PDA

View Full Version : En Büyük Asker Bizim Asker

Pages : [1] 2 3

goosfraba
03.Temmuz.2010, 14:42
El Barto - Ağustos
Flawless Victory- Ağustos
Sekopej - Aralık

bu arkadaşlar dışında önümüzdeki aylarda kimler askere gidiyor ? :)

Zekirdek
03.Temmuz.2010, 14:43
Ben 2015 Kasım'ı yada 2016 Mart'ı civarında gideceğim. :)

SAİT71
03.Temmuz.2010, 14:45
HAyırlı tezkereler.. 100 küsür gün asker kaçağıymışım, tecil ettirdim 2012 ilk ayının ilk günü :)

Flawless Victory
03.Temmuz.2010, 14:45
Emre ile omuz omuza nöbet tutacağız. :D

El Barto
03.Temmuz.2010, 14:47
Emre ile omuz omuza nöbet tutacağız. :D

Beraber postal bağlarız belki. :) Bu ay içinde gidip şu meşhur sarı zarfı almak lazım Emrah. :) Ben hala Şubeden yazı bekliyorum ama. 1 aydır yazamadılar bir yazıyı. Yok bir şey değil Aralık'a kalacağım o zaman hiç gitmeyeceğim.:p

goosfraba
03.Temmuz.2010, 14:47
HAyırlı tezkereler.. 100 küsür gün asker kaçağıymışım, tecil ettirdim 2012 ilk ayının ilk günü :)

100 küsür gün ha. vay canına :)

ben de bu ağustos'ta asker görünüyorum normalde ama tecil ettireceğim eylül'de. birkaç gün de ben kaçak görüneceğim herhalde :D

KaPaLı
03.Temmuz.2010, 15:06
Eğer Ekime kadar karar değiştirirsem bende Aralıkta giderim herhalde. Veyada senenin ilk grubuna kalır gidiş.

SAİT71
03.Temmuz.2010, 15:09
100 küsür gün ha. vay canına :)

ben de bu ağustos'ta asker görünüyorum normalde ama tecil ettireceğim eylül'de. birkaç gün de ben kaçak görüneceğim herhalde :D

Ya o değilde geçen sene okul tecil ettirdi sanmıştım ve bana verdikleri kağıtta geçen sene 15 mayıs yani doğum günümden bir ay sonra yoklamayı yollamışlar. Benimde aklıma geldiği için o tarihlerde sürekli posta kutusuna baktım ama gelmedi kağıt ve bende heralde okul tecil felan ettirdi diye üstüne düşmedim. Meğersem bu yılın şubat ayında son muayeneyi yaptırmam lazımmış ben yaklaşık 3-4 ay sonra gidip yaptırdım. Tecil oldu ama mahkemeye verildim para cezası gelebilir dedi adam. bir kaç milyar :D

goosfraba
03.Temmuz.2010, 15:14
Ya o değilde geçen sene okul tecil ettirdi sanmıştım ve bana verdikleri kağıtta geçen sene 15 mayıs yani doğum günümden bir ay sonra yoklamayı yollamışlar. Benimde aklıma geldiği için o tarihlerde sürekli posta kutusuna baktım ama gelmedi kağıt ve bende heralde okul tecil felan ettirdi diye üstüne düşmedim. Meğersem bu yılın şubat ayında son muayeneyi yaptırmam lazımmış ben yaklaşık 3-4 ay sonra gidip yaptırdım. Tecil oldu ama mahkemeye verildim para cezası gelebilir dedi adam. bir kaç milyar :D

umarım para cezası yemem :D

El Barto
03.Temmuz.2010, 15:14
bir kaç milyar

o kadar değil. Çok cüzzi bir miktar gelir. 50 TL'yi geçmez.

RaSenGan
03.Temmuz.2010, 16:38
İstanbul'dan gidecek askerlerimizle gitmeden önce bir buluşma ayarlarız herhalde :)

Flawless Victory
03.Temmuz.2010, 16:43
Valla bi pasta masta kesin olmuyor böyle.

RaSenGan
03.Temmuz.2010, 16:46
Siz gelin de keseriz canım pasta da ne ki dansöz bile oynatırız :D

goosfraba
03.Temmuz.2010, 16:49
dansöz oynatır aygün. bu konuda yalan söylemez.

BeeTLeJuiCe
03.Temmuz.2010, 18:49
Aralık için tecil bozdurma ne zamana kadar yaptırılmalı?
Birde Tecil'im olup olmadığını öğrenmem için illa şubeyemi gitmem gerekli?

Master araştırıyorum yurtdışında, eğer istediğim gibi bulamazsam yada herhangi bir iş bulamazsam bende Aralık'ta askerim.

Vieri
03.Temmuz.2010, 18:52
KEY1: Oh Nooo! The Turksportal's key players are going to military service!
STR-0: Hayırr! Turksportal'ın anahtar oyuncuları askere gidiyor!

Flawless Victory
03.Temmuz.2010, 18:52
Askerlik şubeni ara, en detaylı ve doğru bilgiyi onlardan alırsın. Biraz geç düşüyor telefonları ama olsun.

BeeTLeJuiCe
03.Temmuz.2010, 18:53
Ankaradaki şubeyi arasam olurmu acaba, yoksa niğdedekilermi daha iyi bilgi verir acaba.

Sekopej
03.Temmuz.2010, 18:54
Aralık için, ekim ayı içerisinde tecili bozdurman gerek, kasım ayında işlermler, sağlık kontrolü vs, aralık başı sınav, 10 aralık sonuçlar, 13'ünde de teslim.:D

Neyse bana da tertip çıktı.:D Aralık istiyorum ama Allah bilir, bizim istememizle olmuyor, nasip diyelim aralık için.:)

Flawless Victory
03.Temmuz.2010, 19:06
13 değil, 12'de katılıyorsun askere diye biliyorum.

El Barto
03.Temmuz.2010, 19:08
Emrah sen zarfını aldın mı?

Flawless Victory
03.Temmuz.2010, 19:20
Zarf derken? :D Hiç bilmiyorum bu işleri. Ben izne gideceğim de İstanbul'da yapmayacağım işlemleri. Ne işlemler varmış biliyor musun?

Sekopej
03.Temmuz.2010, 19:39
1 gün için kalp kırmaya değer mi?:D

Zarf falan yalan yahu, gidiyorsun orada sana formu doldurtuyorlar, sonra zarfın içine koyup, sakın açma deyip gönderiyorlar seni.

Sınav da formalite, maksat işler yürüsün, oradan oraya evraklarını taşıyorsun, 1 saatlik formalite sınav.

Bu ay içerisinde herhangi bir gün gidebilirsiniz, elinizde tecili bozduğunu kağıt varsa ya da teciliniz zaten yoksa ve yoklama kağıdınız falan geldiyse onunla gidin askeriye. İşte geçici mezuniyet belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi, hayli sayıda fotoğraf, ikametgah falan istiyorlar.

El Barto
03.Temmuz.2010, 19:43
Bütün evraklarını bir zarfa koyuyorlar işte sarı zarf. :)

Tam olarak bilmiyorum ne istediklerini ama bu ay içinde gidip yapmak gerekiyor. Serkan'ın dedikleri doğrudur heralde. :)

Ben daha tecili bozdurma yazısını bekliyorum. :p

Flawless Victory
03.Temmuz.2010, 23:25
Ben işlemleri Malatya'dan yapacağım ama adresim İstanbul'da, buradan ikametgat alıp gideceğim galiba, doğal olarak. :)

Alicanfmfan
04.Temmuz.2010, 00:00
2011'in yani seneye Kasım'da askere gidiyorum tam 20 oluyorum , Hayırlısıyla.

Universal
04.Temmuz.2010, 00:24
Benim 2018'den önce zor. :) Astlımda var, benim askerlik zorlu geçecek gibi. =))

Flawless Victory
04.Temmuz.2010, 00:32
Benim ayağım sakat ve şu anda 3 metre koşamam. Hızlı yürürken bile sancı oluyor. Ayağım iyileşmezse çok kötü günler bekliyor beni askerde, sanırım ayak sakatlığını dinlemezler ve sürünürüm.

BaGa TaRKaN
09.Temmuz.2010, 09:58
2011'in yani seneye Kasım'da askere gidiyorum tam 20 oluyorum , Hayırlısıyla.

Ben Bu Sene Giderim Diyordum Ama Dersleri Geçemeyince Seneye %99.1 Askerdeyim:D

İyi İyi Benim Tertip Alican Olmuş Hadi Hayırlısı:D Aliş ve Ben Askerdeyiz Kasımda İyi Bak Kendine:zuhaha

bay e-ko
09.Temmuz.2010, 10:19
Ben de 1-2 hafta içinde tecilli kaldırıp askerlik başvurusu yapacağım. Okul bitti ne de olsa :)

Aralık ayına yetişirim inşallah...

El Barto
09.Temmuz.2010, 10:31
Aralık celbi için tecili 01 Temmuz-31 Ekİm tarihleri arasında bozdurmak gerekiyor.

Emrah işlemleri Malatya'da yapınca sınava da orada girmek gerekmiyor mu?

Universal
09.Temmuz.2010, 11:04
Benim ayağım sakat ve şu anda 3 metre koşamam. Hızlı yürürken bile sancı oluyor. Ayağım iyileşmezse çok kötü günler bekliyor beni askerde, sanırım ayak sakatlığını dinlemezler ve sürünürüm.

Abi önce geçmiş olsun. İşin zor gibi. Bende de astlım var bakalım ne olacak. :)

El Barto
09.Temmuz.2010, 11:42
Emrah merak etme rapor alabilirsen al ama vermezler muhtemelen. Gittiğinde orada söylersin komutanlarına onlar hallederler. Benim bir arkadaşın da dizinde problem vardı. Van'da yaptı askerliğini. Komutana dizinde problem olduğunu söylemiş. O da tamam demiş sen katılma koşulara. Ama bir gün maç yaparken görmüş, hani senin dizin sakattı demiş. Ondan sonra bütün koşu, spor her türlü faaliyette bulunmuş. :D

İlaç kullanıyor musun astım için Batuhan? Kullanmıyor dahi olsan senin koşman sakıncalı sanırım. O yüzden efor sarfedilmesi gereken durumlarda seni istirahatli gösterirler. Ya da geri hizmete verirler. :D Olmadı yazıcı olursun...:D

Uchiha Itachi
09.Temmuz.2010, 13:02
Benimde gitmem gerekiyor bu sene.Üniversiteyi bitirdik.Açıktan 2 sene ekleyip 4 leye bilirsem, uzun dönem Asteğmen olarak yapmak istiyorum.

El Barto
13.Temmuz.2010, 09:49
uzun dönem Asteğmen olarak yapmak istiyorum.

İsteyince olmuyor o iki gözümün çiçeği. Sadece senin istemenle olacak bir şey olsa ol. :)

nannar
13.Temmuz.2010, 10:02
Hepinize hayırlı teskereler :D

KaPaLı
13.Temmuz.2010, 11:53
Gidin gidin. Sizide yolcu edelim, sonra bizde postal bağlamaya başlarız :]

Aydın'a düşersiniz inşAllah. Burası çok rahat turizm jandarma olarak yapacaksınız burası olursa.

BaGa TaRKaN
13.Temmuz.2010, 12:11

Aydın'a düşersiniz inşAllah. Burası çok rahat turizm jandarma olarak yapacaksınız burası olursa.

