Sayfa 122 / 480 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon
3,631 ile 3,660 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Schuster golcü istedi

19 Haziran 2010 14:28 | NTV Spor ve Ajanslar

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, "Bir golcüye ihtiyacımız var, ama Raul Türkiye'ye gelir mi bilmem" dedi.

İspanyol radyosu Onda Cero'ya konuşan Bernd Schuster, İspanyol spor gazeteleri Marca ve As'da yayınlanan, Real Madrid'den Raul ve Guti'nin Beşiktaş'a gidebileceği iddialarına yanıt verdi.

Alman teknik adam, "Bir golcüye ihtiyacımız var. Geçen sezon toplam 45 gol atmışız. En büyük golcümüz de toplamda 13 gol atmış. Bir forvet oyuncusu bizim için iyi olur, ama Raul Türkiye'ye gelir mi bilmem" diye konuştu.

Öte yandan Real Madrid'in emektar golcüsü Raul, sakatlıktan yeni çıkarken, İspanyol basınına yaptığı açıklamada, geleceğiyle ilgili kararını tatil dönüşünde vereceğini söyledi.
    İspanyol basınında yer alan yorumlarda, Real Madrid'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun, Raul'ün 1 yıl daha takımda kalmasına sıcak baktığı ve tecrübeli futbolcuyu yardımcısı olarak dahi takımda kullanabileceği ileri sürüldü.

Kaynak : NtvSpor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bir bombanın daha yakında patlayacağını söylediler TV8'de.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Robinho nereye geliyor Allahaşkına, uçmayalım.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Raul ile Robinho'yu getirsinler iste.. Guti'de bostaymis getirsinler bu 3 oyuncuyu seneye %95 sampiyon olurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adam ciddi beyler.

Saçlarına farklı şekiller vermesiyle tanınan Quaresma, “üç numara” kestirmesinin sebebini açıkladı Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma önceki gün geldiği İstanbul’da hayranlarının karşısına yeni imajı ve saç stiliyle çıkarken bu değişimi, “Her şeye sıfırdan başlayacağım” diyerek açıkladı.

Daha önce formasını giydiği her takımda uzun saçlarına farklı şekiller veren Quaresma bu sefer “üç numara” kestirdiği saçıyla değişimin sinyallerini verirken, futbol komitesi başkanı Serdal Adalı’ya başarı sözü verdi. “Türkiye’ye büyük umutlarla geldim. Saç modelimle birlikte kafa yapımı da değiştirdim” diyen Quaresma, yöneticilerden Cengiz Zülfikaroğlu ve Emin Önal’ın da hazır bulunduğu sohbette şu mesajları verdi: “Türkiye benim için macera değil çıtayı yükseltme ülkesi olacak. Türkiye’ye büyük umutlarla geldim ve Chelsea ile Inter’deki imajımdan değişiklik yaptım. Beşiktaş’ta yeniden doğuşu yaşayacağım. Hayatımda yeni bir sayfa açtığımı göstermek için imajımı değiştirdim Çok hırslıyım Portekiz Milli Takımı’ndaki yerimi almak için savaşacağım.”
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fanatik Robinho'ya BJK formasını hazırlamış bile Hilbert bugün İstanbul'a geliyormuş tabi doğrumu bilmem..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet, yeni transfer Hilbert bugün İstanbul'a geliyormuş.

Robinho için sanırım ciddi girişimler var, Quaresma'yı böylesine sıfırdan başlatacak derecede aklını çelen yönetim Robinho'nun da çelebilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quaresma için "formasını alırlar" , "Anca tatile gelir" , "Beşiktaş kim ki Quaresmayı alsın" dediler ama getirdik Robinho'da neden olmasın Schuster varken. Bence imkansız diye birşey yok Robinhonun şuan Galatasaray ve Beşiktaşa gelmesi çok imkansız değil.

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Quaresma için "formasını alırlar" , "Anca tatile gelir" , "Beşiktaş kim ki Quaresmayı alsın" dediler ama getirdik Robinho'da neden olmasın Schuster varken. Bence imkansız diye birşey yok Robinhonun şuan Galatasaray ve Beşiktaşa gelmesi çok imkansız değil.
    Robinho ile Quaresma bir mi? Robinho Brezilya Milli Takımının banko oyuncusu, üstelik formda bir futbolcu ve genç. Geçen sene Manchester City'e 40 milyon Euro'ya transfer oldu, Beşiktaş bu bonservis bedelini veremez. Barcelona'nın da gündeminde Robinho. Schuster değil, Dunga olsa Beşiktaş'ın hocası fayda etmez. Robinho'nun transferi imkansız, 33 yaşından sonra belki.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Herkes 1 Euro versin, Robinho Beşiktaş'a gelsin

Ricardo Quaresma transferiyle Türkiye’yi ayağa kaldıran Beşiktaş durmak bilmiyor. Hedefteki diğer isim, Brezilyalı süperstar Robinho...

Ancak transfer için ayrılan bütçenin önemli bir bölümünü Quaresma için gözden çıkaran Kara Kartallar, bu oyuncu için sponsor arayışı içerisinde...

Yönetimin son haftalardaki icraatlarından oldukça memnun kalan taraftarlar ise ilginç bir kampanyayla Robinho’nun ücretini karşılamaya hazırlanıyor.

"En kötü 7-8 milyon Euro"
    Yapılan araştırmalarda Türkiye’de 20 milyon taraftarı olduğu tespit edilen Beşiktaş’ta, tüm taraftarların Robinho için kulübe 1 Euro bağışlaması düşünülüyor. En olumsuz senaryoda bile, 7-8 milyon Euro’nun toplanabileceği ve böylece Brezilyalı süperstar için kulübe önemli bir kaynak aktarılacağı konuşuluyor. Bu durum caimada da fazlasıyla heyecan yaratmış durumda... Yönetim kurulu da, bu sezon izlenen transfer politikasının takım için daha faydalı olacağını düşünüyor. Kadronun 4-5 oyuncuyla takviye edilmesi yerine, 2 dünya yıldızının transfer edilmesi fikri taraftarları da heyecanlandırıyor.
    Orhan Yıldırım
    ajansspor
    Last edited by SAİT71 : 21.Haziran.2010 at 14:37

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Robinho nereye geliyor Allahaşkına, uçmayalım.
    Robinho'nun gelmesi zor,evet.Bunu inkar edecek kimse yoktur sanırım.Ancak gelmez felan dememekte bence yarar var.Yarın öbür gün olurda gelirse o zaman zor durumda kalırsnız.Hele bunu senin hiç yapmaman lazım Egemen.2-3 sene önce çok net bir şekilde Beşiktaş Holosko'yu alamaz diyordun.Holosko ile Robinho bir mi deme.Ben de biliyorum bir olmadıklarını.Robinho'nun gelmesinin çok zor olduğunu da biliyorum.Ama açıkcası içimde az da olsa bir umut yok değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bonservisiyle transfer etme girişimi yok sanıyorum.

Kiralık olarak almaya çalışıyorlarmış.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ve Hilbert İstanbul'da

Beşiktaş'ın yeni transferi Roberto Hilbert, İstanbul'a geldi.
    Siyah-beyazlı ekibin Almanya'nın Stuttgart takımından transfer ettiği Alman futbolcuyu İstanbul'a gelişinde, Atatürk Havalimanı'nda bir grup Beşiktaş taraftarı karşıladı. Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ile Mete Düren'in hazır bulunduğu karşılamada, taraftarlar Hilbert'e çiçek vererek sevgi gösterilerinde bulundular.
    Alman futbolcu, Atatürk Havalimanı'na gelişte apronda 9 numaralı siyah-beyazlı formayı giyip, kendisini bekleyen taraftarların karşısına formayla çıktı.
    Hilbert, havalimanında yaptığı açıklamada, Beşiktaş'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, ''Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Benden büyük beklentiler olduğunu biliyorum. Böyle büyük bir kulübe kabul edildiğimden dolayı son derece gururluyum'' dedi.
    Alman futbolcu, taraftarların havalimanında kendisini karşılamasına da sevindiğini söyledi.
    Hilbert ve yöneticiler, az sayıdaki taraftarın tezahüratları arasında havalimanından ayrıldılar.
    Roberto Hilbert, yarın sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra, öğlen saatlerinde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenecek törende kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacak.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ricardo Quaresma transferiyle gündemi sarsan Beşiktaş'ta son günlerde "Robinho" sesleri de iyice yükselmeye başladı. Lig Tv'den Ömer Güvenç'e konuşan Serdar Adalı, Robinho transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

“Quaresma’nın imza töreninde Robinho için açılan pankartların ardından benim ve başkanın bu oyuncuyla anlaştığımız söyleniyor. Bu söylentiler külliyen yalandır. Ne benim ne de başkanımızın böyle bir açıklaması olmamıştır. Aramızda Robinho ile ilgili böyle bir konuşma geçmedi bile. Sanki bizim kenarda 100 milyon dolar bir paramız var da gidip bu parayı Robinho’ya vereceğiz. “

“Kamp süresi bitene kadar transferi durdurduk. Zapatocny de dahil tüm oyuncularımızı kampa götüreceğiz, teknik direktörümüz Schuster, bunları görecek, eksik bulduğu noktalar varsa raporunu çıkarıp bize verecek biz de gerekirse bu yerlere transferlerimizi yapacağız. İki tane kanat oyuncumuz eksikti, bu Mustafa Denizli’nin de raporunda vardı. İki kanadımız için de büyük fedakarlık yaparak transferlerimizi yaptık. Bunda sonra 19-20 yaşlarında hava toplarında etkili rakibi yıpratan yetenekli bir santrafor arıyoruz. Böyle birini bulursak hemen alacağız.”

"BATUHAN KONUSUNA HİÇ GİRMEYELİM..."

Bunun üzerine Ömer Güvenç’in, “Sizin elinizde zaten böyle bir futbolcu vardı; adı da Batuhan’dı… O’nu neden elinizde tutmadınız?” sorusunun üzerine Adalı, “O konunun detaylarına hiç girmeyelim. Konuşmak dahi istemiyorum.” dedi.

maraton.com.tr

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

hilbert yedege alindiysa iyi transfer

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben de konuya girerken düşünüyordum Hilbert gelecekti bugün ne oldu acaba diye.Hayırlı olsun Hilbert.Umarım iyi bir performans gösterir.
    So what?
    Saike

Beşiktaş bu sene gerçekten transferde iyi bir zamanlama ile hareket etti.Quaresma,Hilbert gibi yeni transferlerin sezonun ilk antremanına katılacak olması takıma daha çabuk adapte olmaları konusunda iyi fayda sağlayacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anilton View Post

Lise talebelerine benzemiş dar paça gri pantolon bembeyaz ayakkabı çanta olsa aynen valla.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Robinho'nun gelmesi zor,evet.Bunu inkar edecek kimse yoktur sanırım.Ancak gelmez felan dememekte bence yarar var.Yarın öbür gün olurda gelirse o zaman zor durumda kalırsnız.Hele bunu senin hiç yapmaman lazım Egemen.2-3 sene önce çok net bir şekilde Beşiktaş Holosko'yu alamaz diyordun.Holosko ile Robinho bir mi deme.Ben de biliyorum bir olmadıklarını.Robinho'nun gelmesinin çok zor olduğunu da biliyorum.Ama açıkcası içimde az da olsa bir umut yok değil.
    Neden zor durumda kalayım ki? Robinho transfer edilirse şöyle yaparım veya böyle yaparım tarzı bir şey demiyorum, sadece akıl ve mantık ölçüsünde bu transferin gerçekleşmeyeceğini söylüyorum. Kendi takımım için de dayandığım objektif kriterler ölçüsünde yorumlar yapıyorum, girip bakabilirsin transfer haberlerindeki yorumlarıma.

Holosko'yu alamaz demedim ben. Holosko küçük bir futbolcu, belli çapta olan bir futbolcu, dünya yıldızı değil, dolayısıyla Beşiktaş alamaz demek tutarsızlık olurdu, ben sadece aldığım bilgiler doğrultusunda, bizzat Manisaspor yöneticisiyle yaptığım konuşma sonrasında Holosko'nun Galatasaray'a transfer olacağını ve Beşiktaş ile Manisaspor arasında bir anlaşma olmadığını söylemiştim, ancak Holosko Beşiktaş formasını sırtına geçirince Manisaspor ile Beşiktaş uzlaştı. O konuda ben kişisel görüş beyan etmedim, sadece aldığım bilgileri aktardım.

Robinho konusunda bir bilgim falan yok, tamamen kendi kişisel beyanlarımı açıklıyorum. Poulsen, Hazard, Senna gibi isimleri Türkiye'ye getirmeye Fenerbahçe ikna edemezken, (Fenerbahçe'ye gelmeye değil, Türkiye'ye gelmeye) Beşiktaş'ın Robinho gibi bir süperstarı Türkiye'ye gelmeye ikna edebileceğini sanmıyorum. Ben Robinho'nun yerinde olsam, eğer maddi koşullarım sağlansa ve kariyer hedefim yoksa, bir yıl Beşiktaş'ta kiralık oynayabilirim, ama Robinho nasıl düşünür bilemem. Tahminim Robinho Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmaz, Barcelona da onunla ilgileniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Burada herhangi bir kimse x gelmez diyip sonra x geldiğinde birisi ona ne oldu hani gelmezdi tarzı bir şey derse o kişinin söylecek çok fazla bir şeyi yoktur.Zor durumda kalmadan kastım bu.He beni ırgalamaz dersin senin bileceğin iştir.Burada herkes düşüncelerini karşı tarafı rencide etmeyecek şekilde özgür ne de olsa.

Yanlış hatırlamıyorsam Beşiktaş'ın Manisa'nın Holosko için istediği parayı ödeyemeyeceğini söylüyordun.Holosko'yu ondan örnek vermiştim.Neyse çok da önemli bir hadise değil zaten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Olası bir Robinho transferi Beşiktaş'ı seneye çok farklı bir kimliğe büründürür.

Hem Türkiye'nin Avrupadaki trajı artar hemde artık Yıldız diye adlandırılan oyuncular 3 kez düşüneceklerine 2 kez düşünürler.

Ne diyim Umarım Beşiktaş q7 den sonra Robinhoyu da alır.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

"Quaresma olmasaydı, Maicon'u alacaktım"

Ricardo Quaresma’nın transferini gerçekleştiren ekibin başında yer alan Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, camiayı heyecanlandıracak bir iddiada bulundu. Portekizli yıldızın transferi için tam 6 kez İtalya seferine çıkan ve sonunda bu önemli oyuncuyu siyah beyazlılara kazandıran Adalı, “Quaresma olmasaydı, Maicon’u alacaktım” dedi.
    Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu’nun oğlu Anıl Soğancıoğlu’nun düğün töreninde Hürriyet’e konuşan Serdal Adalı, şunları söyledi: “Taraftarımızın coşkusu ve şampiyonluk isteği gözümüzü döndürdü. Quaresma transferi için başkanımız Yıldırım Demirören’le tam 6 kez gittiğimiz İtalya’da Inter’in yöneticileri ve menajerleriyle sıcak ilişkiler kurduk. Beşiktaş, orada inanılmaz itibar görüyor. Quaresma ve menajeri Mendes’le iki kez görüştüğümüzde sonuç alamamıştık.
    Hiç zor olmadı
    Inter Kulübü’nün menajerleri takımdan her futbolcunun satılabileceğini belirtince gözümü kararttım ve Maicon’u sordum. ‘İstiyorsanız 30 milyon bonservis ücreti karşılığında size verebiliriz’ dediler. Inter’le olan sözleşmesi 2011 yılında bitecek olan Maicon’u gözümüze kestirmiştik.
    Ancak son anda Quaresma yeşil ışık yakınca Brezilyalı oyuncudan vazgeçtik. Quaresma’nın transferi bizim için zor olmadı.

Cok komik aciklamalarda bulunmus , cocuk olsa inanmaz , Allah kimseyi sasirtmasin , ne oldum degil ne olucagim diyceksin herzaman

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Açıklamalar belki çarpıtma da olabilir ama doğruysa,gerçekten abartmış Adalı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

OLdu oLacak Cristano RonaLdo yu aLsaymış sayın AdaLı
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    "Quaresma olmasaydı, Maicon'u alacaktım"

Ricardo Quaresma’nın transferini gerçekleştiren ekibin başında yer alan Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, camiayı heyecanlandıracak bir iddiada bulundu. Portekizli yıldızın transferi için tam 6 kez İtalya seferine çıkan ve sonunda bu önemli oyuncuyu siyah beyazlılara kazandıran Adalı, “Quaresma olmasaydı, Maicon’u alacaktım” dedi.
    Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu’nun oğlu Anıl Soğancıoğlu’nun düğün töreninde Hürriyet’e konuşan Serdal Adalı, şunları söyledi: “Taraftarımızın coşkusu ve şampiyonluk isteği gözümüzü döndürdü. Quaresma transferi için başkanımız Yıldırım Demirören’le tam 6 kez gittiğimiz İtalya’da Inter’in yöneticileri ve menajerleriyle sıcak ilişkiler kurduk. Beşiktaş, orada inanılmaz itibar görüyor. Quaresma ve menajeri Mendes’le iki kez görüştüğümüzde sonuç alamamıştık.
    Hiç zor olmadı
    Inter Kulübü’nün menajerleri takımdan her futbolcunun satılabileceğini belirtince gözümü kararttım ve Maicon’u sordum. ‘İstiyorsanız 30 milyon bonservis ücreti karşılığında size verebiliriz’ dediler. Inter’le olan sözleşmesi 2011 yılında bitecek olan Maicon’u gözümüze kestirmiştik.
    Ancak son anda Quaresma yeşil ışık yakınca Brezilyalı oyuncudan vazgeçtik. Quaresma’nın transferi bizim için zor olmadı.

