Dikkat edersen yabancı sınırlaması kalksa diyorum. Yabancı sınırlaması olmasa kimse 3-4 gol atabilen ve son vuruş kabiliyeti 0 olan bir oyuncunun peşinde koşmaz , gider 4-5 milyon verip çok daha kalitelisini alır Bobo gibi.
Printable View
Dikkat edersen yabancı sınırlaması kalksa diyorum. Yabancı sınırlaması olmasa kimse 3-4 gol atabilen ve son vuruş kabiliyeti 0 olan bir oyuncunun peşinde koşmaz , gider 4-5 milyon verip çok daha kalitelisini alır Bobo gibi.
Yabancı sınırlaması olmasa ben de Holosko'yu Sercan'a asla tercih etmezdim.
Önümüzdeki -en az- 4-5 sene için bu uygulamanın kalkmayacağı için 3 takım içinde bulunmaz bir forvet.Ayrıca kalksa bile 3 büyüklerin yine peşinden koşacağı bir forvet Sercan. Her ne demiş olursan ol kimse 3-4 gol atabilen ve son vuruş kabiliyeti 0 olan bir oyuncunun peşinde koşmaz diyerek küçümsüyorsun.
Ayrıca bana göre, altını çiziyorum bana göre, tartışma uzamasın diye. Sercan, Bobo'dan daha kalitelidir.
Kesinlikle.
Sercan iLe Bobo yu da kıyasLadınız ya PES doğrusu. Yahu özeLLikLeri tamamen farkLı iki oyuncu bu isimLer. HoLosko iLe Sercan ı kıyasLarsın da Bobo iLe neyini kıyasLıyorsun onu anLamadım. Bobo farkLı tip bir forvet Sercan farkLı bir forvet. Yapmayın yahu.
TRT spikerleri der ya hep fuleli :n: Sercan oyle bi adam iste.
CLEMENT RİZESPOR`DA
http://resim.haber1903.com/Manset/Gclemente.jpg
Beşiktaş`ta denenmek üzere Türkiye`ye getirilen Gana Premier Ligi`nin Heart Of Lions takımı futbolcularından Clement Aboagye Rizespor ile 5 yıllık anlaşma yaptı.
Yabancı kontejyanın dolu olmasından dolayı Rizespor`a verilen Aboagye Clement`inin sözleşmesine şart koyan Beşiktaş kulübü, eğer futbolcunun performansını sezon içerisinde beğenilirse Rizespor`da 2 yıl oynadıktan sonra 600 bin dolar ödeyerek futbolcuyu transfer edebilecek.
20 yaşındaki Nijerya uyruklu Gana vatandaşı olan Aboagye geçtiğimiz sezon forma giydiği 12 maçta 19 gol atma başarısı göstermişti.
- HABER1903 -
artık bu tür transferlerin olması şart. beşiktaş'ı kutlamak gerek.
Yanlız Rizespor aldı adamı :D.
Sercan falan gelmesin gerek yok artık. Bu kadar Bursanın olayı abartmasına gerek yok.
Holosko da kalsın.
Zapo'yu da kiralayın gitsin. Kiralık olarak Zapo'yu isteyen çok takım olur.
Sercan kapalı savunmalara karşı etkili olmaz, daha çok kontra-atak oyuncusu. Kuvvetli değil, son vuruşları da iyi değil. Bence Beşiktaş Bursa'dan oyuncu alacaksa Ozan İpek'i almalı. Kanatlarda Türk olarak bir tek Nihat'la Ekrem Dağ var şu an. Ozan İpek son vuruşları iyi, kuvvetli (bir omuzda yıkılmaz) ve bana göre Beşiktaş'ın kalitesinde bir oyuncu.
Bursa bence bu 3 oyuncusunu da satmayacak , satarlarsa çok saçma olur , şampiyon olmuş takımsın neden takımının en önemli 3 oyuncusunu satasın ki ? veya birini - ilk senelerdeki mehmet topuz - gökhan ünal olayına döner geldi-gitti olur , Bursa da kalırlar(kalmalılar)
Guti'yi düşünmüyormuş yönetim o meşhur resimdem dolayı.:icon_confused:
http://www.medyabjk.com/haber/robinh...pildi/2523992/
Eger Baskan sag gosterip sol vurma adina bir konusma yapmadiysa Guti'nin bu resimlerini yeni gormusler demek oluyor cunku gecen hafta ici itibariyle ile transfer sona ermisti Guti ile %100 anlasilmisti sadece pesin verilicek para icin sponsor araniyordu , belkide sponsor bulunamadigi icin uretilmis bir bahanede olabilir bu resim mevzuu
Resim mevzusu çözüldü. Neyin ne olduğu anlaşıldı. Şu anda basın soğutmaya çalışıyor bence piyasayı.