Seneye Beraber Gideriz Bizde İso:D Hazırlığını Yap Dua Et de Aynı Yere Düşelim:D

SAİT71
13.Temmuz.2010, 12:21

Bizim bi arkadaş acemi eğitimini orda tamamladı ve Antalya'ya geçti. Bir çok güzel şey anlattı ora ile ilgili :D

El Barto
13.Temmuz.2010, 12:22
Beni bu saatten sonra Aydın'a göndermeyen TSK'ya karşı olan güvenim sarsılacak. :n:

Yalnız bana yazı gelmedi hala. Sanırım Ağustos'ta gidemeyeceğim bu gidişle. :D

BaGa TaRKaN
13.Temmuz.2010, 12:23
Torpilin Sağlam O Zaman:p Yırttın Hadi:zuhaha

KaPaLı
13.Temmuz.2010, 12:32
Sait çok rahat burası ya. Valla Aydın'lı olmasamda keşke buraya düşsem :] Burdan sonrasıda hep kıyı şeriti zaten.

SAİT71
13.Temmuz.2010, 13:20
Evet saatlerce anlattı neler olup bittiğini, az daha bende valizi alıp askeri birliğe gidecektim, 3-5 gün parası neyse vereyimde biraz kalayım diye :D

El Barto
15.Temmuz.2010, 10:56
Şu dakika itibarıyla işlemlerimi tamamladım. 1-2-3 Ağustos'taki yedek subaylık sınavını bekliyorum. Yalnız benim şube sınava Çorlu'ya yolluyormuş. 1 Ağustos'ta Çorlu'dayım. :)

1 Ağustos itibariyla da askeriz kısmetse. :)

SAİT71
15.Temmuz.2010, 11:15
Hayırlı olsun... Allah kolaylık versin. Hayırlı tezkereler.. :)

Trabzonspor
15.Temmuz.2010, 23:33
vah zavallılar yazık arkadas ömrün baharında ne işiniz var oralarda:D

Trabzonspor
15.Temmuz.2010, 23:35
Şu dakika itibarıyla işlemlerimi tamamladım. 1-2-3 Ağustos'taki yedek subaylık sınavını bekliyorum. Yalnız benim şube sınava Çorlu'ya yolluyormuş. 1 Ağustos'ta Çorlu'dayım. :)

1 Ağustos itibariyla da askeriz kısmetse. :)

sen ne mezunuydun sınavdan sora 12 ay yapma ihtimalin yüğksek olabilir :DArkadaş yedek subay olmak istedi ama olmadı:D.Adamın biride istemedi sınavda boş kağıt vermiş yinede aldılar 12 ay:D

SAİT71
16.Temmuz.2010, 11:17
sen ne mezunuydun sınavdan sora 12 ay yapma ihtimalin yüğksek olabilir :DArkadaş yedek subay olmak istedi ama olmadı:D.Adamın biride istemedi sınavda boş kağıt vermiş yinede aldılar 12 ay:D

Zaten bu ülkede isteyen değil istemeyen birşeyler oluyor :D

Alicanfmfan
17.Temmuz.2010, 01:05
Ben Bu Sene Giderim Diyordum Ama Dersleri Geçemeyince Seneye %99.1 Askerdeyim:D

İyi İyi Benim Tertip Alican Olmuş Hadi Hayırlısı:D Aliş ve Ben Askerdeyiz Kasımda İyi Bak Kendine:zuhaha

Benim şöyle birşey olustu Askerlik Şubeside ögrendim , Kütük benim Rize'de yani Rize Şubatta kaldırısa Şubatta , Kasımda kaldırırsa KAsımda :zuhaha

SAİT71
17.Temmuz.2010, 11:10
Seneye Beraber Gideriz Bizde İso:D Hazırlığını Yap Dua Et de Aynı Yere Düşelim:D

Abi sen daha askerliğini yapmadın mı? Allah allah şaşırdım şimdi:schaf:

RaSenGan
17.Temmuz.2010, 14:46
Mehmet abi 7 sene daha bekle beraber gideriz :D

El Barto
19.Temmuz.2010, 16:13

Yok yok hiçbir vasfımı belirtmedim. (Şimdi ne vasfın var ki zaten gibilerinden yorum yapacak arkadaşlar olacaktır hepsini şimdiden öpüyorum) :icon_wink:

Çok büyük ihtimalle kısa çıkar ancak uzun çıkma ihtimali herkese çıkma ihtimali kadar.

Revolution
19.Temmuz.2010, 22:58
Herkese hayırlı tezkereler abilerim.. Kazasız belasız güzel bir dönem olur bu umarım sizin için...

Fernando Gago
19.Temmuz.2010, 23:12
Giden herkese hayırlı tezkereler dilerim .

Sitenin eski demirbaşlarından Fıratcan da Erzurum'da asker şuan . 7 ay sonra dönüyor :)

El Barto
19.Temmuz.2010, 23:49
Sağolun arkadaşlar inşallah gidip döneceğiz. :)

Bu Fıratcan Alçınkaya olan mı?

RaSenGan
20.Temmuz.2010, 01:12
Evet abi o :)

El Barto
20.Temmuz.2010, 09:35
Konuşan görüşen olursa selamımı iletsin.

Bakarsın bizde yanına gideriz. :p

El Barto
21.Temmuz.2010, 18:19
Eee bizi uğurlamak için bir plan program yapan yok mu ben mi göremiyorum? :D

RaSenGan
21.Temmuz.2010, 18:24
Asıl plan program siz gittikten sonra uygulanacak hep beraber yurdun her yanından kutlayacağız kurtuluşumuzu Emre abicim merak etme :D

El Barto
28.Temmuz.2010, 21:25
Atarsa mehtap 15. :)

Bu tabirlere alışmam lazım. Askerlik jargonunu öğreniyorum yavaş yavaş. :)

goosfraba
28.Temmuz.2010, 21:29
yer belli oldu mu ağabey.?

El Barto
28.Temmuz.2010, 21:38
Yok daha değil Umut. Pazar günü yedek subay sınavına gireceğim. 10 Ağustos'ta belli olacak 12'sinde birliğime katılacağım. Yumurta kapıya dayandı anlayacağın. :)

goosfraba
28.Temmuz.2010, 21:48
gelişmeleri bilgilendirirsin buradan abi

hakkında hayırlısı :)

El Barto
28.Temmuz.2010, 21:49
Tabi tabi. Zaten sonuçları internetten öğreneceğim. Öğrenir öğrenmez yazarım buraya.

Kütahya hava er eğitim tugay komutanlığı yazmayı can-ı gönülden diliyorum. :D

goosfraba
28.Temmuz.2010, 21:50
:D

Allah gönlüne göre versin :p

RaSenGan
29.Temmuz.2010, 01:01
Umut abi sen de gitmiyor musun şöyle bir 15 ay falan :D

Sekopej
29.Temmuz.2010, 01:10
Tabi tabi. Zaten sonuçları internetten öğreneceğim. Öğrenir öğrenmez yazarım buraya.

Kütahya hava er eğitim tugay komutanlığı yazmayı can-ı gönülden diliyorum. :D

Bence isteme, benim çok yakın arkadaşım nisanda oraya gitti, gerçi o komando olmayı falan istiyordu, o nedenle Kütahya çıktığına çok üzülmüştü.

Gittiğinde zaten adından da anlaşıldığı gibi hava kuvvetleri için er, ne kadar mantıklı?:D Oradan sonra gönderdikleri askeri kampta, askerlikle alakamız yok diyor, 16-18 saat uyanıksın, sürekli ayaktasın, çalşıyorsun, çok fena durumdayız diyor.:D

Gerçi sizin dönemde askeri kamplar kapanmış olacağından, eğer Kütahya çıkarsa, muhtemelen deniz kenarına gidersin dağıtımda.:D Kütahya'da 1 aylık acemilik döneminde de rahat edersin.:D

RaSenGan
29.Temmuz.2010, 01:20
Bırak Seko abi kendi istiyo gitsin görsün :D

El Barto
29.Temmuz.2010, 01:27
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=kutahya+hava+er+egitim+tugay+komutanlig i

Senin arkadaşın bahtsız bedevi heralde.

RaSenGan
29.Temmuz.2010, 01:29
askerliğin en boş beleş, en rahat geçtiği mekanlardan birtanesi olduğunu duyduğum yer. hatta torpille havacı olup buraya düşmeye çalışan insanlar olduğu bile söyleniyor

Vay arkadaş :D

Sekopej
29.Temmuz.2010, 01:36
Aynı yorumları o da gitmeden önce okumuştu, zaten gittiğinde de söyledikleri var, oraya düştüğüne göre ya çok şanlısın ya da amcan dayın büyük yerlerde.:D

Çok arkadaşı olmuş, paşa yeğeni olan, düşün oradaki muameleyi.:D

Ama memnun değildi Kütahya'dan, sonraki yerdense hiç mi hiç mutlu değil ama ben askerlik yapmayayım, garsonluk da olsa sorun değil, yatarak geçireyim Kütahya'da falan diye düşünenler için güzel yer ama uzun dönem gitmek, üstelik de komando olarak gitmek isteyen bir adam içiin???

Trabzonspor
29.Temmuz.2010, 16:58
Benım bi arkadaşta orada yaptı.Oradan istanbul yeşiltepeye geçti.İlk başlarda kebap askerlik yapıyordu ama yaptığı bir yanlış yüzünden son 5 ay biraz zorlanmış:D

Sekopej
29.Temmuz.2010, 17:00
Zaten Kütahya'ya havacı er olarak gidenlern internette bahsettiğinden daha fazlası varmış, bazı şeyler yazılamıyor tabi ama internette yazılanlardan daha kebap olan bir yer hele ki dağıtımda da orada kalırsan, off.:D

SAİT71
29.Temmuz.2010, 17:03
Aydın'a git Aydın'a... ;)

El Barto
31.Temmuz.2010, 01:13
Şafaktan 27 dakika eksildi. :)

Bugün itibarıyla asker olduk artık resmen. Vatana millette hayırlı olsun.

ForsakeN
31.Temmuz.2010, 01:28
Benim askerlik yoklaması memlekete gitmiş.ama "okuyom ben ya " :D Üniversitenin yapması gerekiyormuş normalde ama bizimkiler yapmamış sanırım. Öğrenci durum belgesini askerlik şubesine postaladım.Bir sorun çıkar mı acaba? Kabul görür mü tecil?

Bu arada askere gidenlere ve askerdekilere Allah kolaylık versin.Hayırlı tezkereler.

bySilver
31.Temmuz.2010, 01:29
Zaten Kütahya'ya havacı er olarak gidenlern internette bahsettiğinden daha fazlası varmış, bazı şeyler yazılamıyor tabi ama internette yazılanlardan daha kebap olan bir yer hele ki dağıtımda da orada kalırsan, off.:D

Abim acemiliği kütahyada jandarma olarak yaptı. şuan Bursa Osmangazide kebap herif.

Zekirdek
31.Temmuz.2010, 01:32
Benim kuzen ortak okul mezunu Kıbrıs'ta Askeri Gazino'da garsonluk yaparak geçirmişti askerliği. 2 yıl 3 aydı galiba.

El Barto
31.Temmuz.2010, 01:35
Benim askerlik yoklaması memlekete gitmiş.ama "okuyom ben ya " :D Üniversitenin yapması gerekiyormuş normalde ama bizimkiler yapmamış sanırım. Öğrenci durum belgesini askerlik şubesine postaladım.Bir sorun çıkar mı acaba? Kabul görür mü tecil?

Bu arada askere gidenlere ve askerdekilere Allah kolaylık versin.Hayırlı tezkereler.

Çıkmaz merak etme. Yalnız nasıl kanına işlemişse korkudan. "Öğrenci durum belgesini". :zuhaha

Amin sağolasın.

ForsakeN
31.Temmuz.2010, 01:42
İnşallah çıkmaz. Cidden ama normal öğrenci belgesi kabul olmuyormuş.Farklı bir belge var "Öğrenci durum belgesi" diye :D o lazımmış. Diğer arkadaşların da haberi olsun :)

KanaKe
31.Temmuz.2010, 01:55
Şafaktan 27 dakika eksildi. :)

Bugün itibarıyla asker olduk artık resmen. Vatana millette hayırlı olsun.
Nasil askerlik bu anlamadim :D Internet serbestmi?

