Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 46.43%
  • Kayserispor

4 14.29%
  • Berabere

11 39.29%
Sayfa 9 / 15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 460 sonuç

Konu: GaLatasaray - Kayserispor [ TSL 19. Hafta ]

Hybrid View

Default Aciklama Yarin ...

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Sinan Kılıç, Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamada, hakemlerle ilgili sıkıntılarını ve düşüncelerini yarın internet sitesinden açıklayacaklarını söyledi.

Sinan Kılıç, maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, son birkaç haftadır hakemlerle ilgili sıkıntıları olduğunu ifade ederek, ''Bu akşam toplantı yapıp hakemlerle ilgili sıkıntılarımızı ve düşüncelerimizi yarın internet sitemizden açıklayacağız. Hakem de maçı seyredecek, sonra gözlerimizin içine bakarak iyi idare ettiğini söylerse, biz de (Tamam) diyeceğiz'' şeklinde konuştu.

Bir basın mensubunun, ligin devre arasında Kulüp Başkanı Adnan Polat'ın Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'nun arkasında olduklarını açıkladığını hatırlatması üzerine Kılıç, ''Evet başkanımız yaptığı toplantıda federasyon ve Merkez Hakem Kurulu'nun sonuna kadar arkasında olduğunu söyledi. Ama ortada büyük bir sukutuhayal var'' dedi.

Kılıç, Galatasaray'ın bugün güzel oynadığını ifade ederek, ''Futbolcularımız aslanlar gibi oynadı. Seyircilerimiz de çok iyi destekledi. Teknik direktörümüz kendisine yakışır bir şekilde açıklamada bulundu. Avrupai bir antrenörün söylemesi gerektiğini söyledi. Azıcık futbol bilgisi olan insaf sahibi kişiler ne demek istediğini anlayacaklardır'' ifadesini kullandı.

Ligdeki mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini kaydeden Kılıç, ''Geçen sene bize şampiyonluk yolunda şans vermeyenleri nasıl yanılttıysak, bu sezon da aynı şekilde yanıltıp şampiyon olacağımızı düşünüyorum'' dedi.

Sarı-kırmızılı takımın lig ve kupada Sivasspor ile yaptığı maçlara Lincoln'ün gitmemesiyle ilgili spekülasyonlar yapıldığının belirtilmesi üzerine Kılıç, şunları söyledi:x

''Herhalde şaka yapıyorlar, iftira atıyorlar. Lincoln, elinden gelen her şeyi yaptı. Bunu ligin ilk yarısında gördük. Malatyaspor maçında dizinden sakatlandı. Bunu bir doktor olarak hepinize bir daha açıklıyorum.''

Maraton

Herşey ortada.

Kulüp gereken açıklamayı yapacaktır. Gereken muamelelerde bulunacaktır.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

yapsa ne olacak ya !!! o zaman kayseride yapsin adamlarin 2 penaltisi verilmedi !!!

Sen ne penaltısından bahsediyorsun yahu, kafan iyi herhalde. Kural hatası diyoruz, belge koyuyoruz, olmuyor. Sallayın bol keseden.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kural değil hakem hatası az önce söyledin.

Galatasaray yönetimini tebrik etmek gerek. Arkasında bu kadar medya gücü varken bu işi maç bitiminde de yapabilir, ortalığı daha çok gerebilirdi.

Belki böyle düşünmeyip hazırlanmak için de yapmış olabilir. Umarım sadece Kayserispor maçı ile ilgili olur mesele takım mevzusuna dönmez.

Beklentim Türk Hakemleri her takıma hata yapmaktadır denilmesidir. Tabii önce kendi hatalarını göstererek.

arkadasim asil snn kafan guzel hakem hatasi o ....

