Sayfa 187 / 480 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon
5,581 ile 5,610 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelse rahatlar mısınız ? =D
    Tamam Şems sen öyle diyorsan =)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Ve is formalitelere kaldi !

Robinho to join by the end of 2010 Summer Transfer Window

Join By End Of Summer Transfer Window

Besiktas evens
    Schalke 5/2
    Fenerbahce 4/1
    Benfica 6/1
    İŞ BİTMEDİ !!!

Schalke ile eşit oranımız şu anda bunu gösteriyor.

Ayrıca şu anda bahsimiz 1'e 1 buçuk veriyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Eğer tek rakip Schalke ise Beşiktaş aldı diyebiliriz. Çünkü Alman klüpleri çok doğru şekillerde yönetiliyorlar ve hiç bir transfere bu kadar para saçmazlar. Hele çok büyük bir kumar olan bir transfere.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu bizim yanlış yönetildğimiz anlamına mı geliyor ?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Sadece Beşiktaş'ın değil tüm Türk takımlarının. Hatta Dünyanın sayılı klüpleride bu listeye girebilir. Örneğin; Man UTD.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz derken Türk takımları demek istedim zaten Beşiktaş'a indirgememiştim.. Haklı olabilirsin yani çok doğru politikalar izlendiği söylenemez yönetimlerimizde ancak belli bir noktadan sonra risk almak gerekir bence.. Yani hasta bir çoçuğu alıp da kulübe monte ettiklerinde kimse Barca'nın çok akıllı bir iş yaptığını düşünmüyordu heralde veya Porto'nun ilk bakışta adı sanı duyulmamış oyunculara milyonlar saçmasını kimse anlayışla karşılamıyordu.. Ama zaman içinde ya tutar ya tutmaz. Verdiğim örnekte işte Porto bu riski hemen her sene alıyor ve o yüzden dünyanın en zengin kulüplerinden biriler.. O yüzden Diegolar'ı Luis Fabianolar'ı onlar Avrupa futboluna armağan edip kasa dolduruyorlar 'risk aldıkları' için..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    İŞ BİTMEDİ !!!

Schalke ile eşit oranımız şu anda bunu gösteriyor.

Ayrıca şu anda bahsimiz 1'e 1 buçuk veriyor.
    evet su anda oranlar degismis ama nasil oluyorda BJK ile schalke'nin oranlari ayni onu anliyamadim yeni oranlar burda

Robinho to join by the end of 2010 Summer Transfer Window

Join By End Of Summer Transfer Window

Besiktas 1/2
    Schalke 4/1
    Santos 8/1
    Fenerbahce 10/1
    Benfica 12/1

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sosyal paylaşım sitelerinde ve forumlarda Beşiktaşlı taraftarların Robinho ile ilgili yorumları:

*İbrahim Üzülmez’e; Seni Real Madrid’e gönderemedik ama Real Madrid’i ayağına getirdik.
    *Arkadaşlar fazla heyecan yapmayın, Messi ile henüz ilgilenmiyoruz.
    *Böyle bir anda söyleme başkan, kalbi olan taraftarlar var.
    *1 Nisan da değil ki “Şaka” diyelim.
    *Seneye Messi, Ronaldo, Xavi... Ancak keser bizi.
    *Eve benzini döktüm, gelmezse yakarım.
    *Cama çıkıp avazım çıktığı kadar bağırasım var.
    *Yönetim uyuma, karşılama için Konya Ovası’nı kirala.
    *Beşiktaş’ın transferdeki yeni hedefi; Santiago Bernabeu Stadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Başında beri inanıyordum en ufak şüphem yoktu ve sonunda oldu. Hala şüphesi olan arkadaşlar

http://forum.forzabesiktas.com/

; )