Sekopej
31.Temmuz.2010, 02:12
Ayın 1'inde başlamıyor mu şafak atmaya yahu, sen 31'inde başlatmışsın.:D

Hayırlı olsun, 27 dakika kaldı dediğin günleri de tez zamanda görürsün inşallah.:D

El Barto
31.Temmuz.2010, 02:16
Yok yahu ayın 31 de dahil. :) yeme 1 günümü. :D

Sekopej
31.Temmuz.2010, 02:17
Daha dur sen 1'de böyleysen.:p

SAİT71
31.Temmuz.2010, 11:16
OO gitti 1 gün. Azı gitti çoğu kaldı :D

El Barto
10.Ağustos.2010, 01:02
4'üncü Mknz. P. Tug. K.lığı
KEŞAN EDİRNE

Kısa Dönem Piyade Er olarak Keşan'dayız. :)

Sekopej
10.Ağustos.2010, 01:05
Ne kolay baktın yahu, ben geçen sefer arkadaşınkine saat 1'i geçtiğinde ancak bakabilmiştim.:P

Hayırlı olsun, piyade çıkmış ha, herhalde dağıtımda karakola göndermezler, kalabalık yere gidersin yine.:)

RaSenGan
10.Ağustos.2010, 01:06
4'üncü Mknz. P. Tug. K.lığı
KEŞAN EDİRNE

Kısa Dönem Piyade Er olarak Keşan'dayız. :)

Ooo gel gel bizim oraya :D Eylül'de Edirne'deyim ziyaretine gelirim belki abi :D

El Barto
10.Ağustos.2010, 01:09
Valla ben de inanamadım nasıl bu kadar kolay baktım. :)

Kalabalıktan pek hoşlanmam ama neyse bakalım.

gel Aygün gel. :)

LeqenDary
10.Ağustos.2010, 01:26
Hayırlı tezkereler Emre abi, Allah kolaylık versin :) .

Börk
10.Ağustos.2010, 01:29
Hayırlı tezkereler.Serkan abiye mektup yazarken bi tane de sana gönderirim artık:p

Flawless Victory
03.Eylül.2010, 01:36
Acemi eğitimim bitti ve 15 gün izin verdiler. Yeni yerim Kilis ve burada mehmetçik dersanesinde öğretmenlik yapacağım. Aslanlar gibi askerlik yapıp geldim. :D

Aranızda Kilisli varsa, Kilis hakkında bilgi almak isterim. :D

E.Cartman
03.Eylül.2010, 01:48
Emrah abi senin askerlik baya iyi oLmuş rahat rahat :D:D:D valla benim amcam var orda ama bilgim yok açıkcası :) ama çok tutucu bir yer diyor tek bildiğim bu :D

Flawless Victory
03.Eylül.2010, 02:17
Şanslı mıyım şanssız mı karar veremedim. :)

BaGa TaRKaN
03.Eylül.2010, 02:30
Acemi eğitimim bitti ve 15 gün izin verdiler. Yeni yerim Kilis ve burada mehmetçik dersanesinde öğretmenlik yapacağım. Aslanlar gibi askerlik yapıp geldim. :D

Aranızda Kilisli varsa, Kilis hakkında bilgi almak isterim. :D

Ulen Sende Askerlik Yaptım Diyosan Yandık Desene:0:

Hava Atma Havanı Yerim:zuhaha Gelde Alayım İfadeni:icon_evil: :p

BeeTLeJuiCe
29.Eylül.2010, 21:15
Tasarı iptal edilmiş, kısa dönem olarak kaldığı için bende askere gitmeye karar verdim. Aralıkta Askerim...

Raheem Lawal.
29.Eylül.2010, 21:17
Yılbaşından 3 Ay sonra Fln askere Gidebilirirm.

Flawless Victory
29.Eylül.2010, 22:38
Askerdeyim ben. :)

RaSenGan
29.Eylül.2010, 22:44
Askerdeyim ben. :)

Sen ona askerlik mi diyorsun :icon_biggrin: Bu saatte gelmiş bir de buraya askerdeyim ben diyor :D

footballer33
29.Eylül.2010, 22:50
Tek tip çıksa da çıkmasa da şartlardan dolayı aralıkta askere gidecektim zaten, şimdi kesinleşti artık. Bu arada tek ders sınavım vardı ve henüz açıklanmadı, ancak bu hafta bitmeden açıklanacağını düşünüyorum. Sonrasında hemen askerlik şubesine başvuru yapılabiliyor mu aralık celbi için yoksa diploma veya çıkış belgesini beklemek zorunda mıyım? Son sorum, başvuru tarihi en son ne zaman, her kafadan bir ses çıkıyor çünkü. 31 ekim diyen de var, 30 eylül diyen de, 1 ekim diyen de. Hatta ağustosta başvuru yapanlar aralıkta gidecek, daha sonrakiler nisan celbine kalacak diyenler bile oldu. Kesin ve net bir bilgisi olan arkadaştan bu konuya bir açıklık getirmesini rica ediyorum, ama net bir bilgiye sahip olan kişi olsun lütfen. :)

Flawless Victory
30.Eylül.2010, 00:26
Ulen Sende Askerlik Yaptım Diyosan Yandık Desene:0:

Hava Atma Havanı Yerim:zuhaha Gelde Alayım İfadeni:icon_evil: :p

Hey sen! Askere gittin mi bakiim hı?

Sekopej
30.Eylül.2010, 01:22
Benim bildiğim, kesinliğine şu nedenle eminim, abim bu dönemde gitti ve ekim ayı içerisinde başvuru yaptı, aynı şekilde kuzenim 1 sene sonra bu dönemde gitti ekim ayı içerisinde başvuru yaptı, bir arkadaşım nisanda gidecekti ve şubat ayı içerisinde başvuru yaptı. Yani askerlik işlemleri değişmiyor, 2 ay önceden başvuru yapıyorsun, kasım ayında yine şubeye gidip işlemleri yapıyorsun, ay başında sınava girip 12'sinde teslim oluyorsun. Bu hep böyle olmuştur.

Bu nedenle son başvuru 31 Ekim diye biliyorum.

Aralıkta ben de gitmeyi düşünüyordum, bugünkü haberden sonra kesindir artık. Başvuru yapman için ya diplomanın aslı ya da çıkış belgesinin aslı olması gerekiyor. Yoksa başvuru yapamıyorsun ama tek dersi verdiysen ve bu resmen duyurulduysa ve notların açıklama tarihi sona erdiyse, çıkış belgesini almak 1 günlük iş.

Ben yine de yarın askerlik şubesine gideceğim, orada net bilgi alır, burada paylaşırım ama eğer derlerse ki 30 Eylül son, o zaman sizin için biraz geç olabilir ama sanmıyorum. Yarın öğrenirim.

BaGa TaRKaN
30.Eylül.2010, 01:25
Hey sen! Askere gittin mi bakiim hı?

En Azından Aslanlar Gibi Yapacağım Canım Benim:D Senin Gibi Öğretmen Olmayacam:icon_lol: Bişeyler Öğrendin Heraldeki Öğretmen Oldun Ha Hadi Çabucak Gelde Daha Öğreteceklerimi Öğreteyim:D Nimetlerimden Yararlan:)

Flawless Victory
30.Eylül.2010, 01:43
En Azından Aslanlar Gibi Yapacağım Canım Benim:D Senin Gibi Öğretmen Olmayacam:icon_lol: Bişeyler Öğrendin Heraldeki Öğretmen Oldun Ha Hadi Çabucak Gelde Daha Öğreteceklerimi Öğreteyim:D Nimetlerimden Yararlan:)

Yenilmeyi Öğreniyorum diye kitap çıkarsana. :D

footballer33
30.Eylül.2010, 15:14
Benim bildiğim, kesinliğine şu nedenle eminim, abim bu dönemde gitti ve ekim ayı içerisinde başvuru yaptı, aynı şekilde kuzenim 1 sene sonra bu dönemde gitti ekim ayı içerisinde başvuru yaptı, bir arkadaşım nisanda gidecekti ve şubat ayı içerisinde başvuru yaptı. Yani askerlik işlemleri değişmiyor, 2 ay önceden başvuru yapıyorsun, kasım ayında yine şubeye gidip işlemleri yapıyorsun, ay başında sınava girip 12'sinde teslim oluyorsun. Bu hep böyle olmuştur.

Bu nedenle son başvuru 31 Ekim diye biliyorum.

Aralıkta ben de gitmeyi düşünüyordum, bugünkü haberden sonra kesindir artık. Başvuru yapman için ya diplomanın aslı ya da çıkış belgesinin aslı olması gerekiyor. Yoksa başvuru yapamıyorsun ama tek dersi verdiysen ve bu resmen duyurulduysa ve notların açıklama tarihi sona erdiyse, çıkış belgesini almak 1 günlük iş.

Ben yine de yarın askerlik şubesine gideceğim, orada net bilgi alır, burada paylaşırım ama eğer derlerse ki 30 Eylül son, o zaman sizin için biraz geç olabilir ama sanmıyorum. Yarın öğrenirim.

Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgilerden ötürü, sağolun. :) Sınavın açıklanmasını beklemekten başka yapacak bir şey kalmıyor artık.

IcedEarth
30.Eylül.2010, 18:14
Bizim daha çok, daha okul bitecek de gideceğiz askere :) Gidecek olanlara veya zaten askerde olanlara hayırlı teskereler.

Emurafu
03.Ekim.2010, 12:02
Torunlarım bekliyorum sizleri:D

Şafak 41 !!! Kıskanmayın:D

El Barto
05.Ekim.2010, 11:18
Şafak demiş 104.

Bu saatten sonra ben mi yapayım. :)

Sekopej
05.Ekim.2010, 12:26
Daha çok, plakaları saymaya başlarsan ışık görünür. Benim de şafak saymama 70 gün var.:p

eXcitinG
05.Ekim.2010, 13:12
Şafak demiş 104.

Pardon afedersiniz ama hangi suçtan içeri girmiştiniz. ?

nekop
05.Ekim.2010, 13:30
Şafak demiş 104.

dönme sen askerden.. buralar sensiz daha güzel. :D

El Barto
05.Ekim.2010, 15:29
Valla adam öldürmek ile aynı abi. Bildiğin hapis yahu... :s

Aydin
05.Ekim.2010, 16:01
Şafak demiş 104.

Yandık. adam askerden gelince belli bir müddet "ben mi yapayım" diyecek.

BaGa TaRKaN
05.Ekim.2010, 16:06
Eee! Yetkiyi Verirseniz Ceremesini Çekerseniz Kardeşim:D Alın Elinden Sizde Rahat Edin:p

El Barto
05.Ekim.2010, 16:25
Öyle arkadaş benimle mi bot bağladınız. "Bu saaten sonra ben mi yapayım?" :D

MoNToLiVo_
06.Ekim.2010, 00:13
bugün üniversitede kötü haber aldım seneye askerlik planları yaparken. 4 kredi ile bu dönem 2 ders alamadıgımı ve dönemimin uzadıgını söylediler. üniversitelerde kredili ve şartlı ders sistemi getirenlere rahmet okuduktan sonra askerligimi gidip 4 yıl daha tecil ettirmeyi düşünüyorum :n: cünkü bu gidişle bu okul bitmez. :(

BeeTLeJuiCe
06.Ekim.2010, 00:23
Daha çok, plakaları saymaya başlarsan ışık görünür. Benim de şafak saymama 70 gün var.:p

Son başvuru tarihi 31 ekimmiymiş? Sorcam diyodun sordunmu, ben rahat rahat takılıyorum daha var ay sonuna diye, kaçırmayayım sonra =)

Flawless Victory
06.Ekim.2010, 01:03
Valla adam öldürmek ile aynı abi. Bildiğin hapis yahu... :s

Biz komutan olduk da ne oldu aynı hapis. :)

Sekopej
06.Ekim.2010, 01:25
Evet, bugün gittim askerlik şubesine ve tecilimi bozdurup başvurumu yaptım. Askeri hastaneye gidip rapor almak kaldı sadece, onu da yarın halletmeyi düşünüyorum. Başvurular 31 Ekim'de sona eriyor ama gümdemde askerliğin uzaması olduğu için, eğer istenilen sayıysa ulaşılırsa sizi nisan dönemine aktarabilirler, o nedenle erken gitmekte fayda var.

