Sayfa 193 / 480 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon
5,761 ile 5,790 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Beşiktaş eskiden Fenerbahçe'de oynamış kişileri kadrosuna katmaya devam ediyor
    Bi ara ilk 11 çıkarabiliyorlardı bizim oyunculardan

Mehmet olunmaz Mehmet Doğulur diyen taraftar Marco gol attığında Marco Paşa diye bağaracaklarmı acaba
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Yan, bu sözünle aklınca Beşiktaş, Fenerbahçe'nin ölülerini topluyor mu demeye getiriyorsun ?
    Hayır da ilginç geldi bana bu sayı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sayılar ilginçtir Memo karışık olaylar..
    Aurelio form tutarsa ligimiz için üst kalibre ön liberolardan biri olur ve bize çok katkı sağlar ama katkı sağlayamadığı takdirde gerek yaşı gerek eski FBli olması taraftarla arası yeni yeni düzelen başkanın başını yine belaya sokar..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Feyyaz Uçar, Oktay Derelioğlu, Tümer Metin yazmaya devam ediyorum. Bitmeyecek böyle yakıştırmalar. Çok saçma...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Aurelio gibi ön libero varmı ya. BJK iyi transfer yaptı. Hayırlı olsun ne diyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Önceden Fenerbahçe'de oynamış olması çok önemli bir kıstas değil benim için.Sonuçta rakibimizin hala yerini dolduramadığı bir adamı alıyoruz.He belki Fenerbahçe'deki performansına ulaşamayacaktır ama yine de faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Feyyaz Uçar, Oktay Derelioğlu, Tümer Metin yazmaya devam ediyorum. Bitmeyecek böyle yakıştırmalar. Çok saçma...
    Bir de benim saydığımı düşün...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte adam sayma diye çok saçma böyle şeyler demiş , he illa saçmalayacağım diyorsan başla tek tek ..
    Aurelio iyi bir transferdir ister Fener'in eski topçusu olsun ister Bursa'nın ister bir başkasının.. Ben de istemeyenlerdenim Fener'in eski topçularının alınmasını , ama böyle yararlı bir transferse de sesimi çıkarmam..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Murat Şahin - Rüştü Reçber - Mustafa Doğan - Fahri Tatan - Tayfun Korkut - Nobre - Ali Güneş

Şuanlık aklıma gelenler Aziz Yıldırım çok doğru konuşuyor ama bizim halk anlamıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Beni ilgilendirmez arkadaş ben teknik bakarım olaya. Türkiye'nin en alternatifli , en iyi kadrosunu kurmuşuz. Avrupada bile çatır çatır her takımla başa çıkabilecek bir ortasahamız var. Ben buna bakarım. Sene sonunda şampiyon eğer şampiyon olunursa kimse Aurelio'nun eski takımına falan bakmaz ki zaten Aurelio Fenerbahçe değil Trabzonspor patentli bir futbolcu. Bir dönem Fenerbahçede oynamıştır şimdi de Beşiktaşta : )

Benim anlamadıgım nokta Emre,Tümer,Oktay,Feyyaz'da ezeli rakiplerinden geldi Fenerbahçeye. Hayır Fenerbahçe hiç rakip takımdan oyuncu almayıp baskçı Bilbao gibi bir takım olsa amenna.

Ernst-Fink-Aurelio-Necip-Guti ü
    Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Ağustos.2010 at 06:54

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ahmet Robinho avatarına ne oldu ya

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rakip takım taraftarları zaten çok üzerine gittikçe oyuncunun camia tarafından kabullenilmesi daha çabuk oluyor. Şimdi de bu tür konuşmalar oldukça Beşiktaş taraftarı geçmişte yaşananları unutup oyuncuyu sahiplenme moduna girecekler, bu hep böyledir. Artık önemli değil Ricardinho'yu dövdüğü, özel değildi Beşiktaş'a saldırdı diyerek sürekli tribünlerin bir dönem Aurelio ile uğraşması, o dönem tempolu küfür varken, şimdi taraftar ilk başlarda tepkisiz kalacaksa, Fenerbahçelilerin her platformda yazdıklarıyla ilk maçtan bağırlarına basacaklardır Aurelio'yu, ülkemizin gerçeği bu.