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Resmi açıklama var da ben mi göremiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Resmi açıklama var da ben mi göremiyorum
    Haftaya onu da görürsün rahat ol Zaten senin forzanın nasıl bir site oldugunu bilmeni bekleyemem.Sadece şu kadarını söyleyeyim , Forza=Resmi site. Öyle bedavaya sıkan siteler gibi değil Ben onusenin için değil , şüphe duyan Beşiktaşlı arkadaşlar için koydum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Haftaya onu da görürsün rahat ol Zaten senin forzanın nasıl bir site oldugunu bilmeni bekleyemem.Sadece şu kadarını söyleyeyim , Forza=Resmi site. Öyle bedavaya sıkan siteler gibi değil Ben onusenin için değil , şüphe duyan Beşiktaşlı arkadaşlar için koydum.
    Ne bu şiddet bu celal?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yeter ya yeter en ufak birşey yazamaz olduk selam versek hesaba çekilir olduk
    Ne şiddeti yahu kardeşim en ufak mesajımda bile belirli 3 kişi gelip lütfen tartışma ortamı oluşturmasın artık yeter yahu ! Beşiktaşlı olmayan birinin forzanın statüsünü bilemeyeceğini söyledim bu mu şiddet ? Niye senden ve diğer 1-2 kişiden başkası alınmıyor aylardır burda benim mesajlarıma da hep sen ? Demekki problem sende kardeşm , birsürü kişi var burda ama hep sen bana karşı bir muhalif tavır içindesin.

Ben nasılki Gsscout hakkında , Antu hakkında bilgi sahibi olamazsam bir fbli gsli kadar , bu da aynı öyle bir durum , içiniz mi fesat bilemiyorum yada anlaşıp üstümemi oynuyorsunuz bilmiyorum belirtli 3 kişi ama artık her mesajımdan cımbızla birşey aramayı bırakın. Burada insanlar rahat rahat mesaj yazamaz oldu sizlerin yüzünden kardeşim. Yapmayın artık şunu Bakın son 30 sayfaya hepsindede ben gelip burda "Selam millet " yazsam "Ne diyorsun sen ya ne selamı düzgün konuş" diyeceksiniz nerdeyse. cidden sakin olun az.Kural dışı birşey oldugunda yöneticiler siler mesjaımı ve bana söyler ahmet böyle yapma falan diye , ama hiçbirşey olmayan mesajda bile üstünüze birşeyler alınmanız falan iyi niyetli olmadıgınızı gösteriyor cidden.
    Last edited by DisCo : 22.Ağustos.2010 at 00:00 Reason: Büyük harf kaldırıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeter ya yeter en ufak birşey yazamaz olduk selam versek hesaba çekilir olduk
    Ne şiddeti yahu kardeşim en ufak mesajımda bile belirli 3 kişi gelip lütfen tartışma ortamı oluşturmasın artık yeter yahu ! Beşiktaşlı olmayan birinin forzanın statüsünü bilemeyeceğini söyledim bu mu şiddet ? Niye senden ve diğer 1-2 kişiden başkası alınmıyor aylardır burda benim mesajlarıma da hep sen ? Demekki problem sende kardeşm , birsürü kişi var burda ama hep sen bana karşı bir muhalif tavır içindesin.

Ben nasılki Gsscout hakkında , Antu hakkında bilgi sahibi olamazsam bir fbli gsli kadar , bu da aynı öyle bir durum , içiniz mi fesat bilemiyorum yada anlaşıp üstümemi oynuyorsunuz bilmiyorum belirtli 3 kişi ama artık her mesajımdan cımbızla birşey aramayı bırakın. Burada insanlar rahat rahat mesaj yazamaz oldu sizlerin yüzünden kardeşim. Yapmayın artık şunu Bakın son 30 sayfaya hepsindede ben gelip burda "Selam millet " yazsam "Ne diyorsun sen ya ne selamı düzgün konuş" diyeceksiniz nerdeyse. cidden sakin olun az.Kural dışı birşey oldugunda yöneticiler siler mesjaımı ve bana söyler ahmet böyle yapma falan diye , ama hiçbirşey olmayan mesajda bile üstünüze birşeyler alınmanız falan iyi niyetli olmadıgınızı gösteriyor cidden.
    Lafın banaysa sana masumane bir soru sordum üslubundan dolayı. Ama sen kalkıp başlığı büyük harflerle kin kusuyosun. Neler oluyor anlamıyorum. Benim niyetimi de bilen bilir. Yaptığım her yorumda objektif olmaya özen gösteririm ama piyango bize patladı. Başkalarına olan sinirini bana kustuğunu düşünerekten cevap yazmıyorum ama kendinize geliniz. Üslubunuza dikkat ediniz.
    Last edited by DisCo : 22.Ağustos.2010 at 00:00 Reason: Alıntıda ki büyük harf kaldırıldı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Biz burdayız bekliyoruz Robinho

