Hayır şuan için ödenen bir mebla yok.Öğrendiğime göre Ersan bizimle 2013 e kadar sözleşme imzalayıp Beşiktaşa 1 senelik kiralık gidecek.Şayet beşiktaş beğenirse futbolcuyu 4 milyon lira yı bayılacak bize ve oyuncuyu bonservisiyle alacak.
Printable View
GÖNDERİLECEK İSİMLER BELLİ OLDU!
Schuster üç oyuncu hakkında karar verdi
Beşiktaş`ın yeni teknik direktörü Bern Schuster`in yeni transferler sonrası kadrodan gönderilecek üç yabancı oyuncu hakkında kararını bir türlü verememesi de bu sıkıntıyı arttırdı. Zapatocny, yeni transfer Hilbert, Tello, Holosko, Delgado, Fink ve Ferrari`nin isimleri Beşiktaş`tan gönderilecek isimler arasında anılmaya başlamış ancak son karar Alman teknik adam tarafından verilmemişti.
Bernd Schuster`in futbol komitesi ile yaptığı son görüşmede bu konu ile ilgili kararını verdiği öğrenildi. Alman teknik adamın Fink, Tello ve Holosko`nun ilk aşamada takımdan gönderilmelerine sıcak baktığı belirtti. Tello ve Holosko`yu henüz görmemesine rağmen bu iki oyuncu ile ilgili kasetleri izlediği ve kendi oyun sistemine uyum sağlayamayacakları sebebiyle Şilili ve Slovak oyuncuyu gözden çıkardığı kaydedildi. Fink`i ise yetersiz bulan Schuster`in, takıma yeni bir forvet oyuncusu alınması halinde bir yabancı futbolcunun daha adını futbol komitesine vereceği öğrenildi.
Beşiktaş kulübünün bu üç oyucu ile görüşmelere başladığı ve Tello`nun kendisine Türkiye`den ve yurtdışından gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye alacağı kaydedildi. Holosko`nun ise menajeri ile görüşüp Siyah Beyazlı futbol komitesi ile temasa geçeceği, Fink`in de büyük bir ihtimalle Almanya`ya geri döneceği belirtildi.
Dha
Umarım son isim de Zapo olur ve Ferrari gitmez. Tello ve Holosko'nun hangi takımlara gideceğini merak ediyorum. Bakalım o meşhur Sercan-Ozan takası için mi kullanılacak yoksa başka takımlara mı gidecekler.
Tello ve Holosko dogru, Fink'e uzuldum acikcasi, ama Guti gelirse Fink pek aranmaz. Holosko yerine Tabata/Delgado'dan biri tercihimdir, cunku baska bir forvet gelmeden Holosko giderse sikinti olabilir, ama Sercan baya gundemde, o sorunu Sercan halledebilir. Zapo da gitmeli bence, bu kadar stopere gerek yok Ersan da geldikten sonra.....
Fink'in Beşiktaş oyuncusu olmadığını Schuster gibi kaliteli bir hoca anlayabildi sonunda.
Almanyadan bi takıma 1-1.5 milyona satılsa kar etmiş oluruz.
Bedavaya alınmıştı zaten Fink.1 yıllık maliyeti bir bonservise satılırsa kar etmiş olacak Beşiktaş.En doğrusu olur Fink'in gitmesi.
Zapotocny, Tello, Holosko, Tabata, Delgado, Hilbert Besiktas'in oyuncusu da Fink mi degil?
Duyan da takimizda 11 tane Quaresma var zannedecek.....
Tello hariç hiçbiri değil zaten Beşiktaşın oyunucusu olacak kapasitede. Fink ise en zayıf halkaydı takımda. Pas bile atamayan bir önlibero Beşiktaşta oynamayaz kusura bakmayın.
Adam 20 metre yakınındaki arkadaşına pas atarken topla savaşıyor resmen yahu , savaşçı ruhlu olsun da rakibiyle savşasın topla değil. Fink Beşiktaşın en vasat , en gereksiz oyuncusuydu ve gitmesi iki tarf içinde hayırlı oldu.
Yapmayin yahu, bu mu pas atamayan oyuncu? Gecen sene gayet iyi bir performans gosterdi Fink. Teknigi de bir onliberoya gore fena degil, kac defa tac cizgisinde calim atip adam gectigini gordum, uzaktan iyi sutlari da var. Belki ilk 11 degil ama kulube ve rotasyon icin kesinlikle faydali ve iyi bir adam, kesinlikle arayacagiz Fink'i....
Ernst'in üzerine çok yük biner Fink giderse. Ernst çok iyi bir oyuncu ama adam sonuçta makine değil hiç sakatlık yaşamasa bile ceza durumu falan olabilir, Uğur İnceman vasat bir oyuncu bana göre, Necip'in potansiyeli var ama kritik dönemlerde yetersiz kalabilir.
Ben açıkçası Fink'i başarılı buluyorum, çünkü işini oldukça iyi yapıyor. Hücuma katkısı az ama Ernst'in ileri geri oynamasını sağlıyordu. Ama tek önliberolu sistemde yabancı olarak fazlalık ve gitmesi gerekiyor.
U.Inceman hem istikrarsiz hem yetersiz, Necip de cok potansiyelli olmasina ragmen kritik maclarda ne yapar belli degil, gecen sene zaten is isten gectikten sonra oynadi ve cogu macta arkasinda hem Ernst hem Fink vardi. Inonu'de tek onlibero ciksin bakayim Necip ne yapacak....
