Fenerbahçe
Kayserispor
Berabere
İşte Anıl senin gibi düşünmeyenlerin sayısı çok fazla. Açıkca diyemiyorlar ama onu ima ediyorlar. Aziz Yıldırım maçı satın aldı.
Burada biz de bunu diyenlere inat birşeyler yazıp duruyoruz, gerçi o kadar uzun şeyler yazıyorum ama okunduğunu hiç sanmıyorum, boşu boşuna kendimi yormuş oluyorum ama neyse.
Beşiktaş'ın bu sezon başından beri hakemlerden çok çektiğini herkes biliyor. Hakemler konusunda ne desler haklılar ama mesela dün çıkan yazıyı Kayserispor - Fenerbahçe maçından sonra da yayınlayabilseler daha çok takdir ederdim. Ama ülkemizde böyle birşey olmayacağı için, herkes işine geldiği zaman işine geldiği gibi konuştuğu için, onlar paraları götürürken burada birbirini yiyen taraftar oluyor.
Dün golden sonra dikkatinizi çekti mi İvankov önce arkadaşına kızıyor. Ne maçı bitirmeyen hakeme ne de 2 karış ofsaytı görmeyen yan hakeme kızıyor. Maç bitiyor oyuncular sarmaş dolaş çoğu. Sporcuları örnek almalıyız diye düşünüyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Birde şu mantığı anlamıyorum. Kendileri lehine hata yapılınca "Hakem hatası", bizim lehimize olunca "Hakem maçı sattı,komplo..."
58 puandayız
GS-BJK
FB-BJK
BJK-FB
BJK-Ankara -3pts. kesin burdan zaten...
yukarda kalan 9puanın 7si hadi bilemedin 5i bize gelsin... 10 bilemedin 7-8puan kesinlikle fazla durumda olmamız lazımdı şu an...
Ankara maçından 2 ekle diğerleri muamma Gs maçında aut'u korner verdi ama o pozisyon gol oldu diye maçın skoru öyle bitecek diye bir şey yok
BJK-FB maçında Bakinin penaltı pozisyonunu veya 50dk'de Colin'e attığı tekmenin bedelini neden söylemiyorsun ?
FB-BJK maçında hakemin düdüünü duymayıp oyundan kopmuş Fenerbahçe'ye gol atarsan tabi gol iptal olur ben anormallik göremiyorum
O zaman BJK-TS maçınıda ekle Barış atılmasa skor öle biter miydi mesela ? Ben derim ki TS 3-2 kazanırdı siz skoru hatayı çıkaryp direk tayin ediyorsunuz ya ondan diyorum
var kardeşim hep bizemi denk geliyor çıkan toplara düdük çalmadıkları için bu haldeyiz ama nedense.. ufak şeyler büyük sonuçlar açıyor...
bakinin penaltı pozisyonun öncesi fauldü ondan vermedi... Baikini kırmızı kartı verseymiş zaten 7tane k.k verdiler bu sene 8olurdu bişey olmazdı...
oyundan kopmuşmu neden peki koşmaya devam etti üzerine sarı-lacivet formalı oyuncular ?
İ.Toroman'da tartışmalı atıldı o kadar kolay olmamılydı atılması adamın maç 2-0 zaten barış atılmasa çeviremezdi zaten TS başka bir rakip olsa neysede Traßzonda kalecisiz oynadık kaç dk ordada çeviremediler hani Rüştü'nün göğsü ile çıkardığı hakemin k.k verdiği...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
söyle be kardeşim o zaman neye gülmüş adam ???![]()
Last edited by Fıratcan Alçınkaya : 06.Nisan.2008 at 13:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Aziz Yıldırım'a çamur atmaya çalışanlar için; Aziz Yıldırım maç satın alan biri olsaydı Fenerbahçe Denizli ile 1-1 berabere kalıp şampiyonluğu vermezdi.
