BJK zaten Holosko'ya yaptığımız teklifi reddetmiş, iki takım arasında görünen takas teklifi yok . . .
Printable View
BJK zaten Holosko'ya yaptığımız teklifi reddetmiş, iki takım arasında görünen takas teklifi yok . . .
Schildenfeld 400.000 €'ya S.Graz'da.Başka bir takıma transferi halinde %20 pay var sözleşmede.
Gordon Schildenfeld’in Transferi
07.06.2010 19:11
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Gordon Schildenfeld'in SK Sturm Graz'a transfer olduğunu duyurdu.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:
"Şirketimizin profesyonel futbolcularından Gordon Schildenfeld’in SK Sturm Graz’a 400.000.Euro sözleşme fesih bedeli karşılığında transferi konusunda sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme şartlarına istinaden futbolcunun SK Sturm Graz tarafından başka bir kulübe transferi durumunda SK Sturm Graz kendisine ödenecek olan sözleşme fesih bedelinin tamamı üzerinden %20'sini Şirketimize ödemekle yükümlüdür. Bu hükümler futbolcunun SK Sturm Graz ile anlaşarak sözleşme imzalaması durumunda geçerlilik kazanacaktır."
Teknik Direktör İçin Görüşmelere Başlandı
07.06.2010 19:06
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda teknik direktör konusunda görüşmelere başlandığını duyurdu.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:
"Mustafa Denizli’nin ayrılması ile boşalan Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlük görevi için, Yönetim Kurulumuz’un verdiği yetkiye istinaden, Yönetim Kurulu Başkanımız öncelikli olarak ;
- Bernhard Schuster
- Manuel Pellegrini,
- Felix Magath
- Mircea Lucescu
- Ronald Koeman
- Juande Ramos
ile teknik direktörlük görevi için yurtdışında görüşmelere başlamıştır."
2 milyona almıştık.5 te birine gönderiyoruz.Neyse üstüne para verip göndermekten iyidir en azından.
Koeman gelirse döktürür valla açıkcası hepside kaliteli isimler hangisi gelirse gelsin h.olsun derim bunlar değilde başkası gelirsede şaşırmam yani..
Magath olursa süper..
Benim tercihim;
1-Luce
2-Magath
3-Schuster
Koeman'ı istemem...
Felix Magath gelse ne kadar güzel olur aslında.Ama çok zor.Bernd Schuster Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olacak gibi.
Başkan Luce'yi çok istiyor ama tazminatı sorun...
Keza Magath'ın da Schalke ile sözleşmesi devam ediyor...
Schuster olur gibi duruyor...
Adaylardan ülkemizi tanıması ve yaptıklarıyla Lucecsu ön plana çıkıyor; ama gelme olasılığı da en az olan Lucescu bence.Bir de Magath.O da Lucescu'dan sonraki en iyi seçimdir.Onun da gelme olasılığı az.Schuster ve Pellegrini kaliteli hocalar.İkisininde kariyerinde Real Madrid var.İkisinden birisi gelirse ülkeyi tanıyana ve uyum sağlayana kadar sıkıntı yaşarız;ancak sabredilebilirse başarıların gelme olasığı fazla olur diye düşünüyorum.Ramos ve Koeman ise bence bu listede en kötü seçenekler.İkiside son dönemlerde hep kısa dönem çalışmışlar takımlarında.Ülkemizdeki ortamı da göz önünde bulundurursak iyi seçim olmazlar gibi geliyor bana.Diğer 4 hocaya göre geçmişte yaptıkları ilerisi için umut vermiyor.
Bir de şöyle bir durum var.Schuster daha Mustafa hocanın ayrılması kesinleşmemişken,hatta gündemde bile değilken ortaya çıktı.Schuster anlaşılıpta sırf Mustafa hoca takımın başındayken başka hocayla görüştüler havası vermemek için böyle bir liste ortaya da atılmış olabilir.Valla yapar bizim yönetim.En hayırlısı hangisiyse bizim adımıza inşallah o olur.
Şemsi yok böyle birşey.Yıldırım Demirören geldiğinden beri en çok arkasında durduğu isim M.Denizli'dir.Sezon başı yoruldum,bırakmak istiyorum dediğinde bile yalvar yakar takımda tuttu onu.Onun arkasından iş çevirme gibi bir durum söz konusu olamaz.M.Denizli,bırakma durumundan 1 hafta kadar önce "hoca arayışlarına başlayın,iyi değilim" demesine rağmen başkan kimseyle görüşmdi.Schuster olayı,Türkiyede ki menajerinin teklifiydi...
Yani basının dediği gibi Schuster geldi Denizli bıraktı durumu yok ortada.Hatta Denizli teknik adam seçimi konusunda tavsiyelerde bile bulunduğunu söyledi...
Ama şuanda en büyük adaylardan biri Schuster,orası ayrı...
Anıl Uğur İnceman'ı istediğimiz söyleniyor. Var mıdır bir duyumun bu konu ile ilgili? :)
Valla Buca istiyormuş Mustafa.Eskişehir ve Antalya haberleri çıktı basında ama ben Uğur'un gideceğini düşünmüyorum...
Uğur bence kalmalı. Yedeklikte sorun çıkarmayan, oynadığı zaman da kötü oynamayan birisi.
Uğur bence de kalmalı. O bölgenin bir anda kart ve sakatlıklarla boşalması felaket sonuçlar doğurabiliyor.
Bu arada artık ben bizim Es Es'den transfer yapmamızı istiyorum. Mesela sağ bekte Rıdvanın yokluğunda çıkışa geçmiş bir Koray Aslan, ileriye yerli alternatif Sezer hoş olmaz mıydı :)
6 isim çok fazla değil mi ya bir de isimlerinin verilmesi yanlış mı anladım bilmiyorum ama biraz reklam kokan hareketler gibi algıladım ben bu hamleyi
Bu liste yönetim kurulu ve Mustafa Denizli tarafından belirlendi.Ve bu isimlerle görüşülecek-bazıları ile görüşülmeye başlandı- ve birtanesi gelecek.Beşiktaş da prosedür gereği SPK'ya bildirmek zorunda olduğu için bildiriyor.Yoksa ceza alır.Niye reklam olsun ve ya bu isimlerin yazılması Beşiktaş'a ne kazandırır.Öyle birşey yapılacak olsa Hilbert yerine Messi,Ronaldo isimleri bildirilir SPK'ya...:)
Besiktas'ta Gordon ile yollar ayrıldı.
Haber ajanslarına daha yeni düşen bu haberi TFM 28 Mayıs'ta açıklamıştı. Gordon'u kiralayan Sturm Graz, 400.000 Avro karsılıgında bonservısınıde aldı.
Link : http://turkishfootballmedia.blogspot...la-dertte.html
Böylelikle bir yabancısından kurtulmus olan Besiktas'ta yabancı sayısı 10'a düştü ve yönetim bir nebze de olsa rahatladı.
TFM : Bizi izleyin, haberiniz olsun !
Kaynak : http://turkishfootballmedia.blogspot...di-tfm-28.html
Ne kadar ücrete alınmıştı Gordon?
2,5 miLyon Euro.
Schildenfeld'e 2 milyon € ödemiştik.Daha doğrusu Drpic'e ödedik bu parayı.Şöyle ki; Beşiktaş takımı Drpic için kulübü ve kendisi ile anlaştı.Hatta Drpic formayı bile giydi;
http://www.sporx.com/images/1/29/2026_B_drpic.jpg
Beşiktaş 2 milyon €'yu D.Zagreb hesabına yatırdı.Ardından ortaya Drpic'in skandal fotoğrafları ve videoları çıkınca,basınımızda bunun üstüne tüm gücüyle gidince Beşiktaş yönetimi,daha önce Pascal'da da olduğu gibi "etik değerler" adına bize yakışmayacağını düşünerek transferden vazgeçti.Ama parayı hesaba yatırdığı için D.Zagreb takımından başka bir oyuncuyu almak zorunda kalacaktı.O dönem bize stoper transferi gerekli olduğu için,D.Zagreb'te düzenli oynadığı için,genç olduğu için,Hırvat milli takımında oynadığı için Gordon alındı.Bu transferde yönetime pek kızamıyorum açıkçası.Böyle garip bir hikayesi var bu transferin...
Teknik direktör konusuna gelince benim en büyük kıstasım sezonuda açmamıza az bir süre kaldığı için takıma uyum ve adaptasyon süreci.Bu açıdan Türk teknik adam isterdim.Maalesef adaylar arasında bile yok.
Dolayısıyla ülkeyi,ligi ve camiayı yakından bildiği için Lucescu ilk tercihim ancak devam eden sözleşmesi ve tazminatı yüzünden çok zor.
İkinci tercihim takımda Alman ve Almanca bilenlerin çokluğu(Tafyur Havutçu,Ernst,Fink,Ekrem,Uğur İnceman + Hilbert) nedeniyle Alman teknik adamlar Magath ve Schuster.Lucescu'da olduğu gibi Magath'ın da Schalke ile sözleşmesi var...
Şu aşamda Schuster en uygun ve oluru en yüksek isim gibi duruyor...
Drpic saglam oyuncuydu keske Drpici alsaydi BJK zamaninda.. Gordon'un hatta bir ara gözlerinde problem var deniliyordu 5 metre ötesini zor görüyormus.
Beşiktaşlı bir agabeyim , o dönem Hırvat basınında gordon'un yollanmasıyla alakalı çok dalga geçildiğini söylemişti bjk'yle ... bütün hırvatistan göz problemi olduğunu biliyormuş , nasıl araştırmadan alınır diye.