Cok komik aciklamalarda bulunmus , cocuk olsa inanmaz , Allah kimseyi sasirtmasin , ne oldum degil ne olucagim diyceksin herzaman

Bu aciklamayi yonetimin yapmadigi cok belli, bence bos yere yorum yapmaya degmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Neden zor durumda kalayım ki? Robinho transfer edilirse şöyle yaparım veya böyle yaparım tarzı bir şey demiyorum, sadece akıl ve mantık ölçüsünde bu transferin gerçekleşmeyeceğini söylüyorum. Kendi takımım için de dayandığım objektif kriterler ölçüsünde yorumlar yapıyorum, girip bakabilirsin transfer haberlerindeki yorumlarıma.

Holosko'yu alamaz demedim ben. Holosko küçük bir futbolcu, belli çapta olan bir futbolcu, dünya yıldızı değil, dolayısıyla Beşiktaş alamaz demek tutarsızlık olurdu, ben sadece aldığım bilgiler doğrultusunda, bizzat Manisaspor yöneticisiyle yaptığım konuşma sonrasında Holosko'nun Galatasaray'a transfer olacağını ve Beşiktaş ile Manisaspor arasında bir anlaşma olmadığını söylemiştim, ancak Holosko Beşiktaş formasını sırtına geçirince Manisaspor ile Beşiktaş uzlaştı. O konuda ben kişisel görüş beyan etmedim, sadece aldığım bilgileri aktardım.

Robinho konusunda bir bilgim falan yok, tamamen kendi kişisel beyanlarımı açıklıyorum. Poulsen, Hazard, Senna gibi isimleri Türkiye'ye getirmeye Fenerbahçe ikna edemezken, (Fenerbahçe'ye gelmeye değil, Türkiye'ye gelmeye) Beşiktaş'ın Robinho gibi bir süperstarı Türkiye'ye gelmeye ikna edebileceğini sanmıyorum. Ben Robinho'nun yerinde olsam, eğer maddi koşullarım sağlansa ve kariyer hedefim yoksa, bir yıl Beşiktaş'ta kiralık oynayabilirim, ama Robinho nasıl düşünür bilemem. Tahminim Robinho Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmaz, Barcelona da onunla ilgileniyor.

Ben bu konuda katilmiyorum sana. Yonetimin yaklasimi, israrlari, takimin antrenoru, takimdaki diger oyuncular, takimin katilacagi Avrupa kupasi vs hepsi etkili. Mesela Quaresma'yi gecen sene FB alamamisti, bu sene BJK aldi.

Robinho konusunda kararsizim acikcasi. Bir yandan adam Robinho, yani su an transfer listesine konsa bircok takim ister, Inter MUnited olmazsa gider Tottenham Ath.Madrid pesinden kosar, ki bunlarin maddi gucu bizden fazla (bonservis icin). Ama gider taraftan, bu cocuk elinde daha iyi tercihler varken sirf huzur icin Santos'a gitmis bir adam. Elimizde Schuster varken, bircok Brezilyali oyuncu varken ve Brezilyalilar Turkiyeyi cennet olarak goruyor iken neden 1 seneligine kiralanmasin? Ama tabii City bana gore kesinlikle kendisini satmak ister, cunku dusunmuyorlar, kiralamak islerine gelmez. Ki BJK onun bonservisini (15-25 milyon euro) ciddi sponsor destegi almadigi surece odeyemez.

Zaten takimin ne derece Robinho'ya ihtiayci oldugu da belli degil. Kreatif kanat olarak Q7 alindi zaten, su an ciddi eksiklik orta sahanin ortasinda ve sagbekte, ki orayi da yerli kapatmasi lazim yabanci kontenjani full dolu. Forvette zaten Holosko-Bobo-Nihat-Nobre var. Bence degil Robinho, baska bir yabanci transferi bile olmaz, alinirsa 1 veya 2 yerli alinir ve Zapo+Tabata/Holosko gonderilecek transfer sonlandirilir. Benim dusuncem bu yonde.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Maicon mu?

Adam Real'e imza atmak üzere...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Alir Maicon'u alir

Nesil