Fenerbahçe'li arkadaşlar uzun uzun yazmışlar bilmiyorum okuma zahmetinde bulunuldu mu ama okunduysa objektif olarak bu takıma 27 hafta penaltı verilmedi, ilk devre hakemler bizim lehimize ne hatalar yaptılar, Zico'nun ve arkadaşların da dediği gibi ilk yarıda Edu atıldı. Biz o zaman nerdeydik sorusunu kendimize sorabiliyorsak formaya göre yorum yapmamış oluruz. Bu soruları kendimize soramıyorsak Sarı-Lacivert forma olduğu için resmi sitelerden bu yazılar gelmiş oluyor.
Son olarak; hakemin bu kadar konuşulduğu maçın Chelsea maçı öncesine gelmesi hiç iyi olmadı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Birşeyi tartışmayı karşıdakini anlamayı bilmiyoruz.
Herkes hakemden bahsediyor, Fenerbahçeli kim varsa geçmişten örnekler veriyor. Bütün mesajları tek tek okuyun sistem tamamen budur.
Daha önce defalarca belirttim. Geçmişten öyle örnekler veririm ki Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı küme düşürürüm. Geçmişi bırakın. Çünkü haksız kazancı istemezken, bu haksız kazancın farkındayken takımınızı savunmak için geçmişte size yapıldığında neden sesinizi etmiyorsunuz demek bana acayip geliyor. Acayip gelme sebebi basit. Ben burada taraflı konuşmuyorum ki. Hangi takım çıkıpta sağolsun hakem hatasından bir gol attık ta kazandık demiş. Galatasaray'da bunu görmedim. Beşiktaş'ta görmedim. Mesela Fenerbahçe yöneticileri bir hatada çıkar herşeyi söyler ama bu maçta nerdeler yani herkes kendi canı yandığında çıkar konuşur.
Dikkat ettiniz mi? herkes kendi canı yandığında konuşur dedim ama bu sefer konuşmanın haricinde farklı şeyler var. Çünkü ister kabul edin ister etmeyin bu maçta hakem hatası, hakem göremedi, hakemin yorumudur diyeceğimiz pozisyonlar olmadı. İnanın listeler çıkardığınız maçlardaki gibi skora tesir eden bir tek hata da olmadı.
Kimseye iftira atıyomuşum gibi görünmek istemem. Maçı canlı izleyen birisiyim.
Hakem öyle bir maç yönetti ki ince ince işleyerek Fenerbahçe'yi galibiyete taşıdı. Art niyet aramayayım diyorum ama bilmiyorum belkide benim içim kötüdür.
İşte bende uyanan bu izlenimler maçı izleyen herkeste de uyandı. Fenerbahçelilerde de uyandı. Herkes bu galibiyetten memnun değil. Tanıdığım tek Fenerbahçe'li kişiler bu sitede yer almıyor. Ailemde arkadaş çevremde var. Aldığım yorumlar bir hakem ancak böyle kazandırır oldu. Dikkat edelim hakem hata yaptı değil böyle kazandırır oldu. Aradaki fark bu.
Evet maçın sonucunda hakem etkili oldu Burak ama daha önce sorularım yanıtsız kaldı, sana 2 soru soracağım.
Hakem maçı Fenerbahçe'ye vermek istese bunu için uzatmaların da uzatmasını bekler miydi? Neden vakit geçirmek için yattığı belli olan Kayserili oyunculara ve kaleciye sarı kart gösterip rakibi eksik bırakmadı?
İvankov ile Yasin'in pozisyonunu hatırlıyorsundur. Deivid'in pozisyonuna penaltı veren hakem, orada penaltı veremez miydi? Deivid'inkinden daha net müdahele vardı orada. Niyeti Fenerbahçe'ye maçı kazandırmak olsa orada çalar düdüğü ve Fenerbahçe maçı alırdı.
"YÜCE ATATÜRK"
Bakın Galatasaray'ın da maç kazanmasına vesile olmuş bu hakem.
Demek ki kötü bir hakem ve O'nun yaptığı/yapamadıkları nedeniyle Fenerbahçe'nin olası şampiyonluğuna çamur atmamak gerekir.
Maçta hakem hatası olmuştur, keşke olmasaydı ama Fenerbahçe olarak yapacak birşey yok. Hakem cezalandırılmalı.
