o atkıyı muhtemelen paok taraftarı atmıştır veya onlardan ele geçirilmiştir
o atkıyı muhtemelen paok taraftarı atmıştır veya onlardan ele geçirilmiştir
Mehmet Topuz ve Emre Belözoğlu kendi istekleri oyunda çıkmış.
Gökhan Gönül için ayrı şeyler söylemek lazım. Bu adamın aldığı para, kuruşuna kadar, anasının ak sütü gibi helal olsun. Alex'in aldığı 3.5 milyon Euro'yu Gökhan Gönül gibi adamlara vereceksin, herkese hak ettiğini vereceksin. Baroni en az 2 milyon Euro kazanıyordur, acaba bugün sahada G.Gönül, Emre, M.Topuz kadar mücadele etti mi?
Yazıklar olsun gerçekten. Young Boys ve PAOK gibi iki takıma eleniyorsan eğer, daha ne söylenebilir ki? Bu takım 2 yıl önce Chelsea'yi yeniyordu, Şampiyonlar Ligi yarı finalini son anda kaçırdı.
Gerçekten o takımı oradan buralara getiren, bunda emeği geçen herkese yazıklar olsun.
emre ve selçuk biri elma diğeri armut bu değişikliği yapmak takıma ihanettir daha değişiklikten hemen sonra yanımdakilere maç burda bitmiştir dedim maalesef dediğim oldu toplantıda aykut hoca emre ve topuz kendileri çıkmak istedi dedi ama inanmıyorum maçın kırılma anı bu değişiklikti tabi tek suç aykut hocada değil orta sahanın ortasına emrenin yükünü hafifletcek bi transfer yapamıyorsan ve cristianla selçuğa muhtaç kalıyorsan bu hallere düşersin yazık hepimize geçmiş olsun
Gökhan €10K kazanıyor haftalık. Cristian ise €20K kazanıyor. Aradaki adaletsizliğe bak. Cristian Gökhan Gönül'den iki kat daha fazla kazanıyor.
Günün yorumu.
Galatasaray Lucescu'yu yolladığı günden beri belini doğrultamadı. Terim geldi, maddi olarak çökertti Galatasaray'ı, sportif olarak da o günden beri çok ama çok kötüler.
Fenerbahçe Zico'yu yolladığı günden beri şampiyon olamadı, Avrupa'da kaale alınacak bir galibiyet yok. Takım tamamen çöküşte, bir türlü doğrulamıyor.
Zico-Lucescu ikilisi eğer şu an takımların başında olsaydı, Fenerbahçe-Galatasaray belki Şampiyonlar Ligi'nde yarı final bile oynayabilirlerdi.
Yazık oldu.İyi oynadık , çokta gol pozisyonuna girdik ama faydalanamadık maalesef.Niang,Stoch,Gökhan,Mehmet ellerinden gelenleri yaptılar ama olmadı.Söylenecek çok birşey yok.
Avrupaya bu kadar erken veda etmek çok kötü.
Stoch - gökhan gönül - bu iki adama prim falan versinler ikisi de muhteşem , çok üzgünüm gerçekten ama Aykut Hoca'nın aldırdığı adamlara ve yaratmaya çalıştığı sisteme hayranım , çok sinirliyim takımdaki bazı oyunculara ancak söylemek istiyorum ki bu takımın geleceğini kurtaracak kocaman , bu takım bu adama sabredilirse çok ileriye gidicek çok
Şampiyonlar Ligi;
İsrail; 1
İskoçya; 1
TÜRKİYE; 1
Yunanistan; 1
Danimarka; 1
İsviçre; 1
Romanya; 1
Slovakya; 1
Sırbistan; 1
Devler liginde son yıllardaki halimiz ortada sadece 1 takım var düşünün, danimarka, sırbistan ve israil gibi takımların bile 1 takımı var.
Avrupa Ligi
TÜRKİYE; 1
Devler liginde yazdığım diğer takımların ülkelerini yazmaya gerek yok, çoğunun bizden daha fazla takımı var.İsviçre, İsrail, Yunanistan, Danimarka gibi ülkeler bizi geçmiş durumda.
Sanırım seneye daha az takım gönderebiliriz Avrupa'ya puan kaybettik çünkü, Beşiktaş ve Bursa'nın kesinlikle başarılı olması lazım.
selçuk denen adamın (futbolcu falan değil) oyuna girmesiyle aykut kocaman havluyu çoktan attı zaten. hocam sen çek mehmet'i ortaya, al özer'i sağa. nedir bu selçuk aşkı? caner bile oynasa daha iyidi yahu. selçuk gibi pas özürlü bir adama fenerbahçe'nin orta sahası emanet edilmemeli! olmadı emre'nin yerinde özer'i oynat. al mehmet topuz'u da, sok caneri... caner solda, stoch sağda. ne desem boş. olan oldu artık.
ligde de soru işaretiyiz.
Kulakların çınlasın Edu. Senin kendi kalene attığın gollere rağmen seni bile arar olduk. Edu zamanında hiç bu kadar açık veren bir defansımız yoktu varsa bile bu kadar alelade olmuyodu. Tabi sadece Bilica'ya suç bulmak hakkaniyetsiz olur. Santos'ta artık sürekli cepten yiyor. Baroni'yi söylemek bile istemiyorum artık.
yalnız edu kendi kalesine atıyordu ama o maçlarda çatır çatır oynuyordu.Cidden kendini aratıyor...
Yaziklar olsun..Tek kelimeyle yaziklar olsun..Ilk once Young Boys,simdi Paok..Nasil bu hallere dustuk biz..Olan taraftara oluyor gercekten..
Macla ilgili pek soylenecek bir sey yok.Uzatmalarda turu verdik.Ne diyebilirim ki..
Bu arada macta tribundeydim ve paok taraftarlarini hayretle izledim.Nasil bir holiganliktir bu yahu.Adamlar mesaleleri bizim tribune firlatiyorlardi ve bir tanesi sanirim bir cocugun ustune geldi.Allahtan onemli bir sey olmadi.Ama adamlarin hakkinida vermek lazim.Kadikoy'de bu kadar iyi organize olan saglam bir deplasman taraftar grubu gormemistim gercekten.
Foruma şöyle bir bakınırken gördüm burayı.Daha önce pek buralarda yorumum olmazdı ama bu sefer dayanamadım.Bu takımın ne yapmaya çalıştığını anlayabilen var mı ?Hoca , oyuncular , yönetim...Sezon başında herkes ki en başta Aykut Kocaman Andre Santos'un fazla kilolarından şikayetçiydi fakat her şeye rağmen bizde bitip tükenmek bilmeyen bir Brezilya sevdası var.Be kardeşim madem Caner Erkin'i aldın.Andre Santos'u da beğenmiyorsun ne diye bütün maçlarda yedek bekletiyorsun.Koysana çocuk bir kendini göstersin.Daha sonra gelelim defansa.Gökhan Gönül bu takımda parayı hak eden nadir oyunculardan birisi.Yine bir gol çıkarttı.Yine harika oynadı.Acaba Gökhan bu golü çıkarırken Bilo ve Lugano neredeydi ? Ortasahada Baroni diye bir kişi var.Selçuk'tan ne farkı var kardeşim bu herifin ?Durun ben söyleyeyim BREZİLYALI ! Herkes her maç iyi oynayacak diye bir şey yok ama bu takım kaç maçtır bu kadar kötü oynuyor.
Aldığı paraları hak etmeyen oyuncular bu takımda olduğu sürece BEN YOKUM !
tribünde pkk bayrağı açan paok taraftarına müdahalede bulunmayan polisime (!) ve bugünü hazırlayan yönetime, koşmayan oyuncuya, hakkımı helal etmiyorum.
(/s)
Bizim takımlarımız başka ülkelere gidince; rakip taraftarlar tarafından her türlü pislik yapılır, o ülkenin polisi göstermelik engelleme girişimlerinde bulunurken kendisi de yapabildiği pisliği yapmaya çalışır.
Rakipler ülkemize geldiğinde; bizim taraftarımızın yapacağı pisliğin önüne geçilmeye çalışılır, rakip taraftarlar her türlü pisliği yapar, bizim taraftarlarımız onlara karşılık vermeye çalışırsa da polisimiz müdahaleyi bizim taraftarlara yapar.
Hemen hemen her yurtdışı deplasmanında taraftarlarımızın maruz kaldığı durumlar yanlış olan. Ama bizim yaptığımız uygulamalarda doğru olanın çok ilerisinde.
PAOK taraftarı inmiş otobüsten, bırakın Fenerbahçe taraftarıyla buluşsunlar. Biraz geç müdahale ediverin. Ne yapabilecekler bizim stadımızın dibinde bizim taraftarımıza? Polisimizin uygulamalarıyla sanki PAOK'lular evsahibi de, bizim taraftar deplasmana gitmiş gibi oluyor.