Aurelio da zaten çıkar, o dönemde dediği gibi kişisel meseleydi Beşiktaşla alakası yok der, o dönemde buna inanmayanlar, evet öyleymiş çok yaşa Aurelio der, bağırlarına basarlar.

Takıma ne katar, 2 sezondur izlemediğim için son durumu nedir bilmiyorum ama ciddi sakatlığı yoksa yani diz sakatlığını tamamen atlattıysa, belli seviyenin altına düşmeden oynayan bir oyuncu daima Aurelio. Fink'in de gönderilme ihtimaliyle alternatifsiz kalınan orta sahaya iyi bir transfer, zaten Beşiktaş hep almak istiyordu, şu Fenerbahçe olayı geciktirdi diye düşünüyorum yoksa geçen sene de gelebilirdi Aurelio.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ben Aurelio transferinden sonra Hilbert sağ bek'e geçebilir ortası mehmet necip olur

ilerdeki 4 hücümcu+1 stoper yabancı olur Hilbert sağ bek olur bence gayet iyi

Rüştü

Hilbert Toraman Zapo Delinho

Aurelio Necip

Q7 Guti Robinho(gelirse)

Bobo

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by vego View Post
    Ben Aurelio transferinden sonra Hilbert sağ bek'e geçebilir ortası mehmet necip olur

ilerdeki 4 hücümcu+1 stoper yabancı olur Hilbert sağ bek olur bence gayet iyi

Rüştü

Hilbert Toraman Zapo Delinho

Aurelio Necip

Q7 Guti Robinho(gelirse)

Bobo
    Ernst yok mu ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Robinho ve Klose gelirse, Quaresma, Guti, Ernst, Tabata, Ferrari, Zapo, Sivok, Hilbert, Fink, Bobo.

12 yabancı oluyor. 2'sinin sözleşmesi dondurulur (Sivok ve Fink), 2'si tribünde oturur.

Bence kontenjan bu kadar zor durumdayken 2 yabancı daha alınmaz.

Holosko. Ayrıca Sivok zaten donduruldu, Aurelio geldiyse Fink de gidici demektir. Böylece Robi'ye yer açılmış oldu. Klose de gelirse Tabata'yı Arap takımına satarlar ya da Holosko'yu bir takıma kiralık verirler.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ahmet Robinho avatarına ne oldu ya
    Duruyor pc'de lazım mı oldu hayırdır ?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ernst yok mu ?
    sağ beke hilbert geçmesi için yaptım malum yabancı sınırı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ne açıdan kardeş anlayamadım?
    Kardeşim size demedim ben. Aurelio'nun adı tekrar Fener'le anıldığında bir dönem hiç sesini çıkarmayan arkadaşlar Beşiktaş'a gelince Aurelio'ya demedik laf bırakmadılar. Ona istinaden söyledim.

Beşiktaş en iyi Türk ön orta saha oyuncsunu almıştır. Yaşlı maşlı. Hayırlı olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Aynen Orhan zaten Aurellio'dan iyisi Şam'da Gökhan İnler Yerli olarak yani

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Duruyor pc'de lazım mı oldu hayırdır ?
    Şaşırdım Robinho gelene kadar kaldırmazsın zannettim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aurelio her türlü idare eder bu ligi..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kardeşim size demedim ben. Aurelio'nun adı tekrar Fener'le anıldığında bir dönem hiç sesini çıkarmayan arkadaşlar Beşiktaş'a gelince Aurelio'ya demedik laf bırakmadılar. Ona istinaden söyledim.

Beşiktaş en iyi Türk ön orta saha oyuncsunu almıştır. Yaşlı maşlı. Hayırlı olsun.
    Aurelio giderken yaptıklarıyla zaten geri dönsün istemem ayrıca Aurelio'nun gittiğinden beri adı Fenerbahçe ile anıldığını da sanmıyorum. Yazanlar olabilir, Aurelio gibi bir orta saha bulamadık diyenler olabilir, keşke onun gibi bir oyuncumuz olsa diyenler olabilir ama Fenerbahçe'nin gündemine asla Aurelio gelmemiştir. Aurelio'nun oyunculuğu ayrı, giderken yaşananlar ayrı.