Resim konusu belli oldu.
Guti erkekle değil kız kardeşiyle öpüşüyomuş. Gay değilmiş yani.
http://fanatik.ekolay.net/Foto-finis..._33_182259.htm
Haberin linki..
Basın değil abi.Direk kendi ağzıyla söylüyor Yıldırım Demirören.Verdiğim linkte aşağıda video var.Oradan seyredebilirsin.
Dediğin gibi olabilir Remzi abi.Çünkü öne sürdüğü neden çok saçma.Guti'den bahsediyoruz.O resimdeki erkek olsa kaç yazar.
Bu basın yapıo zaten her transferin bir acıgını bulup ekliyor satmak adına.
Elano'yu da demişlerdi ama yürekleri yetmedi resimleri koyamadı , sıkıyosa koysunlardı bide :zuhaha:
Ben gördüm Alican resimleri :n: Elano fena şeyler yapmıştı :D Buzlama bile yapılmaz ona :p
Ayrica bu gay korkusu nedir anlamadim (ki gay degil zaten). Adamin ozel hayati kardesim, size ne yahu? Ciddi bir suc islemis olsa anlarim, vazgecersin, ama sahada ne yaptigina bakmak lazim. Saha icinde veya disinda isiyle ilgili disiplinsizlik mi yapmis? Adamin cinsel tercihi kendisini baglar, ozel hayatina girer, kimse karisamaz. Ki bu medeniyetten uzaklik niye anlamak mumkun degil. Halktan biri dese anlarim, cahildir, bilmez fasa fiso, ama koskoca BJK abskani veya yoneticileri, yani belirli bir basariyi yakalamis, belirli egitim kultur seviyesi olan, is hayatinda basarili sosyal statusu yuksek olan insanlar bunlar. Kaldi ki medya'dan bu korku niye anlamadim, medya isterse sabaha kadar yazsin, Guti iyi oyuncuysa cikar sahada verir cevabini oynadigi futbolla.
Zamanında Nouma'yı apar topar göndermelerinin cezasını çekiyorlar işte böyle. Bir olaya kalkıştılar 2 oyuncudan oldular. Şimdi de Guti'den.
Ve daha kimbilir kimlerden olacaklar.
Zaten Schuster takımı görene kadar transfer olmayacak. Ben açıkçası Delgado varken o bölgeye yeni bir oyuncu gerektiğini düşünmüyorum.
Delgado ve Quaresma antrenmanlarda inanılmaz performans sergiliyorlarmış.
Beşiktaş aslında şu an tam 4-2-3-1 takımı.
-----------Rüştü-------------
-Ekrem--Toraman--Ferrari---Üzülmez (İsmail)
--------------------------------
-------Ernst---Uğur---------
-Hilbert---Delgado---Quaresma-
------------Bobo-----------------
Yazdığın kadro çok mantıklı.. Ugur'un yerine Necip olur , Hilbert beke geçer Nihat oyuna girer. Olmadı Holosko oynar Tello var Fink var. Sanki iyi bir kadromuz oldu
Ben daha ziayde 4-4-2 oynariz diye dusunuyorum, cunku Schuster cift forvet oynatan biri ve Nihat sag acikta curuyup gider.
-----------------------Rustu------------------------
Ekrem------Toraman----Ferrari----------Ismail
Hilbert--------Ernst-----Delgado--------Quaresma
----------------Nihat-------Bobo-------------------------
En buyuk sikinti elbette stoperde Sivok-Ferrari ikilisinin bozulmasi. Cesitli kombinasyonlar mumkun, Quaresma 2 kanatta da oynayabilir, orta sahayi saglam tutmak icin Fink gireiblir takima, boylece Delgado kanat veya forvete kayar, Ismail one de alinip (Ibo beke) Q7 sag kanada gecebilir, hatta istersen arkasina Hilberti koyabilirsin.