PKK bayrağına müdahale etmez polis, Yunanistan'la ortam gerilmesin, açılıma gölge düşmesin, vb. Ama 'Sandıkta görüşürüz Mesut Bey' pankartına İstiklal Marşı okunmasına rağmen atılırlar kaldırmak için.
Maç konusunda birşey yazmak istemiyordum aslında ama mesajımın konuyla alakası olsun diye yazayım biraz.
Maç boyunca kaçırdığımız her golden sonra aklıma ilk gelen şey Mehmet Topuz'un ilk maçın son dakikasında kaçırdığı pozisyon oluyordu. İçimde hep, son dakikalarda yeriz golü hissi vardı ve kaçan her pozisyon pekiştirdi bunu. Ve gerçekleşti bu da. Diğer arkadaşları bilmem ama ben alıştım artık birşeye ulaştık, başardık derken kaybetmeye. O yüzden bu maç fazla koymadı. Geçen sezondan beri Bilica, Cristian, Santos'u takımda görmek istemiyorum. Selçuk'u ne zamandan beri görmek istemiyorum ben bile hatırlamıyorum, o kadar uzun zaman oldu ki. Bu sezon varsın şampiyon olmayalım. Hemen satılsın Bilica, Santos, Cristian. Altyapıdan oyunculara daha fazla şans verilsin. Sezon öncesi hazırlık kampına götürülen Hasan Erbey, Okan Alkan, Gökay Iravul, Berk Elitez'in yanısıra Recep Niyaz, Serhat Hürriyet, Berkay Öztuvan, Devrimcan Beyaz, Doğukan Genç, Enis Gül, İsmail Aslan, Mehmet Topçu, Murat Özer, Sertaç Eren gibi genç milli takımlarımızda forma giyen/giymiş oyuncular var altyapıda. Hadi onları da geçelim, genç milli takımlarda oynayan oyuncular transfer edilebilir. Yeter ki Önder, Deniz, Ali, Deivid'le başlayan temizlik Bilica, Cristian, Santos, Selçuk, Uğur'la devam etsin.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Takim cok zorlanir demistik... nedense renkdaslar yine fark atariz dediler rakibi kucumsediler.. aykut hocada bu takimi yonetecek kapasite yok bu anlasildi... daumun ellerinden opuyorum harbi buyuk hocaymis bosuna dahi daum dememisler
Daum'un bana göre tek artısı beraber çalıştığı kondisyon uzmanı Roland Koch'tu. Sezon öncesi haberlerden takip ettiğim kadarıyla Daum ile yollar ayrıldıktan sonra Koch'a yönetim kal demiş, Koch da Daum'la geldim onunla giderim demiş. Daum'u Fenerbahçe'de çalıştığı 3 sezonun ardından -bence yanlış olsa da- özlüyorsanız, Aykut Kocaman'ı henüz 6 maç yapmışken olmayacak demek doğru değil bana göre. Avrupa'dan elendiğimiz için Aykut Kocaman yetersiz ise, Daum Avrupa'da ne yaptı da özlendi? Ön elemede elenmedik Daum döneminde orası da bir gerçek ancak ben Aykut Kocaman sayesinde bu takımda bir devrim olacağına inandığım için Avrupa'dan elenmeyi sineye çekebilirim. Bu takım ve taraftarlar en büyük travmalarından ikisini Daum ile yaşadı. Bunları da unutmak mümkün değil. Lütfen biraz daha sabır.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Tebrik etmek lazım yönetimi... Young Boys maçında hatta sezon başı kampında böyle olacağı belliydi. Ne denebilirki. FENERBAHÇE Youngs Boys ve Paok'a elendi. Var mı izahati, ne açıklama yapabilirsinki. Ne deyip durumu kurtarabilirsinki? Yalanlarla geçen koca sene. Yok uzak kalınan son senemiz 3 yıl üst üste şampiyonluk ve devamında gelen şok elenmeler. 1 sezon başlamadan bitti. Avrupa'da yokuz. Şimdi istediği kadar transfer yapsın. İstediği adamları alsın. Neye yarar? Prestij, para kaybedilenin hesabını tutsak kafamız karışır gerçekten. Bazılarına özellikle Dedeme, suçlu Aziz Yıldırım gitmeli dediğimde kızıyor o zaman Aykut Kocaman'da diyorum yok çok güzel genç hoca vs. diyor peki kimde? Oyuncuda zorla gelmiyor sen alıyorsun...
Diyecek söz yok. Geriye saymaya devam...