Sanmıyorum Aurelio'nun oyununa laf edilsin şu aşamada.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bakın şimdi bi yazı okudum ne ekleyeceğim o yazıya

Aurelio Fenerbahçedeyken iyi bir oyuncu değildi Milli takımda gereksizdi

Beşiktaş'a geldi en iyi libero oldu Türk olup olmaması sorun olmadı

Bırakın bu boş muhabbetleri siz yapınca hiçbirşey yok (!) Biz yapınca kışkırtmaydı falandı filandı . . .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu arada kuralları tekrar hatırlatmakta fayda var, transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kaldı ama buna mecbur bıraktınız bizleri, artık aşağıda yazdığım kurala uymayan mesajlar silinecek.

• Transfer döneminde Turkcell Süper Lig takımları için ayrı ayrı başlıklar açılacaktır. Bu başlıklarda transferler hakkında yorumlar yapılacaktır. Transfer haberi eklemek isteyenler mutlaka kaynak belirtmek zorundadır. Doğruluğuna kendinizin de inanmadığı haberleri, sırf geyik olsun diye lütfen eklemeyin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

iyi kadro kurduk sanki

hiç sağ bek aramıyor mu yönetim Schuster sağ bek hiç mi istemiyor erhan iyi alternatif olur ancak en kötü ekrem'i kullanmak lazım kötünün iyisi olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Peki Serkan abi Aurelio'nun giderken Fenerbahçe ile yaşadığı olaylar şimdi neden Beşiktaş'a transfer olduğunda gün yüzüne çıkarıldı. Bir yanda Fenerle yaşadığı hususi sorunlar bir yanda yeni takımı Beşiktaş kel alaka konular..
    Tekrar söylüyorum yönetimimiz iyi bir iş yapmıştır , gerisi taraftarın Aurelio'yu kolay olmasa da bağrına basmasıdır..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by vego View Post
    iyi kadro kurduk sanki

hiç sağ bek aramıyor mu yönetim Schuster sağ bek hiç mi istemiyor erhan iyi alternatif olur ancak en kötü ekrem'i kullanmak lazım kötünün iyisi olarak.
    Koray Aslann... Yeminle çok zengin olsam kendim babama aldırtıp heiye ederdim o derece istiyorum Mustafa abi nerde bu aralar onun belki bilgisi vardır Korayın takımdaki durumu ile ilgili

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sağol açıklaman için bu arada kardeş..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Ağustos.2010 at 06:56

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ekrem Dağ’a Milli Davet
    24.08.2010 13:59

Başarılı oyuncumuz Ekrem Dağ, Avusturya Milli Takım kampına çağırıldı. Avusturya'nın 7 Eylül'de kendi sahasında Kazakistan ile oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası eleme karşılaşmasının aday kadrosuna çağırılan futbolcular arasında Ekrem Dağ da yer aldı. Ekrem Dağ, kampa 30 Ağustos'ta katılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Aurelio giderken yaptıklarıyla zaten geri dönsün istemem ayrıca Aurelio'nun gittiğinden beri adı Fenerbahçe ile anıldığını da sanmıyorum. Yazanlar olabilir, Aurelio gibi bir orta saha bulamadık diyenler olabilir, keşke onun gibi bir oyuncumuz olsa diyenler olabilir ama Fenerbahçe'nin gündemine asla Aurelio gelmemiştir. Aurelio'nun oyunculuğu ayrı, giderken yaşananlar ayrı.

Sanmıyorum Aurelio'nun oyununa laf edilsin şu aşamada.
    Fenerbahçe ilgilenmedi, onu biliyorum Serkan abi. Zaten dikkat edersen adı anıldığında dedim.

Ama benim ilgimi çeken kısım Fenerbahçe Emre'yi, Tümer'i vs. oyuncuları rakiplerinden alırken ses çıkarmayanlar Aurelio Beşiktaş'a gelince Beşiktaş'ın ezeli rakiplerinden aldıkları oyuncuları sıralamışlar. Benim sitemim buna.

Her takım taraftarı ilk başta bir yadırgar bu tip durumları ama sonradan muhakkak alışılıyor. Hem zaten futbol profesyonellik gerektirir. Bunun en güzek örneğini de bu yaz İngiltere'de gördük. Yıllarda Chelsea'de forma giyen Joe Cole ile Yossi Benayoun takımlarını değiştirdi ve İngiltere'deki Chelsea veya Liverpool taraftarlarının rakiplerinden aldıkları oyuncuları -varsa- yazdıklarını düşünmüyorum.

Mesaj Yetkileri