Sayfa 99 / 166 İlkİlk ... 4989979899100101109149 ... SonSon
2,941 ile 2,970 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynen ya özledik asıl Torres'i.Zaten çok istekliydi dünkü maçta.Devamı gelir diye düşünüyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Gerçek Chelsea yavaş yavaş ortaya çıkıyor.Villas Boas'tan sonra çıktıkları tüm maçları kazandılar.Torres'inde kendini bulacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

80. dakikada maçı açtım 3-1'di. Maç 5-2 bitti. Chelsea çok ama çok iyiydi. Cok zevkli bir mactı. Hep böyle maclar olsa keske..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Muamba'dan iyi haberler var

19 Mart 2012 18:01 | NTV Spor
    Tottenham ile Bolton arasında oynanan İngiltere Federasyon Kupası karşılaşmasının ilk yarısının son anlarında kalbi duran ve elektro şok ile hayata döndürülen Muamba'dan iyi haberler gelmeye başladı.

Tottenham ile Bolton arasında oynanan FA Cup karşılaşmasının 41.dakikasında yere yığılan Muamba'nın kalbi durmuş ve sağlık ekiplerinin başarılı müdahalesi sonucu genç futbolcu tekrar hayata döndürülmüştü.
    Londra'da göğüs hastalıkları hastanesinde tedavisine devam edilen Muamba'nın makineye bağlı olmadan nefes alabildiği, kol ve bacaklarını hareket ettirebildiği ifade edildi.

Doktorlar bu gelişmelere karşın Muamba'nın durumunun halen kritik konumda olduğunu belirterek, tedavisine yoğun bakımda devam edileceğini kaydetti.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Muamba'nın durumu çok etkiledi beni, maç içi görüntülere baktım da...

Allah korusun, kimsenin başına vermesin Allah.

Acil şifalar en kısa sürede iyileşir umarım.

Öte yandan Torres Chelsea'de olduğu sürece çok büyük star gibi oynayamaz. Kan uyuşmadı bir kere.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aile bireylerini taniyabiliyormus ve kendi basina nefes alabiliyormus. InsAllah dahada iyi olur, o goruntuleri izlemek hic guzel degildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Chelsea - Tottenham maçının 22.dakikası 0-0 ve Torres yedek.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

İlk yarının son dakikasında top girmemde girmem dedi Tottenham yüzde yüzlük pozisyonda golü atamadı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default City zirvede yaralı!

24 Mart 2012 22:25 | NTVSpor.net
    İngiltere Premier Lig'de ezeli rakibi Manchester United ile şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, Stoke City ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı ve zirve yarışında büyük bir yara aldı.

İngiltere Premier Lig'de ezeli rakibi Manchester United ile şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, Stoke City ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı ve zirve yarışında büyük bir yara aldı.
    Maçın ilk yarısı boyunca rakibi üzerinde üstünlük kuramayan Manchester City, istediği gol fırsatlarını bir türlü bulamadı. Buna karşılık orta sahadaki sert oyunuyla Manchester ekibini zorlayan Stoke City de gol bulamayınca, mücadelenin ilk devresi golsüz eşitlikle sona erdi.
    İkinci yarıda biraz daha etkili gözüken ev sahibi, 60. dakikada golcü oyuncusu Peter Crouch ile öne geçmeyi başardı.
    Bu golün ardından Manchester City, tüm hatlarıyla Stoke City'nin üzerine gitmeye başladı. Bu baskı da 76. dakikada sonuç verdi ve Yaya Toure'nin golü, Manchester City'ye beraberliği getirdi.
    Beraberliği yakalayan Manchester City, beraberliği ardından son dakikalara kadar galibiyet için yüklendi. Büyük bir baskı kuran Manchester ekibi, yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve karşılaşma 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Newcastle Swensea deplasmanında 1-0 önde gidiyor. Gol Cisse'den.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    11

2-0 kazandık.2 gol de Cisse'den.Toplamda 8 maçta 9 gole ulaştı.Mükemmel bir performans gösteriyor CisseHızlı forvetler İngiltere'de hep etkili olmuştur ama açıkçası geldiğinde bu denli etki yapacağını düşünmemiştim.Onu farklı kılan bitiriciliği.Ba'da kaç maçtır suskun.Adama fırsat bırakmıyor yahuİlk 4 için sadece 2 puan var.İnşallah Şampiyonlar Ligine katılırız.Pardew ReyiZ bizi ŞL'ye götür^^