Yb maçlarına çok üzülmemiştim, takımın hali ortadaydı ama bu 2 maçta gerçekten haketmediğimiz sonuçları aldık. Gerçi yine üzülmüyorum, geleceğe dair bazı önemli adımların atılmasına vesile olacaksa hiç üzülmem, olacak mı göreceğiz?
Lugano senin işin takımın gol yemesini engellemek, orada rakibi indirip kırmızı göreceksin. Sonrasını düşünmeden bunu yapacaktın.
Emre bu takımın en değerli oyuncusu, o olmadığında neler olduğunu geçen sene de gördük bu sene de görüyoruz, Emre çıktığında oyun değişti. Tüm maç oyunu kontrol et hatta deplasmanda da oyunun büyük bölümünde kontrol sende olsun ama 2 gol atama 2 maçta. 750'ye yakın pas yapmışız, %80 isabet oranı var ama icraat yok. Gol pozisyonları da var gerçi ama Alex, sen o kadar pozisyonu kaçıracak oyuncu muydun ya?
Sistem değişmeli diyorsa Aykut Kocaman, artık cidden değişmeli. Alex ile oynayacaksa Niang pek faydalı olamayacak gibi duruyor, çok geziniyor ve yanında bir partnere ihtiyacı var. Ligde en kötü 4. oluruz daha da kötüsü olmaz, bazı riskleri alıp yola devam etmeliyiz. Bu başarısızlıktan sonra günü kurtarma derdine düşüp geleceği planlamadan yola devam edilmez umarım çünkü bu takım geçen seneki gibi savunma ağırlıklı oynayarak yine götürür işi bu kadroyla. Bazı kötü sonuçların oluşması riskini göze alıp, radikal kararlar alınmalı yoksa gelecek ümit vermez.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu takımın şimdiden gelecek seneki transferleri planlaması lazım. Bunu bari yapsınlar artık. Ligde bir şekilde götüreceğiz ama önümüzdeki sezonun planlamasına başlasınlar.
Bu arada PAOK taraftarlarının introsu buram buram ırkçılık kokuyor.
http://www.paokmania.gr/
Bu arada bu Stoch'u kim alalım dediyse alıp getirdiyse ondan Allah razı olsun.İyiki geçen sene Twente'yle maç yapmışızEfsanemiz olacak adam.
Yanlışlıkla maç yapmasak onun yerine Brezilyalı 2. sınıf bir adam alınırdı kesin. İyiki o bari nasip olmuş bize.
ben hep yönetimi elestirdim fakat bazi arkadaslar savundu niang transferi stoch transferi yine gözlerini boyamaya yetti yönetimin ya isi tamamen profesyonel birisine devretmesi lazim yada istifa etmesi lazim sadece aziz yildirimin istifasi ile olmaz bu komple istifa etmeliler.. bir yandan da aykut hocanin ne kadar acemi oldugu daha simdiden belli oldu aykut hoca 5 senede bu takimin basinda kalsa en fazla 1 kere sampiyon oluruz acik ve net söylüyorum bunu oynatmak istedigi sistem fenerbahcenin elindeki kadroya uymuyor 4-3-3 e yakin bur sistem oynatmaya calisiyor elindeki kadro bu sisteme uygun degil madem 4-3-3 oynatacaksin ona göre adamlar alacaksin niang 4-3-3 oyuncusumu? ya alex? bu adamlar ya 4-5-1 oynar ya 4-4-2 denedi iste sistemi avrupadan elenmemize neden oldu fakat görünen o ki hala israr edecek bu taktikte daha cok mac kaybederiz bu sene biz... birde hala bazi arkadaslar avrupadan elenmemizin önemini kavrayamamis avrupa cok büyük bir gelir kaynagidir keske giden sizin dediginiz gibi sadece prestij olsa fakat cuvalla paradan olduk....
Aksine Niang tam 433 oyuncusu. Stochun oynadığı bölgede Niang oynayıp ortada pivot santrafor, sağdada Stoch olsa harika hücum hattımız olur. Ama Niang pivot santrafor olarak düşünülmüş ki buda onun etkisini azaltıyor.
niangin neresi pivot kardesim niang dedigin adam kanattan devsirme forvet oyuncusu marsilyaya transfer olmadan önce kanat oynamis bir oyuncu hatta marsilyada da 1-2 sene kanat oynadi cisse gidince forvete gecti niang dedigin adam 4-4-2 oyuncusudur 4-3-3 sisteminde ortada oynayamaz ya kanatta oynar yada forvet arkasi oynar aralara kacmayi seven bir oyuncu pivot tarzi oynayamaz niang.