Ya abi inanılmazsınız Amma büyüttünüz yahu.
    Belgeler, dosyalar, hakemlik sınavları.. Telegole döndü burası

JunkChorn'a açıklamaları ve konuya bakış açısından dolayı sadece teşekkür edebilirim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yahu koyduk işte belgeleri ortaya konuşuyoruz. Belge yahu kural bu. Sizde biraz saygı gösterip diyin ki "ee tamam Gs nin hakkı yendi. Futbolda oluyo bunlar Gs daha önce de puan kazanmıştı hakemle her takıma oluyo bunlar" diyin eyvallah diyelim. Zaten burada mac sonuçlanmış artık konuşmanın mantığı yok da burada asıl dedigimiz nasıl ki hakem ile puan kazandığımızda diyorsunuz, şimdi de çıkın deyin bunu. Korkmayın bunu demeniz macın bizim lehimize sonuçlanmasına sebebiyet vermeyecek. Yoksa biz burada belgelerle konuşurken, sizin "işte vay efendim lincoln adamın önüne gecti, suydu buydu" demeniz abes oluyor.

Bu ihtar denen hadise sarı kart değil mi zaten?

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Bu ihtar denen hadise sarı kart değil mi zaten?
    Sarı kart olsa ne farkeder ki ? Kural bunun "ihtar" gerektirmediğini, oyunun devam etmesi gerektiğini söylüyor.

Kayserispor'u bizden ASY'de puan almayı başarabildiği için tebrik ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

@Emre üzerime alınmıyorum

Galatasaray'ın hakkı yendi. İkinci sarı kart yanlıştır.

Fakat Emre siz de çıkıp diyin ki boşver sizi ben sana söylediğim için genelleme yapmayayım. Kayserispor olayların dışındadır, bugün mücadele etmiştir. Mücadeleleri ve aldıkları puandan ötürü tebrik ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    @Emre üzerime alınmıyorum

Galatasaray'ın hakkı yendi. İkinci sarı kart yanlıştır.

Fakat Emre siz de çıkıp diyin ki boşver sizi ben sana söylediğim için genelleme yapmayayım. Kayserispor olayların dışındadır, bugün mücadele etmiştir. Mücadeleleri ve aldıkları puandan ötürü tebrik ediyorum.
    Yok kardesim üzerine alınması gereken alır zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi sizin bahsettiğiniz hakem hatasına girmiyormu? Kurallara göre bakacak olursak maç içinde bir pozisyonda Saidou arkadası yerde yattıgı ıcın topu taca attı. Galatasaraylı oyuncular yoneldıler topa dogru ama hakem kayserılıler kullansın dedı bu da kural hatası o zaman. Yani top kimden cıktıysa rakıp takım kullanır atısı kurala gore. yanlısmıyım?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ayrıca ; Lincoln atısı engelemiyormus ki , arkasına dönüyor topun geldigiini görünce müdahele ediyor , ayrıca Kayserisporlu futbolcu bile şaşırıyor , yok böyle birşey.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Lincoln'ün atışı engellediğini kim söylüyor acaba? Atış sağlıklı bir şekilde yapılıyor zaten. Topun gittiğini gören Lincoln'de topa müdahalede bulunuyor. Olay bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Rezalet !!!

UA'dan Çarşı'ya ağır tepki!

Balili tartışması, ultrAslan ile Çarşı'yı karşı karşıya getirdi !.. Sarı kırmızılı taraftarlar, Sivasspor'un İsrailli futbolcusu Balili'ye Ali Sami Yen Stadı'nda gösterilen tepki sonrası Galatasaraylı taraftarları protesto eden Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'ya tepki gösterdi. Tribüne, "Çarşı eşittir İsrail: İkisi de kimyasal madde kullanır" yazılı bir pankart açılırken, Beşiktaş aleyhine de tezahüratlarda bulunuldu.
    Şu yaşananlar da tek kelimeyle rezalet.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öyle öyle murat Bi bu eksikti iyiki koydun

Edit: ayrıca rezalet diye birsey de yok. Carsı kendi gecmişine baksın bi. Revivoya, bebbe ye yaptıklarına baksın da sitelerinde duyursunlar bazı seyleri.

Taraftar gruplarinda catisma var ne yazikki ...

uA da catlak veren Balili krizinden sonra, Carsi agir aciklamalar yapmisti internet sitesinde, bizi fifaya falan sikayet etmislerdi. uA da simdi böyle bir cevap vermis ...

