1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Yapmayin yahu, bu mu pas atamayan oyuncu? Gecen sene gayet iyi bir performans gosterdi Fink. Teknigi de bir onliberoya gore fena degil, kac defa tac cizgisinde calim atip adam gectigini gordum, uzaktan iyi sutlari da var. Belki ilk 11 degil ama kulube ve rotasyon icin kesinlikle faydali ve iyi bir adam, kesinlikle arayacagiz Fink'i....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Yapmayin yahu, bu mu pas atamayan oyuncu? Gecen sene gayet iyi bir performans gosterdi Fink. Teknigi de bir onliberoya gore fena degil, kac defa tac cizgisinde calim atip adam gectigini gordum, uzaktan iyi sutlari da var. Belki ilk 11 degil ama kulube ve rotasyon icin kesinlikle faydali ve iyi bir adam, kesinlikle arayacagiz Fink'i....
    Bence aranmayacak bir isim.O bölgede daha Necip ve Uğur İnceman var.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Bence aranmayacak bir isim.O bölgede daha Necip ve Uğur İnceman var.
    U.Inceman hem istikrarsiz hem yetersiz, Necip de cok potansiyelli olmasina ragmen kritik maclarda ne yapar belli degil, gecen sene zaten is isten gectikten sonra oynadi ve cogu macta arkasinda hem Ernst hem Fink vardi. Inonu'de tek onlibero ciksin bakayim Necip ne yapacak....

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

U.Inceman hem istikrarsiz hem yetersiz, Necip de cok potansiyelli olmasina ragmen kritik maclarda ne yapar belli degil, gecen sene zaten is isten gectikten sonra oynadi ve cogu macta arkasinda hem Ernst hem Fink vardi. Inonu'de tek onlibero ciksin bakayim Necip ne yapacak....
    Ben senin 1 yıldır şu Necip düşmanlığını ve Fink sevdanı anlayamadım gitti.Hayır Necip'e çok içi boş sallıyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Ben senin 1 yıldır şu Necip düşmanlığını ve Fink sevdanı anlayamadım gitti.Hayır Necip'e çok içi boş sallıyorsun.
    Ben tam tersin senin Necip'i sisirmeni ve Fink dusmanligini anlamiyorum. Necip potansiyelli oyuncu, ama su ana kadar hicbirsey gostermedi. M.Denizli'nin 3 onliberolu sisteminde siritmadan oynadi, bu basari mi? Bunu Ugur da yapiyordu, Ekrem de. Ciksin bakayim Kadikoy'de veya Sami Yen'de tek onlibero olarak bakalim ne olacak. Fink bunu yapabilir ama, cizgisini bozmayan, belki ust duzey olmayan (burada haklisin), ama her zaman standartinda oynayan veonlibero kitligi yasayan takimda mutlaka yer almasi gereken oyuncu. Diyelim Fink gitti, ilk macta Ernst ayagini kirdi, ne yapacaksin? Yarim sezon Necip-Ugur ile ne olur sence? Fink bu kadroda kesinlikle olmali, kalmali, ilk 11 olmasa bile rotasyona girmeli.
    Hayir, resmen sacmalik yahu. Takima ofansif orta saha ve forvet transfer ediyoruz yabanci olarak, ama gidenler stoper ve onlibero! Boyle mantik mi olur! Elimizde Tello, Holosko, Tabata, Delgado gibi iskartalar dururken niye zaten eksik olan bolgeden adam gonderelim? Hadi Zapo'yu anlarim, cunku Ferrari-Sivok-Toraman-Ersan-Erhan goturur, ama sadece Ernst-Ugur-Necip'in oldugu bolgeden oyuncu gondermek sacmalik, sirf adamin ismi yok ve bonservissiz geldi ve ucuza gonderilir diye!

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Peki o zaman Schuster futboldan sizin kadar anlamıyor ne diyeyim haklısın. Ben fink yerine başka birini izledim sanırım bütün sezon.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Peki o zaman Schuster futboldan sizin kadar anlamıyor ne diyeyim haklısın. Ben fink yerine başka birini izledim sanırım bütün sezon.
    Fink'i aldiran ve oynatan M.Denizli o zaman anlamiyor mu futboldan?
    Veya Ferrari gidecek dese yine ayni tepkiyi verecek misin?

Mesaj Yetkileri