Sen Türkiye'ye döndün mü Mustafa?:D Diploma ya da çıkış belgesinin aslı ile beraber 4 fotokopisi, kimlik ve 4 fotokopisi, 5 fotoğraf, varsa ehliyet ve 4 fotokopisi ile başvuru yapabiliyorsunuz, eğer sıra yoksa yarım saat kadar sürüyor, eğer şubede doktor varsa muayene işini de hemen hallediyorsunuz, bizim şubede doktor izne çıktığından askeri hastaneye gideceğim. Aralık dönemi gitmek istiyorsanız acele edin derim başvurmak için.

Aydin
06.Ekim.2010, 01:29
Biz komutan olduk da ne oldu aynı hapis. :)

paso fifa ve pes oynuyor adam bi de şikayet ediyor hala. el parto mu oynasın bu saatten sonra?

BeeTLeJuiCe
06.Ekim.2010, 08:57
Evet, bugün gittim askerlik şubesine ve tecilimi bozdurup başvurumu yaptım. Askeri hastaneye gidip rapor almak kaldı sadece, onu da yarın halletmeyi düşünüyorum. Başvurular 31 Ekim'de sona eriyor ama gümdemde askerliğin uzaması olduğu için, eğer istenilen sayıysa ulaşılırsa sizi nisan dönemine aktarabilirler, o nedenle erken gitmekte fayda var.

Sen Türkiye'ye döndün mü Mustafa?:D Diploma ya da çıkış belgesinin aslı ile beraber 4 fotokopisi, kimlik ve 4 fotokopisi, 5 fotoğraf, varsa ehliyet ve 4 fotokopisi ile başvuru yapabiliyorsunuz, eğer sıra yoksa yarım saat kadar sürüyor, eğer şubede doktor varsa muayene işini de hemen hallediyorsunuz, bizim şubede doktor izne çıktığından askeri hastaneye gideceğim. Aralık dönemi gitmek istiyorsanız acele edin derim başvurmak için.

Döndüm döndüm, 1 hafta oldu =)

Gitmeden önce tecilimi uzatmıştım ben o sırada muayene falan hepsini hallettim ben. Tek işim gidip tecili bozdurmak, muayene falan uğraşmayacağım ben. Bu hafta içinde hallederim inşallah bi boşluk bulursam.

Sekopej
06.Ekim.2010, 12:08
O zaman sen sadece tecil bozduracaksın, onun dilekçesini de orada verirler, halledersin.

footballer33
06.Ekim.2010, 12:13
Diploma elime geçer geçmez ve gerekli diğer belgeleri de topladıktan sonra gidip başvurumu yapacağım hemen. 31 ekim son başvuru ama umarım nisan celbine atmazlar yoksa işsiz güçsüz 4 5 ay daha takılmak zorunda kalacağım buralarda.

uAburak89
06.Ekim.2010, 16:22
Okulun yaptığı tecil hangi tarihe kadar geçerli oluyor, mesela ben 2011de mezun oluyorum 2011 sonuna kadar mı geçerli bu tercih ? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. :)

Sekopej
06.Ekim.2010, 16:40
Okulu bitirince de 2 sene tecil hakkın var zaten, 2 sene gitmeyebilirsin.

Flawless Victory
06.Ekim.2010, 16:40
Askerliğin uzaması, kısalması yakın dönemde yok arkadaşlar rahat olun diyeceğim, yine de siz bilirsiniz. :D

uAburak89
06.Ekim.2010, 17:04
Okulu bitirince de 2 sene tecil hakkın var zaten, 2 sene gitmeyebilirsin.

Teşekkür ettim. :)

BeeTLeJuiCe
08.Ekim.2010, 11:50
bugun basvurumu yaptim aralikta gidiyorum.

Sekopej
08.Ekim.2010, 11:53
Aynen, Aralık 2010 döneminde askerim diye yazımı da aldım ben de. Hayırlı olsun Mustafa, belki aynı yere düşeriz.:D

Flawless Victory
08.Ekim.2010, 11:55
Hayırlıs olsun arkadaşlar. % 99.9 kısa dönemsiniz.

Sekopej
08.Ekim.2010, 12:30
Ağustos döneminde genelde yedek subay ihtiyacı karşılanıyor diye biliyorum, bu nedenle de aralık ve nisan dönemlerinde pek uzun dönem çıkmıyor. Dün şubede beklerken bir arkadaşı gördüm, aynı sınıftaydık, haziranda okulu bitirince hemen başvurmuş ve şimdi uzun dönem yapıyor, askerlik şubesinde eğitime getirmişler, tayinim çıkacak, maaş almaya başlayacağım diyordu. Yine sınıftan bir arkadaşım da Ankara'da yedek subay olarak yapıyor. Bakalım çıkmasını isterim ben de yedek subaylığın ama ağustosta genelde ihtiyaç karşılandığından bu dönemde belirli meslekler hariç çıkması zor.

BeeTLeJuiCe
08.Ekim.2010, 13:53
Banada kağıdı verdiler Celp dönemi aralık 2010 diye. Kasımdada gidip kağıtları alcam, Aralık 1-2-3 sınav. Sonra başlasın vatani görev.

Bugün dedim zaten vatan aşkıyla yanıp tutuşuyorum hemen gitcem alın beni dedim aldılar =)

Yedek Subay ihtimalide az dedin iyi yüreğime su serptin =). İhtimal ne kadar az o kadar iyi.

Flawless Victory
08.Ekim.2010, 14:06
Ağustos döneminde genelde yedek subay ihtiyacı karşılanıyor diye biliyorum, bu nedenle de aralık ve nisan dönemlerinde pek uzun dönem çıkmıyor. Dün şubede beklerken bir arkadaşı gördüm, aynı sınıftaydık, haziranda okulu bitirince hemen başvurmuş ve şimdi uzun dönem yapıyor, askerlik şubesinde eğitime getirmişler, tayinim çıkacak, maaş almaya başlayacağım diyordu. Yine sınıftan bir arkadaşım da Ankara'da yedek subay olarak yapıyor. Bakalım çıkmasını isterim ben de yedek subaylığın ama ağustosta genelde ihtiyaç karşılandığından bu dönemde belirli meslekler hariç çıkması zor.

O ihtiyacı biz karşıladık işte.

El Barto
31.Ekim.2010, 12:13
Arkadaş şafak demiş 78. Siz daha kağıtları yeni mi aldınız? :D

Haydi artık gelin de askerliğin bittiğini anlayalım 337. dönem poşetler. :D

nekop
31.Ekim.2010, 17:19

artık dön gel barto. özlediğimden yazmıyorum bunu. sitede uğraşacağım adam kalmadı. hep aygün üzerinden oynamak sıkıyor bir süre sonra.

RaSenGan
31.Ekim.2010, 17:45
artık dön gel barto. özlediğimden yazmıyorum bunu. sitede uğraşacağım adam kalmadı. hep aygün üzerinden oynamak sıkıyor bir süre sonra.

Cık cık cık :p

BeeTLeJuiCe
27.Kasım.2010, 01:12
Haftaya resmen askeriz.
Askere gidecem diye paso yiyorumda orada versek bari kiloları =)

Bu El bırt o nerdeydi ona göre torpil yaptırtcam kendime. Yanına düşeyim beni yaşatsın diye. =)

RaSenGan
27.Kasım.2010, 01:47
Haftaya resmen askeriz.
Askere gidecem diye paso yiyorumda orada versek bari kiloları =)

Bu El bırt o nerdeydi ona göre torpil yaptırtcam kendime. Yanına düşeyim beni yaşatsın diye. =)

Edirne'de o :)

Flawless Victory
27.Kasım.2010, 17:51

Benim şafak 220 :D

bay e-ko
28.Kasım.2010, 01:45
2 Aralık'ta sınava gireceğim ben de, bildiğime göre 10 aralıkta sonuçlar açıklanıp 2-3 gün içinde teslim olunuyormuş. Niye bu kadar acele ediyorlar anlamıyorum :)

footballer33
28.Kasım.2010, 01:55
2 Aralık'ta sınava gireceğim ben de, bildiğime göre 10 aralıkta sonuçlar açıklanıp 2-3 gün içinde teslim olunuyormuş. Niye bu kadar acele ediyorlar anlamıyorum :)
Askerlikte mantık olmadığını bilmiyor musun? :D Aynen ben de, 1-2-3 aralık sınava gireceğim, 10 aralıkta saat 00.00'da yani 9'unu 10'una bağlayan gece diyelim, yerimiz belli olacak ve 12'sinde birliğe teslim olacağız. Az kalmış bee. Neyse, hakkımızda hayırlısı olsun. :)

Sekopej
28.Kasım.2010, 10:49
Geçen dönem arkadaşım gidiyordu, onun sonucunu öğreneen kadar saat 1.30 olmuştu, o zaman bile heyecanlıydım, kendiminkinde nasıl olacağım düşünemiyorum.:D

El Barto
30.Kasım.2010, 11:00
Benim şafak 220 :D

Offf ne yaptın öyle yahu adam mı öldürdün? :D

Şafak demiş 48 arkadaş. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bitiriyoruz hayırlısıyla.

Edirne/Keşan'a ddüşecek arkadaşlar olursa aranızda Allah şimdiden sabır versin diyeyim ben onlara. :) Ama abartacak bir şey yok. Ben bile askerlik yaptıysam herkes yapar askerlik. Ama acayip bir arkadaşlık ortamı oluyor ha. 111 gündür aynı adamlarla 24 saat geçiriyorum 48 gün daha geçireceğim. Hatta yeni evli bir abi var "ben eşimi sizin kadar görmedim yahu" deyip duruyor. Hadi biletler çabucak sınavı falan halledin botları bağlayın da biz dönelim evimize yahu. :p

O kadar saçma salak işlerle karşılaşacaksınız ki hazırlıklı olun gelmeden. Birde gideceğiniz yerde varsa asteğmenler kafalayın onları rahat edersiniz biraz. :) (Emrah duymasın ama)

Universal
30.Kasım.2010, 11:11
Abi Keşan'ı bilirim, o taraflara pek normalleri yollamazlar, zor geçmiştir. Az kaldı sabret. :)

El Barto
30.Kasım.2010, 11:18
Keşan bildiğin sürgün yeri. Ne kadar arıza tip varsa Keşan'da. Kantinde bali çeken mi dersin, banyoda kendini kesen mi dersin, pencereden atlayıp intihar etmeye çalışan mı dersin neler gördük. :) Köpeğe röntgen filmi okutan bile gördük. Adam 800 gündür askermiş. Kafasına esince çıkıp gidip sonra geri geliyor. Böyle manyakların arasından sağ salim çıktık ya gerisinde bir şey yok zaten. :p

Sekopej
30.Kasım.2010, 11:47
Anlamışlar senin de nasıl olduğunu, ondan göndermişler oraya, merak ediyorum acaba sen hangisiydin, bali çeken mi kendini kesen mi yoksa pencereden atlamaya çalışan mı?:n:

Sizi uğurlamaya geliyorurz, bekleyin, az kaldı...:D

El Barto
30.Kasım.2010, 11:52
Vallahi ben de bilmiyorum ki beni neden yolladılar buraya. Bölüğün girişinde bir yazı vardı "Hudutta nöbet tutmak herkese nasip olmaz" diye. Görür görmez peki bizim günahımız neydi arkadaş dedim hudutta nöbet tutuyoruz. :D

Gelin gelin bekliyoruz.

Emurafu
30.Kasım.2010, 15:03
Vay Vay Torunlarım askere gidiyor :D:D

Askere gideceklere Sağsalim dönmek nasip etsin;)

eXcitinG
30.Kasım.2010, 15:27
Emre de askerLiği yedi ya, tamam artık herkes yer.

Ilhan
30.Kasım.2010, 15:47
Zaman nasıl geçiyor. Daha dün gibi Emre'nin askere gidicem diye dolanması ortalarda :)

footballer33
30.Kasım.2010, 16:00
Biz daha yarın sınava gideceğiz. Sabahın 6.30'unda yola düşeceğiz arkadaşlarla, dur bakalım kaçta çıkacağız sınavdan. :D Adana 6. Kolordu Komutanlığı'nda sınava girecek arkadaşlar var mı? Ayrıca ordaki durumlar nasıl, saç-sakal tıraşına karışıyorlar mı, yoksa serbest midir?

kasım akdemir
30.Kasım.2010, 16:46
Her şey Vatan Için....bizim Alayın Arkasında Bir Dağ Vardı "önce Yatan" Dağı :D

bay e-ko
01.Aralık.2010, 01:02
Sınavda neler olduğunu burada yazarsanız iyi olur. Ayrıca saçı bilmiyorum da sakala bakıyorlarmış. Çünkü şu an askeriz :)

BeeTLeJuiCe
02.Aralık.2010, 21:52
Ne saça ne sakala bakıyolardı Mebs Ankarada. Çocuğun biri beline kadar saç ve gogsune kadar sakalla girdi sınava.

Ayrıca askerde mantık yoktur sözünü direk olarak gördüm bugün. Saçma sapan işler yüzünden uzadıkça uzadı. 11'de girdim 6.30'da çıktım.

Sınavıda astsubay ile süren pazarlık sonucu 20 dakikaya bağladık çıktık geldik. Artık 10 Aralık 00.30 da açıklanacak sonucu bekliyoruz...

Sekopej
02.Aralık.2010, 23:55
Saç sakal kontrolü yoktu yahu, o kadar da kasmaya gerek yok şimdiden, Mustafa'nın dediği gibi mantık aramadan, neden diye sormadan sadece denileni yapma ve sürü psikolojisi üzerine oryantasyona aldılar bizi bugün. Fazla sert çıkan olmadı gözümüz korkmasın daha gitmeden diye.:n:

Sen yine iyisin Mustafa, ben 8'de gittim, içeri girme 12.45 civarıydı, en son kapıdan çıkarken saat 18.30'du.

footballer33
03.Aralık.2010, 00:11
Asker ve komutanlar zaten sadece daha ilk günden gözümüzü korkutmamak için iyi davrandılar bence. Ben de sabah 7'de nizamiye kapısı önündeydim, saat 9'da içeri girdim ve lanet olası sınavı da yaptıktan sonra tam 14.00'da dışarı çıktım tüm işlemlerimi halletmiş olarak. Kaldı 1 hafta. :) 337. kısa dönem, kalmasın. :p

BeeTLeJuiCe
07.Aralık.2010, 14:46
Şafak Sayar =) http://site.mynet.com/337kd/

BeeTLeJuiCe
10.Aralık.2010, 01:09
Vize Jandarma Komando Tatbikat Kontrol Mrk.k.lığı
Vize Kırklareli

RaSenGan
10.Aralık.2010, 01:11
Hayırlı olsun Mustafa abi sen de bizim oralara düşmüşsün :D

KaPaLı
10.Aralık.2010, 01:15
Baştan söyleyeyimde, Aydın'a düşen varsa her türlü yardımcı olurum burda.

BaGa TaRKaN
10.Aralık.2010, 01:53
Vize Jandarma Komando Tatbikat Kontrol Mrk.k.lığı
Vize Kırklareli

Bakalım Biz Ağustosta Nereye Düşecez:) Hayırlı Tezkereler Mustafa Selametle Bitir Gel Buluşmaları Aksatmayalım:D

Gitmeden Bir Görüşelim:)

BeeTLeJuiCe
10.Aralık.2010, 02:02
Emre yanına aldırsın dedim Keşan'a bu kadar yanına aldırmış beni Kırklareline :p

Serkan falan nereye çıktı acep =)

Sağolasın Mehmet, gitmeden görüşmek zor :D Ama kırklareline beklerim =)

BaGa TaRKaN
10.Aralık.2010, 02:06
Ulen Hep de Karıştırıyolar Bizim Burayla Kırklarelini:D Yok Yav 15 Saatlik Yolu Şimdi Çekemem Kim Gidecek:D

Sekopej
10.Aralık.2010, 02:27
Kuvveti: Jandarma Genel Komutanlığı
Sınıfı: J.Komando
Statüsü: Yedek Subay
Branşı: KOL.K.
Gideceği Sınıf Okulu /Eğitim Merkezi: JANDARMA KOMANDO OKL. K.LIĞIFOÇA İZMİR

Benim meskenim, dağlardır dağlar.:D

Mustafa sen de komando olmuşsun ama benimki ayrı bir komando yahu. Buradan yarım saat uzaklıkta ama Foça ya, Foça'da askerlik bitmez ama yedek subaylık çıktı iyi, bir süre sıkıntı hatta baya bir sıkıntı olacak ama katlanacağız artık.

BeeTLeJuiCe
10.Aralık.2010, 02:37
Komando değilim Jandarmayım. =)
Sen Jamdarma Komando olmuşun =) Aynı yere bağlıyız, Usta birliğine dağıtım vurursa aynı yere düşebiliriz. =)

Foça iyi olmuş İzmirden. İyi yedek subayda olmuşun. =)
Hayırlı teskereler =)

bay e-ko
10.Aralık.2010, 02:43
Kısa Dönem Er :)

Askeri Veterinerlik Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Gemlik/BURSA

Hayırlısı olsun...

Çok kek bir yer düştü bana :D

Flawless Victory
10.Aralık.2010, 02:43
Oo belli olmuş ya, sen de yedek subay oldun demek Serkan. :) Hayırlı olsun herkese. Acemilikte biraz sürüneceksiniz ondan sonra daha rahat oluyor. :)

BaGa TaRKaN
10.Aralık.2010, 02:52
Kuvveti: Jandarma Genel Komutanlığı
Sınıfı: J.Komando
Statüsü: Yedek Subay
Branşı: KOL.K.
Gideceği Sınıf Okulu /Eğitim Merkezi: JANDARMA KOMANDO OKL. K.LIĞIFOÇA İZMİR

Benim meskenim, dağlardır dağlar.:D

Mustafa sen de komando olmuşsun ama benimki ayrı bir komando yahu. Buradan yarım saat uzaklıkta ama Foça ya, Foça'da askerlik bitmez ama yedek subaylık çıktı iyi, bir süre sıkıntı hatta baya bir sıkıntı olacak ama katlanacağız artık.

Serkan Amma Sanşlısın Yahu Bu Şansını Birde Yılbaşı Bileti Al Kesin Büyük İkramiye Sende:D Zaten Son Yıllarda Hep Sizin Oralara Çıkıyor.

Anlamadığım Kütükte Kayıtlı Olduğun Yere Nasıl Askerlik Çıkıyor Çözemedim.

Flawless Victory
10.Aralık.2010, 02:56
Serkan Amma Sanşlısın Yahu Bu Şansını Birde Yılbaşı Bileti Al Kesin Büyük İkramiye Sende:D Zaten Son Yıllarda Hep Sizin Oralara Çıkıyor.

Serkan'ın amcası generalmiş öyle diyolla.. :)

Sekopej
10.Aralık.2010, 02:59
Komando değilim Jandarmayım. =)
Sen Jamdarma Komando olmuşun =) Aynı yere bağlıyız, Usta birliğine dağıtım vurursa aynı yere düşebiliriz. =)

Foça iyi olmuş İzmirden. İyi yedek subayda olmuşun. =)
Hayırlı teskereler =)

Seninkinin komando olmadığını biraz önce yaptığım telefon görüşmesinde öğrendim Mustafa.:) Bir arkadaşımın arkadaşına da aynı yer çıkmış, çocuğun kafası karışmış ben komando muyum neyim diye.:D Soyadı Hoşaf'mış çocuğun, Konya'lı. Karşılaşırsan bir selam edersin.:D

Hayırlısı olsun...

Düşünüyorum da ne gibi zorluğu olabilir ki diyorum, gerçekten kek.:D

Oo belli olmuş ya, sen de yedek subay oldun demek Serkan. :) Hayırlı olsun herkese. Acemilikte biraz sürüneceksiniz ondan sonra daha rahat oluyor. :)

Acemiliğe hiç girmeyelim, en pis eğitimin verildiği yer Foça, yedek subaylık istiyordum da, şu komandoluk olmasa sanki daha bir iyi olacaktı ama hayırlısı.

Benim kütük İzmir değil, Artvin. Hem İzmir de olsa, Foca'nın yeri ayrı, tamam bize yarım saat mesafa uzaklıkta ama oradayken o yarım saatin hiç önemi kalmıyor.

Kazı kazan oynadık bugün, ne kazıdıysam para çıktı, 1 lira 2 lira çıktı belki ama sonuçta 20 tanesinden 15 tanesinde buldum parayı, askere bilet alıp gideyim.:D

Sekopej
10.Aralık.2010, 03:00
Serkan'ın amcası generalmiş öyle diyolla.. :)

Düşman düşmana yapmaz böylesini be.:D

Bu arada hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar, umarım kazaısz belasız gider geliriz.

footballer33
10.Aralık.2010, 03:05
Kuvveti: Kara Kuvvetleri Komutanlığı
Sınıfı: PİYADE
Statüsü: Kısa Dönem Er
Branşı: P. Er.
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi: 5'inci Zh. Tug. K.lığı
GAZİANTEP
Katılış Tarihi: 12.12.2010

Tüm devrelerime hayırlı olsun. Sağselamet bitirip geliriz inşallah hepimiz, hayırlısıyla.

Flawless Victory
10.Aralık.2010, 03:06
Askerlikte kek yer yoktur. :) Ben Maltepe sahilindeydim, deniz kenarında perişan olduk. :D

bay e-ko
10.Aralık.2010, 03:08
Askerlikte kek yer yoktur. :) Ben Maltepe sahilindeydim, deniz kenarında perişan olduk. :D

Orası doğru tabi askerlik askerliktir. Ancak gelebilecek en iyi yer galiba :)

Flawless Victory
10.Aralık.2010, 03:10
GAZİANTEP

Tüm devrelerime hayırlı olsun. Sağselamet bitirip geliriz inşallah hepimiz, hayırlısıyla.

Az daha batıya Kilis'e düşseydin sana bi komando dansı yaptırır, yere yatırır sağa yuvarlan, sola yuvarlan yaptırırdım, neyse gelirim g. antep'e orda da yaptırırım. Zaten 40 dk bir şey. :n:

footballer33
10.Aralık.2010, 03:14
Az daha batıya Kilis'e düşseydin sana bi komando dansı yaptırır, yere yatırır sağa yuvarlan, sola yuvarlan yaptırırdım, neyse gelirim g. antep'e orda da yaptırırım. Zaten 40 dk bir şey. :n:
Sen Kilis'te misin? :) Asteğmen yazıyor avatarının üzerinde, sanırım yedek subay olarak yapıyorsun. :) Gelirsen yaptırırsın, -belki-. :icon_lol: Şaka bir yana, nasıl benim düştüğüm yer, bilgilendirir misin biraz? :)

Flawless Victory
10.Aralık.2010, 03:17
G.Antep'te Kilis'e göre çok fazla asker var, iki yeri kıyaslayamayız o yüzden ama şunu söyleyebilirim. İş yoksa bile iş üretirler sana burada. Acemilik olduğu için tabi biraz yorulacaksın, ayağın su toplayacak, 2. günde revire çıkarsın. :)

Onun dışında hava çok sıcak oluyor yaza doğru ki şu anda bile montsuz çıkabiliyorsun dışarı.

footballer33
10.Aralık.2010, 03:20
G.Antep'te Kilis'e göre çok fazla asker var, iki yeri kıyaslayamayız o yüzden ama şunu söyleyebilirim. İş yoksa bile iş üretirler sana burada. Acemilik olduğu için tabi biraz yorulacaksın, ayağın su toplayacak, 2. günde revire çıkarsın. :)

Onun dışında hava çok sıcak oluyor yaza doğru ki şu anda bile montsuz çıkabiliyorsun dışarı.
Peki teşekkürler. Acemilik-usta birliği kısa dönem olunca aynı yer oluyor, gittiğimiz ilde kalıyoruz sanırım, sadece birliğimizin yerini değiştiriyorlar o kadar. Bakalım kısmet, hayırlısı olsun. :)

BaGa TaRKaN
10.Aralık.2010, 03:22
Sen Kilis'te misin? :) Asteğmen yazıyor avatarının üzerinde, sanırım yedek subay olarak yapıyorsun. :) Gelirsen yaptırırsın, -belki-. :icon_lol: Şaka bir yana, nasıl benim düştüğüm yer, bilgilendirir misin biraz? :)

Hayırlı Olsun Antep Çok Güzel Yerdir. Bizim Arkadaş Sürekli Çöp Toplamış Anlatırdı Emrahın Dediği Gibi Yan İşleri Çokmuş.

footballer33
10.Aralık.2010, 03:25
Sanırım acemilik bitmek bilmeyecek benim için. :D Usta birliğine kadar bakalım kaç kere revir göreceğiz. :) Neyse, 3 saatlik yola gidiyoruz en azından, beterin beteri var. :) Teşekkürler tekrar.

Sekopej
10.Aralık.2010, 03:32
GAZİANTEP

Bir arkadaşıma da burası çıkmış, bu ne arkadaş hep arkadaşlarımla eşleşiyorsunuz.:p

Ayrıca yine bir başka arkadaşım da Foça'ya kısa dönem komando olarak gelecek.:)

Flawless Victory
10.Aralık.2010, 03:32
Şanslısınız ama denetleme şu anda yapılıyor, yani siz askerdeyken olmayacak. Denetleme olduğu zaman asker resmen sürünür denetlemeye kadar. Siz yaşamayacağınız için bunu yatarsınız.

BaGa TaRKaN
10.Aralık.2010, 03:36
Bir arkadaşıma da burası çıkmış, bu ne arkadaş hep arkadaşlarımla eşleşiyorsunuz.:p

Ayrıca yine bir başka arkadaşım da Foça'ya kısa dönem komando olarak gelecek.:)

Sana Teessüflerimi Bildirir Bir An Önce Kaybolmanı Dilerim:icon_mad: Biraz Daha Sabretseydinde O Arkadaşlarının Arasında Bende Olsaydım Sekocan Oluyormu Böyle Beni Yalnız Bırakıyıorsun:uzgun: :p

Artık Kartpostal Atarız Sana:n:

Sekopej
10.Aralık.2010, 03:38
Abi sen acele et, ben 1 sene askerim nasılsa, ben bitirmeden başvur, kesin gelirsin birliğime.:D

Bursaspor
10.Aralık.2010, 04:11
Hadi hayırlısı, sağ salim gelin hele de.

Ayrıca Sekocum Foça kötü olmuş be.

BeeTLeJuiCe
10.Aralık.2010, 09:45

Hayırlısı olsun...

Benim arkadaşım oraya çıktı. Hemen tanıman için tarif edeyim, iricene, kaslı, bişi =) Oraya gittiğinde en iri olan bilki benim arkadaş =) Akdağlı soyadı. Gidince Mıstaa'nın selamı var dersin eğer rastlarsan. =)

BeeTLeJuiCe
10.Aralık.2010, 09:49
Seninkinin komando olmadığını biraz önce yaptığım telefon görüşmesinde öğrendim Mustafa.:) Bir arkadaşımın arkadaşına da aynı yer çıkmış, çocuğun kafası karışmış ben komando muyum neyim diye.:D Soyadı Hoşaf'mış çocuğun, Konya'lı. Karşılaşırsan bir selam edersin.:D

Kimin selamını ileteyim Serkan desem bilir mi =) Ben direk tanısınlar diye bak mıstaa diye dedim =)

Sekopej
10.Aralık.2010, 10:50
Eyvallah Oğuz.

Kimin selamını ileteyim Serkan desem bilir mi =) Ben direk tanısınlar diye bak mıstaa diye dedim =)

Mustafa arkadaş benim değil, ben arkadaşımla telefonda görüşürken o da olaya dahil oldu, o esnada senin mesajını gördüm, aynı yermiş.:) Benim arkadaşın adı Ahmet, Ahmet'in arkadaşı dersin.:p

BeeTLeJuiCe
10.Aralık.2010, 18:57
Liseden arkadaşımda aynı yere çıkmış. Güzel oldu ya =)

Ahmetin arkadaşının selamı var derim o zaman Konyalı Hoşaf'a =)

Sekopej
11.Aralık.2010, 00:49
Heh öyle söyle, selamımı almazsa da bas küfürü suratına.:D

El Barto
18.Aralık.2010, 11:39
Vay vay TSI askere yollanmış. Serkan'ı yedek subay yapan TSK'dan ne hayır gelir yahu. :)

Hadi hayırlısıyla bitirip gelirsiniz inşallah.

Musti ancak o kadar oldu ama Kırklareli fena soğuktur buralar bile buz gibi. Donacaksın anlayacağın. :p

Bu arada şafak demiş 30.Yarından sonra bir ay diye bir şey yok. Zoruna giden RDM'ye gitsin parasını ben vereceğim. :D

Sekopej
19.Aralık.2010, 17:48
El Barto mesaj atmış ben de yazmazsam olmaz, şafak sayar gibi sayıyoruz eğitimin bitmesini. Şafak 71...

Flawless Victory
19.Aralık.2010, 18:17
Sizin iş zor Serkan.

BeeTLeJuiCe
24.Aralık.2010, 15:28
yemini ettim artik usta askerim. bide evciye ciktim keyif yapiyom. kirklarelinden selamlar :). 8-9 ocak gibi istanbula dagitimim var. son anda degisiklik olmazsa sile ilce jandarmadayim :)

Sekopej
24.Aralık.2010, 22:11
Biz de yemini ettik ama biz aynı yerde devam edeceğiz, eğitim 11 marta kadar devam, eski şafak yanlış, yenisi saymaya korkuyorum.:p Pazartesi gerçek komando eğitimi başlıyor, haftasonları yine yazarım buraya 2 gün iznimiz var her hafta.

El Barto
02.Ocak.2011, 11:55
Vay bizim alt devreler usta asker olmuşlar ha. :) Hadi hayırlısı olsun. Şile'de jandarma olarak askerlik yapacak adamdaki bala bak. :p

Serkanım sen büyük bir günah işledin heralde onun cezasını çekiyorsun dağlarda. Allah kolaylık versin kardeşim.

Bu arada şafak demiş 15. Pazartesi teskere muayenesi. Yedik vallahi askerliği yedik.

Yunan sınırından, Enez'den herkese selamlar. :)

BeeTLeJuiCe
02.Ocak.2011, 14:18
Bendede şafak 134 =)
Şile kesin değil ama öyle bi duyum aldım transfer duyumu gibi =)
Başka yerde olabilir ama şansım iyidir =) Şansımı kendim yaratırım güzel yer çıkcak inşallah =)

Serkan sizin orda basarılı olamayanlar genelde bizim buraya vizeye geliyo astegmen olarak kalıp basarısız ol vizeye gel yatarak askerligin tadına var =)

Bide istanbul icin son 5 =)

Aşk-ı Şehir
02.Ocak.2011, 15:42
Vay bizim alt devreler usta asker olmuşlar ha. :) Hadi hayırlısı olsun. Şile'de jandarma olarak askerlik yapacak adamdaki bala bak. :p

Serkanım sen büyük bir günah işledin heralde onun cezasını çekiyorsun dağlarda. Allah kolaylık versin kardeşim.

Bu arada şafak demiş 15. Pazartesi teskere muayenesi. Yedik vallahi askerliği yedik.

Yunan sınırından, Enez'den herkese selamlar. :)

Gel artık be abim. :) Özledik yahu. :)

Adaş sanada iyi tezkereler. Benim kuzende İstanbul Kartal'da Tankçı Er oldu. :) Kısa dönem...

Sekopej
02.Ocak.2011, 16:41
Bizde o olay yok Mustafa, her türkü buradasın, vize değil de refüze olup Tuzla'ya gidenler var ki onlar da Isparta'dan gidenler falan oluyor. Bizim Foça'dan çıkış yok, 11 marta kadar buradayız.

Emre, bir gün dağdayız, çok fena yağmur bastırdı, aynen dediğim laf şuydu arkadaşlara, kime beddua ettik de buralardayız oldu.:p Ama rahat ya, şuna bakın her gün netteyim.:D (hafta içlerindeki eziyeti karıştırmadan tabi)

Flawless Victory
02.Ocak.2011, 17:19
Şafak 180...

footballer33
08.Ocak.2011, 15:51
Dün öğle saat 11'de yeminimizi edip onbaşı rütbemizi aldık. :icon_razz: Acemilik çok iyiydi, önce Gaziantep 5. zırhlı diye gittik, ama Allah'ın sevgili kuluymuşuz ki hemen ertesi gün benle beraber 75 kişiyi 1. Hudut Taburu Oğuzeli Karargah Hizmet Birliğine yolladılar. 4 haftayı çok rahat bir şekilde yedik ve çift çarşıyı kapıp bitirdik acemiliği. :icon_biggrin: Atarsa 128. Oğuzeli - Türkyurdu Hudut Kartalı'ndan sevgilerle. :tur:

Sekopej
08.Ocak.2011, 16:08
Ben de yine fırsat bulmuşken yazayım buraya.:p Kimisi yata yata yapıyor, biz sürünerek yapıyoruz askerliğimizi yattığımız yerden.:D

Homer J.S
08.Ocak.2011, 16:16
Ben de yine fırsat bulmuşken yazayım buraya.:p Kimisi yata yata yapıyor, biz sürünerek yapıyoruz askerliğimizi yattığımız yerden.:D

Gördüm ben fotoğrafları, on numarasın abicim. :D

Sekopej
08.Ocak.2011, 16:19
İmkan olmuyor dağda falan çekilmek yoksa daha beter hallerimiz de oluyor.:p

footballer33
14.Ocak.2011, 14:35
Atarsa 123(bir iki üç). :p :) Yavaş yavaş yiyoruz şafakları, ama daha çok yolumuz var çooooook. :D

Sekopej
15.Ocak.2011, 15:17
123 mü? :p Ben daha saymaya başlamadım, şafak karanlık herhalde 300 günden fazla vardır daha.:D

goosfraba
15.Ocak.2011, 15:22
abi saymadan askerlik mi biter. :D

Sekopej
15.Ocak.2011, 15:24
Ben er-erbaş değilim ki, devletin atadığı subayım, o nedenle şafak saymam, şu tarihte görevin bitti derler, ayrılırım.:D

goosfraba
15.Ocak.2011, 15:25
bak ben bunu bilmiyordum :)