Pazartesi veya Salı burda olacağı söyleniyor yıllık 4.7 m euro 1.7 sponsor

26m euro bonservis 10-15m arası sponsor karşılayacakmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Üslübumda bir aykırılık kurallara uymayan bir durum yok , sitem etmek ne zamandır üslup bozukluğu oldu. Herneyse lütfen artık buraya "Selam" yazsam bile alıtı yapıp cevap verme alışkanlıgınızı bir kenara bırakın sadece tek isteğim bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by vego View Post

Bizim gol makinası diye aldığımız ama çamaşır makinası çıkan Guizaya Fenerbahçe 14 M € mu vermişti ?
    Çok yüksek fiyata gelecek öyleyse Beşiktaş'a Kavruk..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

26 olacağını sanmam yani umarım değildir , öyleyse pek istemem gelmesini.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

26m euro olacak büyük ihtimalle 10-15 arası sponsor geri kalan parayı 4 yılda ödeyeceğiz

48 ay taksit muhabbeti

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Tabata'yı 8 milyona aldığın yere Quaresma'yı 7 milyona getirebiliyorsan burda bir sorun vardır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

48 ayı öğrenmiş Demirören yani Ama fm kaldırıyormuş 2011'de 48 ayı

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

48 ayı öğrenmiş Demirören yani Ama fm kaldırıyormuş 2011'de 48 ayı
    o zaman yandık Real editörü indirmek lazım

bu arada ciddiyim kalan 10 küsür milyonluk kısım 4 yılda ödenecek

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by metaLwrath View Post
    Tabata'yı 8 milyona aldığın yere Quaresma'yı 7 milyona getirebiliyorsan burda bir sorun vardır.
    Tabataya verilen paranın fazla oldugunu tüm beşiktaş taraftarıda söylüyor zaten. Her Takım Transferde hata yapabilir.Takımını söyle Yaptıgı hataları sıralıyım sana.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

26m euro olacak büyük ihtimalle 10-15 arası sponsor geri kalan parayı 4 yılda ödeyeceğiz

48 ay taksit muhabbeti
    Şunuda ekleyeyim Man city 10-15 tam miktarı bilmiyorum cash para istediğinden bu cash parayı karşılayacak sponsor aranıyor.

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Tabataya verilen paranın fazla oldugunu tüm beşiktaş taraftarıda söylüyor zaten. Her Takım Transferde hata yapabilir.Takımını söyle Yaptıgı hataları sıralıyım sana.
    Galatasaray'lıyım.Fakat yönetimim kusursuzdur diyenlerden değilim.Sadece cevap verdim o arkadaşa..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Tabata ve DeLgado'yu Katardan bir takım istemiş,Şuster hayır demiş.DeLgado'yu gene anLarım da Tabakayı neden vermezsin be adam?

Ömer Güvenç, Robinho ile anlaşıldığını söyledi. Bonservis bedeli 26 milyon Euro, Robinho'ya senelik 6.5 milyon Euro, tümü sponsor tarafından karşılanıyor. Yönetimden aldığını söylüyor bilgiyi, ne kadar doğru bilinmez. Takım içi dengeleri bozar Robinho'nun aldığı ücret, 6.5 milyon Euro çok para. Ancak ben ihtimal vermiyorum, bir sponsor 52 milyon Euro'yu çıkarıp da vermez (bonservis + 4 senelik kontrat).

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bizim yönetimi çözmek de ayrı olay. Resmi siteden yalanlıyorsun ama muhabire bilgi sızdırıyorsun. Bu lahana turşusu bu ne

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bonservisi sponsor verse bile yıllık ücreti karsılamaz ayrıca o ücretle yıllarca bjk'nin yada diger büyüklerin forma reklamını alır sponsor robinho için 52 milyon euronun altına girecegini sanmam yarısını yani bonservisi verebilir.Umarım gelir Robinho ön libero almasında bjk.Hem Robinho'yu da canlı canlı izleme şansı buluruz
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quaresma Robinho'dan daha iyi ve yararlı olacak bir futbolcu alacağı rakam €2.5M olacak Robinho €6.5M alacak. İnanılacak gibi değil.

Mesaj Yetkileri