Hırvatistan'ın son 3 maçının ikisinde 90 dakika oynadı...
Bütün Hırvatistan göz problemi olduğunu biliyormuşta neden ülkenin en büyük takımının bankosuymuş,neden Hırvat milli takımında oynuyor.Neden S.Graz'ın geçen sezon en istikrarlı futbolcusu oldu acaba...
Bu arada;
TRANSFERLERDE SON DURUM
- HABER1903 -
Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, resmi sitesinden açıkladığı altı teknik adam ile görüşmelerini son noktaya getirerek karar aşamasına geldi.
- ŞARTLAR MAGATH`A UYMUYOR -
Son olarak Felix Magath ile görüşmeler yapan Beşiktaş yönetimi Alman hocanın isteklerini yüksek bulunca bu isimden vazgeçme aşamasına geldi. Bunun yanı sıra Magath`ın Stuttgart kulübü ile yakın temasta olduğuda gelen haberler arasında...
- ALMAN SCHUSTER CEPTE -
Geçtiğimiz gün bir diğer Alman teknik adam Bernhard Schuster ile görüşmeler yapan yöneticilerin bu isim ile şartlar konusunda anlaşma sağladı ve karar verilmesi durumunda Alman hocanın Beşiktaş`a `` Evet`` diyeceği öğrenildi.
- RAMOS İLE GÖRÜŞÜLECEK-
Beşiktaş`lı yöneticilerin Magath`ı tercihler arasından çıkarıp Schuster`le de gerekli anlaşmaları yaptıktan sonra da bugün Türkiye saati ile 17:00`da İspanyol teknik adam Ramos ile masaya oturacağı ve bu görüşmeden çıkacak sonuca göre yeni teknik direktörünü belirleyeceği ifade edildi.
- EN YAKIN ADAY SCHUSTER -
Diğer adaylardan Ronald Koeman`ı çok fazla düşünmeyen, Mircea Lucescu ile de kulübü ile olan sözleşmesi gereği anlaşma sağlayamayan siyah beyazlı yönetimin, Manuel Pellegrini ismini de ikinci planda düşündüğü öğrenilirken, Bernhard Schuster ve Ramos isimlerinin ön planda olduğu ortaya çıktı.
Bugün kü görüşmenin ardından, Beşiktaş yönetiminin Ramos ile sorun yaşaması durumunda çok büyük bir olasılık ile Beşiktaş`ın yeni hocası Alman Bernhard Schuster olacak. Fakat Ramos ile de şartlar üzerinden anlaşma sağlanırsa, iki teknik adam arasında ki kararı Beşiktaş yönetimi yapacağı son toplantıda verecek.
- Q7`DE SON DURUM -
Beşiktaş yönetiminin iki aydır yoğun bir şekilde görüşmelerini yürüttüğü Q7 konusunda oyuncunun kararı bekleniyor.Siyah beyazlı idarecilerin İnter kulübü ile kesin olarak anlaşmaya vardığı ancak oyuncunun Atletico Madrid kulübü tarafından aklının çelinmeye çalışıldığı gelen haberler arasında.
Beşiktaş yönetiminin bu transferde İnter kulübü ile anlaşarak 8 Milyon Euro bonservis ücreti teklif etmesi ve bu teklifin şuana kadar İtalyan kulübüne sunulan en iyi teklif olması bu transferde Beşiktaş`ın elini güçlendiriyor.
İspanyollar Quaresma`nın kafasını karıştırmaya çalışırken, İnter kulübü ise oyuncuya İstanbul`a gitmesi yönünde baskı yapıyor. Bu gelişmeler çerçevesinde menajerlerin Beşiktaş`lı yöneticileri arayarak kendilerine; `` İnter kulübünün tavrı son derece sert.Biz Beşiktaş ile anlaştık, en kısa zamanda sizde anlaşın`` dediği öğrenildi.
Quaresma`nın menajeri Jorge Mendes`in oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı ve Beşiktaş`lı yöneticilere de `` Çok az daha bekleyin.Size evet diyecek`` dediği gelen duyumlar arasında.
- HABER1903 -
Bilmiyorum şu an ne yaptığını ilgilenmiyorum da ,ben zaten mış - muş yazdım dikkat edersen , ki geldi burda göz problemi olduğu oynayamadığı gözüktü , gönderilmek için bir ton takla atıldı pek te haksız değilmişim heralde.
Bende biliyorum Beşiktaşta oynayamayıp gönderilmek için takla atıldığını,konu o değil.Konu, Beşiktaş'a geldiğinde Hırvatların hepsi göz problemini biliyormuşta dalga geçmişler demen.Bende diyorum ki madem dalga geçmişlerde şimdi milli takımda ne işi var veya niye o dönem ülkenin en büyük takımının bankosuydu.