Ne diyeyim, yazik. Alparslan abinin cenaze töreninde yasananlarin hepsi yalandi demekki, gösteris amacli ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çarşı'da ; Irkcı olmak , Galatasaray'ı tutmaktan beter , şeklinde birşey vardı burda rezalet , aslında bizim gibi bir taraftar toplugugu bunu yapmaması lazımdı , seviyemizi korumalıydık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazıklar olsun sana UA ya da ben genelleme yapmayayım . Yazıklar olsun o pankartı acana actırana .. ÇArşı'ya kurban olun demek gelıyor ıcımden ama sımdı kurbandan kan dokmeye falan getırırler ısı bunu yapanlar .. Gercekten yazıklar olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sizin bu sloganınıza neden sesinizi çıkarmıyorsunuz '' Irkçı olmak , Galatasaray'ı tutmaktan beter''

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Siz gidipde Ebedi dostumuz dediğiniz Galatasarayı Fifaya şikayet ederseniz Çarşı = israil sloganı hiçte rezalet olmaz .
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Siz gidipde Ebedi dostumuz dediğiniz Galatasarayı Fifaya şikayet ederseniz Çarşı = israil sloganı hiçte rezalet olmaz .
    Beşiktaşlılar bunu art niyet güderek yapmış olabilirler. ama bu çarşı = israil yazmayı haklı çıkarmaz.

Biraz fanatiklikten çıkıp neleri tartıştığımıza dikkat edelim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Beşiktaşlılar bunu art niyet güderek yapmış olabilirler. ama bu çarşı = israil yazmayı haklı çıkarmaz.

Biraz fanatiklikten çıkıp neleri tartıştığımıza dikkat edelim.

Ben zaten haklı demiyorum .

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

yahu uzamıyorki konu zaten. 3 dür uzamasın konu diyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bu sözü ne duydum ne gördüm ne yalan söyleyeyim Alicancım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O zaman olayları takip etmiyon anıl

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    O zaman olayları takip etmiyon anıl
    Emre abiydi yanılmıyorsam öyle değilse adını bilmek isterim abicim =) gercekten Alican'a da söyledim az önce. Ders ezberınden cok Beşiktaş marşı bilirim ama böyle birşey bildiğim yok kaldı ki pankart falan da bilmiyorum .. Hem böyle birşey olamayacagını dusunuyorum .. Neden dersenız; hatırlarınızda vardır bır Zaragoza-Barca macında Eto'o sahayı terkedıyordu. O maçtan sonra İnönü'nün dört bir yanında hepimiz Eto'oyuz diye pankartlar vardı. Şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ama değil mi? =)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çarşı'dan Cimbom'a müthiş gönderme

02 Şubat 2009 Pazartesi 14:22

Beşiktaşlı taraftarlar, tribünlerde meydana gelen ırkçı söylemlere tepki gösterdi. Hele Cimbom'a bir gönderme yapıldı ki..
    Kapalı tribünde ''Tribünlerde ırkçılığa yer yok'' pankartı açan taraftarlar, ayrıca Galatasaraylı taraftarların Sivasspor'un İsrailli futbolcusu Balili aleyhine yaptığı tezahüratlar için de ''Irkçı olmak Cim Bom'u tutmaktan da beter'' yazılı pankart açtı.
    Bu arada tribünde maç öncesi evlenme teklifi için de bir pankart açıldı. Bir taraftar, ''Tubam benimle evlenir misin?'' pankartı açarak evlenme teklifinde bulundu. Öte yandan, Beşiktaş ile Antalyaspor arasında BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan PAF Ligi maçı 0-0 berabere sonuçlandı.

KÜFÜR UYARISI

Antalyaspor maçı öncesinde Beşiktaşlı taraftarlara, dahili anonsla, küfür etmemeleri konusunda defalarca uyarı yapıldı. Taraftarlardan, şampiyonluk yarışında takımlarını küfürsüz desteklemeleri ricasında bulunuldu.

Kaynak : İnternetspor

Sayfa 9 / 15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri