Bi ara ilk 11 çıkarabiliyorlardı bizim oyunculardan :)
Mehmet olunmaz Mehmet Doğulur diyen taraftar Marco gol attığında Marco Paşa diye bağaracaklarmı acaba :)
Printable View
Sayılar ilginçtir Memo karışık olaylar..
Aurelio form tutarsa ligimiz için üst kalibre ön liberolardan biri olur ve bize çok katkı sağlar ama katkı sağlayamadığı takdirde gerek yaşı gerek eski FBli olması taraftarla arası yeni yeni düzelen başkanın başını yine belaya sokar..
Feyyaz Uçar, Oktay Derelioğlu, Tümer Metin yazmaya devam ediyorum. Bitmeyecek böyle yakıştırmalar. Çok saçma...
Aurelio gibi ön libero varmı ya. BJK iyi transfer yaptı. Hayırlı olsun ne diyelim.
Önceden Fenerbahçe'de oynamış olması çok önemli bir kıstas değil benim için.Sonuçta rakibimizin hala yerini dolduramadığı bir adamı alıyoruz.He belki Fenerbahçe'deki performansına ulaşamayacaktır ama yine de faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
İşte adam sayma diye çok saçma böyle şeyler demiş , he illa saçmalayacağım diyorsan başla tek tek ..
Aurelio iyi bir transferdir ister Fener'in eski topçusu olsun ister Bursa'nın ister bir başkasının.. Ben de istemeyenlerdenim Fener'in eski topçularının alınmasını , ama böyle yararlı bir transferse de sesimi çıkarmam..
Beni ilgilendirmez arkadaş ben teknik bakarım olaya. Türkiye'nin en alternatifli , en iyi kadrosunu kurmuşuz. Avrupada bile çatır çatır her takımla başa çıkabilecek bir ortasahamız var. Ben buna bakarım. Sene sonunda şampiyon eğer şampiyon olunursa kimse Aurelio'nun eski takımına falan bakmaz ki zaten Aurelio Fenerbahçe değil Trabzonspor patentli bir futbolcu. Bir dönem Fenerbahçede oynamıştır şimdi de Beşiktaşta : )
Benim anlamadıgım nokta Emre,Tümer,Oktay,Feyyaz'da ezeli rakiplerinden geldi Fenerbahçeye. Hayır Fenerbahçe hiç rakip takımdan oyuncu almayıp baskçı Bilbao gibi bir takım olsa amenna. :)
Ernst-Fink-Aurelio-Necip-Guti :icon_cool:ü
Ahmet Robinho avatarına ne oldu ya :D
Rakip takım taraftarları zaten çok üzerine gittikçe oyuncunun camia tarafından kabullenilmesi daha çabuk oluyor. Şimdi de bu tür konuşmalar oldukça Beşiktaş taraftarı geçmişte yaşananları unutup oyuncuyu sahiplenme moduna girecekler, bu hep böyledir. Artık önemli değil Ricardinho'yu dövdüğü, özel değildi Beşiktaş'a saldırdı diyerek sürekli tribünlerin bir dönem Aurelio ile uğraşması, o dönem tempolu küfür varken, şimdi taraftar ilk başlarda tepkisiz kalacaksa, Fenerbahçelilerin her platformda yazdıklarıyla ilk maçtan bağırlarına basacaklardır Aurelio'yu, ülkemizin gerçeği bu.
Aurelio da zaten çıkar, o dönemde dediği gibi kişisel meseleydi Beşiktaşla alakası yok der, o dönemde buna inanmayanlar, evet öyleymiş çok yaşa Aurelio der, bağırlarına basarlar.
Takıma ne katar, 2 sezondur izlemediğim için son durumu nedir bilmiyorum ama ciddi sakatlığı yoksa yani diz sakatlığını tamamen atlattıysa, belli seviyenin altına düşmeden oynayan bir oyuncu daima Aurelio. Fink'in de gönderilme ihtimaliyle alternatifsiz kalınan orta sahaya iyi bir transfer, zaten Beşiktaş hep almak istiyordu, şu Fenerbahçe olayı geciktirdi diye düşünüyorum yoksa geçen sene de gelebilirdi Aurelio.
Ben Aurelio transferinden sonra Hilbert sağ bek'e geçebilir ortası mehmet necip olur
ilerdeki 4 hücümcu+1 stoper yabancı olur Hilbert sağ bek olur bence gayet iyi
Rüştü
Hilbert Toraman Zapo Delinho
Aurelio Necip
Q7 Guti Robinho(gelirse)
Bobo
Kardeşim size demedim ben. Aurelio'nun adı tekrar Fener'le anıldığında bir dönem hiç sesini çıkarmayan arkadaşlar Beşiktaş'a gelince Aurelio'ya demedik laf bırakmadılar. Ona istinaden söyledim.
Beşiktaş en iyi Türk ön orta saha oyuncsunu almıştır. Yaşlı maşlı. Hayırlı olsun.
Aynen Orhan zaten Aurellio'dan iyisi Şam'da Gökhan İnler :) Yerli olarak yani :)
Aurelio her türlü idare eder bu ligi..
Aurelio giderken yaptıklarıyla zaten geri dönsün istemem ayrıca Aurelio'nun gittiğinden beri adı Fenerbahçe ile anıldığını da sanmıyorum. Yazanlar olabilir, Aurelio gibi bir orta saha bulamadık diyenler olabilir, keşke onun gibi bir oyuncumuz olsa diyenler olabilir ama Fenerbahçe'nin gündemine asla Aurelio gelmemiştir. Aurelio'nun oyunculuğu ayrı, giderken yaşananlar ayrı.
Sanmıyorum Aurelio'nun oyununa laf edilsin şu aşamada.
Bakın şimdi bi yazı okudum ne ekleyeceğim o yazıya :)
Aurelio Fenerbahçedeyken iyi bir oyuncu değildi Milli takımda gereksizdi ;)
Beşiktaş'a geldi en iyi libero oldu Türk olup olmaması sorun olmadı ;)
Bırakın bu boş muhabbetleri siz yapınca hiçbirşey yok (!) Biz yapınca kışkırtmaydı falandı filandı . . .
Bu arada kuralları tekrar hatırlatmakta fayda var, transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kaldı ama buna mecbur bıraktınız bizleri, artık aşağıda yazdığım kurala uymayan mesajlar silinecek.
- Transfer döneminde Turkcell Süper Lig takımları için ayrı ayrı başlıklar açılacaktır. Bu başlıklarda transferler hakkında yorumlar yapılacaktır. Transfer haberi eklemek isteyenler mutlaka kaynak belirtmek zorundadır. Doğruluğuna kendinizin de inanmadığı haberleri, sırf geyik olsun diye lütfen eklemeyin.
iyi kadro kurduk sanki:D
hiç sağ bek aramıyor mu yönetim Schuster sağ bek hiç mi istemiyor erhan iyi alternatif olur ancak en kötü ekrem'i kullanmak lazım kötünün iyisi olarak.
Peki Serkan abi Aurelio'nun giderken Fenerbahçe ile yaşadığı olaylar şimdi neden Beşiktaş'a transfer olduğunda gün yüzüne çıkarıldı. Bir yanda Fenerle yaşadığı hususi sorunlar bir yanda yeni takımı Beşiktaş kel alaka konular..
Tekrar söylüyorum yönetimimiz iyi bir iş yapmıştır , gerisi taraftarın Aurelio'yu kolay olmasa da bağrına basmasıdır..
Ekrem Dağ’a Milli Davet
24.08.2010 13:59
Başarılı oyuncumuz Ekrem Dağ, Avusturya Milli Takım kampına çağırıldı. Avusturya'nın 7 Eylül'de kendi sahasında Kazakistan ile oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası eleme karşılaşmasının aday kadrosuna çağırılan futbolcular arasında Ekrem Dağ da yer aldı. Ekrem Dağ, kampa 30 Ağustos'ta katılacak.
Fenerbahçe ilgilenmedi, onu biliyorum Serkan abi. Zaten dikkat edersen adı anıldığında dedim.
Ama benim ilgimi çeken kısım Fenerbahçe Emre'yi, Tümer'i vs. oyuncuları rakiplerinden alırken ses çıkarmayanlar Aurelio Beşiktaş'a gelince Beşiktaş'ın ezeli rakiplerinden aldıkları oyuncuları sıralamışlar. Benim sitemim buna.
Her takım taraftarı ilk başta bir yadırgar bu tip durumları ama sonradan muhakkak alışılıyor. Hem zaten futbol profesyonellik gerektirir. Bunun en güzek örneğini de bu yaz İngiltere'de gördük. Yıllarda Chelsea'de forma giyen Joe Cole ile Yossi Benayoun takımlarını değiştirdi ve İngiltere'deki Chelsea veya Liverpool taraftarlarının rakiplerinden aldıkları oyuncuları -varsa- yazdıklarını düşünmüyorum.