Umarım Milliyet'in senaryosu doğru olur Ferrari-Servet takası olur gerekirse üstüne 5 Milyon veririz :D Şaka bir yana olası bir Ferrari-Neill,Lugano-Neill,Lugano-Ferrari ikilisi Çanakkale gibi olur gerçekten.
Tello ve Holosko'nun Ankaragücü'ne gideceği konuşuluyor.. Holosko için Sapara ve Vittek devreye sokulmuş. Tello içinde sponsor aranıyor. Bonservisiyle alınacak gelecek sezon kontratı bittiği için Beşiktaş elden çıkarmak istiyo..
Delgado'dan vazgeçmişler sanırım yüksek ücreti sebebiyle..
Delgado'yu alirsa cok iyi olur Ankaragucu icin..
Necip'i de öyle bir şişirdiler ki gören de Diarra falan sanacak. Bu kadar abartıya gerek yok. Nuri Şahin bile dünyanın en parlak geleceğe sahip yıldızları arasında gösterilmesine rağmen sönük kalmıştı, İlhan Parlak da öyle. Zaman zaman böyle şişirmeler yapılıyor ama içi hep boş oluyor. Mesela, Olcan, İ.Parlak, Aydın Yılmaz, A.Karabulut, Abdülkadir çok şişirildi medya ve "bizler" tarafından ama görünen bir şey yok.
Bu sebeple lütfen abartmayalım. Fink yerine Necip'i koymak hata olur orta alana. Fink beğenseniz de beğenmeseniz de belli bir çizgide olan oyuncu.
Raul transferi de sıkıntılı görünüyor anladığım kadarıyla, Schalke istiyormuş ve R.Madrid ancak Mario Gomez'i alırsa Raul'a yol verecekmiş.
Guti ise kesin kararını haftaya verecek galiba ama o büyük ihtimalle gelecek.
Ben tam tersin senin Necip'i sisirmeni ve Fink dusmanligini anlamiyorum. Necip potansiyelli oyuncu, ama su ana kadar hicbirsey gostermedi. M.Denizli'nin 3 onliberolu sisteminde siritmadan oynadi, bu basari mi? Bunu Ugur da yapiyordu, Ekrem de. Ciksin bakayim Kadikoy'de veya Sami Yen'de tek onlibero olarak bakalim ne olacak. Fink bunu yapabilir ama, cizgisini bozmayan, belki ust duzey olmayan (burada haklisin), ama her zaman standartinda oynayan veonlibero kitligi yasayan takimda mutlaka yer almasi gereken oyuncu. Diyelim Fink gitti, ilk macta Ernst ayagini kirdi, ne yapacaksin? Yarim sezon Necip-Ugur ile ne olur sence? Fink bu kadroda kesinlikle olmali, kalmali, ilk 11 olmasa bile rotasyona girmeli.
Hayir, resmen sacmalik yahu. Takima ofansif orta saha ve forvet transfer ediyoruz yabanci olarak, ama gidenler stoper ve onlibero! Boyle mantik mi olur! Elimizde Tello, Holosko, Tabata, Delgado gibi iskartalar dururken niye zaten eksik olan bolgeden adam gonderelim? Hadi Zapo'yu anlarim, cunku Ferrari-Sivok-Toraman-Ersan-Erhan goturur, ama sadece Ernst-Ugur-Necip'in oldugu bolgeden oyuncu gondermek sacmalik, sirf adamin ismi yok ve bonservissiz geldi ve ucuza gonderilir diye!
Ben Schalke ve BJK arasinda bizi secer diye dusunuyorum, fakat Amerika'dan da teklifler varmis ve esi ozellikle Amerika'yi istiyormus. Raul bu saatten sonra zor, ki gelmese uzulmem, cunku bence Bobo-Nobre-Nihat yeterli, belki Holosko da kalir veya Sercan gelir.
Gencler konusunda haklisin, cok sisiriyoruz ve beklentiler buyuyor, beklentiye uymayinca da yerin dibine sokuyoruz. Genc oyuncularin normal rotasyon oyuncu olma hakki yok herhalde, ya yildiz olacak ya gonderilecek....
Bu arada Ferrari konusu belli oldu.
Kendisi gitmek istiyormuş ve İtalya'dan bir takımla anlaşmış...
Beşiktaş için büyük kayıp olur giderse. Ligimizdeki en iyi 3 stoperden biriydi..
Ferrari giderse kötü olur Bjk için.Bir yerden güçlenirken bir yerden güç kaybediyorlar.Ferrari takımda tutulmalıtydı.
Durun yahu adam daha Beşiktaşta :) . Üstelik gideceği yönündeki haberlerin de transfer stratejisi olduğunu düşünüyorum :)
Adam Beşiktaş'ta ama tünelin ucu gözüküyor gibi Ahmet , Beşiktaş hala yabancı oyuncu alıyor statü var elindeki yabancılarıda cıkarması gerek tabi Tello,Holosko,Fink zayıf halka ancak , Vikingur macına Zapo'yu ilk 18'e alıp , Ferrari'yi almaması insanı işkillendirio.
Ersan Adem Gülüm için Görüşmelere Başlandı
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İMKB'ye gönderilen yazıda, Adanasporlu futbolcu Ersan Adem Gülüm'ün transferi için görüşmelere başlandığı duyuruldu.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:
"Adanaspor oyuncusu Ersan Adem Gülüm’ün transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."