Aynen ya özledik asıl Torres'i.Zaten çok istekliydi dünkü maçta.Devamı gelir diye düşünüyorum.
Aynen ya özledik asıl Torres'i.Zaten çok istekliydi dünkü maçta.Devamı gelir diye düşünüyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gerçek Chelsea yavaş yavaş ortaya çıkıyor.Villas Boas'tan sonra çıktıkları tüm maçları kazandılar.Torres'inde kendini bulacağını düşünüyorum.
80. dakikada maçı açtım 3-1'di. Maç 5-2 bitti. Chelsea çok ama çok iyiydi. Cok zevkli bir mactı. Hep böyle maclar olsa keske..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
19 Mart 2012 18:01 | NTV Spor
Tottenham ile Bolton arasında oynanan İngiltere Federasyon Kupası karşılaşmasının ilk yarısının son anlarında kalbi duran ve elektro şok ile hayata döndürülen Muamba'dan iyi haberler gelmeye başladı.
Tottenham ile Bolton arasında oynanan FA Cup karşılaşmasının 41.dakikasında yere yığılan Muamba'nın kalbi durmuş ve sağlık ekiplerinin başarılı müdahalesi sonucu genç futbolcu tekrar hayata döndürülmüştü.
Londra'da göğüs hastalıkları hastanesinde tedavisine devam edilen Muamba'nın makineye bağlı olmadan nefes alabildiği, kol ve bacaklarını hareket ettirebildiği ifade edildi.
Doktorlar bu gelişmelere karşın Muamba'nın durumunun halen kritik konumda olduğunu belirterek, tedavisine yoğun bakımda devam edileceğini kaydetti.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Muamba'nın durumu çok etkiledi beni, maç içi görüntülere baktım da...
Allah korusun, kimsenin başına vermesin Allah.
Acil şifalar en kısa sürede iyileşir umarım.
Öte yandan Torres Chelsea'de olduğu sürece çok büyük star gibi oynayamaz. Kan uyuşmadı bir kere.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aile bireylerini taniyabiliyormus ve kendi basina nefes alabiliyormus. InsAllah dahada iyi olur, o goruntuleri izlemek hic guzel degildi.
Chelsea - Tottenham maçının 22.dakikası 0-0 ve Torres yedek.
eto'o bitmiş.
İlk yarının son dakikasında top girmemde girmem dediTottenham yüzde yüzlük pozisyonda golü atamadı.
24 Mart 2012 22:25 | NTVSpor.net
İngiltere Premier Lig'de ezeli rakibi Manchester United ile şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, Stoke City ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı ve zirve yarışında büyük bir yara aldı.
İngiltere Premier Lig'de ezeli rakibi Manchester United ile şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, Stoke City ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı ve zirve yarışında büyük bir yara aldı.
Maçın ilk yarısı boyunca rakibi üzerinde üstünlük kuramayan Manchester City, istediği gol fırsatlarını bir türlü bulamadı. Buna karşılık orta sahadaki sert oyunuyla Manchester ekibini zorlayan Stoke City de gol bulamayınca, mücadelenin ilk devresi golsüz eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıda biraz daha etkili gözüken ev sahibi, 60. dakikada golcü oyuncusu Peter Crouch ile öne geçmeyi başardı.
Bu golün ardından Manchester City, tüm hatlarıyla Stoke City'nin üzerine gitmeye başladı. Bu baskı da 76. dakikada sonuç verdi ve Yaya Toure'nin golü, Manchester City'ye beraberliği getirdi.
Beraberliği yakalayan Manchester City, beraberliği ardından son dakikalara kadar galibiyet için yüklendi. Büyük bir baskı kuran Manchester ekibi, yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve karşılaşma 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Newcastle Swensea deplasmanında 1-0 önde gidiyor. Gol Cisse'den.
eto'o bitmiş.