El Barto
16.Ocak.2011, 13:37
12'den sonra doğan güneş. :icon_cool:

RaSenGan
16.Ocak.2011, 13:54
Yarın son dimi Emre abi :D

El Barto
16.Ocak.2011, 14:03
Evet arın son. Salı günü evde olacağım inşallah. :)

RaSenGan
16.Ocak.2011, 14:05
Vay be (: Daha dün gitmiştin sanki :D

EndoplazmiK RetikuluM
16.Ocak.2011, 17:06
Emre abi gitti mi ki ? :p

Sekopej
16.Ocak.2011, 19:25
Emre de askerliği bitirdi ya ben de bitiririm herhalde...:D

Zekirdek
16.Ocak.2011, 19:38
Emre abi çok dövdüler mi? :)

El Barto
18.Ocak.2011, 15:24
Ve El Barto sonunda evinde. :)

GeNç KaRTaL
18.Ocak.2011, 15:27
Geçmiş olsun abiciğim.:)

El Barto
18.Ocak.2011, 15:30
Sağolasın kardeşim. Bitirdik vallahi. Ayrıca Serkan'cığım benim askerliğim bitti ama seninkisi bitmez daha. :) Yardırmaya devam diyoruz. :p

Bir soru gelmiş bu arada. Hayır hiç dayak yemedim. :)

goosfraba
18.Ocak.2011, 15:30
vaaaaay emre abi gelmiş. hoşgelmiş :)

KaPaLı
18.Ocak.2011, 16:01
Askerlik anılarını bekliyoruz Emre ağbiii :icon_biggrin:

Sheriff
18.Ocak.2011, 19:19
Bütün evraklarını bir zarfa koyuyorlar işte sarı zarf. :)

Tam olarak bilmiyorum ne istediklerini ama bu ay içinde gidip yapmak gerekiyor. Serkan'ın dedikleri doğrudur heralde. :)

Ben daha tecili bozdurma yazısını bekliyorum. :p
Vay Emre bitirmişsin askerliği ha, hoşgeldin :)

nekop
18.Ocak.2011, 19:22
Sağolasın kardeşim. Bitirdik vallahi. Ayrıca Serkan'cığım benim askerliğim bitti ama seninkisi bitmez daha. :) Yardırmaya devam diyoruz. :p

Bir soru gelmiş bu arada. Hayır hiç dayak yemedim. :)

istenmeyen gün ne çabuk geliyor arkadaş! :D

jesmatador
18.Ocak.2011, 19:46
Benim en sevdiğim kuzen(amcaoğlu) gelicek şubat 11 de doğubeyazıt ağrıdan abim gelse bi cuma ya denk geliyo zaten onlarda kalırım gece 5 e kadar fm 9 kasarız :D

Homer J.S
18.Ocak.2011, 19:56
Hoşgeldin Emre abi. Avatar aynı bak. (:

BeeTLeJuiCe
22.Ocak.2011, 14:21
Bende Ankaraya döndüm. =)
Askerlikte rahat battı, ayağımı kırıp hava değişimi aldım geldim =)
Şafak baya bi atınca 85 =)

yaman76hakanFB
22.Ocak.2011, 14:28
Nedense turksportal.forum'da bir darbe olacakmış gibi tuhaf bir his var içimde... Postal kokusu geliyor burnuma... Acep nedendir? :D

Hoşgeldin Emre! :)

Uchiha Itachi
22.Ocak.2011, 15:26
Sıra bize geliyor.Bir terslik olmazsa Şubat sonuda ben gidiyorum.

BeeTLeJuiCe
22.Ocak.2011, 16:00
Acemiliğinin Vizeye çıkmasını temenni ediyorum o halde Yaşar. =)
Vize Tatil Köyü =)

Uchiha Itachi
22.Ocak.2011, 16:03
İnşallah Mustafa'cım =) Bakalım 2 sene mevzunu oluyoruz zaten 15 ay tatil iyi gelir =)

Sekopej
22.Ocak.2011, 17:49
Yaşar belki komutanın olarak gelirim başınıza, jandarma olursan haber et.:)

Ayrıca Emre'de ne askerlik anısı olacak yahu, poşet olarak yapmış askerliğini, gelin ben size askerlik anısı anlatayım 3 gün 3 gece susmadan...:p

Uchiha Itachi
22.Ocak.2011, 17:56
Tamam abi mutlaka ederim.Ayrıca bitir askerliğide bu Askerlik Anıları adı altında yaparız buluşma.Dağda kamp şeklinde olur 1 haftalık.Anca yeter anlatmaya :D

EndoplazmiK RetikuluM
22.Ocak.2011, 18:44
Darbe olacak mi? Olursa seve seve katilirim Emre abi. :p

footballer33
03.Şubat.2011, 15:20
Kaldı 104, atarsa 103. 4 gün sonra 3 rakam diye bir şey yok. :D Burda 2-3 haftada bir çarşı olduğu için şafak güzel atıyor. Dışarı çıktığımda bir bakmışım 20 gün gitmiş. :D Nöbetler ve soğuklar da olmasa yaptığımız hiçbir şey yok zaten. Hudut Kartalı'ndan selamlar.

goosfraba
03.Şubat.2011, 15:23
hayırlı tezkereler :)

footballer33
03.Şubat.2011, 15:27
Teşekkürler, sağolun. :) Forumdaki tüm asker arkadaşlara da Allah sabır versin ve kurtarsın bir an önce. :)

anil luque
03.Şubat.2011, 15:29
Allah hayırlı tezkereler nasip etsin abicim.
Benim de zannedersem bii 2000 günüm falan var =D

El Barto
03.Şubat.2011, 15:32
Hudut kartalı neredesin, hangi huduttasın?

Söylemesi ayıp ben de hudut serçesiydim. :p

footballer33
03.Şubat.2011, 15:37
Anıl teşekkürler kardeşim, çok sağol. :) El Barto Gaziantep Oğuzeli'ndeyim, tabura bağlı Türkyurdu karakolundayım. :) Bizim buralarda serçe yok, her taraf karga dolu. :D Neyse zamanım geldi, ben kaçar. 20 gün sonra görüşmek üzere. :)

El Barto
03.Şubat.2011, 15:40
Hadi git bakalım. Bizim o tarafta da Türkükoru diye bir karakol vardı. :)

Hayırlı tezkereler.

Flawless Victory
05.Şubat.2011, 17:04
Polise askerlik kalktı, yani bu durumda, şu anda askerde olan tüm polisler terhis oluyor, biz de 1-2 gün içinde teskere alacağız. Tüm polislere hayırlı olsun.

RaSenGan
05.Şubat.2011, 17:20
Tüh be :D Neyse gel İstanbula'a da bi PES Buluşması olursa intikamımı alıyım :D

Flawless Victory
05.Şubat.2011, 20:20
Neyin intikamı onu da açık açık söyle de herkes öğrensin. :)

El Barto
05.Şubat.2011, 20:21
Vay arkadaş adamlara bak bitirmeden geri geliyorlar...

Bari yapan polislere de ikramiye falan versinler. :D

El Barto
05.Şubat.2011, 20:38
Askerlik anılarını bekliyoruz Emre ağbiii :icon_biggrin:

Nöbete giderken kamuflajın altına sivil elbiseleri giydik çarşıya çıktık. Malzemeleri alıp mangal yaptık kafa çektik dahası var mı yahu. :n:

Bir de gece nöbette uyumak on numara oluyor. Biraz soğuk oluyor ama ateş yakarak bu dertten de bir nebze olsun kurtuluyorsun. :D

Yapmadığımız iş kalmadı yahu. En son nöbet aracının (Land) çadırına şafak attık sprey boya ile. Ş:002 :zuhaha

footballer33
17.Şubat.2011, 16:32
3 ay diye bir şey yok, ama nedense 12'den sonra anlam veremediğim bir çokluk var. Çok bunaldım bu aralar, sanırım izne ya da RDM'ye gideceğim, yoksa kafayı yemek üzereyim. :( Neyse, bu günler de bitecektir elbet. Türkyurdu'ndan herkese sevgiler.

El Barto
17.Şubat.2011, 22:02
3 ay diye bir şey yok, ama nedense 12'den sonra anlam veremediğim bir çokluk var. Çok bunaldım bu aralar, sanırım izne ya da RDM'ye gideceğim, yoksa kafayı yemek üzereyim. :( Neyse, bu günler de bitecektir elbet. Türkyurdu'ndan herkese sevgiler.

90'dan düşmüşsünüz bir şey kalmamış diyeceğim ama orada iken böyle denmiyor. 90'dan 60'a kadar hızlı geçmişti benim. 60-30 arası çok sıkıntılıydı. 30-10 arası iyi geçti. Son 10 felaketti. :)

Sabır kardeşim sabır bitiyor, bitecek. Bir yerlere şafak yaz 20-25 gün sonra gidip ona bak. Vay be diyeceksin ne kadar süre geçmiş. Birde ileriye bakıp 90 gün var deme. Geriye dönük hesap yap. 70 gün geçti. Bundan 20 fazlası var diye.

Allah kolaylık versin ama izini önermem pek sonrasında diğerleri giderken kalmak çok zor oluyor.

Sekopej
28.Şubat.2011, 19:43
Bugün paşanın huzurunda rütbelerimizi taktık ve artık resmen Jandarma Asteğmen oldum.:) Rütbenin ilk meyvesi de hafta içi çarşı izni oldu.:D

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Şubat.2011, 19:51
Bugün paşanın huzurunda rütbelerimizi taktık ve artık resmen Jandarma Asteğmen oldum.:) Rütbenin ilk meyvesi de hafta içi çarşı izni oldu.:D

gorev yerin neresi cikti? hayirli olsun bu arada hemso...

vego
28.Şubat.2011, 19:52
Hayırlı olsun Serkan abi.

Sekopej
28.Şubat.2011, 19:54
Teşekkürler.

Daha belli değil, rütbeyi taktık 10 gün daha buradayız, 11'inde kurs bitiyor, 10'unda kura çekeceğiz, yerler net belli değil henüz ama tahmini olarak eğitim birlikleri olacağını düşünüyoruz.

Homer J.S
28.Şubat.2011, 21:15
serkan kaptaaaaaaan, abim hayırlı olsun. :)

BaGa TaRKaN
28.Şubat.2011, 21:19
Farkını Heryerde Belli Edecen Değilmi Sekom:D Öyle Olsun Erlerini Ezme Sakın Ayıp Bir Zamanlar Sende Öyleydin:D

El Barto
28.Şubat.2011, 22:52
Bunun asteğmen olacağı yere Allah sabır versin. :D

RaSenGan
28.Şubat.2011, 22:55
Herkes asteğmen oldu bir Barto olamadı :D

BaGa TaRKaN
28.Şubat.2011, 22:57

Sende Çavuş Ol Aygün:n:

RaSenGan
28.Şubat.2011, 23:01
Sende Çavuş Ol Aygün:n:

Ben seni bekliyorum abi sen git askere ben asteğmenin olucam orda bugünlerin acısını çıkartıcam :schaf:

El Barto
28.Şubat.2011, 23:01

Allahıma binlerce şükürler olsun ki 160 günde bitirip geldim. Bırak 6 ay daha fazla kalmayı 6 dakika fazla kalamazdım ben askerde. :)

Sekopej
02.Mart.2011, 21:10
Ben er olmadım ki, er gibiydik ama erler bize rütbe takmadan önce de komutanım diyordu. Garip bir dönemdi.:D

Jandarma Asteğmen, asteğmenliğin kralı. O nedenle farkımı belli etmem lazım abi, hem merak etme asker abisi olacağım ben, benim askerlerim askerden boş dönmüş olmayacak. (Tabi bunun yanında 2200 lira maaş gelecek olması, ufak bir ayrıntı.:D:D)

BaGa TaRKaN
03.Mart.2011, 00:22
Senin Yerinde Olsam Kalırım Be Sekom Bırakma O 2200'ü:D

footballer33
03.Mart.2011, 11:24
90'dan düşmüşsünüz bir şey kalmamış diyeceğim ama orada iken böyle denmiyor. 90'dan 60'a kadar hızlı geçmişti benim. 60-30 arası çok sıkıntılıydı. 30-10 arası iyi geçti. Son 10 felaketti. :)

Sabır kardeşim sabır bitiyor, bitecek. Bir yerlere şafak yaz 20-25 gün sonra gidip ona bak. Vay be diyeceksin ne kadar süre geçmiş. Birde ileriye bakıp 90 gün var deme. Geriye dönük hesap yap. 70 gün geçti. Bundan 20 fazlası var diye.

