Sayfa 93 / 148 İlkİlk ... 43839192939495103143 ... SonSon
2,761 ile 2,790 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Sadece anlamadigim madem bukadar avrupa avrupa dedin durdun, madem avrupada kulup bulamadim gel adam gibi kampina. Ha illede Galatasaray diyorsun ozaman cikta soyle, senin bu tavirlarin yuzunden bi ton insan yonetime salliyor. Son 3 senedir 10,000+ kombine satan kulup bu sene neredeyse hic satamamis
    Şayet Burak gitti diye kombine almıyorlarsa kendi ayıpları. Beşiktaş taraftarı da Quaresma diye ağlıyor hâlâ... Taraftar benim bildiğim takımı destekler en başta. Bizde tam tersi...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Şayet Burak gitti diye kombine almıyorlarsa kendi ayıpları. Beşiktaş taraftarı da Quaresma diye ağlıyor hâlâ... Taraftar benim bildiğim takımı destekler en başta. Bizde tam tersi...
    Ayip felan bilmiyor bunlar Yillardir ayni kafadalar.

Sadri Sener cogu transfer doneminde kendine bir transfer birakmistir bu sene hic birinde yoktu elbet onunda transferi vardir.

Gecen yillarda ornek olarak Zokora,Teofilo,Jaja....

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Trabzon Türk olarak kimleri aldı şimdi? Bizi bayağı ilgilendiryor da bu durum

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Trabzon Türk olarak kimleri aldı şimdi? Bizi bayağı ilgilendiryor da bu durum
    Yasin Öztekin , Emre Güral , Soner Aydoğdu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
    OZELESTIRI: Burak isinden basim dondu acikcasi.. Ya biz kotu gazeteciyiz ya muhataplarimiz cok yalanci.. Ama galiba cocuk da biraz oynak..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Hazır Burak'tan para geliyorken ligdeki yerlilere yönelsek keşke. Alper, Aykut Demir, Muhammet veya Cenk. Çok iyi olurdu ama sadece hayal olacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sene basi urun ve bilet satmak icin boyle gorseller yayinlaniyordu resmi sitede mesela

Taraftar boyle yaparsa "Giray Kacar"
    Taraftar boyle yaparsa "Volkan Sen " olmaz

Simdide taraftar versiyonu geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sene basi urun ve bilet satmak icin boyle gorseller yayinlaniyordu resmi sitede mesela

Bu gerçek olamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Zeka parıltısı. Bunu yapabilmek bile mizah gerektirir. Takdiri hak ediyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Isyan bizimde hakkimiz

[YOUTUBE="rIalWXTYvgw"][/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Isyan bizimde hakkimiz

[YOUTUBE="rIalWXTYvgw"][/YOUTUBE]
    Video bu sayfadada olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Güzel video olmuş.Buda gösteriyor ki artık 'Bu takım için ölürüm,ben zaten doğuştan x takımlıyım' gibi cümleler bitti.Bunlar sadece lafta kalan şeyler.Futbolcular para nerdeyse oraya gidiyor.Eskisi gibi değil maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben cogu taraftarin yapacagi gibi kufur etmem bu futbolculara ama su laflari biraksinlar artik Soylemeyin abi, hani soylemeseniz okadar pesinizden laf olmiyacak.

Bizimde isyanimiz bu videoyu paylasarak olsun

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

burak 3-4 hafta gol adamadı stadtaki taraftarınızın etmediği küfür kalmadı adam 30 barajını aşmış istanbula geliyo playoff ta maç için hava alanında adamı yuhalıyosunuz ben olsam bende ayrılırdım arkadaş bu adam size ne yaptı sürekli medaya da görünse falan neyse ayrıca selçuk ne dicekti trabzondan ilk fırsatta ayrılmak istiyorum falan mı ? engini siz yolladınız zorla kovdunuz resmen neyin kafasında oraya engini koyan ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kufur olmiyan bi stad goster Emre'ninde okadar emeklerine karsilik adama yillardir kufur ediyorsunuz ? Emre size ne yapti ?

Benim icin gittigi yer hic onemli degil heryere gidebilir ama su laflari etmesinler artik.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kufur olmiyan bi stad goster Emre'ninde okadar emeklerine karsilik adama yillardir kufur ediyorsunuz ? Emre size ne yapti ?

Benim icin gittigi yer hic onemli degil heryere gidebilir ama su laflari etmesinler artik.
    emre GS dayken biz emreye küfür mü etmişiz ? burak trabzondayken buraka küfr yağdırıyodunuz hatta bu sene çok uzak değil playoff lar da geldiğinde istanbula havaalanında bi tek o çocuğu yuhaladınız

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Facx View Post
    emre GS dayken biz emreye küfür mü etmişiz ? burak trabzondayken buraka küfr yağdırıyodunuz hatta bu sene çok uzak değil playoff lar da geldiğinde istanbula havaalanında bi tek o çocuğu yuhaladınız
    Benmi yuhladim ? Her taraftar grubunda cahil bir kesim var, simdi ornekler cikartirma. Bu ulkede bir gun yuhlanirsin diger gunu kral olursun. Burak trt'de Besiktasliyim dedikten sonra Besiktas macinda kotu oynuyordu ozaman bile kufur edenler vardiki gecen seneyi hatirlamiyacak kadar beyinsiz taraftarlardi onlar. Burnu kirik maci bitirmisti 10-11 sezonunda Besiktasa karsi hatta son dakikada gol atip 3 puanimizi almisti. Bunlari bile 1 macta unutabilenler var.

Ha tabi Buraka en cokta Trabzonsporda sahip cikildi, saha icinde arkadaslarini azarladi, her duran topun basina o gecti ona o ozgurluk ve ozguven verildi, 1-2 kisi kufur etmis onu herkese maal edemez.