2-0 kazandık.2 gol de Cisse'den.Toplamda 8 maçta 9 gole ulaştı.Mükemmel bir performans gösteriyor CisseHızlı forvetler İngiltere'de hep etkili olmuştur ama açıkçası geldiğinde bu denli etki yapacağını düşünmemiştim.Onu farklı kılan bitiriciliği.Ba'da kaç maçtır suskun.Adama fırsat bırakmıyor yahu
İlk 4 için sadece 2 puan var.İnşallah Şampiyonlar Ligine katılırız.Pardew ReyiZ bizi ŞL'ye götür^^
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Özellikle 2. golü bitiriciliğinin ne kadar iyi olduğunu gösteriyor Cisse için
Football is simple,but Football Manager is not
Aynen öyle. 2. gol "Gol nasıl atılır?" ın açıklaması.
M.City kalecisi Joe Hart,takımı küme düşen Wolves'li Matt Jarvis'i teselli ederken.Dünden bir kare.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
O şahesere gol diyen bizden değildirCisse yılın transferi oldu gibi şimdiden Newcastle için.
Screw you guys, I'm goin' home
Arsenal - Man City'i yendi 1-0. Üst oğlu üsttü o maç halbuki.
Blackburn - Liverpool maçını izleyen oldu mu ?
Baya zevkli maçtı, kırmızı, kaçan penaltı, geri dönüş, son dakika golü.. Her şey vardı maçta yani. Carroll gol bile attı
Liverpool lehine 3-2 sonuçlandı.
eto'o bitmiş.
Manu - Everton 1-1. İkinci yarı başlayacak biraz sonra. İlk yarı gayet zevkli geçti. Sir ikinci yarının ortasında bezelyeyi de sürer sahaya.
Everton eksiklerinin sıkıntısını yaşıyor ama yine de iyi mücadele ediyor. Baines yok, aynı şekilde Rodwell ve Drenthe'de yok.
eto'o bitmiş.
Son 8 dakikada 3 gol oldu. Maçı izlemeyen çok şey kaçırır şuanda. Nani ve Welbeck imkansızları oynuyor. 3-2 Manu önde.
10 dakika da 4 oldu Welbeck reyiz yaptı asisti Rooney'e.
eto'o bitmiş.
4-4 oldu, dakika 85. Manyak maç oluyor
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ne zaman bir maçın ilk yarısını izleyip kapatsam böyle 3-3 4-4 falan oluyor. Yine kaçırdık maçı iyi miNiye ilk yarıdan sonra kapattıysam
Football is simple,but Football Manager is not
Sampiyon City![]()
Böyle bişey olamaz Abi, şuana kadar bi ton geri dönüş izlemişizdir de bu tamamen farklı konsept ile olduNe oldu ne bitti pek anlamamıza imkan sağlamadı. Sir oyuncu değiştirmekte geç kaldı biraz bence bide Hibbert'in beklenmeyen oyunu sıkıntı yarattı.
5. golü kim atsa üzülürdüm. 4-4 maç sonucu.
City Wolves'ı yenerse puan farkı 3e düşecek.
eto'o bitmiş.
fark 3"e duscek haftaya city yenerse evinde unitedi galiba lider olcak![]()
Artık Jarvis ve Fletcher'a iş düşer akşama.
Bu arada fikstür konusunda avantajlı durumda ki hala Manu.
eto'o bitmiş.
Püüü ilk yarım saati izledim, tat vermiyor deyip kapattım 8 gol olmuş maşallah.
Üst üste 8 galibiyetimizi elde ederek Şl potasına girdik.İnşallah ligi ilk 4'de bitirip Sir Boby Robson döneminden sonra ilk kez yeniden Şl'de yer alırız.Ben Arfa mükemmel oynuyor.Cabaye orta sahadaki meastro, Cisse'ye zaten söylenecek laf yok.Stoke maçında da attığı golle arka arkaya 6 maçta gol atan oyuncu olarak klüp tarihine adını altın harflerle yazdırdı ki geldiğinden beri bu 11. golü.Sanırım 9 maça falan çıkarak bu sayıya ulaştı.O değilde Ba suskunları oynuyor.Adam takır takır gol atıyordu Cisse geldikten sonra sesi çıkmaz olduNeyse galip geldiğimiz sürece gol atan önemli değil.Bu arada 33. haftada Ben Arfa'nın Bolton'a attığı mükemmel golü izlemeyen varsa çok şey kaçırır.Kaçırmasın
http://www.youtube.com/watch?v=yDYOP...eature=related
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
http://forum.turksportal.net/vb/show...7&postcount=90
Onu bile yapamadın El Ninocum.