Sayfa 129 / 480 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon
3,841 ile 3,870 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Dikkat edersen yabancı sınırlaması kalksa diyorum. Yabancı sınırlaması olmasa kimse 3-4 gol atabilen ve son vuruş kabiliyeti 0 olan bir oyuncunun peşinde koşmaz , gider 4-5 milyon verip çok daha kalitelisini alır Bobo gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yabancı sınırlaması olmasa ben de Holosko'yu Sercan'a asla tercih etmezdim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Dikkat edersen yabancı sınırlaması kalksa diyorum. Yabancı sınırlaması olmasa kimse 3-4 gol atabilen ve son vuruş kabiliyeti 0 olan bir oyuncunun peşinde koşmaz , gider 4-5 milyon verip çok daha kalitelisini alır Bobo gibi.
    Önümüzdeki -en az- 4-5 sene için bu uygulamanın kalkmayacağı için 3 takım içinde bulunmaz bir forvet.Ayrıca kalksa bile 3 büyüklerin yine peşinden koşacağı bir forvet Sercan. Her ne demiş olursan ol kimse 3-4 gol atabilen ve son vuruş kabiliyeti 0 olan bir oyuncunun peşinde koşmaz diyerek küçümsüyorsun.

Ayrıca bana göre, altını çiziyorum bana göre, tartışma uzamasın diye. Sercan, Bobo'dan daha kalitelidir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Kesinlikle.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sercan iLe Bobo yu da kıyasLadınız ya PES doğrusu. Yahu özeLLikLeri tamamen farkLı iki oyuncu bu isimLer. HoLosko iLe Sercan ı kıyasLarsın da Bobo iLe neyini kıyasLıyorsun onu anLamadım. Bobo farkLı tip bir forvet Sercan farkLı bir forvet. Yapmayın yahu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

TRT spikerleri der ya hep fuleli Sercan oyle bi adam iste.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

CLEMENT RİZESPOR`DA

Beşiktaş`ta denenmek üzere Türkiye`ye getirilen Gana Premier Ligi`nin Heart Of Lions takımı futbolcularından Clement Aboagye Rizespor ile 5 yıllık anlaşma yaptı.

Yabancı kontejyanın dolu olmasından dolayı Rizespor`a verilen Aboagye Clement`inin sözleşmesine şart koyan Beşiktaş kulübü, eğer futbolcunun performansını sezon içerisinde beğenilirse Rizespor`da 2 yıl oynadıktan sonra 600 bin dolar ödeyerek futbolcuyu transfer edebilecek.

20 yaşındaki Nijerya uyruklu Gana vatandaşı olan Aboagye geçtiğimiz sezon forma giydiği 12 maçta 19 gol atma başarısı göstermişti.

- HABER1903 -
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

artık bu tür transferlerin olması şart. beşiktaş'ı kutlamak gerek.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yanlız Rizespor aldı adamı .

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Yanlız Rizespor aldı adamı .
    olsun, iyi performans gösterirse 600 bin dolara beşiktaş istediği anda alabilir
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sercan falan gelmesin gerek yok artık. Bu kadar Bursanın olayı abartmasına gerek yok.

Holosko da kalsın.

Zapo'yu da kiralayın gitsin. Kiralık olarak Zapo'yu isteyen çok takım olur.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sercan kapalı savunmalara karşı etkili olmaz, daha çok kontra-atak oyuncusu. Kuvvetli değil, son vuruşları da iyi değil. Bence Beşiktaş Bursa'dan oyuncu alacaksa Ozan İpek'i almalı. Kanatlarda Türk olarak bir tek Nihat'la Ekrem Dağ var şu an. Ozan İpek son vuruşları iyi, kuvvetli (bir omuzda yıkılmaz) ve bana göre Beşiktaş'ın kalitesinde bir oyuncu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Sercan kapalı savunmalara karşı etkili olmaz, daha çok kontra-atak oyuncusu. Kuvvetli değil, son vuruşları da iyi değil. Bence Beşiktaş Bursa'dan oyuncu alacaksa Ozan İpek'i almalı. Kanatlarda Türk olarak bir tek Nihat'la Ekrem Dağ var şu an. Ozan İpek son vuruşları iyi, kuvvetli (bir omuzda yıkılmaz) ve bana göre Beşiktaş'ın kalitesinde bir oyuncu.
    Aynen katılıyorum. Sercan'ı almaya uğraşacağımıza maliyeti daha düşük olan Ozan İpek veya Volkan Şen'i tercih etmeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursa bence bu 3 oyuncusunu da satmayacak , satarlarsa çok saçma olur , şampiyon olmuş takımsın neden takımının en önemli 3 oyuncusunu satasın ki ? veya birini - ilk senelerdeki mehmet topuz - gökhan ünal olayına döner geldi-gitti olur , Bursa da kalırlar(kalmalılar)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Guti'yi düşünmüyormuş yönetim o meşhur resimdem dolayı.

http://www.medyabjk.com/haber/robinh...pildi/2523992/
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Guti'yi düşünmüyormuş yönetim o meşhur resimdem dolayı.

http://www.medyabjk.com/haber/robinho-icin-teklif-yapildi/2523992/
    Eger Baskan sag gosterip sol vurma adina bir konusma yapmadiysa Guti'nin bu resimlerini yeni gormusler demek oluyor cunku gecen hafta ici itibariyle ile transfer sona ermisti Guti ile %100 anlasilmisti sadece pesin verilicek para icin sponsor araniyordu , belkide sponsor bulunamadigi icin uretilmis bir bahanede olabilir bu resim mevzuu

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Resim mevzusu çözüldü. Neyin ne olduğu anlaşıldı. Şu anda basın soğutmaya çalışıyor bence piyasayı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Resim konusu belli oldu.