"YÜCE ATATÜRK"
ayrıca Rüştü'nün yediği k.k v GB maçıydu galiba son dklerde Fß ninki gibi haketmediğimiz bir penaltımız verildi yardımcı haaakem tarafından ama haakem vermedi, ama nedense belediye maçında haakem görmemesine rağmen net yardımcı haaakem gördü verdi karar kırmızı kart ayrıca bunlarda var daha aklıma gelmeyenlerde vardır eminim...
Bu maçtaki yapılan hatalar bu maçı ilgilendirir. Kalkıp ta yok efendim başka maçlarda da size yapılan hatalar (kıyaklar) oldu demekle hiçbir yere varılmaz. Zaten Zico'nun maç sonu biz bu maçı hakettik demesinden sonra da konuşmanın hiçbir anlamı yok. Haketmişler almışlar helal olsun. Burda önemli olan dürüst olup evet hakem maçın sonucunu tesir eden hatalar yapmıştır demektir. Çıkıpta zamanında başka takımlarada yapıldı demek bu hataların ülkemizde her zaman devam edeceğinin kanıtıdır.Şahsen benim takımım böyle hatalarla maç kazansa o maç için tek kelime etmem ki zaten kaç senedir hakem hatasıyla aldığımız maçı hatırlamıyorum ama verdiğimiz maçları çok iyi biliyorum.
tabi jimenezin gülmesi 90dk de oluşan trajikomik penaltıya denk gelmesi işin ilginç tarafı kale ağlarına güldü büyük ihtimalle...
ya A.Yıldırım'a bnm lafım yok kardeşim içinde A.Yıldırım gecen mesajımmı var benim..
Fß nin zaten haakemlere ihityacı yok ama bu şekilde haakemlerin yaptıkları adamı çileden çıakrtıyor...
A.Yıldırım başkan çıkıp çemkirmiyor FBli yönetici v Başkan kavramını ayıramaman sistematik bir düzen içinde hiç görev almamıl olmandan kaynaklı...
Nedense sürekli bu şekilde haakem showlar oluyor Fß haakemlemi kazanıyor ama avrupa hayır.. Türkiye'de de kazanmasın en azından biraz daha az tartışılcak şeyler olsun adeta askeri darbe yapar gibi işler yapılıyor insan ne desin başka...
Serkan Abi sen yapma bari Yasin gidiyo kalecininin dibine giriyor o pozisyonda penaltımı olur çünkü 1hafta önce bizden yediği gol FB nin adeta tekrar olcaktı Yasin de o yüzden gitti engellemeye adamı Ivankov'un yasin'i düşürmeye yönelik harekat arzusu yoktuki Yasin gitti girdi adamın dibine...
Abi zaten karşında Kayseri var mahalle takımı yok herkes son sn.lere yatar FB de o kadar kolay nakavt edemez di kayseriyi(dünün şartları ile) zaman geçiriyo diye adammı atılır oyundan(tamam sarı kart verirsin ama kartı olan adama zaman geçirdi diyee kırmızı verilme hiç görmedim ben) hatta bunu en iyi yapanlardan biride Fß... Zaten haakem elinden geleni yaptı FB atamasa 90+10 a kadar giderdi maç...
Fırat pozisyon penaltıdır demiyorum, uzaktan yakından alakası yok pozisyonun penaltıyla. Ama Deivid'in hareketine penaltı veren hakem bu harekete de istese verebilirdi, eğer kafasında maçı Fenerbahçe'ye vermek olsaydı.
Eğer bir oyuncu haddinden fazla zaman geçiriyorsa bunun cezası sarı karttır. Bu her yerde böyledir. Oyuncu sakatlandım diye yerde dakikalarca yatıp oyunu durduruyorsa ve oyun durduktan sonra sağlık ekibi yanına bile gelmeden kalkıp depar atıyorsa bu da sahtekarlıktır. Ve hakem Fenerbahçe'yi tutuyor olsa inan bu pozisyonlara sarı kart verirdi.)
O pozisyon gol olmasa maç 1-1 bitecekti. 10 dakika uzatacağına ınanıyorsan da artık seninle tartışmam ben bu konuyu kusura bakma Fıratcım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Vedersonun kirmizi kart es gecildi, adamin kaval kemiginin icine etti..