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Özellikle 2. golü bitiriciliğinin ne kadar iyi olduğunu gösteriyor Cisse için
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen öyle. 2. gol "Gol nasıl atılır?" ın açıklaması.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

M.City kalecisi Joe Hart,takımı küme düşen Wolves'li Matt Jarvis'i teselli ederken.Dünden bir kare.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O şahesere gol diyen bizden değildir Cisse yılın transferi oldu gibi şimdiden Newcastle için.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Arsenal - Man City'i yendi 1-0. Üst oğlu üsttü o maç halbuki.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Blackburn - Liverpool maçını izleyen oldu mu ?

Baya zevkli maçtı, kırmızı, kaçan penaltı, geri dönüş, son dakika golü.. Her şey vardı maçta yani. Carroll gol bile attı

Liverpool lehine 3-2 sonuçlandı.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Manu - Everton 1-1. İkinci yarı başlayacak biraz sonra. İlk yarı gayet zevkli geçti. Sir ikinci yarının ortasında bezelyeyi de sürer sahaya.

Everton eksiklerinin sıkıntısını yaşıyor ama yine de iyi mücadele ediyor. Baines yok, aynı şekilde Rodwell ve Drenthe'de yok.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Son 8 dakikada 3 gol oldu. Maçı izlemeyen çok şey kaçırır şuanda. Nani ve Welbeck imkansızları oynuyor. 3-2 Manu önde.

10 dakika da 4 oldu Welbeck reyiz yaptı asisti Rooney'e.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

4-4 oldu, dakika 85. Manyak maç oluyor
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ne zaman bir maçın ilk yarısını izleyip kapatsam böyle 3-3 4-4 falan oluyor. Yine kaçırdık maçı iyi mi Niye ilk yarıdan sonra kapattıysam
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sampiyon City

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Böyle bişey olamaz Abi, şuana kadar bi ton geri dönüş izlemişizdir de bu tamamen farklı konsept ile oldu Ne oldu ne bitti pek anlamamıza imkan sağlamadı. Sir oyuncu değiştirmekte geç kaldı biraz bence bide Hibbert'in beklenmeyen oyunu sıkıntı yarattı.

5. golü kim atsa üzülürdüm. 4-4 maç sonucu.

City Wolves'ı yenerse puan farkı 3e düşecek.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

fark 3"e duscek haftaya city yenerse evinde unitedi galiba lider olcak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Artık Jarvis ve Fletcher'a iş düşer akşama.

Bu arada fikstür konusunda avantajlı durumda ki hala Manu.
    eto'o bitmiş.

Püüü ilk yarım saati izledim, tat vermiyor deyip kapattım 8 gol olmuş maşallah.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Püüü ilk yarım saati izledim, tat vermiyor deyip kapattım 8 gol olmuş maşallah.
    aynen ya 3-1 olunca manu rahat kazanır diye kapattım. vay anam vay neler dönmüş... hiç o kadar heyecanlı geçeceği izlenimini vermiyordu maç. özellikle nani güle oynaya atınca amaaan, keşke başka bir şeyle uğraşsaymışım bunu izleyeceğime dedim. tüh...

Nesil
    2006
    Yer
    11

Üst üste 8 galibiyetimizi elde ederek Şl potasına girdik.İnşallah ligi ilk 4'de bitirip Sir Boby Robson döneminden sonra ilk kez yeniden Şl'de yer alırız.Ben Arfa mükemmel oynuyor.Cabaye orta sahadaki meastro, Cisse'ye zaten söylenecek laf yok.Stoke maçında da attığı golle arka arkaya 6 maçta gol atan oyuncu olarak klüp tarihine adını altın harflerle yazdırdı ki geldiğinden beri bu 11. golü.Sanırım 9 maça falan çıkarak bu sayıya ulaştı.O değilde Ba suskunları oynuyor.Adam takır takır gol atıyordu Cisse geldikten sonra sesi çıkmaz olduNeyse galip geldiğimiz sürece gol atan önemli değil.Bu arada 33. haftada Ben Arfa'nın Bolton'a attığı mükemmel golü izlemeyen varsa çok şey kaçırır.Kaçırmasın

http://www.youtube.com/watch?v=yDYOP...eature=related

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Chelsea : 4-0 : QPR

30 dakika oldu, 2 gol attı Torres Sezon bitecek, anca açıldı kerata.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri