Originally Posted by
eGowiCh
Neden zor durumda kalayım ki? Robinho transfer edilirse şöyle yaparım veya böyle yaparım tarzı bir şey demiyorum, sadece akıl ve mantık ölçüsünde bu transferin gerçekleşmeyeceğini söylüyorum. Kendi takımım için de dayandığım objektif kriterler ölçüsünde yorumlar yapıyorum, girip bakabilirsin transfer haberlerindeki yorumlarıma.
Holosko'yu alamaz demedim ben. Holosko küçük bir futbolcu, belli çapta olan bir futbolcu, dünya yıldızı değil, dolayısıyla Beşiktaş alamaz demek tutarsızlık olurdu, ben sadece aldığım bilgiler doğrultusunda, bizzat Manisaspor yöneticisiyle yaptığım konuşma sonrasında Holosko'nun Galatasaray'a transfer olacağını ve Beşiktaş ile Manisaspor arasında bir anlaşma olmadığını söylemiştim, ancak Holosko Beşiktaş formasını sırtına geçirince Manisaspor ile Beşiktaş uzlaştı. O konuda ben kişisel görüş beyan etmedim, sadece aldığım bilgileri aktardım.
Robinho konusunda bir bilgim falan yok, tamamen kendi kişisel beyanlarımı açıklıyorum. Poulsen, Hazard, Senna gibi isimleri Türkiye'ye getirmeye Fenerbahçe ikna edemezken, (Fenerbahçe'ye gelmeye değil, Türkiye'ye gelmeye) Beşiktaş'ın Robinho gibi bir süperstarı Türkiye'ye gelmeye ikna edebileceğini sanmıyorum. Ben Robinho'nun yerinde olsam, eğer maddi koşullarım sağlansa ve kariyer hedefim yoksa, bir yıl Beşiktaş'ta kiralık oynayabilirim, ama Robinho nasıl düşünür bilemem. Tahminim Robinho Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmaz, Barcelona da onunla ilgileniyor.