Allah kolaylık versin ama izini önermem pek sonrasında diğerleri giderken kalmak çok zor oluyor.

Eyvallah kardeşim güzel sözlerin için. :) Valla her gün şafak yazar olduk bir yerlere zaten, mesela bugün 75, atarsa 74 Bartın. Anlayacağın askerliğin yarısından çoğu bitti, 2. yarısını yemeye başladık bile. :D Önceki yazdıklarıma göre şimdi biraz daha iyiyim. İzin kullanmaktan da vazgeçtim zaten. :) 2.5 ay sonra bir daha askere geri dönmemek üzere evimdeyim inşallah. Daimi izin yani. :D Herkese selamlar.

Bu arada Serkan kardeş ya da komutanım mı diyeyim (:D) asteğmenliğin umarım rahat bir yere düşer, denetlemelerde de fazla uğraşmazsın, çünkü hiç bir artısı yok bu asteğmenliğin parasından başka. Bizim asteğmen izin bile kullanmak istemiyor bir an önce gitmek için, adam gelin yer değişelim ben kısa dönem olayım bile diyor. :D Sana da kolay gelsin.

Sekopej
08.Mart.2011, 19:38
Foça'dan sonra kıtada çok rahat olacağımız kesin, önceki devreler de öyle diyor zaten. 9 ay uzun bir süre tabi, izin konusunda ben kararsızım, hepsini kullanıp, teğmen olarak daha uzun süre kalmak gibi bir düşüncem de var.:D 337 kısalar için az kaldı, benim de isteğim kısa dönemlerin başına geçmek, umarım olur düşük bir ihtimal olsa da.

Sözleşmeli subaylık işi zor abi, devamlı askeriyeyi düşünemiyorum, sevmemek ya da zorluğundan değil ama verdiğin emeğin karşılığını yeterince alamadığını düşünüyorum askerlerin, o nedenle 9 ay sonra askerlik biter benim için de.

footballer33
10.Mart.2011, 15:52
12'den sonra 67, başka da yok. :D Her şeyden düştüğümüz o son 3 günü ve çarşıları falan çıkarınca 2 ay kadar bir şey kalıyor geriye. Bitiyor mu ne? :D

Sekopej
12.Mart.2011, 00:32
5. Jandarma Eğitim Taburu Gölpazarı/Bilecik.

BaGa TaRKaN
12.Mart.2011, 00:52
Köye Gidiyorsun Seko:D Dikkat Et Kaybolma:zuhaha

El Barto
12.Mart.2011, 10:23
5. Jandarma Eğitim Taburu Gölpazarı/Bilecik.

Hayırlı olsun alt devre. :)

footballer33
29.Mart.2011, 12:18
12'den sonra 48. Son 7 hafta. :) Bir sonraki çarşımda torumlarım da bot bağlamış olacak ve muhtemelen son 1 aya girmiş olacağım. :D

El Barto
29.Mart.2011, 15:44
Ohhhhhh bu şafağı duyunca sıcak bahar günlerinde bir serinleme oldu. :zuhaha

Siz de yediniz askerliği dayanın az kalmış. 30 ile 10 arasında şafak çift çift atıyor. :D

footballer33
10.Nisan.2011, 12:22
12'den sonra 36. Başka da yok, olsa da vakit yok. :) Var mı buradan nisanda gelecek olan alt devre, torun tombalak. :)

BeeTLeJuiCe
10.Nisan.2011, 16:48
Şafak atarsa 36 oldu benimde. Askerdeki ilk çarşımada bugün çıktım. 7 haftadır içerde olunca baya bunalıyo insan. Neyse kaldı 5 hafta.

El Barto
10.Nisan.2011, 17:28
Bunlar da askerliği yedi ha. :D

footballer33
12.Nisan.2011, 14:04
12'den sonra 34. Yarından sonra plaka yerli ( 33 ). :) Bugün bot bağlayan tüm 339'lara da hayırlı tezkereler diliyorum.

El Barto
13.Nisan.2011, 01:03
Oba 339 bot bağlamış. :D

Yok mu 339 giden forumdan yahu? :p

footballer33
24.Nisan.2011, 13:11
Şafak demiş coni moni. :) 12'den sonra 22. Son 3 haftaya da girmek üzereyiz. En fazla 18 gün daha nöbete çıkar bu hudut kartalı, sonrası yok. :D

El Barto
24.Nisan.2011, 19:36
Ben son güne kadar nöbet tutmuştum. :D

Adamlar coni moni dediler. daha ne olsun. :p

BeeTLeJuiCe
08.Mayıs.2011, 11:34
Şafak demiş çek git bebeğim.

8 gün sonra hürgeneral =)

Ne nöbeti ya asker adam nöbetmi tutar sadece 2 saat tuttum ondada adam yoktu yoksa gene tutmazdım. Koğuşçu adam nöbet mi tutarmış =)

footballer33
10.Mayıs.2011, 12:50
Şafak demiş 007 James Bond. Ne kola ne fanta ne pepsi ne desni, sadece 7 gün. :icon_cool: Bileti de aldım, haftaya bugün evimdeyim. :)

K1nq35
13.Mayıs.2011, 18:50
http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=248877
Hayırlı teskereler abi su gibi git su gibi gel gittiği yer de İzmir gel seni ağırlıyalım 3 ay :)

LaigLeNoiR
13.Mayıs.2011, 19:48
Maşallah baya bir kısım askerlikten yırttı.

Ben de kilo ile yırtmayı planlıyorum :)

A.FaruK
16.Mayıs.2011, 15:58
337ler bugün yarın son bitirdiler askerliği (: Hadi gözünüz aydın (:

K1nq35
16.Mayıs.2011, 17:01
Ozan abi İzmir'de sanırım şu anda :D geldi askerliğe.

El Barto
16.Mayıs.2011, 17:42
Torunlar askerliği bitirdi. :D

footballer33
18.Mayıs.2011, 02:21
Hürgeneral. :) Ve 5 ay 5 günün ardından artık sivil hayata dönüş başlamıştır. Darısı bundan sonrakilerin başına. ;)

GeNç KaRTaL
18.Mayıs.2011, 03:53
Hürgeneral. :) Ve 5 ay 5 günün ardından artık sivil hayata dönüş başlamıştır. Darısı bundan sonrakilerin başına. ;)

Gozun aydin abi. Gecmis olsun. :)

El Barto
18.Mayıs.2011, 09:14

Geçmiş olsun generalim. :)

footballer33
18.Mayıs.2011, 13:51
Gozun aydin abi. Gecmis olsun. :)
Teşekkürler kardeşim, sağol. :)

Geçmiş olsun generalim. :)
Teşekkürler dede. :D

Uchiha Itachi
18.Mayıs.2011, 14:55
Askere gitmek için şubeye başvurupta 5 Eylül'e atılan arkadaşlar varmı ?

Kaka Leite
23.Mayıs.2011, 14:51
Kendisini sevmem ama oda perşembe günü asker oluyo umarım sağ salim gelir Hayırlısıyla dönmeni bekliyoruz kanka oralarda bizi unutma :0:

Ilhan
29.Haziran.2011, 17:38
Ben de bu kervana katkınım arkadaşlar. Geçen hafta Cuma günü son yoklama muayenesini olduk. Kaderin beni süreklediği, daha doğrusu çoğunlukla etkin olduğum geleceğimin bana göstediği yön doğrultusunda Ağustos 2011 341. dönemde askerim kısmetse.

Kısa dönem yazacağım. Hayırlısı ile 2012 Ocak ayı sonunda döneceğim.

2011 benim için ilginç bir yıl olmaya devam ediyor. :)

El Barto
29.Haziran.2011, 22:41
İlhan'cığım umarım kısa çıkar ama ben seni uzun alırlar diye düşünüyorum.

Askerlik çok eğlenceli ama tadını çıkarın. :D

Ilhan
29.Haziran.2011, 22:43
Neden uzun alsınlar yahu :(

aerysnmz
29.Haziran.2011, 22:50
Benim abim de kısa dönem istemişti uzun dönem komando olarak yapıyor askerliğini. O da geçen yıl Ağustos'da gitmişti Temmuz 15'de bitiyor.

El Barto
29.Haziran.2011, 22:55
Neden uzun alsınlar yahu :(

Sen müendiz değil misin arkadaş? Hemi de ODTÜ'lü müendiz. Yaş 25'i de geçmemiş. Eh fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla atletik, boylu, poslu, döşü kıllı mı bilmem bir arkadaşımızsın.

Yani uzun gitme ihtimalin biraz yüksekçe bana göre.

Ilhan
30.Haziran.2011, 10:38
Döşüm kıllı da düz tabanım ben. Muayenede öyle yazdırdım :)

Ilhan
15.Temmuz.2011, 16:42
arkadaslar selam, gecen hafta itibariyle sevk evraklarimi aldim.

1-2-3 agustos'tan herhangi bir gun balikesir'de sinava girecegim.

8 agustos'ta gidecegim yer belli olacak.

12 agustos'ta da birlige teslim olacagim.

herkese selamlar!

yunusgs
15.Temmuz.2011, 20:01
Hayırlı tezkereler İlhan abi.Ayrıca Ozan abiye de hayırlı tezkereler diyelim :)

Börk
15.Temmuz.2011, 20:31
Hayırlı tezkereler İlhan abim :) Tez gidip tez gelirsin inşallah :)

Varonil
15.Temmuz.2011, 20:34
Hayırlı tezkereler İlhan Abi :)

El Barto
15.Temmuz.2011, 23:05
arkadaslar selam, gecen hafta itibariyle sevk evraklarimi aldim.

1-2-3 agustos'tan herhangi bir gun balikesir'de sinava girecegim.

8 agustos'ta gidecegim yer belli olacak.

12 agustos'ta da birlige teslim olacagim.

herkese selamlar!

Tam 1 sene önce aynı yollardan geçtim. :)

Ama bizim nereye gideceğimiz 10'unda belli olmuştu.

Allah kolaylık versin ve sabır versin İlhan. Bol bol ihtiyacın olacak. Ama gözünde büyütüyorsan eğer sana tavsiyem büyütme. Bir şekilde bitip gidiyor. İnşallah rahat bir yerlerde kısasından yapar gelirsin.

Bahtın açık olsun. :)

Bizi haberdar et yine nereye gideceğini. Edirne-Keşan dolaylarına gidecek olursan bir yardımımız dokunur belki. :)

Ilhan
16.Temmuz.2011, 00:48
Sag olun arkadaslar, desteginiz icin cok tesekkurler :) Emrecigim, askerligi buyutmemin sebebi askerden once pek bir sey yapamiyor olmak, asil olay askerden sonra baslayacagi icin bir donum noktasi sonucta :)