Adaylardan ülkemizi tanıması ve yaptıklarıyla Lucecsu ön plana çıkıyor; ama gelme olasılığı da en az olan Lucescu bence.Bir de Magath.O da Lucescu'dan sonraki en iyi seçimdir.Onun da gelme olasılığı az.Schuster ve Pellegrini kaliteli hocalar.İkisininde kariyerinde Real Madrid var.İkisinden birisi gelirse ülkeyi tanıyana ve uyum sağlayana kadar sıkıntı yaşarız;ancak sabredilebilirse başarıların gelme olasığı fazla olur diye düşünüyorum.Ramos ve Koeman ise bence bu listede en kötü seçenekler.İkiside son dönemlerde hep kısa dönem çalışmışlar takımlarında.Ülkemizdeki ortamı da göz önünde bulundurursak iyi seçim olmazlar gibi geliyor bana.Diğer 4 hocaya göre geçmişte yaptıkları ilerisi için umut vermiyor.

Bir de şöyle bir durum var.Schuster daha Mustafa hocanın ayrılması kesinleşmemişken,hatta gündemde bile değilken ortaya çıktı.Schuster anlaşılıpta sırf Mustafa hoca takımın başındayken başka hocayla görüştüler havası vermemek için böyle bir liste ortaya da atılmış olabilir.Valla yapar bizim yönetim.En hayırlısı hangisiyse bizim adımıza inşallah o olur.