O da var, o pozisyonda Vederson'un teması olsa adamın ayağı kırılırdı. Carlos'a o şiddette değildi gelen tekme ama neredeyse 2 aydır düzelemedi. Orada oyuncuya müdahale yok, tehlikeli hareket ve sarı kart gösterdi.
Kırmızı da verebilirdi ama müdahale yok. Olsa tartışmasız kırmızı kart. Olmadığını da şuradan çıkarıyorum, oyuncu yerde döndü, 2 dakika sonra koşmaya başladı.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Abi kart konusunda dedim sarı kart verilir ama adam atılmaz oyundan yani ben hatırlamıyom zaman geçirdi diye k.k yinen futbolcu...
Valla aßi adamı söyletiyorlar işte...
Ama son dediğine uygulamak lazım yeter bu kadar tartışma son msajımdı bu bu konuya tartışacaklara kolay gele ... bu haaaakemlerde evinde otursun EURO2008 i izlesinler belki gocunurlar...
Sivriselvi denen varlık(insanlığından şüphe ediyorum) dün Turkcell Süper Lig 2007-2008 sezonu şampiyonunu belirledi.Hayırlı uğurlu olsun şampiyonluğunuz.Biz yabancı hakem isteyince tepki vermeye devam edin.Son 5 hafta kalmış böyle bir maça böyle(!) bir hakem atanıyor.Eğer dün Fb puan kaybetseydi Bjk ve Gs bugünkü maçlarına daha bi moralli çıkacaktı.Kazanmak için daha arzulu olacaklardı.Neyse belli oldu şampiyon.Çıkarın bayrakları başlayın kutlamalara...
Önce ilk sarı kartı verirdi, sonra 2.yi Fıratcan. Ben direk kırmızı çıkartsın demiyorum ki.
Bugün 2 takım da hakem hatalarıyla puan kaybedince başlayacağız kutlamaya, şimdi bekliyoruz, turu akşama atacağız. Şampiyonluğumuzu kutlama nezaketinde bulunduğun için de teşekkürler.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
zaten sampiyon belliydi, gozle gorunen birseydi, Fenerbahce bu ligin ustunde diyen ben degilim. besiktasli ve galatasarayli yazarlar diyor bunu, tvlerde koselerinde heryerde...
kilif bulunmasin lutfen...
not: uzatmaya gelince >>> uzatmalarin ilk dakikasi oynanmadi Kayserili oyuncular ceza sahasinda olan en direkt vurusdan ne kadar zaman calabiliriz diye hakemin etrafinda biz daire cizmislerdi! herkes sakinlesti bu sefer Ivankov kalesini terk edip hakeme soyle bi itiraz edimde nasilsa ben yerimde olmassam oyun baslayamaz dusuncesindeydi, hakemde 5 dakika arti 15 saniye ekledi!
ve dogrusunu yapti... penalti ise cok basitti ve verilmemeliydi, ama suc Fenerbahcenin degil !!!
rakibi galatasarayin uefa macinda bile hakemi aldattigindan bu yana hakemler Galatasaraya I N A N M I Y O R! > bu ulkede tek besiktas feryad edebilir onlarin bariz 5 puani calindi falan ama Gs susmali!
Hala diyorsunuz ki Galatasaraya su yapildi,Servetin golü ofsaytti.
Yahu bi mesajlari okuyun da öyle yorum yapin ALLAH ASKINA! Biz o hatalarin diyetini ödedik diyorum.Son haftalarda her macta hakemler aleyhimize hatalar yapmaya basladi.Hakemleri gectim ; Konya macinda ne zorluklar yasadigimiz ortada,sahamizin abuk subuk nedenle kapatildigi ortada.Yani isinize geleni söyleyip te isinize gelmeyeni söylemek olmaz.
Yukarda 1-2 Fenerbahceli arkadasim gelen puanlara sevinmediklerini söylediler helal olsun,biz bunu bekledik.Gaziantep macinin sonunda da biz bunlari söyledik,konuyu isteyen arastirabilir.
Bu hakemlerle lig bitmez,hicbir hakemin OBJEKTIF oldugunu düsünmüyorum.Türk hakemleri bu sene dipteydi,dün geceden sonra artik tamamen bitmistir,kimsenin o camiaya saygisi kalmamistir.