Avrupa avrupa diye tutturup Istanbulun avrupa yakasina gececekseniz bu soylemleri biraksinlar. Baba-ogul boyle dediler sezon boyunca, sezon bitti Ingiltereden istiyorlmis yok Italyadan istiyorlarmis, Burak Moskova uzerinden Galatasarayin yolunu buldu. 1 sezon boyunca bol bol yalan soylemis, bu videoda ona isyandir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Benmi yuhladim ? Her taraftar grubunda cahil bir kesim var, simdi ornekler cikartirma. Bu ulkede bir gun yuhlanirsin diger gunu kral olursun. Burak trt'de Besiktasliyim dedikten sonra Besiktas macinda kotu oynuyordu ozaman bile kufur edenler vardiki gecen seneyi hatirlamiyacak kadar beyinsiz taraftarlardi onlar. Burnu kirik maci bitirmisti 10-11 sezonunda Besiktasa karsi hatta son dakikada gol atip 3 puanimizi almisti. Bunlari bile 1 macta unutabilenler var.

Ha tabi Buraka en cokta Trabzonsporda sahip cikildi, saha icinde arkadaslarini azarladi, her duran topun basina o gecti ona o ozgurluk ve ozguven verildi, 1-2 kisi kufur etmis onu herkese maal edemez.

Avrupa avrupa diye tutturup Istanbulun avrupa yakasina gececekseniz bu soylemleri biraksinlar. Baba-ogul boyle dediler sezon boyunca, sezon bitti Ingiltereden istiyorlmis yok Italyadan istiyorlarmis, Burak Moskova uzerinden Galatasarayin yolunu buldu. 1 sezon boyunca bol bol yalan soylemis, bu videoda ona isyandir.
    Valla burda burak'ı suçlucağınıza yönetimi suçlayın eğer taksitte lazio ya kolaylık sağlaysaydı lazio daydı burak yönetim önüne engel koydu oda trabzon da misyonunu tamamladığını düşünüyodu son çare olarak biz vardık bizi tercih etti nede olsa GS sexy bi kulüp

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yok ben yonetimi suclamam Burak izin istedi, avrupadan kulup bulmaya sonunda bulmus . Yonetimin ustune boyle bir yuk birakmasi yeterli ona kizmam icin, iyi niyetle izin verilmis karsiligindada yonetimi taraftarin onune atmis. Hayirlisi diyelim konu amacindan sapmasin

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tabi Burak gitsin diye hatta bedeva yollayalim birde Lazioya.Gotsin yahu istersen aamator takima gitsin veldigi gunden beri sevmiyor,iwtemiyor ve kufur ediyordum hala ediyorum ve o hala iyi bi oyuncu dwgil.30 gol atmistir ama kendi basina atmadi.Attigi golleride gorduk.Iyi bir oyuncu olsaydi 30 gol atan adami GS degil elit bir kulup alirdi.Artik bu gereksiz tartismanin yapilmasina luzum yok.Karakteri olsa bazi kisilerin bu tarz konusmaz konussada konustugunun arkasinda olur.

Artik tartisilmasi gereken Trabzonspoun kadrosunu guclendirmek icin ne yapacagidir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Güzel video olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Güzel video olmuş
    Stadda kufur yerine bunu yayinlasalar daha iyi olur

Gomisi istiyormus Fenerle Trabzon, Baris Yurduseven soyledi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Video harika olmus cidden.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Forvet ve stoper transferi ile transfer donemi biter

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Forvet ve stoper transferi ile transfer donemi biter
    Gereksiz oyuncuları yollayabilsek onları bile transfer sayacağım ben.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ya aslinda forvette ihtiyac yok gibi ama Vittek ile yola cikarsan karsisina bi Zayatte ciktimi adam 1 sezon yok oluyor

Stoper mevkisine adam sart.

Gereksiz adamlar listeside cok uzun, birinden baslasalar gerisi gelir heralde.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Trabzonun kadrosu çok yetersiz bence.Vittek,Sapara,Halil,Barış,P.Henrique,M.Cech, Celutska gibi devamlılığı olmayan oyuncular ile Soner,Yasin gibi gençler ile işleri zor.Trabzon'u kaldıramazlar.Ayreten Ts bu sene avrupada mücadele edecek tık yok.Burak'ı bize sattınız onun yerini doldurmalısınız basında Gomis ismi çıktı bence o ne olursa olsun alınmalı.Volkan Şen biraz kendini geliştirse Olcan Volkan Alanzinho Gomis 4-2-3-1 de iş yaparlar.Zokora Colman da var.Sol Bamba'da belli kalitede.Geriye kalan bir yabancıda bekte kullanılır artık Cech mi olur Celutskamı olur bilmem.Ama Şenol Hoca bence takıma takviye yapmalı.Yabancı olayıda yok 5 türk garanti çünkü.Tolga,Serkan,Giray,Olcan,Volkan.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu sene için yabancı transferi -özellikle yüksek maliyetlisi- gereksiz olur. Büyük bir mucize olmazsa Fenerbahçe ve Galatasaray ilk 2'de olacaklar. Bizde mevcut halimizle Beşiktaş'la birlikte 3. olmak için yarışırız ve bence bunda da başarılı oluruz. Stopere Aykut Demir, Forvete Cenk veya Muhammet alınsın yeterli.

Cenk veya Muhammet yabancı forvetten daha pahalıya gelir bence.
    Burak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Cenk veya Muhammet yabancı forvetten daha pahalıya gelir bence.
    İlerleyen yıllarda gelecek yabancı kuralı göz önüne alındığında her türlü avantajlı olacaktır.

Mesaj Yetkileri