Gelse rahatlar mısınız ? =D
Tamam Şems sen öyle diyorsan =)
Printable View
Gelse rahatlar mısınız ? =D
Tamam Şems sen öyle diyorsan =)
Eğer tek rakip Schalke ise Beşiktaş aldı diyebiliriz. Çünkü Alman klüpleri çok doğru şekillerde yönetiliyorlar ve hiç bir transfere bu kadar para saçmazlar. Hele çok büyük bir kumar olan bir transfere.
Bu bizim yanlış yönetildğimiz anlamına mı geliyor ?
Biz derken Türk takımları demek istedim zaten Beşiktaş'a indirgememiştim.. Haklı olabilirsin yani çok doğru politikalar izlendiği söylenemez yönetimlerimizde ancak belli bir noktadan sonra risk almak gerekir bence.. Yani hasta bir çoçuğu alıp da kulübe monte ettiklerinde kimse Barca'nın çok akıllı bir iş yaptığını düşünmüyordu heralde veya Porto'nun ilk bakışta adı sanı duyulmamış oyunculara milyonlar saçmasını kimse anlayışla karşılamıyordu.. Ama zaman içinde ya tutar ya tutmaz. Verdiğim örnekte işte Porto bu riski hemen her sene alıyor ve o yüzden dünyanın en zengin kulüplerinden biriler.. O yüzden Diegolar'ı Luis Fabianolar'ı onlar Avrupa futboluna armağan edip kasa dolduruyorlar 'risk aldıkları' için..
evet su anda oranlar degismis ama nasil oluyorda BJK ile schalke'nin oranlari ayni onu anliyamadim yeni oranlar burda
Robinho to join by the end of 2010 Summer Transfer Window
Join By End Of Summer Transfer Window
Besiktas 1/2
Schalke 4/1
Santos 8/1
Fenerbahce 10/1
Benfica 12/1
Sosyal paylaşım sitelerinde ve forumlarda Beşiktaşlı taraftarların Robinho ile ilgili yorumları:
*İbrahim Üzülmez’e; Seni Real Madrid’e gönderemedik ama Real Madrid’i ayağına getirdik.
*Arkadaşlar fazla heyecan yapmayın, Messi ile henüz ilgilenmiyoruz.
*Böyle bir anda söyleme başkan, kalbi olan taraftarlar var.
*1 Nisan da değil ki “Şaka” diyelim.
*Seneye Messi, Ronaldo, Xavi... Ancak keser bizi.
*Eve benzini döktüm, gelmezse yakarım.
*Cama çıkıp avazım çıktığı kadar bağırasım var.
*Yönetim uyuma, karşılama için Konya Ovası’nı kirala.
*Beşiktaş’ın transferdeki yeni hedefi; Santiago Bernabeu Stadı.
:D
Başında beri inanıyordum en ufak şüphem yoktu ve sonunda oldu. Hala şüphesi olan arkadaşlar :)
http://forum.forzabesiktas.com/
; )
Resmi açıklama var da ben mi göremiyorum :)
Haftaya onu da görürsün rahat ol (::) Zaten senin forzanın nasıl bir site oldugunu bilmeni bekleyemem.Sadece şu kadarını söyleyeyim , Forza=Resmi site. Öyle bedavaya sıkan siteler gibi değil :) Ben onusenin için değil , şüphe duyan Beşiktaşlı arkadaşlar için koydum.
Yeter ya yeter en ufak birşey yazamaz olduk selam versek hesaba çekilir olduk
Ne şiddeti yahu kardeşim en ufak mesajımda bile belirli 3 kişi gelip lütfen tartışma ortamı oluşturmasın artık yeter yahu ! Beşiktaşlı olmayan birinin forzanın statüsünü bilemeyeceğini söyledim bu mu şiddet ? Niye senden ve diğer 1-2 kişiden başkası alınmıyor aylardır burda benim mesajlarıma da hep sen ? Demekki problem sende kardeşm , birsürü kişi var burda ama hep sen bana karşı bir muhalif tavır içindesin.