Guti erkekle değil kız kardeşiyle öpüşüyomuş. Gay değilmiş yani.

http://fanatik.ekolay.net/Foto-finis..._33_182259.htm

Haberin linki..
    Last edited by KaPaLı : 28.Haziran.2010 at 02:57

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Resim mevzusu çözüldü. Neyin ne olduğu anlaşıldı. Şu anda basın soğutmaya çalışıyor bence piyasayı.
    Basın değil abi.Direk kendi ağzıyla söylüyor Yıldırım Demirören.Verdiğim linkte aşağıda video var.Oradan seyredebilirsin.

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Eger Baskan sag gosterip sol vurma adina bir konusma yapmadiysa Guti'nin bu resimlerini yeni gormusler demek oluyor cunku gecen hafta ici itibariyle ile transfer sona ermisti Guti ile %100 anlasilmisti sadece pesin verilicek para icin sponsor araniyordu , belkide sponsor bulunamadigi icin uretilmis bir bahanede olabilir bu resim mevzuu
    Dediğin gibi olabilir Remzi abi.Çünkü öne sürdüğü neden çok saçma.Guti'den bahsediyoruz.O resimdeki erkek olsa kaç yazar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu basın yapıo zaten her transferin bir acıgını bulup ekliyor satmak adına.

Elano'yu da demişlerdi ama yürekleri yetmedi resimleri koyamadı , sıkıyosa koysunlardı bide :
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ben gördüm Alican resimleri Elano fena şeyler yapmıştı Buzlama bile yapılmaz ona

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ayrica bu gay korkusu nedir anlamadim (ki gay degil zaten). Adamin ozel hayati kardesim, size ne yahu? Ciddi bir suc islemis olsa anlarim, vazgecersin, ama sahada ne yaptigina bakmak lazim. Saha icinde veya disinda isiyle ilgili disiplinsizlik mi yapmis? Adamin cinsel tercihi kendisini baglar, ozel hayatina girer, kimse karisamaz. Ki bu medeniyetten uzaklik niye anlamak mumkun degil. Halktan biri dese anlarim, cahildir, bilmez fasa fiso, ama koskoca BJK abskani veya yoneticileri, yani belirli bir basariyi yakalamis, belirli egitim kultur seviyesi olan, is hayatinda basarili sosyal statusu yuksek olan insanlar bunlar. Kaldi ki medya'dan bu korku niye anlamadim, medya isterse sabaha kadar yazsin, Guti iyi oyuncuysa cikar sahada verir cevabini oynadigi futbolla.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    TRT spikerleri der ya hep fuleli Sercan oyle bi adam iste.
    fuleli olması için; saçlarının uzun olup, kanatta oynayıp, numarasıda 7,11,77 gibi dikkat çekici olması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zamanında Nouma'yı apar topar göndermelerinin cezasını çekiyorlar işte böyle. Bir olaya kalkıştılar 2 oyuncudan oldular. Şimdi de Guti'den.

Ve daha kimbilir kimlerden olacaklar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zaten Schuster takımı görene kadar transfer olmayacak. Ben açıkçası Delgado varken o bölgeye yeni bir oyuncu gerektiğini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Zaten Schuster takımı görene kadar transfer olmayacak. Ben açıkçası Delgado varken o bölgeye yeni bir oyuncu gerektiğini düşünmüyorum.
    Açıkcası bende artık Degado'yu yetersiz buluyorum. Yeni bir kan lazım oraya.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Delgado ve Quaresma antrenmanlarda inanılmaz performans sergiliyorlarmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Beşiktaş aslında şu an tam 4-2-3-1 takımı.

-----------Rüştü-------------
    -Ekrem--Toraman--Ferrari---Üzülmez (İsmail)
    --------------------------------
    -------Ernst---Uğur---------
    -Hilbert---Delgado---Quaresma-
    ------------Bobo-----------------
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazdığın kadro çok mantıklı.. Ugur'un yerine Necip olur , Hilbert beke geçer Nihat oyuna girer. Olmadı Holosko oynar Tello var Fink var. Sanki iyi bir kadromuz oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ben daha ziayde 4-4-2 oynariz diye dusunuyorum, cunku Schuster cift forvet oynatan biri ve Nihat sag acikta curuyup gider.

-----------------------Rustu------------------------

Ekrem------Toraman----Ferrari----------Ismail

Hilbert--------Ernst-----Delgado--------Quaresma

----------------Nihat-------Bobo-------------------------

En buyuk sikinti elbette stoperde Sivok-Ferrari ikilisinin bozulmasi. Cesitli kombinasyonlar mumkun, Quaresma 2 kanatta da oynayabilir, orta sahayi saglam tutmak icin Fink gireiblir takima, boylece Delgado kanat veya forvete kayar, Ismail one de alinip (Ibo beke) Q7 sag kanada gecebilir, hatta istersen arkasina Hilberti koyabilirsin.

Mesaj Yetkileri