman hakan şükürleşti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Serdar Özkan giriyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
O Kacmaz Beee
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bobo kaka'ya ozendı galıba. calımlar felan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tello mükemmel vurdu ama serdar aynı şekilde kurtardı.
Hayret gözlerim yasardı.........Zico Alexi cıkardı
Uzatmalara giderse besıktasın aleyhine olur.....Cünkü sheriff macı var..
Olmadı bu!
Kezman .
İkinci yarı beşiktaş neredeyse tek kale oynamıştı. Son 5 dakika fenerbahçe oynamaya başladı, golü attı.
Ma Ma Ma Mateja Kezman 2-1
Kezman da cok gol kacırdı ama nihayet golünü attı
Mac biter böyle........
Futbolun adaleti böyle işte![]()