Ben nasılki Gsscout hakkında , Antu hakkında bilgi sahibi olamazsam bir fbli gsli kadar , bu da aynı öyle bir durum , içiniz mi fesat bilemiyorum yada anlaşıp üstümemi oynuyorsunuz bilmiyorum belirtli 3 kişi ama artık her mesajımdan cımbızla birşey aramayı bırakın. Burada insanlar rahat rahat mesaj yazamaz oldu sizlerin yüzünden kardeşim. Yapmayın artık şunu Bakın son 30 sayfaya hepsindede ben gelip burda "Selam millet " yazsam "Ne diyorsun sen ya ne selamı düzgün konuş" diyeceksiniz nerdeyse. cidden sakin olun az.Kural dışı birşey oldugunda yöneticiler siler mesjaımı ve bana söyler ahmet böyle yapma falan diye , ama hiçbirşey olmayan mesajda bile üstünüze birşeyler alınmanız falan iyi niyetli olmadıgınızı gösteriyor cidden.
Lafın banaysa sana masumane bir soru sordum üslubundan dolayı. Ama sen kalkıp başlığı büyük harflerle kin kusuyosun. Neler oluyor anlamıyorum. Benim niyetimi de bilen bilir. Yaptığım her yorumda objektif olmaya özen gösteririm ama piyango bize patladı. Başkalarına olan sinirini bana kustuğunu düşünerekten cevap yazmıyorum ama kendinize geliniz. Üslubunuza dikkat ediniz.
Biz burdayız bekliyoruz Robinho:D
Pazartesi veya Salı burda olacağı söyleniyor yıllık 4.7 m euro 1.7 sponsor
26m euro bonservis 10-15m arası sponsor karşılayacakmış.
Üslübumda bir aykırılık kurallara uymayan bir durum yok , sitem etmek ne zamandır üslup bozukluğu oldu. Herneyse lütfen artık buraya "Selam" yazsam bile alıtı yapıp cevap verme alışkanlıgınızı bir kenara bırakın sadece tek isteğim bu.
26 olacağını sanmam yani umarım değildir , öyleyse pek istemem gelmesini.
26m euro olacak büyük ihtimalle 10-15 arası sponsor geri kalan parayı 4 yılda ödeyeceğiz
48 ay taksit muhabbeti:D
48 ayı öğrenmiş Demirören yani :zuhaha Ama fm kaldırıyormuş 2011'de 48 ayı :zuhaha
Tabata ve DeLgado'yu Katardan bir takım istemiş,Şuster hayır demiş.DeLgado'yu gene anLarım da Tabakayı neden vermezsin be adam?
Ömer Güvenç, Robinho ile anlaşıldığını söyledi. Bonservis bedeli 26 milyon Euro, Robinho'ya senelik 6.5 milyon Euro, tümü sponsor tarafından karşılanıyor. Yönetimden aldığını söylüyor bilgiyi, ne kadar doğru bilinmez. Takım içi dengeleri bozar Robinho'nun aldığı ücret, 6.5 milyon Euro çok para. Ancak ben ihtimal vermiyorum, bir sponsor 52 milyon Euro'yu çıkarıp da vermez (bonservis + 4 senelik kontrat).
Bizim yönetimi çözmek de ayrı olay. Resmi siteden yalanlıyorsun ama muhabire bilgi sızdırıyorsun. Bu lahana turşusu bu ne
bonservisi sponsor verse bile yıllık ücreti karsılamaz ayrıca o ücretle yıllarca bjk'nin yada diger büyüklerin forma reklamını alır sponsor robinho için 52 milyon euronun altına girecegini sanmam yarısını yani bonservisi verebilir.Umarım gelir Robinho ön libero almasında bjk.Hem Robinho'yu da canlı canlı izleme şansı buluruz
Quaresma Robinho'dan daha iyi ve yararlı olacak bir futbolcu alacağı rakam €2.5M olacak Robinho €6.5M alacak. İnanılacak gibi değil.